Gaga

Gaga смотреть последние обновления за сегодня на .

Lady Gaga - Hold My Hand (From “Top Gun: Maverick”) [Official Music Video]

144417267
1313369
57154
00:03:50
06.05.2022

Listen to “Hold My Hand”, available now: 🤍 Listen to “Top Gun: Maverick (Music From the Motion Picture)”, soundtrack out now: 🤍 Shop “Hold My Hand” official merch: 🤍 Directed by Joseph Kosinski – Director of Top Gun: Maverick Follow Lady Gaga: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Follow Top Gun: Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Website: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Hold My Hand. © 2022 Interscope Records 🤍

Lady Gaga - Bad Romance (Official Music Video)

1648614370
8269951
880480
00:05:09
24.11.2009

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Bad Romance. (C) 2009 Interscope Records

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (from A Star Is Born) (Official Music Video)

1407240468
7643482
194646
00:03:37
27.09.2018

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍

Lady Gaga - Judas (Official Music Video)

438652415
2479354
349384
00:05:35
03.05.2011

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Judas. (C) 2011 Interscope Records

Lady Gaga - Always Remember Us This Way (from A Star Is Born) (Official Music Video)

427101631
2420928
48564
00:04:02
09.11.2018

Listen to brand new music from Bradley Cooper & Lady Gaga from the 'A Star Is Born' Soundtrack: 🤍 Get tickets to see the film: US: 🤍 International: 🤍 Follow Lady Gaga: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Spotify: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Always Remember Us This Way (From A Star Is Born Soundtrack). © 2018 Interscope Records 🤍

MBAPPE POSTAVIO ULTIMATUM! UEFA MIJENJA FORMAT SUPERKUPA! - PREGLED SEDMICE #301

8100
1198
64
00:06:01
27.01.2023

CENTRALNO PITANJE: 🤍 ................................................................................... 📧 Kontakt: 🔹️INSTAGRAM: 🤍gaga.salk ( 🤍 ) 🔹️FACEBOOK: 🤍 🔹️E-MAIL: sadmir.gaga🤍gmail.com #gaga #pregledsedmice

Lady Gaga - Poker Face (Official Music Video)

1092589077
6088449
276209
00:03:34
20.12.2009

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Poker Face. YouTube view counts pre-VEVO: 26,232,487. (C) 2008 Interscope Records #Remastered

Lady Gaga - 911 (Short Film)

78395799
1675072
163724
00:04:43
18.09.2020

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA FEATURING "911" OUT NOW 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing 911. © 2020 Interscope Records 🤍

Lady Gaga - Alejandro (Official Music Video)

515776413
2358976
249842
00:08:44
08.06.2010

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Alejandro. (C) 2010 Interscope Records

Lady Gaga - Applause (Official Music Video)

413591676
2510492
525295
00:03:35
19.08.2013

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍

Lady Gaga - Born This Way (Official Music Video)

300618938
1700267
277546
00:07:20
28.02.2011

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Written by Lady Gaga. Executive Producer: Vincent Herbert. Directed by Nick Knight. Choreography by Laurie Ann Gibson.

Lady Gaga - The Edge Of Glory (Official Music Video)

198854767
989271
119780
00:05:28
17.06.2011

LADY GAGA / JOANNE NEW ALBUM / OUT NOW iTunes: 🤍 Apple Music: 🤍 Spotify: 🤍 Google Play: 🤍 Amazon: 🤍 LadyGaga.com: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 EMAIL LIST: 🤍 Music video by Lady Gaga performing The Edge Of Glory. © 2011 Streamline/Kon Live/Interscope

Lady Gaga - Bloody Mary (Official Audio)

62768470
859363
36977
00:04:05
18.05.2011

Official audio for Lady Gaga's "Bloody Mary" from the album, Born This Way. Follow Lady Gaga: 🤍 🤍 🤍 #LadyGaga #BloodyMary #BornThisWay

