KIMCIL KEPOLEN

KIMCIL KEPOLEN смотреть последние обновления за сегодня на .

Kimcil Kepolen

2653124
13229
82
00:04:02
07.02.2017

Provided to YouTube by TuneCore Kimcil Kepolen · Ndx Aka Hip-Hop Dangdut Ndx Aka ℗ 2016 TETA RECORD MADIUN Released on: 2016-10-21 Auto-generated by YouTube.

Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video)

43336177
92299
6693
00:04:13
23.11.2016

Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) Download & streaming song "Kimcil Kepolen" - Via Vallen on Album Kompilasi Best Via Vallen, click here: 🤍 Songwriter by NDX a.k.a Familia Music Arranger by Echo Mixing & Mastering by Juliar Studio Directed by 3Day Pictures ℗ & © 2016 SAMUDRA RECORD - Watch official music video from artist & other musician Samudra Record: 🤍 - Subscribe our official channel Samudra Record for new update videos from Via Vallen: 🤍 For more information Album Best Via Vallen, click here: 🤍 Contact our Management: Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra) Email : info🤍samudrarecord.com Enjoy & stay connected with us! ► Like us on Facebook: 🤍 ► Follow us on Twitter: 🤍 ► Follow us on Instagram: 🤍 ► Google+ : 🤍 ► Website : 🤍 ► Informasi kode RBT : 🤍 #ViaVallen #SamudraRecord Music video by Via Vallen performing Kimcil Kepolen. © 2016 Samudra Record

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen (Official Music Video)

19392462
37641
2382
00:04:28
19.02.2017

The song of dangdut koplo Kimcil Kepolen by Nella Kharisma Official Music Video To watch official music video from Samudra Record artists and other musicians, click here to subscribe: 🤍 For download song Kimcil Kepolen by Nella Kharisma on Album Nella Special NDX from iTunes, click here: 🤍 Also streaming song Kimcil Kepolen by Nella Kharisma, click here: Apple Music: 🤍 Spotify: 🤍 Joox: 🤍 Deezer: 🤍 Songwriter: NDX a.k.a Familia Music Arranger: Echo Audio Mixing & Mastering: Juliar Studio Videographer & Editor: 3Day Pictures For more information Album Nella Special NDX, click here: (🤍 Contact us for Artist Management or Melon Management: Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra) Email : info🤍samudrarecord.com Enjoy & stay connected with us! ► Like us on Facebook: 🤍 ► Follow us on Twitter: 🤍 ► Follow us on Instagram: 🤍 ► Google+ : 🤍 ► Website : 🤍 ► Informasi kode RBT : 🤍 Copyright © 2017 Samudra Record. All rights reserved.

NDX AKA - KIMCIL KEPOLEN

34921
423
11
00:03:58
13.11.2022

Lagu : KIMCIL KEPOLEN Song wirter : NDXAKA pencipta : Yonanda frisna damara Lirik : Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok kowe bedo karo aku iki? Opo aku salah nek aku tresno kowe? Po pendak dino atimu enenge gelisah? Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik Mergo saiki tresno enenge gor bondo Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani? Jaremu nek ra F.U., kowe ora I love you Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta Nanging piye meneh? aku wong ra nduwe Kalah bondo, menang rupo kuwi saklawase Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase Pancen kowe konco, ning atimu wuto Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu Mending aku tak pisah ninggalke sliramu Ojo rumongso biso nek kowe ora iso Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo #ndxaka #kimcilkepolen #viraltiktok

NDX A K A kimcil kepolen

1676667
10966
1073
00:04:02
06.09.2017

video cover NDX kimcil kepolen yang sudah banyak yang request baru bisa di buat walaupun dadak'an pembuatannya..... selamat menyaksikan dan semoga terhibur... jangan lupa share like dan subscribe... terima kasih

NDX AKA - Album Kimcil Kepolen

141795
1084
36
00:47:07
10.03.2020

Hip hop

ndx aka Kimcil Kepolen Lirik

523799
5774
322
00:04:03
04.05.2016

NDX AKA - Kimcil Kepolen (Chord Lirik)

