Memancing

Memancing смотреть последние обновления за сегодня на .

Nenek 98 tahun semangat masuk pertandingan memancing

887
20
2
00:01:22
28.01.2023

Usianya hampir mencecah 100 tahun, namun ia tidak sesekali mematahkan semangat Mariam Daud, 98, untuk turut menyertai pertandingan memancing yang diadakan di penempatannya di Kampung Perangkap, di Pasir Mas, hari ini. 🤍 - #HMETRO #METROTV ▪️ Berita terkini di 🤍 ▪️ Telegram 🤍 ▪️ FB 🤍 ▪️ Twitter 🤍 ▪️ Instagram 🤍 ▪️ TikTok 🤍

BAYI PANDA MENJADI NELAYAN DAN MEMANCING BERBAGAI JENIS IKAN | GAME KARTUN | BABY BUS INDONESIA

3768
21
0
00:12:03
28.01.2023

Selamat datang di channel Iman Games Subscribe ►🤍 Instagram ► instagram.com/iman.denjaka Facebook ► facebook.com/iman.denjaka For business: sartimandenjaka🤍gmail.com Terimakasih sudah menonton video iman games,Jangan lupa Subscribe,Like,Share Dan Komen Game Babybus=🤍 #babybusindonesia #laguanakbabybus #kartunanakindonesia #laguanakanak #babybus #filmanakanak #cartoonforkids #indonesiachildrenssong #kidssong #animasianak #anakanak #panda #kartunanak #babyjohnbahasaindonesia #littleangelindonesia #kartunanak

MEMANCING DENGAN CARA INI|| umpan hidup dapat sambaran yang mengerikan

50940
958
83
00:13:21
23.01.2023

memancing dengan cara ini, umpan hidup dapat sambaran yang mengerikan...... halo bosku jumpa lagi dengan saya KADRI FISHING, ok bosku langsung saja.. jadi hari ini saya memancing dengan cara tidak mematikan mesin bosku, soalnya arusnya kurang bagus makanya saya memancing menggunakan cara ini, di spot pertama alhamdulillah saya dapat sambaran ikan kerapu sunu bosku, karena di spot pertama ini saya sudah tidak mendapat sambaran ikan besar. saya lanjut lagi memancing di spot ke 2 nah di spot ini alhamdulillah saya langsung dapat sambaran yang lumayan sangat berat tarikannya bosku, ok bosku mungkin sebaiknya langsung di saksikan aja videonya. semoga kalian semua bisa terhibur dengan keseruan saya hari ini...🙏🙏 #kadrifishing #memancing #mancingikan #mancingdasaran #memancingdilaut #mancingkerapusunu #mancingikanbesar #caramemancingtidakmematikanmesin

MEMANCING IKAN DI SUNGAI BERNAM.WIHHH!IKAN APA YA?MENARI2 JORAN!EPISOD44 ADA CERITA NYA.

26018
396
140
00:11:20
20.09.2022

#KELUARGAMALAYSIA #MEMANCINGIKANDISUNGAIBERNAM #BERKONGSICERITAMEMANCINGIKAN #SEDUNIAHOBIMEMANCINGIKAN #BERKONGSIHOBIDANPENGALAMANMEMANCINGIKAN #SUNGAIBERNAM #ULUSELANGOR #SLIMRIVER #SELANGOR #PERAK #MALAYSIA

Mainan Anak - Memancing Ikan Sambil Belajar Berhitung, Belajar Warna & Bentuk - Fishing for Kids

70111285
220767
0
00:09:32
13.06.2019

Halo teman-teman semua, Apa kabarnya? Harapan gavin mudah-mudahan tetap sehat selalu setelah libur panjang merayakan Idul Fitri 1440 Hijriah Pada Video kali ini Gavin dan Mama akan unboxing mainan anak yaitu mainan pancing ikan. Pada saat bermain pancing ikan mama juga mengajarkan gavin untuk berhitung, belajar mengenal warna dan mengenal berbagai macam bentuk. Ditonton sampai selesai ya teman-teman, dan terimakasih atas kunjungannya. Silahkan Subscribe disini: 🤍 #BelajarBerhitung #BejalarWarna #BelajarBentuk #FishingforKids Music: Rainy Day Games by The Green Orbs is part of the YouTube Audio Library (🤍 Fenster's Explanation Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License 🤍 If You’re Happy and You Know It - Nursery Rhymes FREE Download: 🤍 Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License 🤍