Lady Gaga - Bloody Mary (Lyrics)

123738
1497
51
00:04:10
26.01.2023

Lady Gaga - Bloody Mary (Lyrics) FREE ringtones 🤍 🎤 Lyrics: Lady Gaga - Bloody Mary [Intro] Money Oh [Verse 1] Love is just a history that they may prove And when you're gone I'll tell them my religion's you When Punktious comes to kill the king upon his throne I'm ready for their stones [Pre-Chorus] I'll dance, dance, dance With my hands, hands, hands Above my head, head, head Like Jesus said I'm gonna dance, dance, dance With my hands, hands, hands above my head Hands together, forgive him before he's dead, because... [Chorus] I won't cry for you I won't crucify the things you do I won't cry for you See (see), when you're gone, I'll still be Bloody Mary [Post-Chorus] Love [Verse 2] We are not just art for Michelangelo to carve He can't rewrite the aggro of my furied heart I'll wait on mountain tops in Paris, cold J'veux pas mourir toute seule [Pre-Chorus] I'll dance, dance, dance With my hands, hands, hands Above my head, head, head Like Jesus said I'm gonna dance, dance, dance With my hands, hands, hands above my head Hands together, forgive him before he's dead, because... [Chorus] I won't cry for you I won't crucify the things you do I won't cry for you See (see), when you're gone, I'll still be Bloody Mary [Post-Chorus] Love [Interlude] Gaga, Gaga Gaga, Gaga [Breakdown] Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da-dadda-da-di-da [Chorus] I won't cry for you I won't crucify the things you do, do, do I won't cry for you See (see), when you're gone, I'll still be Bloody Mary [Outro] Oh-oh-oh-oh-oh Líberate, mi amor Tags: Bloody Mary Bloody Mary Lyrics Lady Gaga Bloody Mary Bloody Mary Lady Gaga I won't cry for you I won't crucify the things you do do do I won't cry for you See (see) when you're gone I'll still be Bloody Mary Lady Gaga Bloody Mary Lyrics Bloody Mary Lady Gaga Lyrics ......... 📷 Wallpaper: 🤍 ......... #LadyGaga #BloodyMary #Lyrics #7clouds

스타 이즈 본 ost Lady Gaga - Always Remember Us This Way 한글/가사/해석 lyrics

195622576
11159
00:03:36
24.11.2018

스타 이즈 본 ost A Star Is Born soundtrack Always Remember Us This Way 한글/가사/해석 lyrics Lady Gaga - Always Remember Us This Way (From A Star Is Born Soundtrack)