991608
8263
430
00:04:01
28.02.2016

Lirik NDX AKA - Kimcil Kepolen pancene koe pabu nuruti ibumu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki ono opo kok koe bedo karo aku iki opo aku salah nek aku tresno koe po pendak dino atimu enenge gelisah mending aku ro koe koreksi dewe-dewe ojo waton tumindak nek kuwi ora becik mergo sak iki tresno enenge gor bondo menang rupo kalah rupo aku ora popo pancene koe pabu nuruti ibumu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo pisan pindo aku percoyo ro omonganmu jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku koe selingkuh ro koncoku cerakku iki opo dumeh aku wong kere langsung tok larani jaremu nek ra fu koe ora i love you jaremu nek ra ninja koe ora cinta nanging pie meneh aku wong ra nduwe kalah bondo menang rupo kuwi saklawase pancene koe pabu nuruti ibumu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo yonek koe ra iso trimo opo enenge gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase pancen koe konco neng atimu wuto menang rupo moto bondo kui pancen koe aku wes ra betah ngrasake sifatmu mending aku tak pisah ninggalke sliramu ojo rumongso bisa nek koe ora iso atiku wes ra kuat rasane pengen njepat pancene koe pabu nuruti ibumu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo pancene koe pabu nuruti ibumu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Kimcil Kepolen HD. _-_ ELSA SAFIRA Monata

254354
753
46
00:04:36
10.09.2016

KIMCIL KEPOLEN (Lirik) Pancene koe pabu nuruti ib*mu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki ono opo kok koe bedo karo aku iki opo aku salah nek aku tresno koe po pendak dino atimu enenge gelisah Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe ojo waton tumindak nek kuwi ora becik mergo sak iki tresno enenge gor bondo menang rupo kalah rupo aku ora popo Pancene koe pabu nuruti ib*mu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku koe selingkuh ro konc*ku cerakku iki opo dumeh aku wong kere langsung tok larani Jaremu nek ra fu koe ora i love you jaremu nek ra ninja koe ora cinta nanging pie meneh aku wong ra nduwe kalah bondo menang rupo kuwi saklawase Pancene koe pabu nuruti ib*mu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo Yonek koe ra iso trimo opo enenge gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase pancen koe konco neng atimu wuto menang rupo moto bondo kui pancen koe Aku wes ra betah ngrasake sifatmu mending aku tak pisah ninggalke sliramu ojo rumongso bisa nek koe ora iso atiku wes ra kuat rasane pengen njepat Pancene koe pabu nuruti ib*mu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo. 안녕 하세요 여러분.. 이 노래는 나한테 너무 재미있고 촣아요. 빨리 듣고 봅시다.. 고마워.

NDX AKA FAMILIA - Kimcil Kepolen (Live Perform ITS Expo 2017)

1037996
7766
510
00:04:02
23.12.2017

Kangen penampilan NDX di ITS Expo 2017? Yuk nyanyi bareng salah satu lagu andalan mereka! _ Subscribe ITS TV Official Youtube: 🤍 _ ITS TV is a Campus Online Television Channel in Sepuluh Nopember Institute of Technology (ITS). We Broadcast News, Events, Tutorials, Elearning, Opinion, and Everything related to our campus, Sepuluh Nopember Institute of Technology. _ ITS TV adalah Televisi Online di Kampus Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS). Kami Menyiarkan Berita, Event, Tutorial, Elearning, Opini, dan hal hal lain yang berkaitan dengan kampus kami, Institut Teknologi Sepuluh Nopember. _ Office : Kantor Multimedia ITS, Lt 6 Perpustakaan Pusat ITS, Surabaya. Email : its.eurekatv🤍gmail.com Visit ITS TV Official Pages Twitter : 🤍 Instagram: 🤍 Facebook : 🤍 LINE: 🤍

NDX A.KA Kimcil Kepolen - Klip Plesetan

4060220
14732
1801
00:04:08
13.03.2017

Kimcil Kepolen NDX A.KA - Klip Plesetan Video poduction by : 3D Art Cinematography Tulangbawang-Lampung Indonesia

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen | Dangdut [OFFICIAL]

1782304
6061
371
00:04:00
12.03.2017

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen | Dangdut [OFFICIAL] 🤍 Jangan Lupa Subscribe Untuk Dapatkan Update an Video Terbaru Dari Aini Record Indonesia #Dangdut #NellaKharisma #KimcilKepolen

Kimcil Kepolen - NDX A.K.A (Kemayoran Pecah!)

