KWSP 2.0 | 5 SKRIP LAZIM PENGELUARAN KWSP. PENCARUM HARUS TABAH.

15291
268
1278
28.09.2022
Ezfazz Inc.

Ezfazz Inc.

31373711
103000
1785
16.11.2018
MY
Описание видео:

Tentang 5 skrip lazim yang dikeluarkan oleh pihak² berkaitan. #pencarumkwsp #kwspbersasar #pengeluarankwsp

Кадры из видео
KWSP 2.0 | 5 SKRIP LAZIM PENGELUARAN KWSP. PENCARUM HARUS TABAH.
KWSP 2.0 | 5 SKRIP LAZIM PENGELUARAN KWSP. PENCARUM HARUS TABAH.
KWSP 2.0 | 5 SKRIP LAZIM PENGELUARAN KWSP. PENCARUM HARUS TABAH.
KWSP 2.0 | 5 SKRIP LAZIM PENGELUARAN KWSP. PENCARUM HARUS TABAH.
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Mohd Azmi Kaijo
2022-10-04 07:49:59

👍👍👍

Ayubsa Marsuki
2022-10-04 05:25:29

Bantuan2 kerajaan adalah untuk warganegara malaysia ja bagaimana plk yg pemaustautin tetap yg ada simpanan kwsp yg banyak tp d ketika ni turut sama susah jd harapan adalah bergntung kpd pengeluaran 2.0 untuk kelangsungn hidup dn demi anak2 yg masih bersekolah yg merupakan warganegara malaysia harap kerajaan dpt mempertimbangkn

Zolkannen 1234
2022-09-30 10:51:45

Semoga dipermudah urusan pengeluaran kwsp 2.0 btul2 berharap sangt2 aminnnn2 yallah 🤲

Yunus Jīnggø
2022-09-29 22:53:35

KERAJAAN MESTI LULUSKAN PENGELUARAN KWSP 2.0 INI. KERANA SYARAT² YG BERIKAN OLEH PIHAK KWSP. JIKA TIDAK DI BENARKAN PENGELUARAN.. KENAPA & MENGAPA KWSP MENYEDIAKAN PENGELUARAN YG LAIN.. TER UTAMA .. BELI RUMAH, UMRAH & HAJI. DAN YG LAIN² .APA GUNANYA..TAKDA BEZANYA JADI.. SINI TIADA ALASAN KERAJAAN TIDAK MEMBENARKN PENGELUARAN INI. PIHAK KWSP SENDRI YG MENYEDIAKAN KEGUNAAN BAGI PENGELUARAN YG LAIN. SO.. TAKDE BEZANYA DENGAN PENGELUARAN YG RAKYAT SENDIRI INGIN MENGGUNAKAN DUIT TERSEBUT.
INI BUKAN TUNTUTAN.. INI ADALAH SYARAT YG DIBENARKAN OLEH KWSP UNTUK MNGEUARKN & MENGGUNA DUIT TERSEBUT. INI MEMANG HAK.. DAN BERHAK BAGI PENCARUM MENGELUARKAN DUIT SIMPAN TERSEBUT.
# MEMANG HAK
BUKAN TUNTUTAN..!
CUMA CONSEP YG LAIN.. TETAPI MASEH DI DALAM SYARAT & SOP BAHAGIAN PENGELUARAN.

Nik 4417
2022-09-29 22:22:33

Tanda2 nk kalah tu..bila pembangkang sokong mengejut tu..si polan..setuju pla🤐

Rafie DatoksDrummersz
2022-09-29 16:45:35

Aku senang je,klau dorang tk luluskan kwsp 2.0 sblm PRU nnt,aku tak mau balik mngundi.Lantak lah sapa yg nk memerintah lps tu.Korang yg kenyang rakyat yg mnderita..

Ip man Cho
2022-09-29 14:22:58

Trima Kasih

GjoL Rashid
2022-09-29 12:01:46

Shoppe pun tgh kurangkan staff...apa lagi alasan mereka..