Arushi dhe këngët më të mira për fëmijë | Ga Ga këngë për fëmijë

1205567
2945
0
00:13:57
26.04.2021

Ana nuk dorëzohet! Ajo do që arushi i saj të flasë dhe të luajë me të! Kështu, ajo bën çdo gjë që loja e tyre të jetë sa më e këndshme! Arushi - Këngët më të mira për fëmijë nga Ga Ga Këngë për fëmijë! Në Ga Ga Këngë për fëmijë ne e dimë që fëmijët janë të lumtur, kuriozë dhe krijues. Prandaj, kemi sjellur 3D animacione për fëmijë për të stimuluar imagjinatën e tyre dhe për t'i mbushur zemrat e tyre me gëzim dhe çudi! 🔔Bëni subscribe kanalin tonë për të parë video të reja çdo javë! 🤍 👍Bëni like faqen tonë në Facebook! 🤍 🎵Instagram: 🤍 🎵 🎵 🎵 Teksti i këngës më poshtë! 👇 Ti arush, ti arush  Mirë se vjen! Ti arush, ti arush  Çfarë nuk gjen! Ti arush, ti arush  Ha vec pak! Ti arush, ti arush Të luajmë bashkë! Ti arush, ti arush  Çfarë po sheh? Ti arush, ti arush A më njeh? Ti arush, ti arush Të numërojmë! Ti arush, ti arush Sa shumë shkojmë! Ti arush, ti arush Më shiko! Ti arush, ti arush Tash këndo! Ti arush, ti arush Pi pak çaj! Ti arush, ti arush Bletën kap! Ti arush, ti arush Derën mbyll! Ti arush, ti arush Mos u ngrys! Ti arush, ti arush Të pastrojmë! Ti arush, ti arush Të këndojmë! Ti arush, ti arush Të shkojmë jashtë! Ti arush, ti arush  Jemi bashkë! Ti arush, ti arush Të numërojmë! Ti arush, ti arush Sa shumë shkojmë! 🎵 🎵 🎵 Ga Ga Këngë për fëmijë është e licensuar nga LooLoo Kids. Teksti: Liridona Syla Inçizimi, miksimi dhe masterizimi: Dream House Studio Këndon: Margarita Daci Boshnjaku Producent: Arianit Fazliu LooLoo Kids in Albanian is powered by: Alternative Education L.L.C Këngë për fëmijë | LooLoo Kids in Albanian | Video të animuara për fëmijë #kengeperfemije​ #edukim​ #perralla

Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé (Official Music Video)

433018107
2512800
164544
00:09:31
16.03.2010

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing Telephone (Clean Version). (C) 2010 Interscope Records

Gaga - Flow G x Skusta Clee x Yuridope (Lyric Video)

6465436
53936
9564
00:02:35
09.06.2022

Mixed And Mastered by Madeindvn

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (From A Star Is Born/Live From The Oscars)

656572722
4376945
109943
00:03:58
25.02.2019

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 “RAIN ON ME” THE NEW SINGLE & VIDEO FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 WATCH THE VIDEO: 🤍 SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍

Lady Gaga - Bloody Mary (Lyrics) Tiktok speed up

41402154
491272
4770
00:03:40
01.12.2022

#ladygaga #bloodymary #wednesday #lyricvideo #tiktokviral

Lady Gaga - Bloody Mary (FAIR PLAY REMIX)

2851
134
12
00:04:08
27.01.2023

Lady Gaga - Bloody Mary (FAIR PLAY REMIX) Zacznij wspierać ten kanał, a dostaniesz te bonusy: 🤍 ✔ Subskrybuj kanał aby nie przegapić nowości! ✔ Zostaw komentarz jesteśmy ciekawi twojej opinii. ✔ Udostępnij możesz nam w ten sposób pomóc. ✔ Zostaw łapkę w górę dla większych zasięgów. 🎧 Link do pobrania mp3: 🤍 🔶 KLIKNIJ I ZASUBSKRYBUJ KANAŁ: ► 🤍 📃 Zapraszamy na naszą stronę: 🤍 💸 » Tipply: 🤍 Będziemy wdzięczni za wsparcie 💙 Polub Fair Play na Facebooku 🤍 📸 Obserwuj nas na Instagramie 🤍 💌 Email: fairplayradom🤍wp.pl ► ZAKAZ KOPIOWANIA MATERIAŁÓW NA INNE KANAŁY! #LadyGaga #BloodyMary #Remix

LADY GAGA - BLOODY MARY (Tik Tok Remix | Speed Up) Wednesday Addams | Dance Scene

27442445
351570
4880
00:02:55
10.12.2022

Spotify Playlist ➤ 🤍 Turn on notifications (🔔) to stay updated with new uploads. Instagram ➤ 🤍 ♕ GANGSTER CITY ♕ Vk: 🤍 Twitter: 🤍 TikTok: 🤍 Telegram: 🤍 Soundcloud: 🤍 Facebook: 🤍 ♕ Netflix ♕ 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 ♕ Lady Gaga ♕ 🤍 🤍 🤍 🤍 Family: VΛVΛ Media: 🤍 VΛVΛ Music: 🤍 GANGSTER DEEP: 🤍 GANGSTER CITY Record Label: 🤍 #GANGSTERCITY #LadyGaga #Wednesday #TikTok #VAVAMedia #ScreamingOnTheGlobe #VAVAMusic #GANGSTERDEEP #CarMusic #BassBoosted * Contact Email * - contact🤍gangstercity.net