Lihat, bagaimana skill ibu ini memancing ikan 👍

603134
2961
278
00:24:46
30.03.2022

Untuk kalian yang suka dengan video ini silahkan tekan tombol like, subscribe dan jangan lupa di komen yah, Makasih. #vlogmancing #mancingseru #ibuibumancing

MEMANCING DI PULAU ANGSA PADA WAKTU MALAM DAPAT IKAN BESARRRRRRR TAPI ... ADA KEJADIAN BERLAKU ....

45122
1628
114
00:21:57
21.01.2023

BONDA ABAH DAN ANAK N0.2 (ABANG MUS) + EDITOR AYAHNDA , MEMANCING DILAUT TIBA-TIBA R1BUT DATANG , BONDA SEMPAT RECORD SEKEJAP KEJADIANNYA . JUM TENGOK KEJADIAN DAN HASIL KAMI DAPAT ENJOY THE VIDEO ;) #fishing #sab #pelaut #family

DILARANG MASUK! Demi Memancing Kerapu..

245699
4401
166
00:14:38
16.12.2022

SUBSCRIBE CHAI Fishing ➤ 🤍 SETUP MEMANCING! ➤ 🤍 [ Setup Baitcast ] Rod: Expert Graphite Ambush XP 4-10lb ( AXC612L ) ➤ 🤍 Reel: Shimano SLX BFS ➤ 🤍 Line: Seahawk Gachiri X4 8lbs ( Yellow ) ➤ 🤍 Leader: Daiwa J-Thread FC 20lbs ➤ 🤍 Snap: Hitokuchi Egg Snap Size ( Size 00 ) ➤ 🤍 Lure: Trigger-X Grub 3" ➤ 🤍 Hook: Owner Okapari 1/8oz ( No 4 ) ➤ 🤍 [ FOLLOW SOCIAL MEDIA ] Facebook ➤ 🤍 Instagram ➤ 🤍 ANY INQUIRIES OR SPONSORSHIP ➤ mohdkhushairi93🤍yahoo.com [ PLAYLIST VIDEO MEMANCING CHAI FISHING ] - 🤍 Music by :- 🤍NoCopyrightSounds #CHAIFishing #EatSleepFishRepeat #ESFR

Memancing 101

18253
821
104
00:05:19
15.07.2020

Fuh boleh jadi lecturer pancing ni. 🤍 #NasirSurfFishing #gayahidup

MEMANCING DAN MASAK catch and cook - THE SAB FAMILY

66006
1415
142
00:41:02
18.08.2022

THE SAB FAMILY ,memancing dan masak bersama bonda , sembilang masak lemak berempah

AMALAN/ DOA MEMANCING YANG PALING AMPUH DAN MUSTAJAB

579090
7158
643
00:16:59
22.11.2019

#doamemancing #kakipancing #doamancingikan AMALAN/ DOA MEMANCING YANG PALING AMPUH DAN MUSTAJAB ............................................................................................................................................................. * Sila rujuk "About" atau "Description" channel ini jika link-link di bawah tidak berhasil !! Atau sila klik.. 🤍 KOLEKSI SENI WIRAWAN: 19 Kitab Pendekar Google Play Books: 🤍 Facebook Page: 🤍 Shopee Malaysia: 🤍 Lazada Malaysia: 🤍 Blogger 1: 🤍 Blogger 2: 🤍 Hubungi melalui: Whatsapp: 012-8487841 (Anjang Adi) SMS: 011-25000633 ............................................................................................................................................................. doa pemancing, doa memancing, doa mancing ikan, amalan memancing, doa mancing yang ampuh, doa memancing yang ampuh dan mustajab, doa memulakan perjalanan, doa nelayan, doa menjala, doa memukat, doa menjala ikan, doa seorang nelayan, doa nelayan menangkap ikan, doa nelayan agar dapat ikan banyak, doa anak nelayan, doa mencari ikan, doa mencari ikan agar dapat ikan banyak, doa mencari ikan agar dapat banyak, doa mencari ikan di laut, doa mencari ikan menurut islam, doa menangkap ikan, doa untuk mencari ikan, doa untuk menangkap ikan, mancing, mancing udang galah, mancing ikan, mancing ikan besar, mancing ikan besar, mancing laut dalam, mancing ikan haruan, mancing belut, mancing siakap, mancing udang galah 2019, memancing, memancing ikan, memancing ikan besar, memancing udang galah, memancing ikan haruan, memancing udang, memancing ikan keli, memancing ikan keli, memancing ikan toman, memancing laut dalam, pemancing malaysia, pemancing ikan terbesar di dunia, pemancing ikan terhebat di dunia, pemancing tegar, pemancing ikan, pemancing ikan terbaik di dunia, pemancing ikan besar, joran, joran viral, joran terbaik, joran pancing laut dalam, joran laut dalam, joran patah, joran terbaik, joran pantai, joran casting, kaki pancing, kaki pancing laut dalam, kaki pancing sabah, kaki pancing haruan, kaki pancing sungai, kaki pancing udang galah, kaki pancing sarawak, kaki pancing brunei, ketam nipah, ketam, mengail, mengail ikan besar, mengail laut dalam, mengail sungai,

