Doel Sumbang Asli

Doel Sumbang Asli смотреть последние обновления за сегодня на .

MIDUA CINTA SULE DIBAHAS DISINI BERSAMA DOEL SUMBANG, BUDI DALTON & SABRINA SAMEH

2823
120
14
00:15:47
04.02.2023

MIDUA CINTA SULE DIBAHAS DISINI BERSAMA DOEL SUMBANG, BUDI DALTON & SABRINA SAMEH Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

RUNTAL - DOEL SUMBANG FT DANJEN KOPASSUS & KASAD TNI

3522
120
5
00:01:00
04.02.2023

RUNTAL - DOEL SUMBANG FT DANJEN KOPASSUS & KASAD TNI Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

ANJANGSANA KE PESANTREN KH JUJUN BERSAMA DEDI MULYADI & H UMUH

6614
250
36
00:02:42
04.02.2023

ANJANGSANA KE PESANTREN KH JUJUN BERSAMA DEDI MULYADI & H UMUH Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

DANJEN KOPASSUS & PANGKOSTRAD - NINI NINI IMPORT - DOEL SUMBANG

4735
130
24
00:09:16
04.02.2023

DANJEN KOPASSUS & PANGKOSTRAD - NINI NINI IMPORT - DOEL SUMBANG Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

RUNTAH - DOEL SUMBANG FT EGA ROBOT (OFFICIAL VIDEO KONSER)

250991
2895
278
00:04:51
25.10.2022

RUNTAH - DOEL SUMBANG FT EGA ROBOT (OFFICIAL VIDEO KONSER) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda RUNTAH RUNTAH VIRAL RUNTAH TIKTOK RUNTAH DOEL SUMBANG

Pangandaran - Doel Sumbang (Official Live Kacapi Version)

27339
596
46
00:04:41
24.04.2022

Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Ngaler Ngidoel Instagram Official Acount : 🤍 Doel Sumbang Official Merch : 🤍 Copyright 2019 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #talkshow #podcast #popsunda #lagusunda

DOEL SUMBANG DIJEMPUT DANJEN KOPASSUS BERTEMU KASAD TNI

303232
1555
165
00:03:15
03.02.2023

DOEL SUMBANG DIJEMPUT DANJEN KOPASSUS BERTEMU KASAD TNI Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

ANJANGSANA KE MARKAS KOPASSUS BERSAMA DANJEN KOPASSUS MAYJEN IWAN SETIAWAN

5809
155
16
00:03:32
04.02.2023

ANJANGSANA KE MARKAS KOPASSUS BERSAMA DANJEN KOPASSUS MAYJEN IWAN SETIAWAN Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

12 TEMBANG LAWAS DOEL SUMBANG DAN NINI CARLINA

5798744
29084
945
00:54:59
10.10.2022

12 Lagu Lawas Dari Doel Sumbang & Nini Carlina, Siap Untuk Di Dengerin Kapanpun Kamu Mau ~ Playlist Guide : 00:00:00 Aku Rindu Kamu 00:04:17 Kalau Bulan Bisa Ngomong 00:09:23 Gantengnya Pacarku 00:14:34 Somse 00:19:00 Aku Cinta Kamu 00:23:00 Tembang Cinta 00:27:59 Tak Main Main 00:32:29 Cuma Kamu (Feat. Ikko) 00:36:49 Laut 00:41:38 Malioboro 00:46:01 Ular Tangga 00:50:38 Kali Merah Athena © DPM Evergreen Channel #doelsumbang #dpmevergreen #ninicarlina

Syukur jeung bagja - Doel Sumbang (Official music video)