🦈 Bebi i vogël - 24 minuta me këngët më të mira për fëmijë | Ga Ga Këngë për fëmijë

9467157
17327
0
00:23:59
18.01.2021

🔔Bëni subscribe kanalin tonë për të parë video të reja çdo javë! 🤍 👍Bëni like faqen tonë në Facebook! 🤍 🎵Instagram: 🤍 🎵 🎵 🎵 Këngët që do të dëgjoni në këtë video janë: 1. Bebi i vogël 2. Bleta punëtore 3. Pesë majmunët e vegjël 4. Kënga e numrave 5. Tra la la 6. Çamarroku 7. Tik Tak nuk ndalon 8. Gurabija t'ëmbla 9. Peshku i vogël 10. Të luajmë së bashku 11. Merimanga e vogël 12. Thellë në xhungëll 🎵 🎵 🎵 Ga Ga Këngë për fëmijë është e licensuar nga LooLoo Kids. Teksti: Liridona Syla Inçizimi, miksimi dhe masterizimi: Dream House Studio Këndon: Margarita Daci Boshnjaku dhe Genc Salihu Producent: Arianit Fazliu LooLoo Kids in Albanian is powered by: Alternative Education L.L.C Këngë për fëmijë | LooLoo Kids in Albanian | Video të animuara për fëmijë #kengeperfemije #edukim #perralla #ninulla #numrat #ngjyrat

Lady Gaga - Always Remember Us This Way // 𝗡𝗨𝗘𝗩𝗢 𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢 𝟰𝗞 𝗘𝗡 𝗗𝗘𝗦𝗖𝗥𝗜𝗣𝗖𝗜𝗢́𝗡

4991480
86894
929
00:03:26
23.04.2019

NUEVO VIDEO EN 4K Y MEJOR SUBTITULADO: 🤍 #LadyGaga #AlwaysRememberUsThisWay #AStarIsBorn tags: subtitulado al español, español, traducción al español, Letra en español, English lyrics, sub. español, lyrics, Official Music Video, Official Music, BrunoTraductor, video oficial, audio, topic, español, tiktok, viral, tiktokviral, Lady Gaga Always Remember Us This Way, Lady Gaga, Always Remember Us This Way, Lady Gaga Always Remember Us This Way Español, Lady Gaga Always Remember Us This Way Lyrics, Lady Gaga Always Remember Us This Way Video, Lady Gaga Always Remember Us This Way Sub Español, Lady Gaga Always Remember Us This Way Subtitulado En Español, Lady Gaga Always Remember Us This Way Traduccion Al Español, Lady Gaga Always Remember Us This Way English, Lady Gaga Always Remember Us This Way Letra inglés, Lady Gaga Always Remember Us This Way Letra español, A Star is Born, Lady Gaga A Star is Born, Lady Gaga A Star is Born Album, A Star is Born Album

VELIKI ZIMSKI TRANSFERI! - WINTER TRANSFER NEWS #7

29048
2244
84
00:14:49
25.01.2023

📧 Kontakt: 🔹️INSTAGRAM: 🤍gaga.salk ( 🤍 ) 🔹️FACEBOOK: 🤍 🔹️E-MAIL: sadmir.gaga🤍gmail.com #gaga #winter #transfers #transfernews

Lady Gaga - Bloody Mary (TikTok Remix | Speed Up) | Wednesday Dance Scene

64927661
510837
5416
00:03:12
17.12.2022

Like and turn on the '🔔' to get notifications for new uploads! ▸Listen on Spotify : 🤍 ▸Spotify Playlist : 🤍 ► itsAirLow ▸ Linktree: 🤍 ► Lady Gaga ▸ 🤍 ▸ 🤍 ► Netflix 🤍 #carmusic #housemusic #gangstermusic

