Sotong masak sambal ala kampung || Rizal tomyam

4673
28
121
28.08.2022
Rizal Tomyam

Rizal Tomyam

5842484
49000
317
23.08.2020
ID
Описание видео:

assalamualaikum semua jumpa lagi di Chanel Rizal tomyam hari ini saya nak Share resepi sotong masak sambal ala kampung bahan: -sotong -cili kisar -bawang Holland -bawang putih -bawang merah -halia -lengkuas -cili besar merah -cili besar hijau -tomato -lada -kicap pekat -garam -gula -serbuk kunyit terima kasih kepada semua yang menonton video ini jangan lupa suscriber like komen and Share #rizaltomyam #sotongsambalalakampung

Кадры из видео
Sotong masak sambal ala kampung || Rizal tomyam
Sotong masak sambal ala kampung || Rizal tomyam
Sotong masak sambal ala kampung || Rizal tomyam
Sotong masak sambal ala kampung || Rizal tomyam
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
noneyyyyy girl pingitan y000
2022-09-26 09:21:26

Aruah mok msk sambal guna dapoi kayu dapp haromm

Symlpez Boyz
2022-08-29 15:51:42

Sotong nye dibilas tak lepas letak lemon td ea

Norbete Husein
2022-08-29 09:32:49

Akak dah cuba resepi awak sedap walau tak sama cam awak masak tapi klau boleh nak mkn di kedai tomyam juga.

SANGORA SANGORA
2022-08-29 08:20:11

Chef bnyakan lgi masakan Thailand

Pai Pai
2022-08-28 17:41:30

Jom masak masak.... Ngam la....

bunda Octavia
2022-08-28 07:02:44

Sotong sambal lezat sekali 👍 makasih resep nya.

Era wati
2022-08-28 05:31:55

Berapa lama masak sotong baru di angkat.. siasa macam karet di gigit

Jom Bisnes
2022-08-28 05:29:55

Mantul ler sotong masak sambal tuh bossku. Ganti sotong dengan sosej boleh ke bossku? 😁

PROUD MOMMY
2022-08-28 05:24:21

🦑🌶🦑🌶🦑🌶👍🏼

nasab2111
2022-08-28 05:14:53

Rizal, sotong tu lpas kita perap ngn lemon, kene bilas ke sotong tu? Atau trus ltak mcm tu je?

Arif Gedebe
2022-08-28 03:56:58

Lama dh x nmpk chef rizal y masok.. 😁

hamadi mahmood
2022-08-28 03:36:20

Makan panas2 ketika hujan lebat turun

Mama Azeem
2022-08-28 03:27:40

⭐⭐⭐⭐⭐
Ya Allah beri kesihatan pada chef Rizal dan sahabat kerna hati budi sgt baik tidak kedekut dgn resipi....Aamiin... TQ2 chef

Что ищут прямо сейчас
Sepakbola Drink beng beng carry depie гладенко руслан Mobile Charger slime sam saad lamjarred johnny depp poop you can simolife Hammerhead выживание с девушкой California Creek darkghoul Macklemore your local honda Müzik Dinle vprogame house de reismeisjes 影后 immersive sound
Похожие видео
16.11.2021
resepi buat sotong tumis kicap by Kak Nur@ tip masak sotong Tak liat

resepi buat sotong tumis kicap by Kak Nur@ tip masak sotong Tak liat

02.06.2022
Sambal Tumis  Sotong Kak Yan | Rahsia Sambal  Sotong Sedap|

Sambal Tumis Sotong Kak Yan | Rahsia Sambal Sotong Sedap|

21.08.2021
Resepi mee goreng mamak ala Rizal tomyam || terlajak sedap

Resepi mee goreng mamak ala Rizal tomyam || terlajak sedap

03.09.2021
Resepi siakap stim halia ala restoran || Rizal tomyam

Resepi siakap stim halia ala restoran || Rizal tomyam

26.08.2022
cara masak bihun goreng biasa@

cara masak bihun goreng biasa@

30.08.2021
Resepi ikan talapia masak pedas ala Thai || pedas terangkat || Rizal tomyam

Resepi ikan talapia masak pedas ala Thai || pedas terangkat || Rizal tomyam

25.09.2021
Resepi telur bungkus ala Rizal tomyam

Resepi telur bungkus ala Rizal tomyam

18.12.2021
SAMUDERA PACIFIC NGAMUK‼️🌊CUACA BURUK SAAT BERLAYAR KE PHILIPPINA | PELAUT INDONESIA

SAMUDERA PACIFIC NGAMUK‼️🌊CUACA BURUK SAAT BERLAYAR KE PHILIPPINA | PELAUT INDONESIA

26.06.2022
tomyam telur sedap terangkat || Rizal tomyam

tomyam telur sedap terangkat || Rizal tomyam

06.01.2022
SOTONG MASAK KICAP BERKUAH YANG SIMPLE

SOTONG MASAK KICAP BERKUAH YANG SIMPLE

17.02.2021
#SOTONG MASAK BEREMPAH/#MUDAH DAN SEDAP/#PASTI JADI PILIHAN.

#SOTONG MASAK BEREMPAH/#MUDAH DAN SEDAP/#PASTI JADI PILIHAN.

04.11.2020
Sotong Varuval | கணவாய் மசாலா வறுவல் | Squid Varuval | Kanavai Varuval | Vanga Samaikalam

Sotong Varuval | கணவாய் மசாலா வறுவல் | Squid Varuval | Kanavai Varuval | Vanga Samaikalam

02.12.2021
Sotong Gergasi | Giant squid |Sotong Kari Ala Nasi Kandar |  Squid Curry

Sotong Gergasi | Giant squid |Sotong Kari Ala Nasi Kandar | Squid Curry

26.08.2019
Ayam Masak Halia Mudah Dimasak & Sedap Dimakan

Ayam Masak Halia Mudah Dimasak & Sedap Dimakan

07.06.2021
Cara Masak Kari Sotong Kuah Pekat Ala Mamak | Nasi Kandar | Tanpa Santan | Squid Curry

Cara Masak Kari Sotong Kuah Pekat Ala Mamak | Nasi Kandar | Tanpa Santan | Squid Curry

08.09.2021
Resepi Ayam Goreng Cili Kering | Makan tak Cukup Sepinggan

Resepi Ayam Goreng Cili Kering | Makan tak Cukup Sepinggan