997053
7434
561
00:04:26
10.03.2022

SYUKUR JEUNG BAGJA CIPT DOEL SUMBANG Musik / Vocal : Doel Sumbang Video Production: DST Manusa Pangsangsarana Nu ngarasa Kurang Wae Najan Hirup Sarwa Aya Lubak Libuk Harta Banda Omat Ulah Kajongjonan Harta Lamun Salah Mawa Jadi Pangbeubeurat Hisab Dina Yaumal Qiamah Manusa nu Pangbengharna Anu Salawasna Syukur Ikhlas Jeung Ngarasa Cukup Najan Mindeng Kakurangan Pupus Melang Tong Hariwang Ibadah Bari Ikhtiar Anu Maha Welas Asih Moal Reureuh Mikadeudeuh Miskin Lain Alesan Keur Luh lah Sugih Lain Alesan Keur Tanggah Nasib mah Ukur Lalakun Maju Mundur Kuma Urang Nasib mah Ukur Lalakun Hayu Syukur Ulah Kufur Lain Kabagjaan Nu ngalantarankeun Syukur Tapi Bisa Syukur Ikhlas Nu Ngalantarankeun Bagja Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbang #Bandung #garasipasirlayung Ikuti Doel Sumbang Di Media Sosial : 🤍 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production

RUNTAH VIRAL TIKTOK - DOEL SUMBANG (OFFICIAL VIDEO KONSER)

139304
2172
204
00:03:42
03.09.2022

RUNTAH VIRAL TIKTOK - DOEL SUMBANG (OFFICIAL VIDEO KONSER) Lagu Runtah Cipt : Doel Sumbang lirik Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun runtah viral tiktok remix Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #RUNTAH #popsunda #lagusunda

PANUTAN RASA - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

1094969
6970
795
00:04:01
04.02.2022

PANUTAN RASA Cipt : Doel Sumbang Musik/Vocal : Doel sumbang. Lokasi : WAHANA ALAM PARUNG Tasikmalaya Wanoja nu panggih harita duka saha duka urang mana Adu teuteup ukur saliwatan Tapi matri na ati ka papanjangan Kabayang banyang kudu kama neang Ka impi impi kudu kamana milari rumasa gandrung kapidangdung ngalanglayung teu sidikna gering nangtung Ukur bisa nga du'a neda kanu kawasa mugi aya ridona pendak deui jeng manehna Cunduk waktu ninggang mangsa bagja di ijabah du'a tepung jeng panutan rasa di tasikmalaya Diwahana alam parung tasikmalaya Jadi wanoh ngawalan carita cinta Diwahana alam parung tasikmalaya Deukeut raket geugeut dugin ka ayena Special Thanks to WAHANA ALAM PARUNG TASIKMALAYA Haturnuhun BADAG Ikuti Doel Sumbang/wahana alam parung Di Media Sosial : 🤍 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

Doel Sumbang - Runtah (Official Lyric Video)

7871363
43107
2101
00:03:51
19.09.2022

Doel Sumbang - Runtah Copyright: GP Records. Selamat menikmati video "Runtah" dari Doel Sumbang. Jangan lupa subscribe, like, comment & share! Lirik lagu Runtah Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju #DoelSumbang #Runtah #GPMusikpedia Follow GP Records: Instagram: 🤍 Tiktok : 🤍 Twitter : 🤍 Facebook : 🤍 google + : 🤍 Website : 🤍 Link Dailymotion GP Records: 🤍 Link vidio.com GP Records : 🤍 ©2022 GP Records

Doel Sumbang - Full Album Terbaru (Official Audio)

531777
3557
217
00:31:25
19.07.2022

Doel Sumbang - Full Album Terbaru (Official Audio) ▶️Tracklist: 00:00:00 01. SUKUR JEUNG BAGJA 00:04:41 02. PALANG SIANG 00:09:21 03. LALAKON 00:14:07 04. HAYAANG MANEN KUDU MELAK 00:18:33 05. ARI SIA SAHA 00:22:34 06. SUNDA TANDANG 00:26:01 07. JANGAN BUNUH CINTAMU Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbang #Bandung #garasipasirlayung #ngalerngidoel #talkshow Yang mau nyawer silahkan disini : 🤍 Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Ngaler Ngidoel Instagram Official Acount : 🤍 Doel Sumbang Official Merch : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang

KALI MERAH - Doel Sumbang (Official Live Kacapi Version)

2680
99
12
00:04:53
30.04.2022

Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Ngaler Ngidoel Instagram Official Acount : 🤍 Doel Sumbang Official Merch : 🤍 Copyright 2019 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #talkshow #podcast #popsunda #lagusunda