Dijelimo vam specijalne nagrade! - PROGNOZA KOLA #4

6311
727
41
00:11:16
26.01.2023

Pooky - 🤍 Discord server Pooky - 🤍 Instagram - 🤍pooky.gg 📧 Kontakt: 🔹️INSTAGRAM: 🤍gaga.salk ( 🤍 ) 🔹️FACEBOOK: 🤍 🔹️E-MAIL: sadmir.gaga🤍gmail.com #gaga #pooky #predictions

Lady Gaga - LoveGame (Official Music Video)

214685717
928834
68301
00:03:38
16.06.2009

REMASTERED IN HD! Listen to brand new music from Bradley Cooper & Lady Gaga from the 'A Star Is Born' Soundtrack: 🤍 Follow Lady Gaga: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Spotify: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga performing LoveGame. (C) 2009 Interscope Records #Remastered

Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me (Official Music Video)

381529155
5706937
459299
00:03:09
22.05.2020

“CHROMATICA” THE SIXTH ALBUM BY LADY GAGA OUT NOW 🤍 "RAIN ON ME” THE NEW SINGLE FROM LADY GAGA WITH ARIANA GRANDE OUT NOW 🤍 DIRECTED BY ROBERT RODRIGUEZ SHOP THE OFFICIAL CHROMATICA COLLECTION: 🤍 FOLLOW LADY GAGA: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 FOLLOW ARIANA GRANDE: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Website: 🤍 Official Store: 🤍 Email List: 🤍 Music video by Lady Gaga, Ariana Grande performing Rain On Me. © 2020 Interscope Records

FINALE FA KUPA! ULAZAK U TREĆU LIGU! NOVI TRANSFERI! - KARIJERA SALFORD CITY #2 (FIFA 23)

20407
3463
291
00:24:45
24.01.2023

📧 Kontakt: 🔹️INSTAGRAM: 🤍gaga.salk ( 🤍 ) 🔹️FACEBOOK: 🤍 🔹️E-MAIL: sadmir.gaga🤍gmail.com #gaga #fifa23 #careermode #easports

🐱 Tri kotele 🐱 Këngë edukative për fëmijë | Ga Ga Këngë për fëmijë

15489
27
0
00:02:29
19.01.2023

Tri kotelet e vogla nuk ndalen së bëri sherre! Herë i humbin dorëzat, herë i zhytin rrobat! Mirëpo, ato e kuptojnë gabimin e tyre dhe mundohen që tani e tutje të tregohen sa më të kujdesshme! Tri kotele - Këngët më të mira për fëmijë nga Ga Ga Këngë për fëmijë! Në Ga Ga Këngë për fëmijë ne e dimë që fëmijët janë të lumtur, kuriozë dhe krijues. Prandaj, kemi sjellur 3D animacione për fëmijë për të stimuluar imagjinatën e tyre dhe për t'i mbushur zemrat e tyre me gëzim dhe çudi! 🔔Bëni subscribe kanalin tonë për të parë video të reja çdo javë! 🤍 👍Bëni like faqen tonë në Facebook! 🤍 🎵Instagram: 🤍 🎵 🎵 🎵 Teksti i këngës më poshtë! 👇 Tri kotele bënë shumë sherre Dhe mamit i thanë: O ma, o ma, shiko çfarë bëmë Dorëzat na kanë rënë! Çfarë? Në ditë të ftohta, Putrat e ngrohta kush do t’jua mbajë? Mjau-mjau-mjau-mjau Kush do të na mbajë? Tri kotele Duke bërë sherre Dorëzat në tokë panë O ma, o ma, shiko çfarë gjetëm Dorëzat tona prapë Çfarë? Kur jeni të mira Ju jap ëmbëlsira Dhe nuk ju qortoj Mjau-mjau-mjau-mjau Ti nuk na qorton! Tri kotele Me dorëza në duar Tortën e përlanë O ma, o ma, kemi frikë Se dorëzat i bëmë pis Çfarë? Sërish gabuat Dhe s’dëgjuat M’duhet t’ju qortoj Mjau-mjau-mjau-mjau Duhet t’na qortosh! Tri kotele Nuk bënë më sherre Por dorëzat i lanë O ma, o ma, shiko këtu pranë Dorëzat ne i lamë! Çfarë? Tani më dëgjuat Dhe nuk gabuat Më gëzuat shumë! Mjau-mjau-mjau-mjau U gëzuam shumë! 🎵 🎵 🎵 Ga Ga Këngë për fëmijë është e licensuar nga LooLoo Kids. Teksti: Liridona Syla Inçizimi, miksimi dhe masterizimi: Dream House Studio Këndon: Margarita Daci Boshnjaku Producent: Arianit Fazliu LooLoo Kids in Albanian is powered by: Alternative Education L.L.C Këngë për fëmijë | LooLoo Kids in Albanian | Video të animuara për fëmijë #kengeperfemije #edukim #perrallaKëngë edukative për fëmijë | Ga Ga

