Madiun ngawi koplo

Madiun ngawi koplo смотреть последние обновления за сегодня на .

DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - MADIUN NGAWI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

33102152
262312
16382
00:05:37
28.11.2021

DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - MADIUN NGAWI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DENNYCAKNAN #YENIINKA #DCMUSIK #MADIUNNGAWI Title: Madiun Ngawi Voc : Denny Caknan ft. Yeni Inka Cipt : Sonny Josz Prod. Denny caknan All Team : 🤍aprizalws 🤍ham_wib 🤍dhimascomb 🤍poe_dewangga 🤍rollingskur 🤍ikhsanworry 🤍diddit._ 🤍rizqisandita 🤍wawanwanthix 🤍a.w.surya 🤍rendymarleyy 🤍rezha_vahlevie_s 🤍aldho99 🤍rootofbliss 🤍dika_wmd 🤍evanwmd 🤍ronalhrnt 🤍nggolik 🤍sontilnganjuk 🤍arisdio82 🤍bayu_onyonk 🤍soepardi1103 🤍andhit_setyo Lirik (Madiun Ngawi): Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku = Dukung terus channel 🤍DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini. Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru. Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO) - JOIN GRUP: 🤍 #DENNYCAKNAN #DCPRODUCTION Stay juga di Instagram: OFFICIAL DC. PRODUCTION: 🤍 DENNY CAKNAN: 🤍 Copyright 🤍2021 DC. PRODUCTION #Ngawi, ID 63218 Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: 🤍 Optimize your video now: 🤍

Yeni Inka - Madiun Ngawi | Dangdut [OFFICIAL]

8436396
26691
2481
00:04:48
17.08.2021

Yeni Inka - Madiun Ngawi | Dangdut [OFFICIAL] 🤍 Title : Madiun Ngawi Artist : Yeni Inka Songwritter : Sonny Josz Album : Single Copyright © 2021, Milady Record Official klik untuk subscribe : 🤍 Instagram : 🤍 Playlist Yeni Inka 🤍 Playlist Lagu Terbaru Milady Record Official 🤍 Lagu-lagu Yeni Inka lainnya Yeni Inka - Haruskah Aku Mati [OFFICIAL] 🤍 Yeni Inka - Sayang Sayang [OFFICIAL] 🤍 Yeni Inka - Bersabarlah [OFFICIAL] 🤍 Video featured di 🤍 All Rights reserved, unauthorized reproduction is strictly prohibited. YouTube channel managed by © & ℗ Worldwide - Seven Stars Records LTD (UK) and its subsidiaries. 71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H9JQ MusicYes.com Digital Distribution, since 2016 Fully YouTube Certified Join the leaders in the indipendent music: 🤍 #Dangdut #YeniInka #MadiunNgawi

Madiun Ngawi - Yeni Inka Adella - OM ADELLA

3665706
21620
1554
00:07:17
10.12.2021

Title : Madiun Ngawi Singer by Yeni Inka Adella Songwriter by Sonni Josz Musisi : Kendang : Noupy 501 ADELLA Bass : Pak Eko ADELLA Gitar melody : Momon ADELLA Ritem : Sarmo ADELLA Kyboard 1: Nyemung ADELLA Kyboard 2 : Pras ADELLA Tamborin : Saridin ADELLA bakul kaos ZYROF47 : 081212129158 🤍 Suling : Fendik ADELLA Pimp ; H TOTOK SR Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik : 🤍 Lyric : ( Madiun Ngawi ) Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku = Copyright © 2021 Henny Adella. All rights reserved. Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami Jangan Lupa Like, Share, Comment & Subscribe Chanel Youtube Henny Adella

HAPPY ASMARA Ft DENNY CAKNAN - MADIUN NGAWI ( Official Live Music )

58380676
507912
44363
00:05:45
14.02.2022

HAPPY ASMARA Ft DENNY CAKNAN - MADIUN NGAWI ( Official Live Music ) Title : Madiun Ngawi Voc : Happy Asmara Ft Denny Caknan Songwritter : sonny josz Arrangement Music By : Royal Music Lighting by : OK Lighting Sound Engineer : Faskho Sengox Mixing & Mastering : Deden Mahdyan Musisi Mandiun Ngawi : 1. Delva = Gitar Akustic Rhythm 2. Egy Fajar = Gitar Cuk 3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Electric Lead 4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung 5. Firman = Keyboard 6. Adhityatommy = Drum Pad 7. Wahyu Sax = Saxophone 8. Vicenza Totti= Bass LIRIK (Madiun Ngawi Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pakde kasnan Bakul pelem ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Yen aku kangen Hep aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Hep aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Hep aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku #HappyAsmara #DennyCaknan #MadiunNgawi #RoyalMusic

MADIUN NGAWI VERSI KOPLO || MERDU SEKALI SUARA PAKDHE GEPENK MENYANYIKAN LAGU INI!!

1209567
6391
393
00:07:40
09.12.2021

Title: Madiun Ngawi Voc : pakdhe gepenk emce Kendang : Fariz Cipt : Sonny Josz

Arlida Putri ft Brodin Ageng Music - Madiun Ngawi (Live Music) Yen aku kangen kangen karo sliramu

12151949
26725
1627
00:06:44
24.12.2021

Official Live Music : Arlida Putri ft Brodin Ageng Music - Madiun Ngawi Subscribe Global Musik Era Digital 🤍 Special Thanks To : Artist : Arlida Putri ft Brodin Ageng Music Songwriter : Sony Josz Lyrics (Madiun Ngawi) Terminal Madiun Ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Lagu Lagu Arlida Putri : Madiun Ngawi : 🤍 Talak Tilu : 🤍 Tapok Cangkemmu : 🤍 Loro Pikir : 🤍 Lagi Manja : 🤍 Puing Hati : 🤍 Cuma Kamu : 🤍 Sorry I'm Sorry : 🤍 Lali Bojo : 🤍 Rindu ft Delva Sonata : 🤍 Kembang Ati : 🤍 Andai Dia Aku : 🤍 Cintamu Menyakitkan : 🤍 Pengen Dipijitin : 🤍 Artist Based Playlist Right Here : Nazia Marwiana : 🤍 Tagor Pangaribuan : 🤍 Mira Putri : 🤍 Tasya Rosmala : 🤍 Woro Widowati : 🤍 Fira Azara : 🤍 Vita Alvia : 🤍 Syahiba Saufa : 🤍 Jihan Audy : 🤍 Mala Agatha : 🤍 Anisa Rahma : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Esa Risty : 🤍 Didi Kempot : 🤍 Rena Movies : 🤍 New Pallapa : 🤍 New Monata : 🤍 Adella: 🤍 Ageng Music: 🤍 Info Global Musik Era Digital : Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 TIKTOK : 🤍 Website: 🤍 PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital. PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL Email : info🤍globalmusik.co.id Copyright © 2021 Global Musik. All rights reserved. #MadiunNgawi #ArlidaPutri #GlobalMusik #Brodin #AgengMusic

INTAN CHACHA - MADIUN NGAWI Dj Remix (Official Music Video)