Hikal Ku
2022-09-29 11:31:39

Luluskan kwsp khas secepatmungkin rakyat Malaysia susah sekarang...PM dengarkanlah RAYUANKU

Hana Farieysa
2022-09-29 09:46:14

Pengeluaran 2.0 ni lah aku harapkan!!!!bila sakit saraf tulang belakang himpit urat dah 2 tahun lebih!!! PERKESO tak membantu langsung!!!banyak songeh!!! KWSP kerana sakit pon tak membantu !!!banyak songeh!!!!jemaah doktor PON banyak songeh!!!

tombuakar channel
2022-09-29 08:58:14

kalau tuntutan rakyat tidak dipetimbangkan oleh kerajaan sekarang disebabkan rakyat sangat susah ketika ini terkesan kenaikan barang melambung laju yg hampri rakyat tak mampu beli sampai kan rakyat dah tak boleh keluar dari kesusahan ini.
tapi tak mengapa rakyat akan balas dendam pru nanti👍

Ahmad Najib
2022-09-29 08:57:47

Kalau caruman kau bakal mencecah rm1juta masa pencen, ya itulah simpanan untuk masa depan. Tapi kalau dikira-kira caruman tu setakat mencecah bawah rm200k ketika pencen, you need help now.
Dan kerajaan perlu bantu dah sebenarnya orang-orang macam ni.

JUDGMENT DAY
2022-09-29 07:23:14

MALAYSIA ECONOMY TERUK MEMANG TERUK HANCUR KELUARGA SY...LEBIH BAIK BUNUH DIRI. SETTLE PROBLEM......!!! DUIT KWSP SY GUNAKANLH BRP BYK SESIAPA NAK...last but least undilah BN👍👍👍

Shah Rezan
2022-09-29 07:19:02

Mcmlah duit yg aku simpan berpuluh2 tahun tu korg yg punya kah?

AwangkuNuzul HaQiimie
2022-09-29 05:52:29

Saya stuju sangat klau kwsp 2.0 dluluskn,,,

Jasmawati Othman
2022-09-29 05:02:07

Pihak bank pun dh bg warning utk sita aset...luluskn la kwsp 2.0 dgn segera
Sy pun dh buntu nk cari duit mn lg nk byar hutang2...tq abg fazz

Hassan 3312
2022-09-29 04:25:13

Kalau perdana menteri dan menteri kewangan tak nak lulus kan bagus letak jawatan bagi kat orang lain..saya rakyat Malaysia sangat kecewa dengan sikap perdana menteri dan menteri kewangan ni... cakap je keluarga Malaysia 👎👎👎👎👎👎👎👎👎 saya sangat kecewa kecewa kecewa dengan sikap perdana menteri Malaysia dan menteri kewangan ni👎👎👎👎👎👎👎

ERNY JESNITA BINTI NIZAM
2022-09-29 03:47:03

Semua manusia x sama jalani kehidupan seharian, yg x rasa susah pasti x nak keluarkan epf, tapi yg susah pasti memerlukan pengeluaran epf, tolong fikir2kan, allah dah tentukan kehidupan masing2, bukan semua org nak hidup susah, contoh mcm kalau ada yg dah 15 thn x bekerja lagi sebab masalah kesihatan, pada hal epf ada 50k, x kan nak tenung je epf tu, jadi jgn samakan kaya dgn miskin, rambut sama hitam, hati sama warna, tetapi kehidupan rakyat di malaysia semua x sama, kalau semua org kaya, x perlu ada kerajaan, x perlu ada menteri2 untuk bantu rakyat sebab semua rakyat dah kaya betul x, tapi ni ada yg miskin, jadi bagi miskin kalau dia org nak keluarkan epf mereka, benarkanlah, x payah nak buat karangan 150 perkataan, ingat, tanpa rakyat, x kan ada kerajaan,

Madd 81
2022-09-29 03:19:05

Moga dpercepatkn...

Что ищут прямо сейчас
Hyuman ship modeling halo neuroscience burung dicuri goa beach india Depressiv Лео BINAGOONGAN MS Norrona ferry Hadees Sharif Meow Chef caregiver in uk rell shop shindo BLOOPERS shcholarships fishing hack Easyrecipe MUFC brijesh singh build build build
Похожие видео
01.12.2022
PELUANG KWSP 2.0 NAMPAK SEMAKIN TEBAL! TONTON VIDEO INI.