Cristina Rae Sings an Unforgettable Rendition of "Hold My Hand" by Lady Gaga | AGT: All-Stars 2023

490486
8003
371
00:07:23
24.01.2023

Cristina Rae's emotional performance may leave you in tears! Watch as the amazing singer performs "Hold My Hand" by Lady Gaga. » Get The America's Got Talent App: 🤍 » Subscribe for More: 🤍 » Watch on NBC & Peacock: 🤍 AMERICA'S GOT TALENT ON SOCIAL Like AGT: 🤍 Follow AGT: 🤍 AGT Instagram: 🤍 Find America's Got Talent trailers, full episode highlights, previews, promos, clips, and digital exclusives here. NBC ON SOCIAL: YouTube: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Cristina Rae Sings an Unforgettable Rendition of "Hold My Hand" by Lady Gaga | AGT: All-Stars 2023 🤍 America's Got Talent 🤍 #AGT #AmericasGotTalent #AGTAllStars

Lady Gaga - Your Song (Elton John GRAMMY Salute Rehearsal) (January 29, 2018)

7426565
90837
2170
00:04:36
15.02.2020

Download this exclusive rehearsal and more at 🤍 Follow us at Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 SoundCloud: 🤍

LADY GAGA - BLOODY MARY [MUSIC VIDEO]

27454299
342248
17273
00:04:49
14.08.2011

WATCH THE BEHIND THE SCENES HERE! -🤍 Follow my social media accounts! 🤍 🤍 🤍 I am very proud to share with you guys my graduating film thesis project at The Los Angeles Film School. It was an amazing experience and I send a big thank you to everyone who took part in making this visual come true. I hope you guys enjoy it as much as I enjoyed making it with my amazing team and crew! and of course this video would not be possible without Lady Gaga, thank you for redefining music videos and making music that fuels the creative mind. QUESTIONS? CONTACT THE CREW!!!!!! WE'D LOVE TO HEAR FROM YOU!! DIRECTOR AND EDITOR - RUBEN CORTEZ ALL FASHION DESIGNS CREATED BY BRYAN HEARNS 🤍 🤍 CINEMATOGRAPHY BY ERWIN AVILES 🤍 PRODUCTION DESIGN BY ERIKA ALCORAN CONTACT AT: E_ALCORAN🤍HOTMAIL.COM CHOREOGRAPHY BY: NICHOLAS KAYNER WWW.YOUTUBE.COM/MRNUKAPPA WWW.TWITTER.COM/NIKAYNER VISIT AMELIA JACKSON GRAY'S YOUTUBE PAGE! 🤍