8014185
18823
1682
00:05:53
11.01.2022

INTAN CHACHA - MADIUN NGAWI Dj Remix (Official Music Video) Executive Producer : Sentra Musik Indonesia Song Writer : Sonny Josz Vocal : Intan Chacha Title : Madiun Ngawi RBT : INDOSAT : 53037134 (Ketik SET (Kode) kirim 808) TELKOMSEL : UTOKD (Ketik (Kode) kirim 1212 ) ♪ Madiun Ngawi ♪ Terminal Madiun Ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake Pak Tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso? Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal Madiun Ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake Pak Tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso? Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Koleksi SMI Intan Chacha - Gubuk Asmoro 🤍 Intan Chacha - Bojo Lali Omah 🤍 Intan Chacha - Lewung 🤍 SHODIQ FEAT INTAN CHACHA - RONDO KEMPLING 🤍 INTAN CHACHA - SUN PING TELU DJ Remix 🤍 INTAN CHACHA - TANJUNG MAS NINGGAL JANJI 🤍 INTAN CHACHA - CIDRO 3 Dj Remix 🤍 INTAN CHACHA - TALAK TILU Dj Remix 🤍 #sentramusikindonesia #IntanChacha #MadiunNgawi #DjRemix #musikindo #dangdutkoplo #dangdutcampursari #musicstory #dangdutkoplo #dangdutjatim #dangdutviral Link Smart Url : Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Subsribe : 🤍 √ LIKE👍 √ SUBSCRIBE 🔔 Jangan lupa untuk 💛 SUBSCRIBE LIKE & SHARE 💛 Terima kasih telah menonton. Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: 🤍 Optimize your video now: 🤍

FULL ALBUM KOPLO LAGU JAWA TERBARU 2021 - MADIUN NGAWI - SRI MINGGAT - TOP TOPAN

1721187
8561
248
03:42:41
15.12.2021

FULL ALBUM KOPLO LAGU JAWA TERBARU 2021 - MADIUN NGAWI - SRI MINGGAT - TOP TOPAN DAFTAR LAGU : 1. Madiun Ngawi 2. Sri Minggat 3. Top Topan 4. Ati Dudu Wesi 5. Aku Cah Bakoh 6. Pingal 7. Aku Bukan Jodohnya 8. Ikhlasku Bahagiamu 9. Lemah Teles 10. Tau Tatu 11. Kulo Nuwun 12. Sawangen 13. Kelangan 14. Salah Tempo 15. Wes Oleh Ganti 16. Cidro 2 17. Cerito Loro 18. Wes Tatas 19. Opo Anane 20. Wegah Kelangan

NEW MONATA - MADIUN NGAWI - RENA MOVIES FEAT CAK SODIIQ ( DUET RENSO )

3740885
11336
609
00:07:32
19.12.2021

#madiunngawi #renakdi #caksodiq MADIUN NGAWI ( 🤍 ) Voc; SODIQ & RENA MOVIES Cipt : SONNY JOSZ Audio : DHEHAN AUDIO VIDEO : NEWBEE PRODUCTION

FULL KOPLO TERBARU 2022|| COCOK BUAT TEMAN KERJA|| MADIUN NGAWI, SATRU 2

291273
1360
38
03:24:31
10.06.2022

FULL KOPLO TERBARU 2022|| COCOK BUAT TEMAN KERJA|| MADIUN NGAWI, SATRU 2 Silahkan Like dan Subscribe!!! karena Like dan Subscribe itu GRATIS! jangan lupa tinggalkan komentar yang dapat membangun Channel kita! terimakasih.

MADIUN NGAWI - DUO AGENG (Indri x Sefti) ft Ky Ageng Cak Met (Official Live Music)

6828074
41315
3867
00:06:57
27.12.2021

Official Live Music from DUO AGENG (Indri x Sefti) ft Ky Ageng Cak Met - Madiun Ngawi Artist Based Playlist Right Here : Mix Tasya Rosmala : 🤍 Mix Yeni Inka: 🤍 Mix Fira Azahra: 🤍 Mix Bordin: 🤍 Mix Duo Ageng: 🤍 Song Credits: Artist: Indri Novita ft Sefti Dwi (DUO AGENG) Songwriter: Sony Josz Executive Producer: Ky Ageng Slamet Direct: Fahmi Whongtheng Producer: Ky Ageng Slamet Kendang: Cak Met Tamborin: Alek Melodi: Surya Guitar: Ony Antono Bass: Erwin Keyboard: Imam & Sholeh Suling: Mamok Editor: Stage: Ageng Music Team Lighting: Fast Lighting Team Video: Keisha Production Team Sound: Ageng Music (Lyrics) Madiun Ngawi Terminal Madiun Ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Duo Ageng (Lagu) : Madiun Ngawi : 🤍 Jika : 🤍 Mengejar Badai : 🤍 Sebatas Teman : 🤍 Dinda Jangan Marah Marah : 🤍 Bila Nanti : 🤍 Bawa Aku Ke Penghulu : 🤍 Aca Aca Nehi Nehi : 🤍 Aku Cah Bakoh : 🤍 Tetap Disini : 🤍 I Love Mama Mantu : 🤍 Sia Sia Berjuang : 🤍 Emas Hantaran : 🤍 Ikhlasku Bahagiamu : 🤍 Duri Duri : 🤍 Tak Sedalam Ini : 🤍 Lali Janjine : 🤍 Ati Dudu Wesi : 🤍 Hendaklah Cari Pengganti : 🤍 Rela Mengalah : 🤍 Top Topan : 🤍 Satu Rasa Satu Cinta : 🤍 Kehadiran Cinta : 🤍 Buih Jadi Permadani : 🤍 Pingal : 🤍 Nyanyian Rindu : 🤍 Setia Untuk Selamanya : 🤍 Cinta Untukmu Sayang : 🤍 Bohoso Moto : 🤍 Bidadari Cinta : 🤍 Tutupe Wirang : 🤍 Aku Bukan Jodohnya : 🤍 Cidro 2 : 🤍 Ojo Nguber Welase : 🤍 Ngelabur Langit : 🤍 Follow & Kunjungi Ageng Music Official : Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 TikTok : 🤍 Copyright © 2021 Ageng Music. All rights reserved. #AgengMusic #MadiunNgawi #DuoAgeng #CakMet

Cak Percil - Madiun Ngawi "Tak Elus Elus NGADEK" | OFFICIAL ONE NADA

2460545
16121
847
00:06:50
18.04.2022

Cak Percil - Madiun Ngawi | ONE NADA songwriter. Sonni Joss Subscribe to ONE NADA Record official channel: 🤍 Subscribe to ONE NADA Record official channel: 🤍 Lirik. Terminal madiun ngawi Kenanganku Ora bakalan aku nglalek'e Biyen aku duwe pacar Anak'e pak tukiran Bakul pecel, ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi Gen dolan ku. Ora bakalan aku nglalek'e Biyen jaman semono Kowe janji karo aku Nanging nyatane Kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen, kangen karo sliramu Tak sawang sawang fotomu neng dompetku Yen aku kangen, kangen karo sliramu Tak elus elus fotomu neng dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin sak bendino Ra bakal ilang fotomu neng dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin sak bendino Ra bakal ilang jenengmu neng atiku _ ONE NADA Music Owner by wandra restusiyan Manager : Widi Prasetyo Musician: Keyboard 1 : wandra restusiyan Keyboard 2 : Dhendy onenada Keyboard 3 : Asep onenada Gitar 1 : Paijo onenada Gitar 2 : Teguh onenada Kendang : Zacky onenada Basist : Tongkleng onenada Suling : Galang onenada Drumer : Temon onenada Tamborin : mbogeg onenada Lighting : Primanada lighting Video by. Wong3productioN Sound system : Onenada Soundman : yasin Operator record : Firman peoX Audio mixing : wandra restusiyan Mastering : djanu DJ one Location : Onenada Studios PEGASUS Management For job : 082340110304 Base Camp : Banyuwangi - Jatim - Indonesia #CakPercil #MadiunNgawi #ONENADA

