Isaac osman

Isaac osman смотреть последние обновления за сегодня на .

LIMITED EDITION OREO BLACKPINK barang panas (mukbang malaysia)

15412
842
48
00:09:45
27.01.2023

Auto borong gaesss 😂😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

aku dah tak boleh makan benda pedas... (mukbang malaysia) SAMYANG HABANERO LIME

178202
4349
240
00:08:59
13.01.2023

Saya pedas, anda puas! 🔥🔥 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

kenapa tak buat burger ni warna HIJAU je?? (mukbang malaysia)

46772
1560
109
00:09:39
25.01.2023

Burger pink datang lagi gaesss 😂😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

10 aiskrim terbaru pada tahun 2023 (mukbang malaysia) KITKAT PINK

257895
4876
220
00:10:59
11.01.2023

Dah lama diet tak makan aiskrim😅 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

10 minuman YOGHURT STRAWBERRY terbaik 2023 (mukbang malaysia) FARM FRESH CALPIS LACTEL

45677
1466
123
00:08:01
23.01.2023

Baru tahu minuman yoghurt strawberry mana satu yang paling sedap! 😁😁 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Borong semua jenis SOUR BELT, COLA GUMMY (mukbang malaysia)

136891
2533
119
00:10:34
06.01.2023

Kanak-kanak memang suka betul kalau nampak gummy ni 😍 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

ingatkan SAMBAL HIJAU ni tak pedas (mukbang malaysia)

115843
2811
157
00:09:51
02.01.2023

Pedas rupanya 🔥🔥 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

VIRAL TIKTOK nasi lemak RM1 bangsudu (mukbang malaysia)

739806
17889
570
00:10:49
31.08.2022

Susah betul nak cari nasi lemak RM1 sekarang ni 😅 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

tercyduk MENGHABISKAN SEKETUL DUA AYAM GORENG KIRIMAN NERAKA (mukbang malaysia) AYAM GORENG SAMYANG

4419278
115826
5771
00:12:35
11.09.2020

Lama rasanya tak buat video untuk segmen, "saya pedas, anda puas!" haha! bila lama tak makan pedas ni, perut memang terus susah nak terima, makan sikit pun dah rasa pedas gila haha! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

LOBSTER terbesar di Malaysia (mukbang) boston lobster

1342502
36788
1292
00:10:29
18.02.2022

Besar tak ada ubat lobster niiii 😂😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

cara sebenar makan SAMYANG CORN bersama CHEESE LELEH! (mukbang malaysia) SAMYANG BULDAK CORN

3686297
78848
4031
00:09:53
02.09.2020

Rasa macam lama tak makan samyang kan? ha memang lama pun! huhu! kali ni aku bagi tumpah cheese leleh sekali tengok macam mana pergi dia! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

ais krim KITKAT, OREO, MICKEY MOUSE dan rakan-rakan bergaduh dalam perut (mukbang malaysia)

17157525
112907
5970
00:14:40
20.01.2020

Aku suka gila buat video mukbang ais krim ni, sebab sedap dan seronok haha! Harap korang enjoy video ni ok! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D Coldest Giveaway 👉 🤍 Shop The Coldest Water 👉 🤍 Use Promo Code "COLDEST" to get FREE SHIPPING. SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

[NEW] menu terpedas dari CU MART (mukbang malaysia) BULDAK SERIES

88836
2123
146
00:08:03
18.01.2023

CU Mart kembali lagi dengan Buldak Series khas untuk yang betul-betul boleh tahan pedas! Extra pedas! Extra syiok! Terdapat 7 jenis makanan dalam Buldak Series kali ini dan aku akan cuba kesemua jenis dan aku akan tengok betul pedas ke? Jom jom tengok aku makan! 🤍cu_malaysia #cumartmalaysia #cumalaysia Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Daily Beetle by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. 🤍 Source: 🤍 Artist: 🤍 Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

[VIRAL] FENOMENA CREPE ROLL BANGKOK !! (mukbang malaysia)

293119
6479
235
00:10:14
08.11.2022

malaysia sekarang ni telah diserang oleh crepe dari bangkok geng 🤣🤣 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

tak sempat berbuka sebab sibuk bekerja (mukbang malaysia)

680842
18633
693
00:10:02
08.04.2022

Tolong jangan tiru aksi ini dirumah 😂😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

nasib baik sempat seludup LOKCING dari gerik (mukbang malaysia) CUCUK CUCUK, BOLA BOLA

3557036
63379
4357
00:12:48
03.04.2020

Nasib baik sebelum PKP dilaksanakan aku sempat beli lokcing ni dekat gerik. Dapat la melepas rindu huhu. Harap korang enjoy video kali ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D Coldest Giveaway 👉 🤍 Shop The Coldest Water 👉 🤍 Use Promo Code "COLDEST" to get FREE SHIPPING. SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

sotong enoki butter VIRAL (mukbang malaysia)