Tergasak REZEKI TAK DIJANGKA !!! Memancing lampam di Spot Padu Sg Langat!

16616
310
153
00:30:14
24.01.2023

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah, masih diberikan rezeki untuk turun mengai. Kali ni lain macam sikit, sambil gasak sambil dapat rezeki terpijak. Hopefully hampa enjoy video kali ni noh. #mengai #gasak #lampam #tawes #baung #baungkuning #lubuk #sungai #memancing #pancing #umpan #perambut

MEMANCING IKAN DASARAN SUNGAI:EMMM. LUAR BIASA!INI LAH DI KATA KAN BONUS!?..EPISOD63.

19826
513
121
00:10:30
06.01.2023

#MEMANCING #IKAN #LUARDUGAAN 🤍Hafiz. MEMANCING IKAN DASARAN SUNGAI.BERTUKAR TUKAR SPOT MANCING.TIDAK FOKUS PADA 1SPOT SAHAJA: MENGGUNA KAN SEBATANG JORAN MURAHAN. UMPAN USUS AYAM SEGAR DARI PASAR. MENGGUNAKAN PERAMBUT MATA KAIL BANYAK BANYAK. INI LA CARA YANG PALING BERKESAN JIKA KITA HENDAK MEMANCING IKAN LAMPAM GAJAH DI SUNGAI. OK TERIMAKASIH. SELAMAT MENCUBA.DAN SELAMAT MENONTON.....

MEMANCING IKAN:HUH SPOT BARU SANGAT MENAKJUB KAN,EPISOD56 ADA CERITANYA.

26725
692
205
00:16:21
17.11.2022

🤍Hafiz. MEMANCING IKAN DUA SIRI: MENGGUNAKAN DUA BATANG JORAN. UMPAN USUS AYAM. PERAMBUT MATA KAIL BANYAK BANYAK. MATA KAIL SAIZ NO1. BATU PEMBERAT SAIZ NO8 OR NO9. JARAK TALI PERAMBUT SEKAKI SETENGAH. DAN TAK LUPA JUGA LOCENG PEMBERI ISYARAT UTAMA KETIKA IKAN SEDANG MENJAMAH UMPAN. SANGAT PENTING! OK TERIMAKASIH. SELAMAT MENCUBA..

GASAK GIL4-GIL4 DI SUNGAI INI ! 😱MEMANCING IKAN BAUNG SUNGAI

176698
1612
242
00:27:50
12.12.2022

Sebarang pertanyaan : haziqtaz94🤍yahoo.com SOSIAL MEDIA LAIN: INSTAGRAM : 🤍 FACEBOOK : 🤍 SETUP PANCING REEL STARDIC : 🤍 SHIMANO Nexave :🤍 SETUP CAMERA Go pro hero 10 : 🤍 Go pro hero 7 camera : 🤍 Go pro hero 8 camera : 🤍 Neck holder go pro : 🤍 Bag go pro : 🤍 Strap belt wrap : 🤍 Chest strap : 🤍 Stand phone : 🤍

Wow Seru Memancing Ikan Hias Dikolam, Ikan Mas, Koi, Kura Kura Asli, Bebek, Angsa, Part227