ATIM SATUS - SILVI KUMALASARI....! // MADIUN NGAWI // CAMPURSARI PURWO WILIS // CANCER AUDIO

422383
1466
180
00:07:45
08.08.2022

MADIUN NGAWI COVER Voc : Atim Satus ft. Silvi Kumalasari Cipt : Sonny Josz CAMPURSARI PURWO WILIS CANCER AUDIO KHANZA MULTIMEDIA DALAM RANGKA ACARA PERNIKAHAN EWIJ MUSMILAWATI " PUTRI BPK.PAIDI TEGUH WIJAYA - IBU.ENDANG SRI MULYATI || ALAMAT: PELEM - JATISRONO - WONOGIRI || MENIKAH DENGAN " NUR HIDAYAT " PUTRA IBU.SUPARMI || ALAMAT: MADE - SLOGOHIMO - WONOGIRI || WAKTU&TEMPAT ACARA " 19 - JULI - 2022 SPELEM - JATISRONO - WONOGIRI || DILIPUT OLEH: KHANZA MULTIMEDIA || JOHO-PURWANTORO-WONOGIRI-HP: 081225051708

CAMPURSARI KOPLO JOKO TINGKIR MADIUN NGAWI OJO DIBANDINGKE JURAGAN EMPANG CAMPURSARI JOLO SUTRO

123794
346
20
00:47:46
09.10.2022

Jangan Lupa Like, Komen, Share dan Subscribe Video kami agar tidak Ketinggalan video terbaru dari Kami !!!! #CERAHMULTIMEDIAJAKARTA #CERAHFOTOJAKARTA #CERAHFOTOCIJANTUNG #CERAHFOTOOFFICIALCIJANTUNG #CERAHSHOOTINGJAKARTA

RENA & NYENYEP - MADIUN NGAWI (OFFICIAL MUSIC VIDEO) | NEW MONATA

697392
2503
115
00:10:42
13.08.2022

Lala Widy Production Title : Madiun Ngawi Voc : Rena & Nyenyep Songwritter : Sonny Josz Arrangement Music By : New Monata Sound Engineer : Dhehan Mixing & Mastering : Dhehan LIRIK : Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Senyummu ning atiku Terminal madiun ngawi nggon dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku #GanapatiRecords #madiunngawi #rena #nyenyep = Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: 🤍 Optimize your video now: 🤍

MADIUN NGAWI // Nurma KDI // OM.ADELLA // SMS Pro Audio // DIANA RIA Enterprise //GREBEG BESAR DEMAK

639101
2065
105
00:07:30
17.07.2022

" OM. ADELLA " The Real Dangdut Koplo Pimp. H. Totok SR. Hp. 0812 1777 1223 Judul Lagu : MADIUN NGAWI Cipt. : Sonni Josz Vokal : Nurma Paejah Sound : SMS Pro Audio Videographer by NEO Lighting : SMS Pro Audio Lokasi : GREBEG BESAR DEMAK Lyric : Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku #adella #neo_shoting = Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami Jangan Lupa Like, Share, Comment & Subscribe Chanel Youtube Neo Shoting Hargailah Karya Para Seniman Dengan Tidak Mereupload Video Dari Channel ini &TERIMA KASIH

Yang Lagi VIRAL !! MADIUN NGAWI - DHIMAS TEDJO BLANGKON - Campursari SEMAR MULYO BOGOR

856153
3251
193
00:09:16
08.04.2022

SEMAR MULYO Event Organizer Melayani berbagai keperluan : - Pesta Pernikahan - Campursari Komplit/OT - Dokumentasi Foto & Video Shooting - Live Streaming - Tenda & Dekorasi - Dll Contact Person : MASIS Tlp. 0852 8310 9995 Percayakan Event Anda kepada Kami "SEMAR DECOTRATION" Like ..Share..Comment And Subscribe...Gratissss

MADIUN NGAWI KARAOKE KOPLO - SONY JOSZ (NADA CEWEK)

1528120
5531
72
00:05:08
10.12.2021

🤍 #HQ_Audio #Karaoke #Style_Yamaha #Yanto_Keyboard MADIUN NGAWI KARAOKE KOPLO - SONY JOSZ (NADA CEWEK) ORIGINAL VIDEO:🤍 Title: Madiun Ngawi Voc : SONY JOSZ Cipt : Sonny Josz KARAOKE KEYBOARD YAMAHA SERI PSR - S775 Semua Lagu Karaoke Ini Di Buat Dengan Keyboard Yamaha PSR 775 SERIES MIDI & STYLE CREATOR (Bukan Dengan Software VOCAL REMOVER Yg Menyebabkan Kualitas Musiknya Jadi Rusak) Dibuat Setelah Saya Program Style Selesai Ataupun Koleksi Style Lama Yang Pernah Saya Buat & di edit Migrasi Ke sampling Baru (REQUEST BOLEH UNTUK LAGU YANG LAGI "HITS TRENDING" CATATAN TIDAK PASTI & ADA KEWAJIBAN ADMIN BISA MEMENUHI) Sebatas Membantu Ideu Aja Lagu Apa Yang Akan Di Program Selanjutnya Video Lirik Karaoke Tanpa Vokal Ini Sengaja Saya Buat,Untuk Mereka Yang Ingin Belajar Bernyanyi Dengan Di Iringi Musik. Agar Lebih Mudah Dalam Menghapal Lirik & Lagunya KUMPULAN LAGU COVER MUSIK BY XG KARAOKE: 🤍 LIRIK LAGU karaoke Madiun Ngawi - Yeni Inka Adella - OM ADELLA VERSION (YAMAHA PSR - S 775) Terminal Madiun Ngawi Kenanganku Ora Bakalan Aku Ngelalekke Mbiyen Aku Nduwe Pacar Anake Pak Tukiran Bakul Pecel Ono Ning Pinggir Prapatan Terminal Madiun Ngawi Nggen Dolanku Ora Bakalan Aku Ngelalekke Mbiyen Jaman Semono Kowe Janji Karo Aku Nanging Nyatane Kowe Ngingkari Janjimu Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Sawang-Sawang Fotomu Ning Dompetku Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Elus-Elus Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Jenengmu Ning Atiku Terminal Madiun Ngawi Nggen Dolanku Ora Bakalan Aku Ngelalekke Mbiyen Jaman Semono Kowe Janji Karo Aku Nanging Nyatane Kowe Ngingkari Janjimu Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Sawang-Sawang Fotomu Ning Dompetku Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Elus-Elus Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Jenengmu Ning Atiku Selamat Berkaraoke Lagu karaoke Madiun Ngawi - Yeni Inka Adella - OM ADELLA VERSION (YAMAHA PSR - S 775) Terimakasih XG MUSIC (YANTO KEYBOARD) -