Lady Gaga - Bloody Mary (Lyrics) Tiktok speed up

102907
1419
85
00:03:40
22.01.2023

Lady Gaga - Bloody Mary (Lyrics) Tiktok speed up ✅ Follow our Spotify playlist and Instagram: Top New Songs Today ✔ 🤍 Our Instagram ✔ 🤍 ✅ Lady Gaga 🤍 🤍 📜 Lyrics: Love is just a history that they may prove And when you're gone I'll tell them my religion's you When Punktious comes to kill the king upon his throne I'm ready for their stones I'll dance, dance, dance With my hands, hands, hands Above my head, head, head Like Jesus said I'm gonna dance, dance, dance With my hands, hands, hands above my head Hands together, forgive him before he's dead, because I won't cry for you I won't crucify the things you do I won't cry for you See, when you're gone, I'll still be Bloody Mary Love We are not just art for Michelangelo to carve He can't rewrite the aggro of my furied heart I'll wait on mountain tops in Paris, cold J'veux pas mourir toute seule I'll dance, dance, dance With my hands, hands, hands Above my head, head, head Like Jesus said I'm gonna dance, dance, dance With my hands, hands, hands above my head Hands together, forgive him before he's dead, because I won't cry for you I won't crucify the things you do I won't cry for you See, when you're gone, I'll still be Bloody Mary Love Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da-dadda-da-di-da Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da-dadda-da-di-da Dum dum, da-di-da I won't cry for you I won't crucify the things you do, do, do I won't cry for you See, when you're gone, I'll still be Bloody Mary Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh 📷 Wallpaper: 🤍 🙏Please feel free to contact me if you are owner and would like your credit to be added, or would like your material to be removed immediately. Contact me! Copyright Issues & Submissions - [[[ lbomusic2000🤍gmail.com ]]] Tags🔖 #ladygaga #bloodymary #DigitalMount

Lady Gaga about lip sync 🎤 #shorts

16939
1452
37
00:00:55
26.01.2023

DISCLAIMER 📌 this video shows 🤍LadyGaga 📌 all credits to respective owners! 📌 be kind in comment please :) FOLLOW ME HERE ⤵️ • INTAGRAM : 🤍 • TIKTOK : 🤍 FOLLOW LADY GAGA ⤵️ • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 • Snapchat: 🤍 • Spotify: 🤍 - #LadyGaga #Interview

USMNT vs. Serbia: Atajada de Gaga Slonina - 25-01-2023

934
16
0
00:00:46
26.01.2023

Gaga Slonina hizo una doble atajada difícil excluir a Serbia. Más info: 🤍 Subscribe to U.S. Soccer on YouTube! 🤍 U.S. Soccer ...en Facebook: 🤍 ...en Twitter: 🤍 ...en Instagram: 🤍ram/ussoccer

Lady Gaga made her father cry with her song 😇 #shorts

32111
2124
36
00:00:47
23.01.2023

DISCLAIMER 📌 this video shows 🤍LadyGaga 📌 all credits to respective owners! 📌 be kind in comment please :) FOLLOW ME HERE ⤵️ • INTAGRAM : 🤍 • TIKTOK : 🤍 FOLLOW LADY GAGA ⤵️ • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 • Instagram: 🤍 • Snapchat: 🤍 • Spotify: 🤍 - #LadyGaga #Interview

Lady Gaga - Bloody Mary (Lyrics)