14430381
42463
00:08:01
17.01.2022

Wow Seru Memancing Ikan Hias Dikolam, Ikan Mas, Koi, Kura Kura Asli, Bebek, Angsa, Part227

QUE TILAPIA GRANDE 😱 memancing ikan nila

6072
340
13
00:00:38
22.01.2023

PESCARIA DE TILAPIA EM PONTA NEGRA

MEMANCING DI SUNGAI BARENG NUNU

27542
1266
113
00:07:11
03.02.2022

𝐌𝐄𝐌𝐀𝐍𝐂𝐈𝐍𝐆 𝐁𝐄𝐑𝐒𝐀𝐌𝐀 𝐈𝐒𝐓𝐄𝐑𝐈 𝐃𝐈 𝐉𝐀𝐌𝐁𝐀𝐓𝐀𝐍 𝐏𝐔𝐋𝐀𝐔 𝐏𝐈𝐍𝐀𝐍𝐆

4615
108
74
00:27:22
22.01.2023

𝐀𝐥𝐡𝐚𝐦𝐝𝐮𝐥𝐢𝐥𝐥𝐚𝐡, 𝐝𝐚𝐩𝐚𝐭 𝐭𝐮𝐧𝐣𝐮𝐤 𝐭𝐮𝐭𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐮𝐡 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐬𝐚𝐭𝐮 𝐭𝐞𝐤𝐧𝐢𝐤 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐧𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐚𝐥𝐚𝐧𝐠 𝐝𝐢𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡 𝐣𝐚𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐏𝐮𝐥𝐚𝐮 𝐏𝐢𝐧𝐚𝐧𝐠... . 𝐒𝐭𝐫𝐢𝐤𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐚𝐧𝐠 𝟑𝟑 𝐞𝐤𝐨𝐫, 𝐀𝐥𝐡𝐚𝐦𝐝𝐮𝐥𝐢𝐥𝐥𝐚𝐡 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐤𝐢 𝐛𝐚𝐰𝐚 𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐠𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐧𝐜𝐢𝐧𝐠. 𝐉𝐨𝐦 𝐬𝐚𝐦𝐚-𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐬𝐚𝐤𝐬𝐢𝐤𝐚𝐧 & 𝐬𝐞𝐦𝐨𝐠𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐡𝐢𝐛𝐮𝐫 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐛𝐚𝐭..😀😀😀 . 𝐋𝐨𝐤𝐚𝐬𝐢 : 𝐓𝐢𝐚𝐧𝐠 𝟏𝟖𝟓, 𝐉𝐚𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐊𝐞𝐝𝐮𝐚 𝐏𝐮𝐥𝐚𝐮 𝐏𝐢𝐧𝐚𝐧𝐠. 𝐇𝐚𝐫𝐠𝐚 𝐁𝐨𝐭 𝐇𝐚𝐧𝐭𝐚𝐫 & 𝐀𝐦𝐛𝐢𝐥 : 𝐑𝐌𝟑𝟎.𝟎𝟎 𝐬𝐞𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐍𝐨 𝐓𝐞𝐥 : 𝟔𝟎𝟏𝟗-𝟒𝟎𝟗𝟎𝟗𝟒𝟓 - 𝐖𝐚𝐧 𝐍𝐨 𝐓𝐞𝐥 : 𝟔𝟎𝟏𝟏-𝟒𝟎𝟕𝟒𝟎𝟑𝟒𝟔 - 𝐒𝐡𝐚𝐦 . 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍𝐆 ; 𝐉𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐋𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐔𝐁𝐒𝐂𝐑𝐈𝐁𝐄, 𝐋𝐈𝐊𝐄, 𝐂𝐎𝐌𝐌𝐄𝐍𝐓 & 𝐒𝐇𝐀𝐑𝐄 😀 👉 🤍 👉 🤍 👉 🤍 . #fishing #roadto1k #kingmengail #gasak #roadto1ksubscribers #roadto1k #gasak #kumpau #strikeikanbabon #bangau #haruan #gabus #lele #nila #babon #mancing #mancingikan #mancingmania #mancinggabus #baramundi #siakap #kerapu #tenggiri #kelong #mancingmania #fishing #fishingmalaysia #fishingtips #mancingmaniaindonesia #fishingvideo #fishingindonesia