MADIUN NGAWI KARAOKE KOPLO DUET AUDIO HD JERNIH

396277
1104
78
00:06:53
14.06.2022

KARAOKE TANPA VOKAL DANGDUT KOPLO SONGWRITER SONNY JOS STYLE YAMAHA PSR S970 DANGDUT KARAOKE LAINNYA SILAHKAN DISINI KERINDUAN DUET 🤍 KANDAS 🤍 CUMA KAMU 🤍 BAHTERA CINTA 🤍 TABIR KEPALSUAN 🤍 DEBU DEBU JALANAN KARAOKE 🤍 TIDAK SEMUA LAKI LAKI KARAOKE 🤍 CINTA HITAM 🤍 MAHAL 🤍 CINCIN PUTIH 🤍 TITIP CINTA 🤍 SISA SISA CINTA 🤍 TAK BERDAYA 🤍 MUTIARA HIDUPKU 🤍 KEGAGALAN CINTA 🤍 KEHILANGAN 🤍 JATUH CINTA RHOMA IRAMA 🤍

DENNY CAKNAN "MADIUN NGAWI" l FULL ALBUM TERBARU 2021

2271154
12070
222
01:21:04
29.11.2021

Info Contact : 🤍 Follow Instagram: 🤍 DENNY CAKNAN "MADIUN NGAWI" l FULL ALBUM TERBARU 2021 + Powered by GetUGC : 🤍 PLAYLIST: 00:00 l MADIUN NGAWI 05:37 l LEMAH TELES 10:54 l TRESNO WARANGGONO 17:02 l PINGAL 22:19 l OJO NANGIS 29:39 l WIDODARI 34:36 l MENDUNG TANPO UDAN 39:44 l LINTANG SEWENGI 45:29 l SATRU 50:42 l ANGEL 55:57 l SUGENG DALU 1:01:37 l KARTONYONO MEDOT JANJI 1:06:12 l GAK PERNAH CUKUP 1:11:17 l LOS DOL 1:16:07 l MLETRE #DennyCaknan #MadiunNgawi #InowOfficial Jangan lupa dengarkan playlist terbaik sepanjang masa berikutnya: 1. Denny Caknan Link: 🤍 2. Happy Asmara Link: 🤍 3. Yeni Inka Link: 🤍 4. DC Production Link: 🤍 5. Kompilasi Populer Link: 🤍 6. Mix Full Album Link: 🤍 7. New Pallapa Link: 🤍 Jangan Lupa Subscribe : 🤍 HANYA HIBURAN SEMATA, AUDIO/VIDEO YANG TERDAPAT DI VIDEO INI DIKLAIM DAN DI MONETIZE OLEH PEMEGANG LISENSI/HAK CIPTA. Request Kompilasi atau Lirik, tulis di komentar.

MADIUN NGAWI KOPLO JAIPONGAN PUTRI TITANIA COVER TER SANTUY 2022

571245
291
00:06:47
04.01.2022

Title : Madiun Ngawi Artist : Putri Titania Cipt : Sonny Josz ❤ Follow me : 🤍putrititania_ratujapanese Keyboard : dafastudio11 Kendang : dava wardana Host : choirul.monata.9 _ Record Musik & Video : dafastudio11 Kameraman & Editor : mafi.666 Support AR MUSIK KUDUS Business / Endorse / Job : DM at me 🤍putrititania_ratujapanese Terima Kasih buat yang udah gabung di channel aku, kalo kamu suka, jangan lupa SUBSCRIBE dan nyalain notif nya untuk tau video aku berikutnya. Bantu sebarin channel ini supaya channel ini berkembang, terlebih supaya aku lebih semangat bikin konten berikutnya ❤❤❤ _ ©If there is a Music Copyright and you want this video removed, please contact me at 🤍putrititania_ratujapanese

Fira Azahra ft Brodin Ageng Music - Madiun Ngawi (Official Live Music)

1171212
4652
351
00:06:56
07.06.2022

Official Live Music : Fira Azahra ft Brodin Ageng Music - Madiun Ngawi Subscribe Global Musik Era Digital 🤍 Special Thanks To : Artist : Fira Azahra ft Brodin Ageng Music Songwriter : Sonny Josz Lyrics (Madiun Ngawi) Terminal Madiun Ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Artist Based Playlist Right Here : Nazia Marwiana : 🤍 Tagor Pangaribuan : 🤍 Mira Putri : 🤍 Tasya Rosmala : 🤍 Woro Widowati : 🤍 Fira Azara : 🤍 Vita Alvia : 🤍 Syahiba Saufa : 🤍 Jihan Audy : 🤍 Mala Agatha : 🤍 Anisa Rahma : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Esa Risty : 🤍 Didi Kempot : 🤍 Rena Movies : 🤍 New Pallapa : 🤍 New Monata : 🤍 Adella: 🤍 Ageng Music: 🤍 Info Global Musik Era Digital : Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 TIKTOK : 🤍 Website: 🤍 PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital. PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL Email : info🤍globalmusik.co.id Copyright © 2022 Global Musik. All rights reserved. #MadiunNgawi #FiraAzahra #GlobalMusik #Brodin #AgengMusic

DUO AGENG ( INDRI X SEFTY ) - MADIUN NGAWI - CIDRO 3 - FULL ALBUM TERBARU - TANPA IKLAN

487768
1952
70
01:08:19
06.01.2022

Assalamu'alaikum wr.wb Hallo lurr!! Terimakasih Sudah Klik Vidio Ini Music yang ada Dalam Vidio Ini Saya Download Dari Beberapa Sumber Yang Saya Edit Jadi Satu JANGAN LUPA LIKE AND SUBSCRIBE Ageng music:🤍 * #DUOAGENG#MADIUNNGAWI#CIDRO#FULLALBUMAGENGMUSIC#FULLALBUMDUOAGENG#AGENGMUSIC

Madiun Ngawi - Sabrina Febriya Koplo Version Official Music

279911
1476
85
00:04:46
13.12.2021

Judul :Madiun Ngawi Cipt. Sonny Josz rtist : Sabrina Febrina 🤍 - Cover Koplo from Indonesia ( Koplo Ind ) Kendang : Engki Budi 🤍 Keyboard: Egi Budi 🤍 Bass : Andri Bazz 🤍 Lirik * Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Silahkan Like dan Subscribe!!! karena Like dan Subscribe itu GRATIS! jangan lupa tinggalkan komentar yang dapat membangun Channel kita! terimakasih.