22 LAGU PILIHAN DOEL SUMBANG

437798
1755
51
01:38:29
07.10.2022

Kompilasi Lagu - Lagu Keroncong Terbaik Dari Dewi Yull, Siap Untuk Di Dengerin Kapanpun Kamu Mau ~ Playlist Guide : 00:00:00 Kalau Bulan Bisa Ngomong (Feat. Nini Carlina) 00:05:05 Laut 00:09:55 Somse 00:14:22 Arti Kehidupan 00:18:41 Ular Tangga 00:23:18 Anjing Menggonggong Kafilah Berlalu 00:27:03 Aku Tikus Dan Kucing 00:31:13 Dor Dar 00:34:48 Malioboro 00:39:11 Ceu Romlah 00:43:31 Cinta Di Super Market 00:48:35 Martini 00:53:04 1001 Jalan 00:57:57 Hoi 01:03:21 Kasur Kapuk 01:06:02 Si Linggo 01:09:44 12 Pas 01:14:48 Aku Bisa Tersenyum 01:19:44 Mucikari 01:23:28 Kasmaran 01:29:19 Nari Dari 01:33:38 Kupu Kupu © DPM Evergreen Channel #doelsumbang #dpmevergreen

Doel Sumbang - Kumaha (Official Music Video)

24149
635
71
00:04:08
06.01.2023

Doel Sumbang - Kumaha (Official Music Video) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

KOMPILASI ALBUM DOEL SUMBANG FULL (OFFICIAL AUDIO)

13164
149
19
00:27:08
28.01.2023

KOMPILASI ALBUM DOEL SUMBANG FULL (OFFICIAL AUDIO) DOEL SUMBANG FULL ALBUM ALBUM DOEL SUMBANG FULL LAGU LAGU DOEL SUMBANG Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

DOEL SUMBANG FULL ALBUM HUMOR (OFFICIAL AUDIO)

87547
471
18
00:56:06
05.01.2023

DOEL SUMBANG FULL ALBUM HUMOR (OFFICIAL AUDIO) 1. jawara banci 2. Kini-kini kuang-kuang 3. Celeno 4. Haram jadol 5. Selebritis bandung 6. Nonggeng FULL ALBUM RUNTAH 2022 - DOEL SUMBANG TERBARU (OFFICIAL AUDIO) DOEL SUMBANG - KONSER FULL TERBARU (OFFICIAL VIDEO) DOEL SUMBANG KONSER KONSER DOEL SUMBANG DOEL SUMBANG FULL ALBUM ALBUM DOEL SUMBANG FULL Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbang #Bandung #garasipasirlayung #ngalerngidoel #talkshow RUNTAH VIRAL RUNTAH REMIX RUNTAH TIKTOK ALBUM DOEL SUMBANG Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang

DOEL SUMBANG FULL ALBUM NOSTALGIA RECYCLE (OFFICIAL AUDIO)

247106
1502
71
01:34:45
16.10.2022

DOEL SUMBANG FULL ALBUM NOSTALGIA RECYCLE (OFFICIAL AUDIO) 00:18 - 01. Jurig Buntut 04:24 - 02. Nonggeng 09:13 - 03. Nyampak 13:44 - 04. Pabaliut 17:19 - 05. Bandung Kusta 28:18 - 06. Selebritis Bandung 32:20 - 07. Hese 38:04 - 08. Cicing Siah Kumaha Aing 42:15 - 09. Pemilu 47:10 - 10. Duriat Madinah FULL ALBUM RUNTAH 2022 - DOEL SUMBANG TERBARU (OFFICIAL AUDIO) DOEL SUMBANG - KONSER FULL TERBARU (OFFICIAL VIDEO) DOEL SUMBANG KONSER KONSER DOEL SUMBANG DOEL SUMBANG FULL ALBUM ALBUM DOEL SUMBANG FULL Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbang #Bandung #garasipasirlayung #ngalerngidoel #talkshow RUNTAH VIRAL RUNTAH REMIX RUNTAH TIKTOK ALBUM DOEL SUMBANG Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang

2in1 Doel Sumbang & Darso - Tembang Lagu Sunda Terpopuler HQ Audio

800365
3667
96
01:16:19
10.09.2018

2in1 Doel Sumbang & Darso - Tembang Lagu Sunda Terpopuler HQ Audio 2in1 Doel Sumbang & Darso - Tembang Lagu Sunda Terpopuler HQ Audio 2in1 Doel Sumbang & Darso - Tembang Lagu Sunda Terpopuler HQ Audio

Sule feat Doel Sumbang - Runtah (Official Music Video)

6996264
111273
8384
00:03:56
10.04.2021

Sule feat Doel Sumbang - Runtah (Official Music Video) Aktifkan RBT Doel Sumbang - Sengklek di: Telkomsel : Ketik RUNTAH sms ke 1212 XL : Ketik RUNTAH sms ke 1818 TRI : Ketik RUNTAH sms ke 1212 Isat : Ketik RUNTAH sms ke 808 Runtah adalah lagu yang menceritakan tentang kehidupan para remaja ABG, yang umurnya masih belia, senangnya nongkrong di diskotik, dan gonta ganti lelaki, padahal paras nya cantik tetapi kelakuan seperti sampah Lirik: Runtah Cipt. Doel Sumbang Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka - Untuk lagu lagu bahasa Sunda lainnya: Fanny Sabila - Kacida (Terlalu) 🤍 Nining Meida ft. Doel Sumbang - Sono Bae 🤍 Nining Meida - Gunung Bromo 🤍 Nining Meida - Kumaha 🤍 Nining Meida - Sami-Sami 🤍 Nining Meida - Nyampak 🤍 Nining Meida - Bulan Batu Hiu 🤍 Nining Meida - Palabuhan Ratu 🤍 Nining Meida - Pangandaran 🤍 Yesi Alona - Puncak Pas 🤍 Doel Sumbang - Sengklek 🤍 - Artis : Sule ft Doel Sumbang Judul : Runtah Cipt : Doel Sumbang Label : HP Music Publisher: PT. Harmoni Digital Publisherindo - Follow Doel Sumbang di: Instagram : 🤍 Follow Sule di: Instagram : 🤍 - Follow HP Music di: Instagram : 🤍 Tiktok : 🤍 Twitter : 🤍 Facebook : 🤍 - #Sule #DoelSumbang #Runtah #HPMusic #Videolirik

SILSILAH - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

2972
101
14
00:04:24
30.01.2023

SILSILAH - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

FULL ALBUM RUNTAH 2022 - DOEL SUMBANG TERBARU (OFFICIAL AUDIO)

469436
2829
138
00:56:58
29.09.2022

FULL ALBUM RUNTAH 2022 - DOEL SUMBANG TERBARU (OFFICIAL AUDIO) DOEL SUMBANG - KONSER FULL TERBARU (OFFICIAL VIDEO) DOEL SUMBANG KONSER KONSER DOEL SUMBANG Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbang #Bandung #garasipasirlayung #ngalerngidoel #talkshow RUNTAH VIRAL RUNTAH REMIX RUNTAH TIKTOK ALBUM DOEL SUMBANG Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang

JUWITA (1980) - DOEL SUMBANG (Official Music Video)

58510
896
140
00:05:28
24.05.2022

JUWITA (1980) CIPT DOEL SUMBANG Musik / Vocal : Doel Sumbang Video Production: DST Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Ngaler Ngidoel Instagram Official Acount : 🤍 Doel Sumbang Official Merch : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang

ANAK JEGER - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

1727
55
8
00:05:54
31.01.2023

ANAK JEGER - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

SILATURAHMI HARGA MATI

3092
87
15
00:02:37
03.02.2023

SILATURAHMI HARGA MATI Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

CICING SIAH KUMAHA AING - DOEL SUMBANG (OFFICIAL VIDEO LIRIK)