MANCING MODAL SANDAL BEKAS DAPTNYA MALAH IKAN BABON😅 #55 #shorts

1951470
62342
283
00:00:59
25.12.2022

#viral #fypシ #foryoupage #viralvideo #shorts

Kenapa Pemancing Suka Memancing #siakappaka #shorts

1516
46
12
00:00:53
01.10.2022

#shorts Salam Sahabat........ Alhamdulillah... ada juga rezeki pagi ni sambil menikmati keindahan pantai yang indah & mahal 1-Okt-2022, 9:31am - 10:50am... Selamat Menonton... Jangan lupa Like, Comment, Share & SUBSCRIBE.. Setup: Rod: Daiwa Emeraldas 8' Reel: Daiwa CrossFire LT2500 Line: Emo 8, 8lb Leader: Phantom FC 15lb Lure: Yamashita 3.0g

Macam Mana Mula Minat Memancing?

68805
2564
126
00:03:35
26.05.2022

Besar-besar bas! Boleh dapatkan joran di sini 🤍 #johnbearsinakal #gayahidup

Memancing di Muara Waktu Air Tak Cantik | Blackbass Muncul Ragut Secara Tiba-tiba

23554
873
74
00:18:12
25.11.2022

Memancing di muara ni bukannya mudah, lebih - lebih lagi kalau kita hanya ada masa yang terhad untuk turun memancing. Namun memancing ni ada banyak teknik. Jika misi kita memang nak dapat ikan maka teknik kena dipelbagaikan dan bersifat fleksibel. Dalam trip ini ada manis - manis. Jom tengok sampai habis!

Memancing Pantai - Suft Cast

1714
62
22
00:08:12
12.10.2021

Trip memancing pantai lebih kurang 3 jam mencari pari masih kecewa. Saksikan video sehingga selesai. #suftcast #daunbaru

Mainan Anak - Memancing Ikan dan Bebek Sambil Belajar Berhitung dan Warna - Fishing for Kids

6409186
18895
00:09:39
18.09.2019

Halo teman-teman... :) Kali ini DMG Kids kembali membuat video tentang mainan anak yaitu mainan pancing ikan dan bebek. Sambil Bermain, nantinya Gavin dan mama juga akan menghitung jumlah ikan dan belajar warna. Silahkan Subscribe disini: 🤍 #BelajarBerhitung #BejalarWarna #MainanPancing #FishingforKids

Cara memancing ikan sembilang mengunakan umpan yang paling mantap..!!!

108340
2362
156
00:20:08
17.07.2022

Cara yang tepat untuk memancing ikan sembilang yang menjadi kegilaan pemancing.. Jom ikut trip saya memancing ikan sembilang di Felda semenchu Johor

Memancing di teras rumah laut

227154
10220
39
00:01:00
15.01.2023

MEMANCING IKAN! SANGAT SULIT!MEMERANG SERANG LUBUK IKAN! EPISOD49 ADA CERITA NYA.

3599
137
34
00:12:02
25.10.2022

#MEMANCINGIKAN #MEMERANG #IKANLAMPAM MEMANCING IKAN: MENGGUNAKAN 1BATANG JORAN. UMPAN USUS AYAM. PERAMBUT MATA KAIL BANYAK BANYAK. JARAK PERAMBUT DENGAN BATU PEMBERAT. LEBIH KURANG SEKAKI SETENGAH. SAIZ BATU PEMBERAT. SAIZ NO8 OR NO9. BESERTA LOCENG.MEMBERI ISYARAT UTAMA SEMASA IKAN SEDANG MAKAN UMPAN. SANGAT! PENTING...! SITUASI SUNGAI: SUNGAI AGAK SURUT SEKARANG. MUNGKIN IKAN SUSAH NAK DAPAT ATAU PUN KURANG GALAK NAK MAKAN UMPAN. DAN ACAMAN PUN BANYAK MUSIM SEKARANG INI. SEPERTI MEMERANG DAN BIAWAK! INI SEKADAR TIORI SAHAJA. YANG PENTING REZEKI SEMUA DATANG NYA DARI ALLAH. OK KAWAN KAWAN SELAMAT MENONTON. DAN TERIMAKASIH YANG SUDAH MENONTON. 😁👍♥️

LAGI SERONOK MEMANCiNG IKAN! JCB PULA DATANG??

