Harga ikan kelah

Harga ikan kelah смотреть последние обновления за сегодня на .

5 Ikan PALING MAHAL Di Malaysia

28521
318
51
00:04:59
05.07.2021

NAK BUAT PAID REVIEW SERENDAH HARGA RM10? HUBUNGI KAMI SEKARANG..!!! EMAIL : palingtop.media🤍gmail.com INSTAGRAM : 🤍palingtop.media SUBSCRIBE 🤍TopengPokko DULU... SUBSCRIBE 🤍DariFailMahkamah DULU... #palingTOP #IkanMahal #IkanBesar TOP 5 DAN FAKTA MENARIK Kami bawakan pelbagai fakta menarik yang tidak diketahui ramai. Jika anda ada cadangan atau pandangan, sila kemukakan di ruangan komen di salah satu video kami. NAK TAHU FAKTA SETERUSNYA? SUBSCRIBE 🤍PalingTOP DULU... LIKE & FOLLOW 🤍 🤍

Top 5 Ikan Termahal Di Malaysia || anda pasti terkejut dengan harga ikan ini

420347
3954
735
00:07:31
19.04.2020

In lah top 5 ikan yang berharga tinggi yang ada di Malaysia. Kalu admin bukan nak cakap apa, semua admin dah pernah rasa dah. Harap anda semua pun ada rezeki untuk merasa salah satu antara ikan yang tersenarai.

Review kelah untuk buyer | beli tak beli suku kira | kelah tembat

1706
42
15
00:05:53
18.01.2022

Tangkap kelah bawa keluar untuk review kepada bakal pembeli. Jual beli on9 mcm ni la. Gambar cantik baru org nak beli.

Ikan Kelah diRAJA rekod ikan Kelah merah terbesar pancing Ikan Kelah MerahEmpurau masak kari dihutan

18634
86
25
00:04:31
15.09.2020

Pancing ikan kelah dan terus masak didalam hutan! Fresh dan segar sekali..Pernahkan anda makan ikan kelah merah yg sebegini hebat dan yg terkenal di seluruh dunia ini? hanya org2 yg tegar untuk meredah hutan belantara, naik bukit turun bukit saja yg mampu untuk menikmati keenakan dan keindahan rasa ikan kelah ini. Kali ini sekali lagi GKP geng kasut putih menyahut cabaran utk mencari spesis yg paling berharga ini. #ikankelah #kelahbesar #kelah #mahseer #empurau #GKPletssgii

Kelah Merah Tembat cara pembungkusan utk jualan ikan kelah merah terbesar Malaysian Red Mahseer

4936
51
23
00:20:06
20.02.2022

Ikan kelah merah tembat utk jualan sebagai ikan hiasan boleh hubungi Ahmad Kelah Center kosong179369145 Kelah tembat mmg berada di kelas yg tersendiri diantara ikan kelah di seluruh dunia. Ikan yg menjadi kegilaan kepada pemancing kerana kesukaran dan kekuatan melawannya. Ikan yg juga menjadi koleksi kepada peminat ikan hiasan kerana warna dan bentuk yg unik dan cantik menjadikan harganya melambung tinggi dipasaran. Dapat mandi bersama ikan kelah di santuari ikan kelah seperti di sungai chilling adalah pengalaman yg paling hebat. Bagi kaki pancing , mereka menggunakan umpan sawit peram, umpan buah perah atau umpan buah ara bagi memikat spesis ikan kelah ini. Jenis2 ikan kelah yg terkenal dimalaysia ialah ikan kelah tembat, ikan kelah merah, ikan kelah emas, ikan kelah biru, ikan kelah empurau #kelahtembat #ikankelah #红吉罗 #empurau #kelahmerah

Harga ikan sg pahang

98108
709
105
00:02:26
23.07.2019

Harga bergantung pada size ikan.. Smakin besar size semakin tinggi harga.Namun ada juga spesis yg besar harga tidak menentu.

CARA SIAN IKAN KELAH MERAH UNTUK MASAK 3 RASA

7462
35
9
00:02:40
06.09.2020

Alhamdulillah....hari ni aku nak tunjuk cara siang ikan paling mahal di dunia...hahaha...ikan kelah...harga sekitar RM1500 jika dijual hidup... Fuss....ni rezeki namanya...masa nak sian ikan kelah tu sisiknya jangan dibuang ye...sisiknya juga boleh dimakan...blh masak ikan kelah merah...jom...