62374
725
40
00:04:05
20.01.2023

Subscribe and press (🔔) to join the Notification Squad and stay updated with new uploads Follow Lady Gaga: 🤍 🤍 📷 Wallpaper: 🤍 ©️If any producer or label has an issue with this song or picture, please get in contact with us and we will delete it immediately. Lyrics: [Intro] Bloody Oh [Verse 1] Love is just a history that they may prove And when you're gone I'll tell them my religion's you When Punktious comes to kill the king upon his throne I'm ready for their stones [Pre-Chorus] I'll dance, dance, dance With my hands, hands, hands Above my head, head, head Like Jesus said I'm gonna dance, dance, dance With my hands, hands, hands above my head Hands together, forgive him before he's dead, because... [Chorus] I won't cry for you I won't crucify the things you do I won't cry for you See (see), when you're gone, I'll still be Bloody Mary [Post-Chorus] Love [Verse 2] We are not just art for Michelangelo to carve He can't rewrite the aggro of my furied heart I'll wait on mountain tops in Paris, cold J'veux pas mourir toute seule [Pre-Chorus] I'll dance, dance, dance With my hands, hands, hands Above my head, head, head Like Jesus said I'm gonna dance, dance, dance With my hands, hands, hands above my head Hands together, forgive him before he's dead, because... [Chorus] I won't cry for you I won't crucify the things you do I won't cry for you See (see), when you're gone, I'll still be Bloody Mary [Post-Chorus] Love [Interlude] Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga Gaga, Gaga [Breakdown] Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da-dadda-da-di-da Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da Dum dum, da-di-da-dadda-da-di-da Dum dum, da-di-da [Chorus] I won't cry for you I won't crucify the things you do, do, do I won't cry for you See (see), when you're gone, I'll still be Bloody Mary [Outro] Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Líberate, mi amor Tags Bloody Mary, Bloody Mary Lyrics, Lady Gaga Bloody Mary, Bloody Mary Lady Gaga, I won't cry for you, I won't crucify the things you do do do, See (see) when you're gone I'll still be Bloody Mary, Lady Gaga Bloody Mary Lyrics, Bloody Mary Lady Gaga Lyrics, bloody mary, bloody mary lyrics, lady gaga bloody mary, bloody mary lady gaga, i won't cry for you, i won't crucify the things you do do do, see (see) when you're gone i'll still be bloody mary, tiktok, tiktok remix

Eminem - Excuse Me? (ft. Lady Gaga) 2023

127015
5200
177
00:04:21
18.01.2023

Eminem - Excuse Me? (ft. Lady Gaga) Music Video 2023 Eminem, Selena Gomez - I Love U, I Do (ft. Ava Max) Official Video 2023 Eminem, Post Malone - Miss YOU! (ft. Selena Gomez) Official Video 2023 Eminem, Post Malone - When I Met You (ft. Halsey) Official Video 2023 Eminem, Post Malone - Die For You (ft. Khalid) Official Video 2022 Eminem, Post Malone - Falling (Official Video) 2022 ►Subscribe to Post Malone: 🤍 ►Exclusive Merch: 🤍 ►Follow Post Malone: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #PostMalone #Eminem #Falling #selenagomez #KamikazeMusic #SupremeMusic #2022 #2021 #2023 #ImSoAlone Eminem, Post Malone - Falling (Official Video) 2022 Eminem, Post Malone - Die For You (ft. Khalid) Official Video 2022 Eminem, Halsey, Post Malone - When I Met You Official Video 2022 Eminem, Post Malone - Miss YOU! (ft. Selena Gomez) Official Video 2022 Eminem, Post Malone - I'm So Alone (ft. Selena Gomez) Official Video Eminem - Grow Old with You (ft. Selena Gomez) Remix 2022 Eminem - Woke Up in Love (ft. Selena Gomez) Remix 2022 Eminem, Selena Gomez - I Love U, I Do (ft. Ava Max) Remix 2023 Eminem - Excuse Me? (ft. Lady Gaga) Remix 2023 Kamikaze Music

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Gaga dried flowers clix cash cup 嬴政 harka sampang dharan crkva Блек раша казино Discord Fehler YourBodyMind Priya (Disha Parmar) ufixer japanese maple dani juncadella mi band 3 hack worldofdave dragonflymarcus expressvpn торенты adobe premiere pro hardware encoding ffxivguide NVMe SSD диск с Aliexpress