CAMPURSARI FULL ALBUM KOPLO PILIHAN. CIDRO 3 - MADIUN NGAWI - PINGAL - LEMAH TELES

949790
4666
106
03:35:16
11.02.2022

CAMPURSARI DANGDUT KOPLO FULL ALBUM. MIX LAGU JAWA DANGDUT KOPLO. FULL ALBUM KOPLO CAMPURSARI CAMPURSARI TERBARU Daftar Lagu : 1. Madiun Ngawi 2. Cidro 3 3. Top Topan 4. Pingal 5. Sri Minggat 6. Aku Cah Bakoh 7. Widodari 8. Ojo Nangis 9. Mendung Tanpo Udan 10. Lemah Teles 11. Cidro 2 12. Cerito Loro 13. Wes Tatas 14. Ngelabur Langit 15. Kuat Ati 16. Sun Ping Telu 17. Iso Tanpo Kowe 18. Golek Liyane 19. Ora Tatu Tapi Jeru 20. Taline Asmoro Terimakasih Sudah Klik Video Ini. Musik Yang Ada Dalam Video Ini Saya Download Dari Beberapa Sumber Yang Saya Edit Jadi Satu. _ #madiunngawi #cidro3 #toptopan #pingal #campursari #campursariterbaru #lagujawakoplo #fullalbumcampursari #mixcampursarikoplo #mixdangdutkoplo #lagujawaterbaru #fullbass #temankerja #laguenakbuatsantai #musickoploterbaru #fullalbumdangdutkendangmantap #happyasmara #yeniinka #difarinaindra #syahibasaufa #arlidaputri #vitaalvia #tasyarosmala #jihanaudy #adellaterbaru2022 #jika #jikayeniinka #jikaadella #siasiaberjuang #siasiaberjuangadella #duriduriadella #gerimismengundang #sembilu #ikhlaskubahagiamu #duriduri #akucahbakoh #buihjadipermadani #buihjadipermadaniadella #toptopan #toptopanadella #yeniinka#hendaklahcaripengganti #ojonangis #kehadirancinta #kedirisingapore #janjiputih #pingal #ambyarmakpyar #janjiputih #adellapingal #tendabiru #demikowe #akucahkerjo #yeniinka #setiauntukselamanyaadella #akubukanjodohnya #akubukanjodohnyayeniinka #akubukanjodohnyaadella #rembulanmalam #rembulanmalamyeniinka #yeniinkafullalbum #rembulanmalamadella #adellarembulanmalam #rembulanmalamdifarinaftfendikadella #widodari #bahagia #bahagiaadella #widodariadella #jannggangguadella #yeniinka #mendungtanpoudanadella #mendungtanpoudanyeniinka #adellaterbaru2022 #jandabaru #adella #jandabaruadella #adellayeniinka #yeniinkaadella #omadellajamdabaru #lemahteles #lemahtelesadella #haruskahakumatiadella #adelladifarina #adellayeniinka #lalijanjineadella #madiunngawi #cidro3 #menghapusjejakmu #yangterdalam #jangganggu #cintakusatu #terhanyutdalamkemesraan #rembulaningwengi #hadirmubagaimimpi #arlidaputri #jihanaudy #gerymahesa adella terbaru 2022, adella terbaru 2021, melepas lajang, melepas masa lajang, melepas lajang adella, disini dibatas kota ini, disini dibatas kota ini adella, henny adella, bila nanti, bila nanti adella, bila nanti yeni inka, ikhlasku bahagiamu, ikhlasku bahagiamu adella, madiun ngawi, madiun ngawi yeni inka, madiun ngawi adella, bale pulang, bale pulang adella, bale pulang yeni inka, i love mama mantu, i love mama mantu adella, i love mama mantu yeni inka, jikateringattentangdikau, jika, jika yeni inka, jika adella, sia sia berjuang, sia sia berjuang adella, gerimismengundang, sembilu, duri duri, aku cah bakoh, duri duri adella, aku cah bakoh adella, buih jadi permadani, buih jadi permadani adella, top topan, top topan adella, yeni inka, hendaklah cari pengganti, ojo nangis, kehadiran cinta, kediri singapore, janji putih, pingal, ambyar mak pyar, janji putih, adella pingal, tenda biru, demi kowe, aku cah kerjo, yeni inka, setia untuk selamanya, aku bukan jodohnya, aku bukan jodohnya yeni inka, aku bukan jodohnya adella, rembulan malam, yeni inka full album, rembulan malam adella, yeni inka, mendung tanpo udan, lali janjine, lemah teles, lemah teles adella, lemah teles om adella, haruskah aku mati adella, haruskah aku mati om adella, adella haruskah aku mati, om adella haruskah aku mati, adella difarina, om adella difarina, difarina om adella, yeni inka adella, adella yeni inka, adella, adella terbaru, adella 2022, om adella 2022, om adella terbaru 2022, om adella terbaru 2022, adella terbaru, cek sound om adella, cek sound adella, ceksound adella, cek sound dangdut, dangdut cek sound, adella kalem, adella kalem, adella kalem, om adella pilihan, adella populer, om adella lagu kalam, om adella lagu lawas, om adella tembang kalem, om adella tembang lawas, adella kalem, adella lagu lawas, adella lagu kalam, adella lawas, cak nopie adella, nopie adella, cak nophie adella, cover kendang cak nophie, cover kendang cak nopie, cak nophie adella, kendang cak nophie, kendang adella, lagu adella, momon adella, adella cover cak nophie, adella fira, adella yeni inka, yeni inka adella, arneta julia adella, adella arneta, fendik adella, adella cak fendik, adella terbaru, dangdut koplo lawas, - NOTE - CHANNEL INI TIDAK DI MONETISASI, VIDEO INI HANYA UNTUK HIBURAN AGAR LEBIH DAPAT DI NIKMATI PARA PENIKMAT MUSIK INDONESIA- 🙏 - Video ini hanya hiburan semata, tak satupun gambar gambar / video klip musik yang di buat ini dimiliki oleh kami. - Video ini murni buatan penggemar, jika anda (PEMILIK) ingin menghapus video ini silahkan hubungi kami sebelum melakukan tindakan apapun terimakasih ☺️🙏 - Saya menggabungkan beberapa video klip musik agar lebih enak untuk dinikmati, hormatilah perbedaan, jangan saling mencaci maki, tetap bangga dan cintai budaya asli tanah air ☺️🙏 © Reupload Dangdut Indonesia

Thailand Style!! Madiun Ngawi | Rina Aditama X Cak Yoyo | Bintang Muda | Singgasana Audio

681234
2857
99
00:06:55
05.08.2022

Mohon maaf bilamana masih banyak kesalahan dalam pengambilan gambar. = Title : Madiun Ngawi Artist : Rina Aditama X Cak Yoyo Songwritter : Sony Jos Dipopulerkan : D cMsuic Denny Caknan Arr : Ugik Key New Bintang Muda Jangan lupa mampir ke Original Song : 🤍 = Dengarkan dengan Headset/Headphone,Speker Recording,Biasa Agar Kualitas Suara Lebih Nyaman Didengarkan.Terimakasih Banyak Sudah Mampir ke Chanel ini Jangan Lupan Subscribe dan Like. UyahMoto Pidio Juga Melayani : - Video Shoting - Video Konten Dangdut, campursari, tayub,Dll - Live Steaming Acara - Recording Mixing & Mastering - Foto Weding & Preweding - Teaser / Cinematic Weding - Pembutan Stiker,Baner Desain Cetak Jadi - Desain Grapic UyahMoto Pidio : Ubet.(Fery Rakeri) WA +62 821-5087-0515 New Bintang Muda : Pimp.(Mas Bonjok) WA +62 831-4313-2109 Singgasana Audio : Pimp.(Mas Badol) WA +62 838-4857-0695