LIST HARGA IKAN SUNGAI DI KELANTAN YANG BIASA KAMI JUAL

1977
28
11
00:01:30
14.11.2021

list harga ikan sungai di hulu kelantan, ikan hasil dari sungai pergau dan dipasar sekitar kampung sahaja. ikan yang terdapat termasuk lah -tenggalan -kelah -kerai -lampam -baung -kenerak -ketutu -kaloi dan lain-lain lagi Music: Sunny Musician: 🤍iksonmusic #hargaikansungai harga ikan siakap harga ikan kelah harga ikan laga harga ikan kelisa harga ikan koi harga ikan arowana harga ikan channa harga ikan empurau harga ikan arwana harga ikan arwana di malaysia harga ikan arowana bukit merah harga ikan arapaima harga ikan arwana termahal harga ikan axolotl harga ikan arwana termurah harga ikan bilis harga ikan belida harga ikan bilis sekilo 2021 harga ikan bawal harga ikan baung harga ikan bilis mata biru harga ikan belida malaysia harga ikan betta harga ikan b harga ikan cencaru harga ikan channa limbata harga ikan cencaru sekilo 2021 harga ikan channa cobra harga ikan cod harga ikan channa barca harga ikan cermin cek harga ikan cek harga ikan arwana cek harga ikan koi cek harga ikan channa cek harga ikan louhan cek harga ikan cupang cek harga ikan oscar cek harga ikan gurame harga ikan discus harga ikan dori harga ikan daun baru harga ikan discus malaysia harga ikan duri harga ikan di pasaran harga ikan di pasar borong selayang harga ikan di malaysia harga ikan di jambi harga ikan ebek harga ikan ebek 2021 harga ikan empurau di sarawak harga ikan flowerhorn harga ikan fei fong harga ikan fama harga ikan fillet harga ikan frontosa harga ikan fillet di superindo harga ikan feifeng harga ikan fugu harga ikan guppy harga ikan gt harga ikan gerut harga ikan gohok harga ikan gt sekilo harga ikan gapi harga ikan gelama harga ikan gerong belang harga g shock ikan koi harga ikan haruan harga ikan hari ini harga ikan haruan 2021 harga ikan haruan kedak harga ikan haruan bodoh harga ikan haruan bukit harga ikan haruan tasik harga ikan hiasan harga ikan kerapu harga ikan indonesia harga ikan kembung hari ini harga indukan ikan koi harga indukan ikan mas harga indukan ikan gabus harga ikan nila per kg harga ikan nila 1 kg harga ikan jelawat harga ikan jenahak harga ikan jelawat 2021 harga ikan jemuduk harga ikan jenahak sekilo 2021 harga ikan jelawat kolam harga ikan jaguar cichlid harga ikan jenahak sekilo harga ikan keli harga ikan keli sekilo 2021 harga ikan koi malaysia harga ikan ketutu 2021 harga ikan lampam harga ikan laga kampung harga ikan laga paling mahal harga ikan laut di pasaran malaysia harga ikan liko emas harga ikan lee koh harga ikan laga 2021 harga ikan merah harga ikan malong harga ikan mas harga ikan masin harga ikan mayong harga ikan malaysia harga ikan mj harga ikan merah 2021 harga ikan nemo harga ikan nyok nyok harga ikan nemo malaysia harga ikan naga malaysia harga ikan naga harga ikan naik harga ikan nyok2 harga ikan napoleon harga ikan oscar harga ikan oscar di malaysia harga ikan oscar tiger harga ikan otek harga ikan otocinclus harga ikan oscar albino harga ikan oscar batik harga ikan oranda harga ikan patin harga ikan pari harga ikan pasar borong selayang harga ikan puyu harga ikan pari sekilo 2021 harga ikan peacock bass harga ikan patin sungai sekilo 2020 harga ikan pekasam harga ikan pbass harga ikan p harga hp ikan harga minyak ikan sea quill harga ikan rohu harga ikan ruby harga ikan rohu sekilo harga ikan raja harga ikan rebus harga ikan red parrot harga ikan rtc harga ikan red barito harga ikan salmon harga ikan sebarau harga ikan senangin harga ikan sungai harga ikan siakap 3 rasa harga ikan semasa harga ikan sungai pahang 2021 harga ikan talapia harga ikan toman harga ikan tenggiri harga ikan talapia merah harga ikan tengas harga ikan talapia merah 2021 harga ikan toman sekilo malaysia harga ikan tapah harga ikan ubi harga ikan uji rashid harga ikan unga harga ikan uceng harga ikan untuk terapi harga ikan ulang uli harga ikan uaru harga ikan untuk terapi kaki harga ikan venustus harga ikan vieja harga ikan vieja synspilum harga ikan vampire fish harga channa ys harga ikan sidat harga pakan ikan pf 0 harga ikan 1 kg harga 1kg ikan kerapu harga 1kg ikan pari harga ikan bilis 1kg harga 1 ikan koi harga 1kg ikan nila harga ikan lele 1 kg harga 1kg ikan gurame harga 1 ikan salmon harga 1 ikan tuna harga 1 ikan nila harga 1 ikan cupang harga 1 kg ikan nila harga 1 kg ikan lele harga 1 kg ikan gurame harga ikan 2021 harga ikan ketutu 2020 harga ikan jelawat 2020 harga ikan kelisa 2020 harga ikan guppy 2020 harga ikan kembung 3 rasa harga ikan siakap masak 3 rasa

Spesies ikan kelah di Malaysia

16318
454
52
00:08:21
13.06.2022

Maklumat tentang ikan kelah yang wujud di Malaysia. Kelah juga turut digelar sebagai raja sungai. Nak tahu lebih lanjut tentang kelah? Jom tonton. Spesies yang ada di dalam video ini: Tor tambra (kelah/empurau/dewa) Tor douronensis (kelah semah) Jangan lupa subscribe dan share. 👍🏼

Menyuluh Raja Sungai - Betul Ke Ni Lubuk Ikan Kelah Merah ??? Harga Ikan Kayangan