536
28
35
00:07:57
15.03.2022

Lagi seronok memancing! Datang pula JCB?? Hi..! Semua selamat kembali lagi ke channel saya Arie senyum selalu.. Video kali ini ialah video memancing ikan di parit kecil bersama dengan anak anak saya.Mula sampai di tempat memancing ikan memang seronok apabila pancing ikan sentiasa di sambar oleh ikan putih,ikan terbol dan ikan belida..Tapi selepas itu tiba tiba boleh datang pula jentera JCB ke tempat sport kami memancing.Boleh dia buat kerja di situ pula hendak mengorek parit.Entah jengkaut dari mana datang nya pun kami tak tahu..Selepas berpindah dari situ kami pergi memancing ke tempat lain.Tapi hampa sedikit sebab hasil nya kurang memuaskan.. Terima kasih..

Port memancing di Pitas dan view sunset petang yang cantik

75
39
1
00:07:36
29.12.2022

Port memancing di Pitas dan view sunset petang yang cantik... #portmemancing #memancing #pitas #indahchalet

#shorts || pergi memancing ikan

4181698
84450
125
00:00:58
09.10.2022

Peristiwa Memancing di Tempat BERHANTU

17948
162
21
00:13:42
17.04.2021

Peristiwa Memancing di Tempat BERHANTU #seram #memancingikan #rodnroll Hello guys, harini aku akan share 1 spot dimana pada 2 tahun lepas aku 'declare' tempat atau port mancing ni berhantu dan juga mempunyai sejarah orang mati. Ini kerana pada waktu itu, menjelang maghrib aku ternampak sesuatu di sebalik pokok hutan yang memandang aku,lepastu apa lagi,pack barang terus cabut.hehe... Sebenarnya aku dh janji takkan pergi ke spot tu lagi,tapi disebabkan ini bulan ramadhan maka aku berani sikit untuk pergi dan langgar janji sementara waktu.hehe.Walau apapun, port ini memang terbaik,kira spot amazon jugak laa,kerana disini boleh memancing ikan ,casting ikan seperti haruan dan juga peacock bass (ikan raja).Malas dah nak cerita panjang,tengok jela sampai habis.haha Jom tengok video lain : ⏭️Cara Setup Akurium Simple dan Kemas : 🤍 ⏭️Catch and cook Ikan Pantai : 🤍 ⏭️FISHING EXPERIMENT : Mancing guna umpan anak ikan : 🤍 ⏭️Cara Casting Haruan guna Soft Plastic Soft Worm : 🤍 ⏭️Kenapa Orang Tak Suka Ikan Duri?? Baru aku faham : 🤍 ⏭️UMPAN ASYIK HILANG??Guna Cara ni!! ( Tambah Garam ) : 🤍 ⏭️Umpan Dedak Air Tawar Paling Mujarab ( Confirm Kena!) : 🤍 AND PLEASE, PLEASE,PLEASE,KAMU JGN NAKAL.TLG SUBSCRIBE CHANNEL GUAA.. Btw thanks for all the support!U guys so awesome Jangan lupa utk menantikan video seterusnya dengan subsribe channel aku.I need you guys help to grow more! Follow : ➡️ 🤍 ➡️ 🤍 ➡️ 🤍 Email : ngailbakhangofficial🤍gmail.com T Tempat berhantu,Memancing di tempat seram,diganngu penunggu,hantu air,umpan lampam,misteri lubuk ikan,ikan banyak disini,memancing di tempat berhantu,casting peacock bass,memancing ikan,memancing ikan raja,casting pb,casting ikan raja,mancing,mancing di tempat seram,mancing mania,mancing di spot angker,mancing ikan,aneh tapi nyata,video aneh,kejadian aneh,hantu,port puaka,tempat berhantu di malaysia,tempat seram di malaysia,memancing ikan malaysia

Назад
Что ищут прямо сейчас на
memancing rive Бассейн челлендж nuevas funciones de la mi band 6 polk zone phalaenopsis La Coix Rouge 内观 lyricbase Барселона Focus新聞 free music download 學校 Байден guru sahib Байден и Дед Мороз koengames 땡목 류시현 Баджолини