MADIUN NGAWI Karaoke Koplo Nada Pria - Yen aku kangen, kangen karo sliramu

618975
1576
39
00:05:08
19.08.2022

Madiun ngawi karaoke koplo nada pria madiun ngawi deny caknan lirik madiun ngawi : Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku = madiun ngawi karaoke, madiun ngawi karaoke koplo, madiun ngawi karaoke duet, madiun ngawi karaoke denny caknan, madiun ngawi karaoke nada cowok, madiun ngawi karaoke nada wanita, madiun ngawi karaoke tanpa vokal cowok, madiun ngawi karaoke happy asmara, madiun ngawi karaoke duet tanpa vocal cowok, madiun ngawi karaoke akustik madiun ngawi denny caknan, madiun ngawi denny caknan yeni inka, madiun ngawi denny caknan ft happy asmara, madiun ngawi denny caknan karaoke, madiun ngawi denny caknan lirik, madiun ngawi denny caknan full album, madiun ngawi denny caknan happy asmara full album, madiun ngawi denny caknan happy asmara lirik, madiun ngawi denny caknan happy asmara karaoke, madiun ngawi denny caknan yeni inka karaoke madiun ngawi, madiun ngawi karaoke, madiun ngawi koplo, madiun ngawi lirik, madiun ngawi karaoke koplo, madiun ngawi adella, madiun ngawi karaoke duet, madiun ngawi yeni inka, madiun ngawi sonny josz, madiun ngawi full album #madiunngawi #lirikmadiunngawi #sonyjoss #denycaknan #happyasmara #madiunngawilirik #karaokekoplo #karaokemadiunngawi #karaokesonyjoss #karaokelirik

TERBARU MADIUN NGAWI JOKO TINGKIR OJO DI BANDINGKE CAMPURSARI DIMAS TEDJO

790321
3683
126
01:50:32
19.01.2023

GRATIS !!! Monggo Like Share Comment lan Subscribe/Langganan untuk update video terbaru kami #CampursariJakartaIndonesia

karaoke Madiun Ngawi nada cowok - Yeni Inka Adella - OM ADELLA VERSION (YAMAHA PSR - S 775)

341391
1170
31
00:05:08
11.12.2021

🤍 #HQ_Audio #Karaoke #Style_Yamaha #Yanto_Keyboard karaoke Madiun Ngawi nada cowok - Yeni Inka Adella - OM ADELLA VERSION (YAMAHA PSR - S 775) ORIGINAL VIDEO:🤍 Title: Madiun Ngawi Voc : SONY JOSZ Cipt : Sonny Josz KARAOKE KEYBOARD YAMAHA SERI PSR - S775 Semua Lagu Karaoke Ini Di Buat Dengan Keyboard Yamaha PSR 775 SERIES MIDI & STYLE CREATOR (Bukan Dengan Software VOCAL REMOVER Yg Menyebabkan Kualitas Musiknya Jadi Rusak) Dibuat Setelah Saya Program Style Selesai Ataupun Koleksi Style Lama Yang Pernah Saya Buat & di edit Migrasi Ke sampling Baru (REQUEST BOLEH UNTUK LAGU YANG LAGI "HITS TRENDING" CATATAN TIDAK PASTI & ADA KEWAJIBAN ADMIN BISA MEMENUHI) Sebatas Membantu Ideu Aja Lagu Apa Yang Akan Di Program Selanjutnya Video Lirik Karaoke Tanpa Vokal Ini Sengaja Saya Buat,Untuk Mereka Yang Ingin Belajar Bernyanyi Dengan Di Iringi Musik. Agar Lebih Mudah Dalam Menghapal Lirik & Lagunya KUMPULAN LAGU COVER MUSIK BY XG KARAOKE: 🤍 LIRIK LAGU karaoke Madiun Ngawi nada cowok - Yeni Inka Adella - OM ADELLA VERSION (YAMAHA PSR - S 775) Terminal Madiun Ngawi Kenanganku Ora Bakalan Aku Ngelalekke Mbiyen Aku Nduwe Pacar Anake Pak Tukiran Bakul Pecel Ono Ning Pinggir Prapatan Terminal Madiun Ngawi Nggen Dolanku Ora Bakalan Aku Ngelalekke Mbiyen Jaman Semono Kowe Janji Karo Aku Nanging Nyatane Kowe Ngingkari Janjimu Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Sawang-Sawang Fotomu Ning Dompetku Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Elus-Elus Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Jenengmu Ning Atiku Terminal Madiun Ngawi Nggen Dolanku Ora Bakalan Aku Ngelalekke Mbiyen Jaman Semono Kowe Janji Karo Aku Nanging Nyatane Kowe Ngingkari Janjimu Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Sawang-Sawang Fotomu Ning Dompetku Yen Aku Kangen Kangen Karo Sliramu Tak Elus-Elus Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Fotomu Ning Dompetku Opo Kowe Ra Kroso Tak Batin Saben Dino Ra Bakal Ilang Jenengmu Ning Atiku Selamat Berkaraoke Lagu karaoke Madiun Ngawi nada cowok - Yeni Inka Adella - OM ADELLA VERSION (YAMAHA PSR - S 775) Terimakasih XG MUSIC (YANTO KEYBOARD) - yamaha,style,style yamaha,yamaha music,yamaha styles,style yamaha gratis,yamaha psr styles,styles,yamaha clavinova,cara download style yamaha,yamaha tyros 5 audio style,download style yamaha terbaru,style yamha download,style keyboard yamaha gratis 2021,style yamaha gratis tanpa kendang terbaru,style korg,yamaha psr sx900,download style yamaha sampling terbaru 2020,yamaha music europe,download style,dangdut yamaha,yamaha sx900,style hd,yamaha,psr,yamaha psr-s970,style yamaha psr,style yamaha gratis,yamaha psr s750,yamaha psr s950,psr styles,style dangdut yamaha psr,gratis style yamaha psr s950,style pop yamaha psr gratis,yamaha psr-s670,style yamaha,making a user style on yamaha psr keyboard,yamaha style,yamaha psr,yamaha keyboard,yamaha styles,style keyboard yamaha prs,dangdut yamaha psr,yamaha psr s775,yamaha psr s975,yamaha psr-s775,yamaha psr sx900,yamaha psr-s770,yamaha,psr,style,yamaha psr sx 900 style create,psr sx 900,yamaha psr style,style creator,yamaha genos styles,style keyboard yamaha psr sx600,yamaha psr sx 900,yamaha sx900,psr sx,yamaha genos,yamaha psr-s670,making a user style on yamaha psr keyboard,yamaha psr s,yamaha style,yamaha psr sx600,yamaha psr sx700,yamaha psr sx900,yamaha psr,styles,style creator in psr sx 900,yamaha psr s775,yamaha psr s975,yamaha psr s910,yamaha psr s970, #kraoke #dangdut #koplo #indonesia #dangdutkoplo #indosiar #musik #music #nellalovers #yogyakarta #pop #nellakharisma #video #singer #videoklip #dangduters #klip #jogja #distributor #uae #malaysia #singapore #dangduthot #kuliner #kerupuk #japan #asia #crackers #taiwan #viral