155028
4050
418
00:17:33
16.04.2021

SELAMAT DATANG SEMUA. Disclaimer : Kalau ada salah silap dalam mengenal pasti spesis ikan dalam video ini saya mohon maaf. Kebanyakkan ikan bersisik ni rupanya lebih kurang sama pada waktu kecil. Kalau ada teguran boleh tulis di ruangan komen. Ikan Kelah (Bahasa Inggeris: Mahseer) adalah ikan kap dalam keluarga Cyprinidae yang bersisik besar, dan merupakan ikan yang digilai para pemancing dan banyak terdapat di India dan secara amnya di Asia Selatan. Ikan ini digambarkan pada asalnya oleh Hamilton pada tahun 1822, dan pertama kali disebut dalam cabaran memancing dalam Majalah Oriental Sporting pada tahun 1833, dan kemudiannya menjadi buruan kegemaran pemancing British yang menetap di India. Spesies Golden Mahseer diketahui mencapai 2.75 meter (9 kaki) panjangnya dan 54 kilogram (118 paun) beratnya, walaupun spesimen sebesar ini jarang dinampak pada hari ini. Ikah Kelah mendiami di sungai serta tasik, dan naik ke anak sungai yang pantas serta dasar sungai yang berbatu-batan untuk membiak. Serupa dengan jenis ikan kap yang lain, mereka merupakan omnivor dan makan bukan sahaja alga, krustasia, serangga, katak, dan ikan yang lain, tetapi juga buah-buahan yang jatuh daripada pokok-pokok di atas. MEDIA SOSIAL Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Ada cadangan / berhubung / Business Enquiries : syakir1149🤍gmail.com RECOMENDED !! JENAMA PERALATAN / EQUIPMENT (TRUSTED SELLER) : SHOPEE : POWERBANK MINI : 🤍 NECK BRACKET KAMERA : 🤍 KAMERA SONY : 🤍 TRIPOD ULANZI : 🤍 WIRLESS MIC : 🤍 GIMBAL : 🤍 BAG DEUTER : 🤍 MIC SHORTGUN : 🤍 MEMORI KAD TRUSTED : 🤍 BATERI GOPRO SEMUA MODEL : 🤍 KERUSI IKEA : 🤍 RING LIGHT : 🤍 TRIPOD PADU : 🤍 MIC WAYAR : 🤍 PHONE SAYA : 🤍 SOFT BOX MURAH : 🤍 SMARTWATCH : 🤍 RECOMMENDED CAMERA ( TRUSTED ) : GOPRO HERO 10 : 🤍 GOPRO HERO 9 : 🤍 GOPRO HERO 7 : 🤍 INSTA360 X2 : 🤍 INSTA360 ONE RS : 🤍 INSTA360 GO 2 : 🤍 DRONE (TRUSTED) : DJI MINI 2 : 🤍 Dji MINI 3 PRO : 🤍 LAZADA : POWERBANK MINI : 🤍 NECK BRACKET KAMERA : 🤍 KAMERA SONY : 🤍 TRIPOD ULANZI : 🤍 WIRELESS MIC : 🤍 GIMBAL : 🤍 BAG DEUTER : 🤍 MIC SHORTGUN : 🤍 MEMORI KAD TRUSTED : 🤍 BATERI EXTRA 5 6 7 : 🤍 KERUSI IKEA : 🤍 RING LIGHT : 🤍 TRIPOD PADU : 🤍 MIC WAYAR : 🤍 PHONE SAYA : 🤍 SOFT BOX MURAH : 🤍 SMARTWATCH : 🤍 RECOMMENDED CAMERA ( TRUSTED ) GOPRO HERO 10 : 🤍 GOPRO HERO 9 : 🤍 INSTA360 X2 : 🤍 INSTA360 ONE RS : 🤍 INSTA360 GO 2 : 🤍 DRONE (TRUSTED) : DJI MINI 2 : 🤍 Dji MINI 3 PRO : 🤍 Terima kasih tak terhingga kepada semua yang sentiasa memberi sokongan/dorongan di dalam channel ini. Terus berikan cadangan anda semua diruangan komen. Saya doakan kamu semua yang membaca desription nie semoga sentiasa dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki dalam apa jua yang kamu lakukan. AMIN Jangan lupa SUBSCRIBE | SHARE | LIKE DAN KOMEN dibawah untuk menunjukkan sokongan anda semua kepada channel ini. Saya akan HARGAI dan mengambil teguran serta nasihat korang semua demi memajukan channel ini. Hopefully yang menonton enjoy.. #KelahBara #KelahMerah Youtube channel : 🤍