PELUANG KWSP 2.0 NAMPAK SEMAKIN TEBAL! TONTON VIDEO INI.

30.11.2022
TERKINI! KABINET DIBENTUK | BANTUAN KEWANGAN MUNGKIN DIAWALKAN.

TERKINI! KABINET DIBENTUK | BANTUAN KEWANGAN MUNGKIN DIAWALKAN.

30.11.2022
JAWAPAN, BILA KITA AKAN DAPAT WANG KWSP 2.0 BERSASAR.

JAWAPAN, BILA KITA AKAN DAPAT WANG KWSP 2.0 BERSASAR.

01.12.2022
Pelajar Cemerlang 'Bertuah' Di Terengganu

Pelajar Cemerlang 'Bertuah' Di Terengganu

26.06.2022
TERKINI DAN TERBAIK! PENGELUARAN KHAS 2.0 | PENERANGAN TUAN AZMIE AMAT MELEGAKAN PENCARUM.

TERKINI DAN TERBAIK! PENGELUARAN KHAS 2.0 | PENERANGAN TUAN AZMIE AMAT MELEGAKAN PENCARUM.

30.09.2022
KWSP 2.0 DIGANTI DENGAN BANTUAN KERAJAAN. APA AKIBATNYA?

KWSP 2.0 DIGANTI DENGAN BANTUAN KERAJAAN. APA AKIBATNYA?

30.11.2022
TERKINI! 5 TITAH RAJA² MELAYU. APA MENANTI UNTUK RAKYAT.

TERKINI! 5 TITAH RAJA² MELAYU. APA MENANTI UNTUK RAKYAT.

26.09.2022
GEMPAR! TENGKU ZAFRUL TOLAK KWSP 2.0? | INI PENJELASANNYA!

GEMPAR! TENGKU ZAFRUL TOLAK KWSP 2.0? | INI PENJELASANNYA!

28.11.2022
PENGELUARAN KWSP UNTUNGKAN T20 DAN M40. B40 LAYAK KE BUAT?

PENGELUARAN KWSP UNTUNGKAN T20 DAN M40. B40 LAYAK KE BUAT?

29.11.2022
INFO! SEGALANYA BAKAL BERSASAR. KWSP 2.0 BERSASAR PENYELAMAT.

INFO! SEGALANYA BAKAL BERSASAR. KWSP 2.0 BERSASAR PENYELAMAT.

28.11.2022
HANGAT! PM AKAN PILIH KWSP BERSASAR ATAU KWSP FOR ALL?

HANGAT! PM AKAN PILIH KWSP BERSASAR ATAU KWSP FOR ALL?

20.11.2022
ANDA BERSEDIA? KWSP 2.0 BERSASAR HARUS DITUNAIKAN.

ANDA BERSEDIA? KWSP 2.0 BERSASAR HARUS DITUNAIKAN.

13.06.2022
MAKSUD TERSIRAT DR. ASYRAF ISU DESAKAN KWSP 2.0 DAN TINDAKAN SEPATUTNYA.

MAKSUD TERSIRAT DR. ASYRAF ISU DESAKAN KWSP 2.0 DAN TINDAKAN SEPATUTNYA.

27.09.2022
KWSP 2.0 | TENGKU ZAFRUL TIDAK BENARKAN

KWSP 2.0 | TENGKU ZAFRUL TIDAK BENARKAN

24.11.2022
TERKINI PM KE-10 | KWSP 2.0 MASIH ADA PELUANG LAGI. BELUM PADAM!

TERKINI PM KE-10 | KWSP 2.0 MASIH ADA PELUANG LAGI. BELUM PADAM!

21.11.2022
PERSOALAN: MAMPUKAH DSAI LAKSANAKAN KWSP 2.0 JIKA JADI PM?

PERSOALAN: MAMPUKAH DSAI LAKSANAKAN KWSP 2.0 JIKA JADI PM?

17.09.2022
kwsp 2.0 terima sebelum tahun 2023

kwsp 2.0 terima sebelum tahun 2023