WORO WIDOWATI - MADIUN NGAWI ( Official Music Video ) Ft. BINTANG FORTUNA

2168492
13996
1697
00:06:09
20.12.2021

WORO WIDOWATI - MADIUN NGAWI ( Official Music Video ) Ft. BINTANG FORTUNA Executive Producer : MUARA BINTANG MUSIC PRODUCTION Title : Madiun Ngawi Songwriter : Sonny Josz Music By : Bintang Fortuna Vocal : Woro Widowati Liryc: Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Music Video Playlist From Our Artists: Happy Asmara : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Cita Amelia : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Ratna Antika : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Brodin : 🤍 Yuni Vebra : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Ratna Antika : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Brodin ft Ratna Antika : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Brodin : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Ratna Antika : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Dike Sabrina : 🤍 Yuni Vebra : 🤍 Dike Sabrina : 🤍 Rosynta Dewi : 🤍 Yuni Vebra : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Yeni Inka ft Delva : 🤍 Yeni inka : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Happy Asmara ft Delva : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Dike Sabrina ft Delva : 🤍 Fira Azzahra : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Dike Sabrina : 🤍 Fira Azzahra : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Adi Gaclek ft Shepin Misa : 🤍 Neo Sari : 🤍 Fira Azzahra : 🤍 Neo Sari : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Happy Asmara ft Delva : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Neo Sari : 🤍 Dike Sabrina : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Fira Azzahra : 🤍 Adi Gaclek ft Dike Sabrina : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Shepin Misa : 🤍 Neo Sari : 🤍 Brodin : 🤍 Dike Sabrina : 🤍 Ratna Antika : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Tasya Rosmala : 🤍 Yeni Inka :🤍 Ratna Antika : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Tasya ft Delva :🤍 Dike Sabrina : 🤍 Yeni Inka : 🤍 Happy Asmara : 🤍 Contact our Management: Tlp. : +62 857-0268-9999 Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: 🤍 Optimize your video now: 🤍 #WoroWidowati #MadiunNgawi #MB

OM. ADELLA Campursari FULL Album Yeni Inka Terbaru 2022

480531
2267
86
01:26:20
08.03.2022

OM. Adella Full album campursari yeni inka 2022 Adella Full album campursari yeni inka 2022 Adella Full album campursari yeni inka 2022 #adella #adellaterbaru #adella2022 #yeniinka #yeniinka2022 Musik dalam video ini Lagu Langit Mendung Kutho Ngawi Artis Yeni Inka Adella Album Langit Mendung Kutho Ngawi Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella); PT Global Musik Publishing Lagu Leyeh Leyeh Artis Yeni Inka Album Leyeh Leyeh Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella) Lagu Iki Wek'e Sopo (feat. Fendik Adella) Artis Yeni Inka Adella Album Iki Wek'e Sopo (feat. Fendik Adella) Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella) Lagu Mister Mendem (feat. Yeni Inka) Artis Fendik Adella Album Mister Mendem (feat. Yeni Inka) Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella); PT. Mahar Pustaka Nusantara, dan 3 Lembaga Manajemen Kolektif Lagu Ojo Dipleroki (feat. Prasetyo) Artis Yeni Inka Album Ojo Dipleroki (feat. Prasetyo) Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella); PT Global Musik Publishing, dan 1 Lembaga Manajemen Kolektif Lagu Janda Baru (feat. Yeni Inka) Artis Fendik Adella Album Janda Baru (feat. Yeni Inka) Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella), dan 1 Lembaga Manajemen Kolektif Lagu Sakit Rindu Artis Fendik Adella, Yeni Inka Album Sakit Rindu Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Henny Adella); PT HARMONI DWISELARAS PUBLISHERINDO, dan 3 Lembaga Manajemen Kolektif Lagu Alun Alun Nganjuk (feat. Fendik Adella) Artis Yeni Inka Album Alun Alun Nganjuk (feat. Fendik Adella) Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Global Musik); PT Global Musik Publishing, dan 3 Lembaga Manajemen Kolektif Lagu Tembang Tresno Artis Yeni Inka Album Tembang Tresno Dilisensikan ke YouTube oleh Believe Music (atas nama Global Musik); CV. Pragita Prabawa Pustaka, dan 4 Lembaga Manajemen Kolektif

Sasya Arkhisna - Madiun Ngawi (Official Music Live) Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus

3345788
26356
1240
00:05:39
24.12.2021

Official Music Live from Sasya Arkhisna - Madiun Ngawi Dengarkan Musik Keroncong Versi MusicFly : Nglilakne Kowe - Arya Galih 🤍 Download Music Stream by Musicfly : 🤍 Klik tautan ini untuk mendapatkan cuan : 🤍 Sound Engginering by Maska Audio Arrangement by Music Interactive Songwritter by Sonny Josz Videographer by Maska Crewaktif Lighting by Maska Lighting ℗ & © Maska Music Records Location : Bu Dandy Sky View Support By : BARLEY DIVISION Musisi : Cuk : Ipung Bass : Dika Gitar : Deblong Kendang : Cak Tembel Drumer : Colopot Kyboard : Hendra Saxophone : Wahyu Sound Engineer : Maska Lyric : Madiun Ngawi Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku #MadiunNgawi #SasyaArkhisna #MusicInteractive​ FOR BUSINESS WA : 085859995721 / Indro Follow us :👇 Facebook : - Instagram : 🤍MusicInteractive Twitter : maska_pro01 Email : info🤍maskamusikdigital.com Website : 🤍 Subscribe : 🤍 Music Interactive's Entertainment's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN 🤍

Madiun Ngawi - Shinta Arsinta (Official Music Video)

1053067
4776
379
00:04:40
15.02.2022

Madiun Ngawi - Shinta Arsinta (Official Music Video) Subscribe to wahanamusik here: 🤍 Title : Madiun Ngawi Artist : Shinta Arsinta Songwriter : Sonny Josz 🎶 Lirik: Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku 💽 Album Playlists - Safira Inema : 🤍 - Shinta Arshinta : 🤍 - Esa Risty : 🤍 - Kalia Siska : 🤍 - Jihan Audy : 🤍 - Vita Alvia : 🤍 - New Pallapa : 🤍 🔴 Best of Wahanamusik - 🤍 👉 Konten Terfavourite wahanamusik : KALIA SISKA 1. BERBEZA KASTA Link : 🤍 2. APAKAH ITU CINTA Link : 🤍 3. LOS DOL Link : 🤍 SAFIRA INEMA 1. DITINGGAL PAS SAYANG SAYANGE Link : 🤍 2. BERBEZA KASTA Link : 🤍 3. PERGI Link : 🤍 VITA ALVIA : 1. APAKAH ITU CINTA Link : 🤍 2. BERBEZA KASTA Link : 🤍 3. SAYANG JANG MARAH MARAH : 🤍 4. MENAWAN RINDU Link : 🤍 HAPPY ASMARA : 1. KU PUJA PUJA Link : 🤍 2. SONTOLOYO Link : 🤍 3. LANANG PUJAAN Link : 🤍 SYAHIBA SAUFA : 1. GAUN MERAH Link : 🤍 2. KEMBANG TURI Link : 🤍 Dan banyak lagi lainnya. Silahkan SUBSCRIBE dan bunyikan LONCENGnya agar anda dapat pemberitahuan jikakami update konten konten kesukaan anda, 📌Subscribe : 🤍 📌Follow : Instagram - 🤍 Facebook - 🤍 #wahanamusik #madiunngawi #shintaarsinta Bantu kami untuk memberikan yang terbaik buat anda, dengan Susbscribe, Like dan Share. Kami akan selalu melakukan update lagu lagu terbaru yang layak untuk dinikmati.

