News24 Albania

378512915
298000
94807
03.02.2015

TELEVIZIONI NEWS24 News24, që prej vitit 2002, është televizioni i parë informativ në Shqipëri, i dedikuar tërësisht lajmit. News24 sjell lajmin e fundit në kohë reale, me raportime 24 orë nga gazetarët në gjithë vendin dhe trojet shqiptare, zhvillimet globale, komente dhe opinione nga ekspertë dhe analistë profesionistë. Programet në News24 ofrojnë analiza të thelluara e objektive të zhvillimeve më të rëndësishme, nga zërat më autoritarë e personalitete të botës shqiptare. News24 është i hapur për shqetësimet e përditshme të çdo qytetari, si dritare ku dëgjohen dhe marrin zgjidhje problemet dhe ofrohet solidaritet njerëzor. News24, tani lajmi jemi ne!

"News 24 Albania" "news 24" "news albania" "news albania 24" "news 24 lajme" basha rama "gazeta shqiptare" news24 meta

Видео канала
Назад
Что ищут прямо сейчас на
казачок lugnande nasi goreng kecap обшивка двери на нисан йоло хаус eddy mci6 az avrupa müzik казак Georgio boss delay pedal 加油 кавер элвис пресли Nigerian kingdoms gruha yogam kosam 혜인 йоло launchpad pro fadnavis speech חבר