55852
750
0
00:03:55
12.06.2022

Jakarta Fair Kemayoran (11/06/22)

OM MONATA - KIMCIL KEPOLEN LIVE ROKER

146292
443
19
00:04:36
19.09.2016

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen _ Hip Hop Rap X | (Official Video) #music

2448745
8428
582
00:04:22
24.05.2017

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen (Official Video) #music #new Title : Kimcil Kepolen Artis : Nella Kharisma Album : Hip Hop Dangdut Rap X find us facebook : 🤍 twitter : 🤍 instagram : 🤍 official website 🤍 Telp : 0813-3640-9227 Email : info🤍khatulistiwarecord.com Produksi Khatulistiwa Record Published by CV. Khatulistiwa Record

Rheyna Morena - Kimcil Kepolen (Official Music Video)

16331
270
57
00:04:08
14.04.2022

Rheyna Morena - Kimcil Kepolen (Official Music Video) Cipt : NDX a.k.a Familia Lirik Lagu Kimcil Kepolen : Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo 'Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok kowe bedo karo aku iki? Opo aku salah nek aku tresno kowe? Po pendak dino atimu enenge gelisah? Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik Mergo saiki tresno enenge gor bondo Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani? Jaremu nek ra F.U., kowe ora I love you Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta Nanging piye meneh? aku wong ra nduwe Kalah bondo, menang rupo kuwi saklawase Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase Pancen kowe konco, ning atimu wuto Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu Mending aku tak pisah ninggalke sliramu Ojo rumongso biso nek kowe ora iso Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Tiktok : 🤍 Instagram : 🤍 Instagram Artis : 🤍 Tiktok Artis : 🤍 ©DANGDUT UNDERCOVER PROJECT 2022 #rheynamorena #kimcilkepolen

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen | Dangdut [OFFICIAL]

334569
1261
84
00:03:55
15.04.2017

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen | Dangdut [OFFICIAL] 🤍 #Dangdut #NellaKharisma #KimcilKepolen

( #New ) Kimcil Kepolen - Tayyub ( #NDX ) ( Official Music Video )

14439
113
6
00:03:56
10.06.2018

Please watch: New Song "JAWABAN LAGU KLEBUS" Langite Padang udane Wis Terang .. 🤍 ~ ~ Title: Kimcil Kepolen Artist: Demy & Erni Album: Tayub Campursari Adi Laras Kimcil Kepolen Donwload Aplikasi Aneka Safari Digital di 🤍 Subscribe to Aneka Safari Records 🤍 * Lirik : Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok kowe bedo karo aku iki? Opo aku salah nek aku tresno kowe? Po pendak dino atimu enenge gelisah? Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik Mergo saiki tresno enenge gor bondo Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani? Jaremu nek ra F.U., kowe ora I love you Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta Nanging piye meneh? aku wong ra nduwe Kalah bondo, menang rupo kuwi saklawase Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase Pancen kowe konco, ning atimu wuto Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu Mending aku tak pisah ninggalke sliramu Ojo rumongso biso nek kowe ora iso Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo * Available download & streaming on: iTunes: comingsoon Spotify: comingsoon Joox: comingsoon Other Popular Video From Our Artist : Nella Kharisma | 🤍 Jihan Audy | 🤍 Vita Alvia | 🤍 Denik Armila | 🤍 Via Vallen | 🤍 Syahiba Saufa | 🤍 Lutfiana Dewi | 🤍 Nanda Feraro | 🤍 Mahesa | 🤍 Mala Agatha | 🤍 Ikuti Seleksi Artis Nasional ANEKA SAFARI dengan cara upload video kamu di Youtube dan Instagram jangan lupa sertakan mention 🤍safarirecords dan hashtag #AnekaSafariRecords Connect with us: Facebook : 🤍 Twitter : 🤍 Instagram : 🤍 Contact : Tlp. : +6282333038023 ( Admin ) Email : info🤍anekasafari.com Official Website : 🤍 Copyright © 2017 Aneka Safari Records. All rights reserved.