123364
3093
109
00:09:57
30.12.2022

Viral lagi enoki ni 😂😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

tiba-tiba nak menari bila makan BABY SHARK ni (mukbang malaysia) BABY SHARK JELLY CAKE

1789015
20333
1215
00:12:49
09.12.2020

Akhirnya jumpa pun Baby Shark yang boleh dimakan, biasa tengok dalam youtube je hahah! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

tak semua tempat ada jual BAKSO RUSUK ni (mukbang malaysia)

133521
3215
196
00:09:51
28.12.2022

Tak sangka pedas juga bakso ni 😂😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

WAGYU AUSTRALIA VS WAGYU JAPAN (mukbang malaysia)

1620848
41082
2639
00:12:51
02.04.2021

Dah lama aku fikir nak buat video macam ni sebab nak tahu perbezaan daging biasa dan daging wagyu yay! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

YOUTUBE GOLD PLAY BUTTON UNBOXING (mukbang malaysia) SAMYANG CREAM CARBONARA

1147116
33474
1698
00:11:57
05.03.2021

AKhirnya masa untuk unboxing gold play button yay! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

review NASI AYAM KEDAI SENDIRI (mukbang malaysia) NASI AYAM MAK CHILI

269166
6964
392
00:10:44
30.09.2022

Akhirnya! review nasi ayam kedai sendiri 😂 NASI AYAM MAK CHILI Maxim Citylights G-23, Jalan Sentul Pasar, Taman Pelangi, Sentul, 51000 Kuala Lumpur 019-472 7492 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

buah mandarin RM200 dari JEPUN (mukbang malaysia) SELAMAT TAHUN BARU CINA

185097
3810
279
00:10:58
20.01.2023

Berbaloi ke beli yang buah mandarin yang mahal gila tu? 😅 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

rangsum tempur askar INDONESIA (mukbang malaysia) MRE TNI TENTERA NASIONAL INDONESIA

639286
23267
1021
00:11:59
01.09.2021

Lain macam sedap rangsum tempur negara jiran kita ni, memang menyelerakan huhu Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

segala jenis dimsum dan dumpling (mukbang malaysia)

133661
3637
114
00:11:12
07.09.2022

aku dah insaf dan tak akan cuba lagi dimsum lepas ni 😅 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

nasi ayam goreng kunyit paling POWER dekat KL (mukbang malaysia)

128477
3035
211
00:10:54
30.11.2022

Makanan orang bujang 😂 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

WAJIB cuba kalau melancong ke Hatyai Thailand (mukbang) SEAFOOD GLASS NOODLES

107147
2450
75
00:10:46
21.09.2022

Jom ramai-ramai melancong ke Hatyai, Thailand! 😍 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

(NEW!) hampir tertipu dengan AISKRIM PINKFONG SPLIT!!!! (mukbang malaysia) LA CREMERIA MINIONS

3276951
34434
1863
00:11:58
12.08.2020

Mari lihat aku membekukan otak haha! Boleh habis tak semu aiskrim ni geng huhu! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

aku telan 10 ketul Ayam Goreng McD 3x spicy (mukbang malaysia)

4987079
139587
7807
00:12:27
07.08.2019

Ramai vote 10 ketul ayam goreng mcD 3X spicy ni jadi aku tunaikan yay!. Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D Subscribe isaacosman.tv ► 🤍 Follow instagram ► 🤍 Like Facebook ► 🤍 Follow Twitter ► 🤍 Email ► isaacosman.tv🤍gmail.com #mcdonalds #mukbangmalaysia #3Xspicyfriedchicken Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

HOME TOUR ISAAC OSMAN RM13 JUTA

171034
5037
172
00:14:25
01.10.2021

MERCH 🤍 FOLLOW SAYA Instagram 🤍 BUSINESS EMAIL: hamdanmhazim🤍gmail.com

Isaac Osman - Saluran ASMR & Mukbang Terbaik #AYM2021

10462
353
2
00:00:47
23.03.2022

Saksikan AYM2021 LIVE di sini: 🤍 Anugerah YouTubrity Malaysia, AYM2021! Dengan 58 pencalonan YouTuber Terkenal tanah air, siapakah yang bakal merangkul anugerah di Pentas AYM2021. Nantikan Anugerah YouTubrity Malaysia pada Sabtu, 15 Januari 2022, jam 8 malam, eksklusif di saluran YouTubrity Malaysia. #AYM2021 #YouTubrityMalaysia Berikut merupakan calon-calon peringkat akhir yang telah diaudit dan dinilai oleh panel JACMA (Judging and Audit Certification for Media Arts) bagi 12 kategori yang dipertandingkan di AYM2021! Drone Pilot: Fikri Zamri Juru Kamera: Nurhadi Beseri Juru Kamera 2: Abdul Razzaq Suara Latar: Nuar Storyteller Hos Rasmi AYM2021: Cikidot Channel Penaja Utama: Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur Penaja Bersama: Chocosome! Can I Have Some? Yummy!