7 CARA TEPAT KENAL / BEZA ANAK BENIH IKAN KELAH

11402
103
26
00:02:52
08.03.2021

Anak benih ikan kelah agak sukar untuk diteliti kerana tidak banyak berbeza dengan ikan lain terutama ikan tengas,ikan kejar dan ikan daun, antara ciri-ciri fizikal yang boleh kita beza ialah dari segi kepala, warna, bentuk tubuh,cara berenanang dan lain-lain. Music: Cuba Musician: ASHUTOSH kelah merah kelah biru kelah fish kelah sanctuary kelah bara kelah hijau kelah merah price kelah in english kelah aquarium kelah akuarium kelah atau tengas kelah albino kelah and arowana kelah anak kelah apa maksud kelah adalah ikan kelah a kelah bara lipan kelah biru malaysia kelah biru perak kelah biru thai kelah batu kelah bara tempat kelah celok kelah clark kelah carp kelah chinese meaning casting kelah ikan kelah cepat besar ahmad kelah centre ikan kelah.com kelah dan tengas kelah daun kelah di sarawak kelah dalam bahasa inggris ikan kelah di sabah ternak kelah dalam tangki kelah emas kelah ekor merah kelah empurau ikan kelah emas kelah biru endau rompin kelah fish in chinese kelah goreng gewang kelah gerik kelah ikan kelah gua musang kelah hitam kelah hunter kelah hunter houseboat kelah hulu perak kelah hunter boathouse kelah hunter tasik kenyir kelah hidup kelah ikan kelah in chinese kelah lipan bara kelah lampam kelah liar lubuk kelah kemensah lubuk kelah lubuk kelah di selangor kelah merah bara kelah merah terengganu kelah merah harga kelah masak kelah mekong kelah taman negara ikan kelah negeri sembilan kelah sanctuary taman negara kelah online types of kelah fish ops kelah kelah pipi merah kelah pasir kelah sarawak kelah sungai tempat kelah sungai langat kelah sanctuary kenyir kelah sanctuary merapoh kelah sanctuary kuala kubu bharu kelah tembat kelah terengganu kelah tasik kenyir kelah thailand kelah tengas kelah trading kelah terbesar umpan kelah udang kelah ikan kelah untuk dijual benih ikan kelah untuk dijual kelah vs tengas kelah vs empurau kelah merah vs empurau red kelah vs empurau kelah winfield kelah white vanderbilt wadi kelah waterfall kelah ikan kelah wikipedia pancing ikan kelah youtube harga ikan kelah 1kg harga ikan kelah 2020 harga ikan kelah 2021 harga ikan kelah 2019

Mengenali 10 Ikan Sungai Termahal Di Malaysia

517
14
9
00:01:40
11.08.2022

Ikan sungai mempunyai penggemarnya yang tersendirin Tapi awas...kerana harganya boleh mencecah ribuan ringgit seekor. Ikan ikan ini mempunyai harga yang tinggi kerana faktor kepupusan dan rasanya yang lazat. Mari kita sama sama menerokai harga harga ikan sungai yang menjadintop 10 di Malaysia.

Ikan Kelah Emas Harga Tinggi #shorts #shortsvideo #shortsfund

233
10
7
00:00:23
30.04.2022

Video kali ini saya kongsikan ikan kelah emas yang mempunyai harga tinggi di pasaran.Ikan kelah juga di kenali ikan pelian di sabah.Spesis ikan ini selalunya ada di hulu sungai yang berbatu dan makanan kesukaannya adalah buah - buahan serta tumbuhan lain. Terima kasih kerana menonton video ini.Jangan lupa like jika anda suka video ini dan tinggalkan komen sahabat supaya saya boleh ke channel sahabat² semua dan tekan butang subscribe tanda sahabat support channel saya ini dan nyalahkan loncengnya supaya sahabat semua tidak terlepas video² terbaru daripada saya.Tq all 😄😉❤😍👍 #ginanrombituon #aktivitikeluarga #trip #cuticutisabah #cuticutimalaysia #percutian #vlog #santai #unboxing #jalanjalan #sukaneka #harikeluarga #hiburan #aktivitilaut #abunbilun #ayabidikchannel #tumatik

Harga Ikan Sungai Pahang RM300 Sekilo !!!

1790
18
1
00:01:13
25.12.2020

Harga ikan jelawat sungai Pahang RM300 sekilo ??!! Mak oiii.. tokojut atok ni haaa

PERIKANAN | 15 Penternak Sertai Projek Ternakan Ikan Kelah Kolam

4526
65
8
00:02:04
29.10.2022

Ikan kelah yang terkenal dengan jolokan raja sungai mempunyai nilai komersial tinggi berikutan kesukaran mendapatkannya selain permintaan yang tinggi. Dilabel sebagai spesis eksotik, usaha penternakan ikan kelah bagaimanapun menuntut komitmen tinggi pengusahanya selain penjagaan rapi bagi jangka masa panjang sebelum boleh dijual. Dapatkan berita terkini, tepat dan sahih dengan ‘SUBSCRIBE’ YouTube Buletin TV3 IKUTI kami di: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Website: 🤍 TikTok: 🤍 Telegram: 🤍 #BuletinTV3 #Buletin130 #B130 = Lagi berita terkini dan komprehensif, layari 🤍buletintv3.my

PROJEK IKAN KELAH USAHAWAN RISDA

29987
371
26
00:03:25
28.03.2021

Ikan Kelah (bahasa Inggeris: Mahseer) adalah ikan kap dalam keluarga Cyprinidae yang bersisik besar, dan merupakan ikan sukan yang digilai dan banyak terdapat di India dan secara amnya di Asia Selatan. Ikan ini digambarkan pada asalnya oleh Hamilton pada tahun 1822, dan pertama kali disebut dalam cabaran memancing dalam Majalah Oriental Sporting pada tahun 1833, dan kemudiannya menjadi buruan kegemaran pemancing British yang menetap di India. Spesies Golden Mahseer diketahui mencapai 2.75 meter (9 kaki) panjangnya dan 54 kilogram (118 paun) beratnya, walaupun spesimen sebesar ini jarang dinampak pada hari ini. Ikah Kelah mendiami di sungai serta tasik, dan naik ke anak sungai yang pantas serta dasar sungai yang berbatu-batan untuk membiak. Serupa dengan jenis ikan kap yang lain, mereka merupakan omnivor dan makan bukan sahaja alga, krustasia, serangga, katak, dan ikan yang lain, tetapi juga buah-buahan yang jatuh daripada pokok-pokok di atas.