Tasya Rosmala - Madiun Ngawi - ( Official live Music Video )

235900
2675
357
00:05:19
20.12.2021

Official Music Video From Tasya Rosmala. Hai sobat 1Nusa Record, Kali ini ada lagu campursari terbaru dari Tasya Rosmala yang berjudul Madiun Ngawi. Lagu Madiun Ngawi dibawakan Tasya Rosmala dengan alunan musik Pop Koplo. Bagaimana penampilan Tasya Rosmala yang membawakan lagu Madiun Ngawi? Silahkan komen ya. Jangan Lupa Dukung kami dengan klik tombol like, Tinggalkan komen, Dan juga subscribe chanel ini. Jika suka silahkan share ke kerabat terdekat. Terimakasih Tittle : Madiun Ngawi Artis : Tasya Rosmala Songwriter : Sony Josz Lirik : Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku #TasyaRosmala #MadiunNgawi #1NusaRecord Apple Music : availablesoon... Spotify : availablesoon... Joox : availablesoon... Deezer : availablesoon... Langit Musik : availablesoon... Youtube Music : availablesoon... Visit 1Nusa Record Website : 🤍 Twitter : 🤍 Instagram : 🤍 🤍 Copyright © 2021 | 1NUSA RECORD | All Right Reserved

DANGDUT CAMPURSARI MADIUN NGAWI FULL ALBUM TERBAIK 2022/2023 POPULER SEPANJANG MASA

131931
426
41
00:58:36
14.12.2022

🤍mutiaraelectone FULL ALBUM DANGDUT CAMPURSARI. Vokal. : TUTI Perform :. MUTIARA ELECTONE #dangdutorgentunggal #dangdutjawa #dangdutcampursari #dangdut #dangdutorgen #mutiaraelectone #dangdutmanual #dangdutelectone #dangdutfullbass #madiunngawi #campursaridangdut #campursari #dangdutjawa #campursarijawa #madiunngawifullalbum #orgen #orgentunggal #dangdutterbaru #dangdutcampursariMP3

MADIUN NGAWI - ELNO VIA | REGGAE KOPLO

160544
1302
162
00:05:31
27.01.2022

MADIUN NGAWI - ELNO VIA | REGGAE KOPLO Title : Madiun Ngawi Voc : Elno Via Songwritter : SONNY JOSZ "Best Song" ELNO VIA : SAMBEL TERASI - 🤍 KERTOYONO MEDOT JANJI - 🤍 PAMER BOJO - 🤍 DEMI KOWE - 🤍 DALAN LIYANE - 🤍 TATU - 🤍 YOWES MODARO - 🤍 SEBATAS TEMAN - 🤍 KANGEN NICKERE - 🤍 AKU TENANG - 🤍 ▶️ PLAY SEMUA - 🤍 ☑️ Suport And Follow Our Artists : ELNO VIA INSTAGRAM : 🤍elnovia23 🤍 GARISKA RECORD INSTAGRAM : 🤍gariska_records 🤍 Support By : SCARLETT 🤍scarlett_whitening 🤍

AGENG MUSIK FULL ALBUM MADIUN NGAWI SONY JOS

779241
3849
161
01:37:48
03.02.2022

_ *Versi TANPA IKLAN Terbaru* 👉adella ful album runtah 🤍 👉 Adella full album sudah tak cinta: 🤍 👉 Adella Full album nglilakno kowe: 🤍 👉 Adella Full album pok ame ame 🤍 👉 Adella Full album Malioboro 🤍 👉 Adella Full album nelongso 🤍 👉 Adella full album demaga biru 🤍 👉 Archel full album dermaga biru 🤍 👉 New pallapa full album dermaga biru 🤍 👉 ageng musik full album dear deary 🤍 👉 ageng musik full album tujuh samudra 🤍 👉 Ageng musik full album madiun ngawi 🤍 👉 Ageng musik full album yang terdalam 🤍 👉 Ageng musik full album i love mama mantu 🤍 👉 Ageng musik full album duri duri 🤍 👉 Ageng musik full album terbaru: 🤍 👉 Ageng musik full album gang doly 🤍 👉Ageng musik full album teteg ati 🤍 👉 Ageng musik full album tiara 🤍 *Suport By Eko production* : 🤍 DE musik 🤍 _ Hallo Lurr!! Terimakasih Sudah Klik Video Ini. Musik Yang Ada Dalam Video Ini Saya Download Dari Beberapa Sumber Yang Saya Edit Jadi Satu. _ Sumber vidio Klik Link Dibawah ⬇️ Henny Adella : 🤍 Global musik 🤍 Ageng musik ofisial 🤍 Perdana record 🤍 Aneka safari record 🤍 _ _ Kalo tidak bisa di download gunakan tubemate 🤍 Kalo mau tonton vidio tanpa iklan gunakan gotube 🤍 - NOTE - CHANNEL INI TIDAK DI MONETISASI, VIDEO INI HANYA UNTUK HIBURAN AGAR LEBIH DAPAT DI NIKMATI PARA PENIKMAT MUSIK NUSANTARA- 🙏 - Video ini hanya hiburan semata, tak satupun gambar gambar / video klip musik yang di buat ini dimiliki oleh kami. - Saya menggabungkan beberapa video klip musik agar dapat dinikmati, hormatilah perbedaan, jangan saling mencaci maki, jangan saling menjatuhkan, tetap bangga dan cintai budaya asli tanah air ☺️🙏

MADIUN NGAWI KARAOKE KOPLO || NADA pria

791995
2046
73
00:04:54
01.12.2021

Yeni Inka - Yen Aku Kangen - Madiun Ngawi (Official Music VIdeo ANEKA SAFARI)

2411884
12559
856
00:07:43
29.03.2022

~ Title: Madiun Ngawi - Yen Aku Kangen Artist: Yeni Inka Songwriter: Sony Jozz Music Arrangement: Aneka Music Mau Undang Aneka Music di acara kamu ?? For Job / Business Inquiries : Aneka Music Pimp. Abah Anton CP : 0822 3100 0779 (Anam) Follow juga kita disini yuk : Tiktok ♪ : 🤍 Snack ♪ : 🤍 Likee ♪ : 🤍 * Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang lain : 🤍 ( di balik layar proses shooting ) 🤍 ( channel khusus dangdut nostalgia ) 🤍 ( channel khusus audio tanpa vokal ) selamat menikmati .. Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE .. Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar .. * Available download & streaming on : iTunes ♪ : coming soon .. Spotify ♪ : coming soon .. Deezer ♪ : coming soon .. Buy on Amazon : coming soon .. Other Popular Video From Our Artist : Lutfiana Dewi | 🤍 Happy Asmara | 🤍 Nella Kharisma | 🤍 Jihan Audy | 🤍 Vita Alvia | 🤍 Denik Armila | 🤍 Via Vallen | 🤍 Syahiba Saufa | 🤍 Nanda Feraro | 🤍 Mahesa | 🤍 Mala Agatha | 🤍 * Connect with us: Facebook : 🤍 Twitter : 🤍 Instagram : 🤍 Contact : Tlp. : +62 852 3328 6688 ( Admin ) Email : info🤍anekasafari.com Website : 🤍anekasafari.com Copyright © 2022 Aneka Safari Records. All rights reserved. #MadiunNgawi #YenAkuKangen #AnekaMusic #Music #AnekaSafariRecords * Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..

Назад
Что ищут прямо сейчас на
madiun ngawi koplo 코난 huawei mya l22 frp unlock S21.S21 hypercapnia living in alaska bob die schnecke लूट Lac de la Gioule маск Гудер oczy zadymione Школа доктора Комаровского Ravali Jagan Kavali Jagan Programme hide number android IP camera offline imo ads block BGZ Klee lavawalker hanuman