PUNTEN makanan tradisi orang jawa (mukbang malaysia)

101679
2859
281
00:10:01
24.08.2022

Ingatkan rasa macam lemang atau ketupat tapi lain weh 😅 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

COKLAT KEDUA TERMAHAL DI DUNIA (mukbang malaysia) PATCHI

257491
7477
337
00:11:40
13.05.2022

Pernah dengar Patchi? kalau tak pernah dengar, korang kena tengok video ni sampai habis ok Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

walaupun pasta ni warna hijau, tapi rasa dia sedap! (mukbang malaysia) PESTO LINGUINE

286988
10897
933
00:10:01
03.02.2021

Video pasta kembali lagi dengan peso lunguine yay! Jangan risau setiap minggu mesti ada video mee ok! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Isaac Osman rangkul anugerah Mukbang di AYM2021

34673
979
26
00:01:53
16.01.2022

👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕 Direct whatsapp utk pembelian baju: 📞011-54214521 📞011-54214521 📞011-54214521 📞011-54214521 Pembelian di Shopee terpaksa dihentikan buat sementara waktu kerana permintaan teramat tinggi dan pihak pengurusan tidak dapat menyediakan 'ready stock' di Shopee. Untuk pembelian baju, dinasihatkan supaya berurusan secara terus melalui whatsapp untuk memudahkan urusan. 👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕👕 🔥Link Pencalonan AYM2022: 🤍 —————————————————————— Anugerah YouTubrity Malaysia, AYM2021! Dengan 58 pencalonan YouTuber Terkenal tanah air, siapakah yang bakal merangkul anugerah di Pentas AYM2021. Nantikan Anugerah YouTubrity Malaysia pada Sabtu, 15 Januari 2022, jam 8 malam, eksklusif di saluran YouTubrity Malaysia. #AYM2021 #YouTubrityMalaysia Penaja Utama: Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur Penaja Bersama: Chocosome! Can I Have Some? Yummy!

10 cara menikmati durian anda (mukbang malaysia) DURIAN CHAM ZAKKA.MY

413309
11438
863
00:12:46
06.07.2020

Kalau haritu aku dah upload video makan durian seketul, harini aku cuba durian dengan beberapa snek yang lain yay! Ini semua idea kekti haha! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D Beli DURIAN CHAM sini! ............................................. INSTAGRAM - 🤍 FACEBOOK - 🤍 SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

kenyang ke makan SEBATANG DUA aiskrim ni? (mukbang malaysia) LIPTON ICE CREAM SANDWICH

3321201
36429
2404
00:13:55
27.12.2019

Lama rasanya tak buat video makan aiskrim. Next video aiskrim kena banyak sikit la sebab tak kenyang haha! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D Coldest Giveaway 👉 🤍 Shop The Coldest Water 👉 🤍 Use Promo Code "COLDEST" to get FREE SHIPPING. SUBSCRIBE isaacosman.tv ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

kenapa ramai suka sandwich BASK BEAR COFFEE ni? (mukbang malaysia)

101903
2572
128
00:10:02
28.11.2022

Sarapan sandwich dan koppi mesti layan habis kannn 😍 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

satu takoyaki = satu octopus (mukbang malaysia)

218722
5774
356
00:10:11
31.10.2022

Jarang dapat jumpa orang jual takoyaki macam ni, puas hati makan 😍😍 Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 _M5A SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAG 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

habis makan LATOK ni terus jadi duyung jantan (mukbang malaysia) SEAGRAPES ANGGUR LAUT

3304361
65723
4102
00:10:05
10.07.2020

Dulu aku pernah upload video aku tercyduk makan latok. Rupanya latok dulu tu tak fresh dah busuk, tapi kali ini punya lebih fresh jadi kita tengok macam mana pergi dia! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D LATOK BY YAYAN ............................................. INSTAGRAM 🤍 SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING! ............................................. 🤍 🤍 SUBSCRIBE Kekti Mazlan! ............................................. 🤍 FOLLOW ISAACOSMAN DI : ............................................. INSTAGRAM 🤍 FACEBOOK PAGE 🤍 TWITTER 🤍 EMAIL (BUSSINESS) isaacosman.tv🤍gmail.com #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow Tentang Isaacosman.tv: Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut. Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Назад
Что ищут прямо сейчас на
isaac osman Ballabile davinci resolve plugins free easy rube goldberg machine Check or Cash Comedy p365 review french canada spinnin ade robloxcz Eva Band ниссан blind psycho One Puch Man Beer sl vlog handpan sleep zamonaviy oyoq raqslar mlbb esmeralda hodegavl