Rahsia anak kelah cepat besar | the real high protein feeding

3626
51
44
00:02:59
05.04.2022

Nak beli ikan kelah boleh wasap. 0179369145

ikan kelah merah air putih kemaman

3482
41
6
00:00:21
16.04.2019

anggaran berat ikan 2 kg lebih saiz dalm 20 inci lebih ikan selamat pos ke melaka dengan tuan baru berminat dengan ikan kelah merah terengganu 🤍

Spesies ikan tengas di Malaysia

15234
447
85
00:08:58
23.06.2022

Senarai dan profil spesies ikan tengas yang wujud di Malaysia. Spesies ikan yang ditunjukan dalam video ini ialah: Neolissochilus soroides (tengas kejor & kelengas) Neolissochilus hendersoni (tengas batu) Neolissochilus soro (tengas bantam) Neolissochilus stracheyi (tengas siam/thai) Poropuntius normani (daun) Tor tambra (kelah) Jangan lupa subscribe dan share. 👍🏼

Anak Ikan "kelah bara" membara.rare & harga berpatutan.

287
13
2
00:01:18
25.09.2021

Ikan kelah yg agak popular dengan keunggulannya.Ikan Kelah (bahasa Inggeris: Mahseer) adalah ikan kap dalam keluarga Cyprinidae yang bersisik besar, dan merupakan ikan sukan yang digilai dan banyak terdapat di India dan secara amnya di Asia Selatan. Support Nang Steady Channel 🤍 Facebook Nang Steady 🤍

Ikan Kelah Merah Sungai TEMBAT Malaysia spesis Empurau ikan kelah merah terbaik dan termahal didunia

25783
221
79
00:17:47
21.06.2020

Kelah tembat mmg berada di kelas yg tersendiri diantara ikan kelah di seluruh dunia. Ikan yg menjadi kegilaan kepada pemancing kerana kesukaran dan kekuatan melawannya. Ikan yg juga menjadi koleksi kepada peminat ikan hiasan kerana warna dan bentuk yg unik dan cantik menjadikan harganya melambung tinggi dipasaran. Dapat mandi bersama ikan kelah di santuari ikan kelah seperti di sungai chilling adalah pengalaman yg paling hebat. Bagi kaki pancing , mereka menggunakan umpan sawit peram, umpan buah perah atau umpan buah ara bagi memikat spesis ikan kelah ini. Jenis2 ikan kelah yg terkenal dimalaysia ialah ikan kelah tembat, ikan kelah merah, ikan kelah emas, ikan kelah biru, ikan kelah empurau #kelahtembat #ikankelah #红吉罗 #empurau #kelahmerah

MONSTER BLUE MAHSEER ( Kelah Biru Mekong ) 4K VIDEO

11219
56
7
00:04:02
20.09.2020

Monster Blue Mahseer , Super Blue , Kelah Biru Mekong , 29-36 Inch Blue Mahseer Not Neolissochilus stracheyi , Tor Family not Neo Family species. 4K VIDEOS QUALITY . Origin Mekong River

IKAN #KELAH DI SINI BESAR² : episode 19

53846
402
55
00:05:54
21.10.2020

Pada musim yang lalu Saya & sobat² telah menjalankan misi mencari ikan kelah.sejenis ikan sungai yang amat Mahal & spesis yang dilindungi.kami hanya dibenarkan bermain dengan kelah tetapi tidak boleh tangkap dan bawa pulang😅ikannya banyak sekali di pusat perlindungan di habitatnya di sungai yang bersambung dengan tasik kenyir,terengganu.tasik buatan manusia yang terbesar sekali di malaysia.jika anda berkesempatan,cubalah pergi best!!! #jalaikan #jala #kelah #merah #banyaksangat #mantap #santuarikelah #terengganu #terbaik #rajaikansungai

IKAN KELAH MAKAN PANCING.

49956
569
19
00:00:16
18.07.2022

Kelah biru Thailand | Menjadi kegilaan peminat kelah diMalaysia | diserikan oleh kelah bara Malaysia

2709
37
12
00:04:06
19.09.2021

2 jenis kelah biru yang agak rare. Kemunculannya masih baru, baru bertapak di malaysia kurang lebih 2tahun. Mcm2 ikan kelah untuk dimiliki. Boleh wasap saya terus. Wasap.my/60179369145 Atau klu nk beli barang keperluan aquarium boleh ke shopee saya. Shopee.my/ahmadkelahcentre

ikan empurau @ ikan kelah

334
4
0
00:00:16
15.03.2022

bagi makan ikan kelah jinak

Ikan Kelah Lepan Jaya Gua Musang

97048
852
113
00:00:56
21.04.2020

Abg Yie Kelah

MASAKAN KAMPUNG (IKAN KELAH)

29199
1477
515
00:16:57
16.09.2020

Aktiviti memasak hasil tangkapan ikan sungai iaitu ikan kelah. #TakkanSuamiHilangDiDapor #IkanKelahMasakBilimbingHidup

Resiko dia ambil demi ikan kelah

1858
66
6
00:00:38
30.07.2020

Cara2 mencari kelah dgn mudah

Anak ikan kelah

165
5
0
00:00:19
18.02.2020

Memanah ikan Empurau atau ikan Kelah, Harga mencecah Ribuan Ringgit.