9433
160
10
00:04:14
15.09.2022

CICING SIAH KUMAHA AING - DOEL SUMBANG (OFFICIAL VIDEO LIRIK) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang

Alhamdulillah 100k Subscriber Doel Sumbang Asli

3533
260
76
00:05:45
12.10.2022

Alhamdulillah 100k Subscriber Doel Sumbang Asli Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

JURIG BUNTUT 2022 - DOEL SUMBANG (OFFICIAL AUDIO)

6347
156
17
00:04:04
01.10.2022

JURIG BUNTUT - DOEL SUMBANG (OFFICIAL AUDIO) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

PANGANDARAN - DOEL SUMBANG OFFICIAL

7789
156
26
00:04:33
11.03.2019

Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbang #Bandung #garasipasirlayung #SuleChannel #PremanOtwSurga #BulanRamadhan Ikuti Doel Sumbang Di Media Sosial : 🤍 Copyright 2019 - Doel Sumbang Channel Production

ARTI KEHIDUPAN (2023) - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

46285
879
72
00:06:11
02.01.2023

ARTI KEHIDUPAN (2023) - DOEL SUMBANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

ASSALAMUALAIKUM BR0 - DOEL SUMBANG (MUSIK VIDEO KLIP OFFICIAL)

96489
580
40
00:04:05
01.03.2019

Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun #doelsumbangasli #Bandung #garasipasirlayung #doelsumbang Ikuti Doel Sumbang Di Media Sosial : 🤍 🤍 Copyright 2019 - Doel Sumbang Channel Production

Doel Sumbang - Runtah

1929920
9449
491
00:03:51
15.09.2022

Official Audio Doel Sumbang - Runtah Copyright: GP Records. Selamat menikmati video "Runtah" dari Doel Sumbang. Jangan lupa subscribe, like, comment & share! Lirik lagu Runtah Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju #DoelSumbang #Runtah #GPMusikpedia Follow GP Records: Instagram: 🤍 Tiktok : 🤍 Twitter : 🤍 Facebook : 🤍 google + : 🤍 Website : 🤍 Link Dailymotion GP Records: 🤍 Link vidio.com GP Records : 🤍 ©2022 GP Records

Malioboro - DOEL SUMBANG feat NINI CARLINA

1271
65
11
00:04:45
29.12.2022

Malioboro - DOEL SUMBANG feat NINI CARLINA Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

Neng Enok - Doel Sumbang (Official Audio)

4239
89
7
00:04:14
31.01.2023

Neng Enok - Doel Sumbang (Official Audio) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

HESE - DOEL SUMBANG (OFFICIAL AUDIO)

7911
199
25
00:05:46
10.10.2022

HESE - DOEL SUMBANG (OFFICIAL AUDIO) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

ANJANGSANA KE RUMAH PA HAJI UMUH PERSIB

109384
1047
82
00:02:21
03.02.2023

ANJANGSANA KE RUMAH PA HAJI UMUH PERSIB Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Copyright 2023 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

Doel Sumbang - Si Gelo (NEW VERSION 2022) (OFFICIAL AUDIO)

24777
360
27
00:03:39
22.08.2022

Doel Sumbang - Si Gelo (NEW VERSION 2022) (OFFICIAL AUDIO) Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan: 🤍 Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Copyright 2022 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #popsunda #lagusunda

Sauyunan - Cipt. Doel Sumbang

43448
721
73
00:04:47
18.05.2022

Tong Hilap , di Like, COMMENT,SUBSCRIBE, dan Share Doel Sumbang Asli Yaaaa...Nuhun Ikuti Doel Sumbang Di Media sosial. Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Ngaler Ngidoel Instagram Official Acount : 🤍 Doel Sumbang Official Merch : 🤍 Copyright 2019 - Doel Sumbang Channel Production #doelsumbang #talkshow #podcast #popsunda #lagusunda

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Doel Sumbang Asli Space Ship Babalu amber heard crying jkwondo indonesia jaya desafio caracol sanmarkka padalgal vmware esxi 5 sakaryaspor merkez berlin торговля внутри дня тинькофф arabic singer チリ Kemi Badenoch ashwini bhave malibu corda bamba raw milk cheese Geekble high