Siapa yang dah beli baju hitam premium tolong takenote!

12004
25
377
26.09.2022
Fendymojo

Fendymojo

69343318
191000
358
24.06.2015
Описание видео:

Кадры из видео
Siapa yang dah beli baju hitam premium tolong takenote!
Siapa yang dah beli baju hitam premium tolong takenote!
Siapa yang dah beli baju hitam premium tolong takenote!
Siapa yang dah beli baju hitam premium tolong takenote!
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Pes Gamerz
2022-09-28 14:04:50

Premihum

Aiman
2022-09-28 10:14:34

Terlalu,Terlajak premium ni

thany abbas
2022-09-28 03:41:18

Fendy mahalnya baju itu

MISS MANIS
2022-09-28 03:14:09

Belum beli baju lagi.

Azrul Awei
2022-09-27 17:41:05

Abang buat kat shoppe

Wafiey Viewers
2022-09-27 11:11:51

Gempak and smarttttt✔

Mr.RockBallads
2022-09-27 03:01:16

Semoga berjaya Dan success bro.

Krasty tasty
2022-09-27 02:16:37

@Fendymojo tahniah dik semoga terus berjaya n jd idola untuk anak² muda yg lain.

Natasa Ali
2022-09-27 01:09:42

youtube.com/results?search_query=%23hitam #hitam itu premier

Natasa Ali
2022-09-27 01:09:27

ape ii pum semoga dipermudahkan segala urusan dan murah rezeki aamiin...

Natasa Ali
2022-09-27 01:08:59

aduhai ape pasal boleh jadi macam nie mat...

Lo Cy
2022-09-27 01:05:03

Brads, kalau luar betul2 ada yg pakai tag tandanya dia follower paling premium, setiap video tidak miss🤣

Rimah Melati
2022-09-27 00:46:14

😂

faizul Mazwan
2022-09-26 23:54:51

Bang kluarkan style oversized pulak bang.

Amir Hazim Redzuan channel
2022-09-26 23:23:11

Size xxxl saya 3xl boleh

Kamarul Amiruddin channel
2022-09-26 22:07:47

kalau masuk sabah harga dia berapa?

Haerie Junad
2022-09-26 22:01:38

Bang...nnt next production tolong keluarkan plus size..kami yg comel2 xtra size ni nak jugak pakai baju hitam premium abg tuuu...pleaseeee

Karll Mustapha
2022-09-26 20:50:17

Terbaik....👍🏻

Aman Chil
2022-09-26 20:07:45

kaw kaw bro

Что ищут прямо сейчас
елка своими руками choregraphy dans le club apio en casa pyra 投信 sop kimlo bakso Game anak anak bengali film horizon zero dawn хард плей Mesmerizing Adhan Ying honor band 6 x mi band 5 iqos красная лампочка design hack IP ccleaner pro serial como fazer queijo Alpha and omega gus baha lucu
Похожие видео
26.09.2022
Baju hitam premium dah available

Baju hitam premium dah available

01.10.2022
BELI BARANG MISTERI ?! APA ANIQ BELI DI TEMPAT GADGET?!

BELI BARANG MISTERI ?! APA ANIQ BELI DI TEMPAT GADGET?!

23.09.2022
Terpaksa beli iron philips ni sebab dia gempak sangat.

Terpaksa beli iron philips ni sebab dia gempak sangat.

04.10.2022
Hati2 siapa yang masuk sini. Takut terjebak lama sangat. Banyak benda best 🤣

Hati2 siapa yang masuk sini. Takut terjebak lama sangat. Banyak benda best 🤣

23.06.2022
Bila dah tukar cermin ni baru rasa puas hati.

Bila dah tukar cermin ni baru rasa puas hati.

02.11.2022
Firstday kat jakarta.

Firstday kat jakarta.

07.12.2022
Wiravo| wira MDM bolt on turbo | Saga bolt on

Wiravo| wira MDM bolt on turbo | Saga bolt on

17.09.2022
Iphone 14 pro max deep purple unboxing.

Iphone 14 pro max deep purple unboxing.

23.11.2022
Tanam rambut.

Tanam rambut.

17.04.2022
Wrap kereta ni penting sebab itu adalah warna identiti kau.

Wrap kereta ni penting sebab itu adalah warna identiti kau.

08.10.2022
Style gila camera 360 ni

Style gila camera 360 ni

24.10.2022
Done beli meja makan. Takda la lepasni makan berdiri.

Done beli meja makan. Takda la lepasni makan berdiri.

12.09.2022
Nasib screen aku tak retak.

Nasib screen aku tak retak.

26.09.2022
Ini perjalanan aku dari awal sampai sekarang. Sebelum release merchandise aku ni, aku cerita dulu

Ini perjalanan aku dari awal sampai sekarang. Sebelum release merchandise aku ni, aku cerita dulu

17.08.2022
The power cari kedai makan last minit. Sedap woi lamshank dia.

The power cari kedai makan last minit. Sedap woi lamshank dia.

30.11.2022
Betul ke macam ni main snooker?

Betul ke macam ni main snooker?

13.08.2022
Baru la premium rumah ada carpet

Baru la premium rumah ada carpet