86
6
5
00:09:03
30.10.2021

Ikan Empurau atau Ikan Kelah merupakan species ikan air tawar yang sangat eksotik, dan merupakan antara jenis ikan air tawar termahal ketika ini. 🤍ViralYTMMTChannel Ikan empurau dikatakan ikan yang paling mahal dan susah ditemui sehingga ia telah dijual dalam kadar RM1000 untuk sekilo. Ikan empurau segar dipasaran harga mengikut saiz, seberat 3 kg dijual sekitar RM600, mana pula 3 kg hingga 5 kg dijual sekitar RM850 dan 5 kg hingga 7 kg dijual sekitar RM950 hingga RM1000 sekilogram. #IkanEmpurau #IkanKelah #IkanTengas #MemanahEmpurau Fair Use Disclosure: This video is for information purpose only and not for business purpose. If I have some Google Data (Images, Music, Clip Art, and short video). I would like to give credit of Respected Owner and thank you so much for providing the very useful data. If you feel bad or want to discuss about that, please contact me first before take any action. Your good deeds are greatly appreciated. Some of the footages used in this channel do not belong to us, the copyright belongs to respective footage owner mentioned in the description. We attempt to produce videos according to Fair Use regulation copyright Disclaimer under (Section 107 of the Copyright Act 1976) for news, education, and commentary purposes. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS For copyright matters please contact us at: nthonysb6811🤍gmail.com

Apa Dah Jadi Ni ?? 😭😭 Ikan Mahal Dan Berisiko Tinggi !! Firstime Bela Ikan KELAH & TENGAS

217545
3683
785
00:14:36
07.08.2021

SELAMAT DATANG SEMUA. Filter : 🤍 Lampu LED Waterproof : 🤍 Eware channel : 🤍 MEDIA SOSIAL Instgram : 🤍 Page FACEBOOK : 🤍 Ada cadangan / berhubung / Business Enquiries : syakir1149🤍gmail.com RECOMENDED !! JENAMA PERALATAN / EQUIPMENT (TRUSTED SELLER) : SHOPEE : POWERBANK MINI : 🤍 NECK BRACKET KAMERA : 🤍 KAMERA SONY : 🤍 TRIPOD ULANZI : 🤍 WIRLESS MIC : 🤍 GIMBAL : 🤍 BAG DEUTER : 🤍 MIC SHORTGUN : 🤍 MEMORI KAD TRUSTED : 🤍 BATERI GOPRO SEMUA MODEL : 🤍 KERUSI IKEA : 🤍 RING LIGHT : 🤍 TRIPOD PADU : 🤍 MIC WAYAR : 🤍 PHONE SAYA : 🤍 SOFT BOX MURAH : 🤍 SMARTWATCH : 🤍 RECOMMENDED CAMERA ( TRUSTED ) : GOPRO HERO 10 : 🤍 GOPRO HERO 9 : 🤍 GOPRO HERO 7 : 🤍 INSTA360 X2 : 🤍 INSTA360 ONE RS : 🤍 INSTA360 GO 2 : 🤍 DRONE (TRUSTED) : DJI MINI 2 : 🤍 Dji MINI 3 PRO : 🤍 LAZADA : POWERBANK MINI : 🤍 NECK BRACKET KAMERA : 🤍 KAMERA SONY : 🤍 TRIPOD ULANZI : 🤍 WIRELESS MIC : 🤍 GIMBAL : 🤍 BAG DEUTER : 🤍 MIC SHORTGUN : 🤍 MEMORI KAD TRUSTED : 🤍 BATERI EXTRA 5 6 7 : 🤍 KERUSI IKEA : 🤍 RING LIGHT : 🤍 TRIPOD PADU : 🤍 MIC WAYAR : 🤍 PHONE SAYA : 🤍 SOFT BOX MURAH : 🤍 SMARTWATCH : 🤍 RECOMMENDED CAMERA ( TRUSTED ) GOPRO HERO 10 : 🤍 GOPRO HERO 9 : 🤍 INSTA360 X2 : 🤍 INSTA360 ONE RS : 🤍 INSTA360 GO 2 : 🤍 DRONE (TRUSTED) : DJI MINI 2 : 🤍 Dji MINI 3 PRO : 🤍 Terima kasih tak terhingga kepada semua yang sentiasa memberi sokongan/dorongan di dalam channel ini. Terus berikan cadangan anda semua diruangan komen. Saya doakan kamu semua yang membaca desription nie semoga sentiasa dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki dalam apa jua yang kamu lakukan. AMIN Jangan lupa SUBSCRIBE | SHARE | LIKE DAN KOMEN dibawah untuk menunjukkan sokongan anda semua kepada channel ini. Saya akan HARGAI dan mengambil teguran serta nasihat korang semua demi memajukan channel ini. Hopefully yang menonton enjoy.. #IkanKelah #Mahseer #Tengas Semua video saya rakam menggunakan GO PRO HERO 7 black Youtube channel : 🤍