NEW GAPERO - KIMCIL KEPOLEN INTAN OKTAVIA - HAPPY PARTY GUYUB RUKUN PEMUDA TEKSTIL PIJI DAWE KUDUS

925
11
0
00:05:45
29.01.2023

Chanel Ini Berisi Video Hasil Dokumentasi Gumilang Video Shooting NEW GAPERO - #NEW_GAPERO - HAPPY PARTY GUYUB RUKUN PEMUDA TEKSTIL DI GEDUNG PIJI DAWE KUDUS Silahkan Berlangganan Untuk Mendapatkan Pemberitahuan Video Terbaru Kami. FULL ALBUM DI PLAYLIST #GUMILANG_STUDIO 🤍GUMILANG ENTERTAINMENT 🤍GUMILANG STUDIO PRODUCTION 🤍GUMILANG STUDIO JEPARA Video Ini Hanya Bertujuan Untuk Hiburan Dan Menyimpan Data File Video Bantu Agar Chanel Kami Berkembang Jangan Lupa Like Subcribe & Share Kami Tunggu Komentar Anda Di Kolom Komentar Atau Pesan Sebagai Masukan Kami Untuk Lebih Baik Kedepannya. Terimakasih Kepada Semuanya Gumilang 2022

KIMCIL KEPOLEN - VIA VALLEN LIVE ON SERIBU BATU MANGUNAN

206423
720
54
00:04:47
23.10.2017

🤍planetdigitaljogja.com

Kimcil Kepolen - Anjar Agustin Feat Elsa Safira - Monata Live Sukagumiwang Indramayu

89989
212
19
00:05:10
31.10.2017

Dokumentasi Rasulan Aillen Aprillia Vilovelani Dan Jeanelle Putri Vilani Pemangku Hajat Kel, Bpk. Jaelani ( Kuwu Desa Sukagumiwang ) Dan Ibu NoviSayanti, S.IP Pelaksanaan Rabu, 25 Oktober 2017 Tempat Desa Sukagumiwang Blok Plumbon Kec. Sukagumiwang Kab. Indramayu

Kimcil Kepolen - NDX AKA (Slowed Version)

43506
146
4
00:04:45
18.10.2022

Official Song : 🤍 Lyric : Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok kowe bedo karo aku iki? Opo aku salah nek aku tresno kowe? Po pendak dino atimu enenge gelisah? Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik Mergo saiki tresno enenge gor bondo Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani? Jaremu nek ra F.U. kowe ora I love you Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta Nanging piye meneh? aku wong ra nduwe Kalah bondo, menang rupo kuwi saklawase Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase Pancen kowe konco, ning atimu wuto Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu Mending aku tak pisah ninggalke sliramu Ojo rumongso biso nek kowe ora iso Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Arif Citenx - Kimcil Kepolen (Official Music Video)

1235810
3313
365
00:04:28
09.11.2016

Arif Citenx Kimcil Kepolen Official Music Video Title: Kimcil Kepolen Artist: Arif Citenx Album: Goyang Melon (🤍 Subscribe to Samudra Record here - 🤍 Available download & streaming on: iTunes: 🤍 Spotify: 🤍 Joox: 🤍 Connect with us Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Google+: 🤍 Website: 🤍 Informasi kode RBT: 🤍 Contact us for Melon Music management: Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra) Email : info🤍samudrarecord.com Copyright © 2016 Samudra Record. All rights reserved.

Jihan Audy - Kimcil Kepolen, New Pallapa Live WBC Banget - Kudus

820088
2079
146
00:05:42
17.08.2017

NEW PALLAPA LIVE Banget Kaliwungu Kudus 2017 Video Shoting : Maxtones Pro Audio : Ramayana Sound System NEW PALLAPA (Management) Jeruk Gamping, Krian - Sidoarjo - Jawa Timur Press Contact (Bunda Juana) : 081357999067 - 082141444404 Support : snpindonesia.com Twitter : 🤍 Website : 🤍 Fanepages : 🤍

Kimcil Kepolen

22
1
0
00:03:52
01.02.2023

Provided to YouTube by PT. Ebony Delapan Belas Kimcil Kepolen · Nella Kharisma Kimcil Kepolen ℗ Dd Star Record Released on: 2022-12-17 Auto-generated by YouTube.

