Thank you 600 parcel dalam 2 hari.

21620
29
909
03.10.2022
Fendymojo

Fendymojo

66420709
186000
352
24.06.2015
Описание видео:

Кадры из видео
Thank you 600 parcel dalam 2 hari.
Thank you 600 parcel dalam 2 hari.
Thank you 600 parcel dalam 2 hari.
Thank you 600 parcel dalam 2 hari.
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
MUHAMMAD BIN HANAPI
2022-10-04 06:34:46

Ok

Reemaz
2022-10-04 02:28:33

Dasyat, murah rezeki. Rezeki berumahtangga. Alhamdulillah.

G G
2022-10-03 17:57:54

Mantap bro

Shahrin Soh
2022-10-03 15:44:51

cm mna nk beli?

lyana izzati
2022-10-03 13:10:37

tkde tiktok belike 😶

PC NUBI
2022-10-03 13:05:45

Moga Pjg umur dan kaya rezeki bang

thany abbas
2022-10-03 12:58:17

Berapa ringgit bang

narutoQayyum
2022-10-03 12:52:19

Abang nanti saya nak beli yang kotak tu harga dia rm278 kan tapi saya baru ada rm25 😆😆

{•aidil _ syawal•}
2022-10-03 12:29:14

oke feedback bagus bang kawe ore klate minat demoo❤️❤️terbaik merchandise paduu nk mampus lagi satu baju fuhh lembut slesa gila serap peluh🥰thankyou nnti inshaallah repeat lagi

pablo
2022-10-03 11:50:15

Kenapa Baju kena test smpai mcm tu😂

IM
2022-10-03 11:49:07

اللهم صلى على سيدنا محمد
سبحان الله
استغفر الله العظيم

Soleh Adam
2022-10-03 11:40:18

aku tggu baju aku smpai je. xsabar2 nk pakai

Kamarul Amiruddin channel
2022-10-03 11:40:03

perhhh mantap laaa

Karll Mustapha
2022-10-03 11:37:51

Mantap....👍🏻

putra hafiz
2022-10-03 11:37:23

Bang kalau kat brunei bawa ya baju itu

afizi
2022-10-03 11:34:36

Terlebih premium bang mantap

fiyzzz_playzz
2022-10-03 11:27:58

Kaya la fendy

Syed Muhammad Salihin
2022-10-03 11:27:09

Tahniah bang

Ree Rann
2022-10-03 11:15:30

RESTOCK LAH BAJU BANYAK SIKIT BANG 😭🙏🏻 TAK SEMPAT NAK BELI 😌😌😌😌

Что ищут прямо сейчас
изменить видео в формат mp4 famous nba players жанна немцова Imran Khan Islamabad march golf sucks аватар 2 кино cow calf drawing 쟈니 Pier Saucer Виктор из Латгалии magnolia news imovie fix Mahé when mi band 3 распаковка golden apple archipelago Ryan Bowen cyplenkov vs Vecna
Похожие видео
08.10.2022
Style gila camera 360 ni

Style gila camera 360 ni

04.10.2022
Hati2 siapa yang masuk sini. Takut terjebak lama sangat. Banyak benda best 🤣

Hati2 siapa yang masuk sini. Takut terjebak lama sangat. Banyak benda best 🤣

23.09.2022
Terpaksa beli iron philips ni sebab dia gempak sangat.

Terpaksa beli iron philips ni sebab dia gempak sangat.

19.10.2022
Siram air pun kena la premium.

Siram air pun kena la premium.

06.11.2022
FendyMojo visit Tidor Mattress Setia Alam

FendyMojo visit Tidor Mattress Setia Alam

17.08.2022
The power cari kedai makan last minit. Sedap woi lamshank dia.

The power cari kedai makan last minit. Sedap woi lamshank dia.

16.06.2022
One step closer 💍. Aku tunang pun hitam premium haha

One step closer 💍. Aku tunang pun hitam premium haha

23.11.2022
Tanam rambut.

Tanam rambut.

30.11.2022
Perfume kereta ada lampu. Styleee

Perfume kereta ada lampu. Styleee

20.11.2022
Cara2 nak wangikan kereta

Cara2 nak wangikan kereta

07.10.2022
Memang lepasni tidur luar jela sebab best ada tempat lepak dah haha.

Memang lepasni tidur luar jela sebab best ada tempat lepak dah haha.

27.11.2022
Hook bonet belakang. Gantung gajah pun kuat.

Hook bonet belakang. Gantung gajah pun kuat.

23.06.2022
Bila dah tukar cermin ni baru rasa puas hati.

Bila dah tukar cermin ni baru rasa puas hati.

27.06.2022
Penat shoot last2 tak record 🤣

Penat shoot last2 tak record 🤣

13.07.2022
Perodua Bezza Project R by TOKAN R4CUN

Perodua Bezza Project R by TOKAN R4CUN

29.11.2022
Service kepala lepas tanam rambut.

Service kepala lepas tanam rambut.

30.11.2022
Hmm dah takda semangat dah.

Hmm dah takda semangat dah.