Ikan kelah merah

5410
53
3
00:00:15
10.11.2022

IKAN KELAH BESAR DITANGKAP GUNA KAEDAH TANGKAP IKAN YANG VIRAL DI TIKTOK

3371
53
39
00:05:58
10.06.2022

Ikan kelah besar berjaya ditangkap menggunakan kaedah tradisional dipangil anguh, di sungai pergau dalam daerah jeli kelantan. ikan kelah harga ikan kelah ikan empurau vs ikan kelah ternak ikan kelah dalam tangki kenapa ikan kelah mahal benih ikan kelah makanan ikan kelah harga ikan kelah 2021 jenis ikan kelah harga ikan kelah merah resepi ikan kelah ikan kelah aquarium ikan kelah akuarium ikan kelah arowana ikan kelah masak apa sedap makanan ikan kelah akuarium ikan kelah makan apa ikan kelah dalam akuarium ikan kelah masak asam pedas ikan kelah masak apa anak ikan kelah akuarium ikan kelah asam pedas ikan kelah aquarium ikan kelah anak ikan kelah kelantan anak ikan kelah pahang anak ikan kelah hijau ikan kelah biru ikan kelah bara ikan kelah besar ikan kelah bakar ikan kelah banyak tulang ikan kelah biru untuk dijual ikan kelah biru harga ikan kelah boleh dimakan ikan kelah batu ikan kelah bara untuk dijual beza ikan kelah dan ikan tengas beza ikan kelah dan empurau berapa lama ikan kelah membesar bela ikan kelah benih ikan kelah perak benih ikan kelah selangor bela ikan kelah dalam akuarium benih ikan kelah sabah bibit ikan kelah ikan kelah cepat besar ikan kelah.com ikan kelah in chinese ikan kelah sungai chiling ikan kelah santuari sungai chiling santuari ikan kelah sg chiling casting ikan kelah cari ikan kelah cerita ikan kelah ikan ikan apa yang bisa nyanyi cara bela ikan kelah dalam akuarium cara ternak ikan kelah cara menaikkan warna ikan kelah cara membuat kolam ikan kelah cara masak ikan kelah cara bela ikan kelah cara siang ikan kelah cara pelihara ikan kelah cara menternak ikan kelah cara pembiakan ikan kelah ikan kelah di sabah ikan kelah di sarawak ikan kelah dan empurau ikan kelah di tasik kenyir ikan kelah dilindungi ikan kelah dalam kolam ikan kelah di kota bharu perbezaan ikan kelah dan tengas diet ikan kelah ikan kelah untuk dijual ikan kelah terbesar di malaysia ikan kelah emas ikan kelah empurau ikan kelah in english empurau ikan kelah harga ikan kelah emas ikan kelah for sale ikan kelah fish pond ikan kelah goreng ikan kelah gua musang resepi ikan kelah goreng sisik ikan kelah goreng gambar ikan kelah merah gewang ikan kelah gambar ikan kelah ikan kelah harga ikan kelah hijau ikan kelah harga sekilo ikan kelah hulu langat ikan kelah hidup ikan kelah merah harga harga ikan kelah sekilo 2021 harga ikan kelah merah 2021 harga ikan kelah sekilo harga ikan kelah sekilo 2020 harga ikan kelah sabah harga ikan kelah hijau harga ikan kelah putih ikan kelah in mandarin ikan kelah indonesia ikan kelah india ikan kelah vs ikan empurau isi ikan kelah ikan kelah adalah ikan ikan-ikan kelah ikan tengas vs ikan kelah images of ikan kelah ikan kelah jual jenis ikan kelah dan harga jantina ikan kelah jangka hayat ikan kelah jual ikan kelah jual anak ikan kelah ikan kelah kundasang ikan kelah kuala kubu ikan kelah kelantan ikan kelah kenyir ikan kelah kecil ikan kelah tasik kenyir santuari ikan kelah kenyir kolam ikan kelah kursus penternakan ikan kelah khasiat ikan kelah kursus pembenihan ikan kelah kursus ternakan ikan kelah kolam pancing ikan kelah kertas kerja ikan kelah ikan kelah bara lipan ikan kelah masak lemak restoran ikan kelah kuala lumpur lubuk ikan kelah lokasi memancing ikan kelah di selangor lampu untuk ikan kelah resepi ikan kelah masak lemak nama lain ikan kelah ikan kelah merah ikan kelah merah in english ikan kelah masak ikan kelah masak stim ikan kelah murah ikan kelah masak tempoyak memancing ikan kelah masakan ikan kelah mancing ikan kelah masak ikan kelah memancing ikan kelah di tasik kenyir memburu ikan kelah memancing ikan kelah besar makanan ikan kelah sungai ikan kelah negeri sembilan ikan kelah taman negara pahang ikan kelah sungai nenggiri sanctuary ikan kelah taman nama saintifik ikan kelah nama saintifik ikan kelah merah nama untuk ikan ikan kelah price ikan kelah pipi merah ikan kelah putih ikan kelah pahang ikan kelah paling mahal ikan kelah pasir ikan kelah perak ikan kelah pic ph air untuk ikan kelah penyakit ikan kelah penjagaan ikan kelah pembekal benih ikan kelah pembenihan ikan kelah pancing ikan kelah penternakan ikan kelah pasaran ikan kelah pembiakan ikan kelah ikan kelah ranau ikan kelah resepi ikan kelah recipe ikan kelah restoran ikan kelah merah rebung resepi ikan kelah masak stim rasa ikan kelah resepi ikan kelah stim resipi ikan kelah resepi masakan ikan kelah resepi ikan kelah bakar ranau ikan kelah ikan kelah sabah ikan kelah sungai ikan kelah sarawak ikan kelah sungai pahang ikan kelah sekilo berapa ikan kelah sanctuary ikan kelah shopee ikan kelah sedap ikan kelah sg selangor santuari ikan kelah santuari ikan kelah tasik kenyir spesies ikan kelah sisik ikan kelah sungai ikan kelah suhu air untuk ikan kelah stim ikan kelah ikan kelah terengganu ikan kelah tembat ikan kelah termahal ikan kelah thailand ikan kelah tasik banding ikan keli terbesar di dunia ikan kelah tagal tempoh pembesaran ikan kelah ternak ikan kelah