Via Vallen - Kimcil Kepolen | Dangdut [OFFICIAL]

292587
1288
58
00:03:52
11.04.2017

Via Vallen - Kimcil Kepolen | Dangdut [OFFICIAL] 🤍 SERA VOL 1 #Dangdut #ViaVallen #KimcilKepolen

Kimcil Kepolen Karaoke - NDX AKA Musik Original

89553
653
6
00:04:24
16.01.2022

#karaokemusik #ndxaka #ndxakafamilia Kalian bisa Support Chanel ini dengan berdonasi / Sawer. Bisa via GOPAY, OVO, DANA, LINK AJA & Transfer Bank ,Klik Link dibawah ini : 👇 🤍 TERIMAKASIH BANYAK YANG SUDAH SUPPORT. PENTING !!!! Musik dalam konten ini hanya untuk hiburan semata. Mohon tidak mengambil, menggunakan / mengupload ulang musik. Terimakasih 🙏 Semua Material Musik ( kecuali efek suara ) yang ada dalam konten ini adalah milik Management NDX AKA Disini kami hanya menghilangkan Vocal, lebih tepatnya menyamarkannya, tanpa mengubah / mengarasement ulang musik. Tidak ada maksud lain, selain Mengapresiasi karya Mereka. Dan dengan tujuan agar Lagu tersebut, lebih bisa dinikmati khalayak umum dan Para Fans untuk berkaraoke dg tetap mempertahankan musik original bawaan lagu tersebut (bukan instrumental cover ) . Sehingga tidak mengurangi cita rasa dalam menikmati, menghayati dan meresapi musik original dalam lagu tersebut, sambil melantunkan liriknya. JUDUL LAGU : KIMCIL KEPOLEN ARTIS / MUSISI : NDX AKA Kurang lebihnya mohon maaf. 🙏

VENSTAR MUSIC-KIMCIL KEPOLEN-PUTRI TITANIA-HAPPY ANNIVERSARY KE 12TH MONSTER KUDUS-DRM AUDIO

430
7
1
00:06:32
10.01.2023

tonton juga ya lur selamat datang di channel youtube kami ya lur,kami hanya menyajikan sebuah hiburan buat teman teman semuanya semoga kalian suka dengan sajian dari kami,jangan lupa Like coment ya dan juga Subscribe.... terima kasih.. info job soting 082325770021 (basor) 085225887575 (cipeng) dangdut koplo, dangdut full bass glerr, full album terbaru 2021,srikandi full album koplo, amelia pelan tapi pasti, camelila mania, full album camelia terbaru,dangdut klasik, orkes jepara,musik dj terbaru,full album adella terbaru,adella 2021, new palapa, lala widi, arlida putri,yeny inka, esa risty

BEST ALBUM NDX AKA TERPOPULLER

1942837
15390
583
01:08:42
16.06.2022

#Ndxaka #tewastertimbunmasalalu #kelinganmantan #Albumterpopuller #viraltiktok NEW SINGLE Tetep Ning Sandingmu 🤍 Rasah Dadi Pelangi 🤍

OSKARS | Kimcil Kepolen - Wiwik Sagita | OM ADELLA 2017

10103
40
0
00:05:02
22.07.2017

VR Video Production 085869066660 Halal Bihalal "OSKARS" Organisasi Setia Kawan Remaja Sumur Dk. Sumur Ds.Ujungnegoro, Kandeman - Batang

Kimcil Kepolen Voc Elsa Safira MONATA LIVE PEMALANG 2017

19460
60
9
00:04:00
23.08.2017

MONATA 2017 DALAM RANGKA PESTA PERNIKAHAN ROSSI DIPOYANTI, Amd.Keb. & HERU SAPUTRA,S.M # DESA GLANDANG BANTAR BOLANG PEMALANG # TANGGAL 2 JULI 2017

24 KIMCIL KEPOLEN

2601
11
0
00:03:35
15.07.2016

LAS VEGAS PEDANG COMMUNITY SEASON 2 GUNDI 2016

Назад
Что ищут прямо сейчас на
KIMCIL KEPOLEN roborock s6 chybanie boca cerrada mehmood inbody Calypso صالح سليم sushi rice recipe wizman ff video lucu ram chanran live MiJia リグゼ lej apex royclub news diaries Vega Li queen habesha cs6