IKAN KELAH KENA ANGUH

1367
31
10
00:05:46
26.02.2022

#ikankelah kena anguh di sungai pergau kelantan, anguh merupakan kaedah tradisional menangkap ikan di hulu kelantan. ikan kelah harga ikan kelah in english ikan kelah biru ikan kelah sarawak ikan kelah sabah ikan kelah in chinese ikan kelah emas ikan kelah aquarium ikan kelah akuarium ikan kelah arowana ikan kelah masak apa sedap makanan ikan kelah akuarium ikan kelah makan apa ikan kelah masak asam pedas ikan kelah masak apa ikan kelah a ikan kelah bara ikan kelah bara lipan ikan kelah bakar ikan kelah besar ikan kelah banjir ikan kelah batu ikan kelah banyak tulang ikan kelah cepat besar ikan kelah.com ikan kelah sungai chiling ikan kelah santuari sungai chiling casting ikan kelah cari ikan kelah cerita ikan kelah ikan kelah di sabah ikan kelah dan empurau ikan kelah di sarawak ikan kelah dalam akuarium ikan kelah dalam bahasa indonesia ikan kelah di tasik kenyir ikan kelah dilindungi ikan kelah dalam kolam ikan kelah emas harga ikan kelah ekor merah ikan kelah empurau ikan kelah merah in english beza ikan kelah dan empurau ikan kelah for sale ikan kelah fish pond ikan kelah goreng ikan kelah gua musang resepi ikan kelah goreng sisik ikan kelah goreng gambar ikan kelah gambar ikan kelah merah gewang ikan kelah ikan kelah hijau ikan kelah hitam ikan kelah hidup ikan kelah merah harga anak ikan kelah hijau harga ikan kelah 2021 ikan kelah in mandarin ikan kelah indonesia ikan kelah india ikan kelah image ikan kelah imej ikan kelah jual jenis ikan kelah jenis ikan kelah dan harga jantina ikan kelah jala ikan kelah ikan kelah kundasang ikan kelah kolam ikan kelah kuala berang ikan kelah kelantan ikan kelah kenyir ikan kelah kecil ikan kelah kg ikan kelah luanti ikan kelah hulu langat ikan kelah masak lemak ikan kelah sungai lembing restoran ikan kelah kuala lumpur lubuk ikan kelah ikan kelah merah ikan kelah masak ikan kelah merah bara ikan kelah negeri sembilan ikan kelah taman negara pahang ikan kelah sungai nenggiri ikan kelah price ikan kelah pipi merah ikan kelah paling mahal ikan kelah pahang ikan kelah perak ikan kelah pasir ikan kelah pekasam harga ikan kelah putih ikan kelah ranau ikan kelah resepi ikan kelah recipe ikan kelah restoran ikan kelah merah rebung resepi ikan kelah masak lemak resepi ikan kelah masak stim ikan kelah sungai ikan kelah sekilo berapa ikan kelah sanctuary ikan kelah sungai pahang ikan kelah tasik kenyir ikan kelah terengganu ikan kelah terbesar di malaysia ikan kelah termahal ikan kelah tembat ikan kelah terbesar ikan kelah thailand ikan kelah untuk dijual ikan kelah umpan ikan kelah biru untuk dijual benih ikan kelah untuk dijual ikan kelah bara untuk dijual ubat ikan kelah ikan kelah vs ikan empurau ikan kelah vs tengas ikan kelah wikipedia warna ikan kelah pancing ikan kelah youtube harga ikan kelah 1kg harga ikan kelah 2020 ikan kelah malaysia

| BELI LAMPU TICA COLOR UP 2 TANK IKAN KELAH DAN IKAN KERAI KUNYIT |

4021
27
54
00:01:11
15.09.2020

Tambah effect vivid guna camera Huawei mate 10. Sekadar suka-suka🤣

Назад
Что ищут прямо сейчас на
harga ikan kelah 喵喵 hyphy зуру Огромное ЯЙЦО coverlagu madine diyan pak Fubuki ncaa калампир уз янгиликлари FEED AND GROW FISH game однажды в россии лучшее 債券 vi FURKAN KARAKILIÇ adobe premiere pro dowloand ���������������� ���������� 3 серия установка nginx pagespeed Bismarck replay