Al ona seksi

Al ona seksi смотреть последние обновления за сегодня на .

BRESKVICA - LUTKA (OFFICIAL VIDEO) Prod. By Jhinsen

12700515
85480
1944
00:02:41
13.07.2022

LISTEN NOW ► Deezer i ostale streaming platforme: 🤍 Kontakt: zedgeneracija🤍gmail.com Instagram: 🤍generacija_zed Muzika: Henny, Limeni Tekst: Relja Torinno, Limeni, Henny Aranzman: Jhinsen Mix & Master: Jhinsen Director: Andrija Grkic Director of photography: Dzejlan Ibrahimovic Producer: Mihailo Velickovic Production assistent: Filip Mitić Edit: Andrija Grkic Steadicam: Petar Stojanovic Scenography: Branko Djipalo Color grading: Dzejlan Ibrahimovic Šarfer: Pajdusák Ákos Lighting: Darko Zivanovic, Ognjen Jankovic Dance club: Evolution Cover design done by: Sergej Hrvojević (Tamadachi Designs) Stylist: Milos OX Makeup: Natasa Miljkovic Hair: Hair Studio Richy

JA SAM TVOJA LUTKA AL ONA SEKSI ARSAOVDE

80115
2080
19
00:00:11
08.07.2022

#Arsaovde #arsa #balkan #tiktok #tiktokeri #fyp #tiktokerke #pesma #shorts #smesniklipovi #subscribe #shortvideo

SEKSI X RELJA TORINNO - OPASNA (OFFICIAL VIDEO) Prod. By Jhinsen

4409384
31394
408
00:02:39
10.06.2022

LISTEN NOW ► Deezer i ostale streaming platforme: 🤍 Kontakt: zedgeneracija🤍gmail.com Instagram: 🤍generacija_zed Muzika: Relja Torinno, Seksi Tekst: Relja Torinno, Seksi Aranzman: Jhinsen Mix & Master: Jhinsen Zenski vokal: Zera Director: Andrija Grkic Director of photography: Dzejlan Ibrahimovic Producer: Mihailo Veličković Edit/VFX: Andrija Grkic Color grading: Dzejlan Ibrahimovic Dron operator: Ilija Petrovic Lighting: DT Lights Dance club: Evolution Rekvizita: 🤍d0kkodo

Seksi x Ourmoney - Ferrari

6620506
54384
1334
00:04:12
22.09.2021

🌐 Slušajte "Ferrari" na svim striming servisima: 🤍 🛑 SUBSCRIBE: 🤍 🟢 Bassivity Digital na Spotify: 🤍 Tekst: Seksi, Ourmoney Muzika: Coby Aranžman: Zartical, Eskimo, Coby Bek vokali: Kei Miks: Jan Magdevski Video shot & edited by Leonard Firstner & malosamo

Nucci x Seksi x Biba - Skankovi hibridi (BIBI REMIX) (Official Video)

7809937
71407
1734
00:02:48
17.06.2022

➤ Deezer i ostale streaming platforme: Kontakt: zedgeneracija🤍gmail.com Music: Nucci Text: Nucci, Seksi, Biba Arrangment: Drinche, Popov Mix, Master: Popov Back vocal: Zera Video produced by Tsunami Production Director: Marko Panic Director of photography: Dzejlan Ibrahimovic Producer: Mihailo Velickovic Editing: Marko Panic Color grading: Dzejlan Ibrahimovic Scenographer: Branko Djipalo Scenographer assistant: Nemanja Cvetkovic, Dimitrije Savcic Props master: Novak Tomovic, Darko Albin Decorator: Bogdan Perisic Lightning: DT Lights Gaffer: Goran Begulic Electrician: Danilo Alfirevic, Nemanja Nikolic Key Grip: Veljko Nedic Best Boy: Luka Vucinic Grip 1: Dusan Strbac Grip 2: Milivoje Vukovic Stylist: Dijana Malnar Stylist assistant: Mina Ljubijevic 1AC/: Ákos Pajdusák MUA: Aleksandra Velickovic Dance club: Evolution Photography & BTS: Emil Stakić

Seksi - Ima guzicu al' nema godine

1469051
14236
175
00:02:52
06.12.2021

Seksi - Ima guzicu al' nema godine

Seksi x Lacku - Pare Pare (Arash - Boro Boro RMX)

23067101
147421
3035
00:02:10
29.01.2022

Text: Seksi, Lacku Mix, Master: Lacku Muzika: Gutin, Lacku DL link: 🤍 Originalna muzika, text i arr: Arash Sva prava zadrzava Arash.

Biba x Cunami x Seksi - FRIZBI (OFFICIAL VIDEO)

2191341
40862
957
00:03:24
14.04.2022

#422 29.4. Streaming: 29.4. Zahvaljujemo se firmi Beowallz na sprejevima: 🤍 Beat: Kela Mix, master i aranžman: Kela 🤍 Shot by: HOLLYHXXD Edit: Zeezy 🤍 🤍 Biba: 🤍 Cunami: 🤍 Seksi: 🤍 Crni Cerak: 🤍

PAULA & SEKSI - JAKA ROBA (OFFICIAL VIDEO)

3389343
33340
1550
00:03:16
19.03.2022

🎶 Official music video for “Jaka Roba” by Paula and Seksi.​ ⤷ Stream/Download: 🤍 ℗ & © 2022 IDJTunes / IDJDigital Limited Digital distribution: 🤍 🎧 Slušaj "Balkan Hitovi" plejlistu: Spotify → 🤍 Deezer → 🤍 Tidal → 🤍 🎶 Muzika: Kela Prod 🎶 Tekst: Seksi , Paula 🎶 Aranzman: Kela Prod 📽 Video: Viz Produkcija 📸 Follow PAULA: 🤍 📸 Follow Seksi: 🤍 📸 Follow Kela: 🤍 📸 Follow IDJVideos: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 📌 For business or copyright inquiries contact us by email.

Seksi x Bandra - TACNA KARTICA (Official Video)

2375064
24190
739
00:03:15
21.10.2022

Muzika: Seksi, Bandra Text: Seksi, Bandra 🤍 Beat: Jhinsen Mix, master i aranžman: Jhinsen, Popov 🤍 🤍 Pozadinski vokali: Zera 🤍 Video produced by Tsunami Production Contact: tsunamiproduction18🤍gmail.com Director: Marko Panić Producer: Nevena Rodić Director of photography: Umetnizam 1AC: Milan Živković 2AC: Nebojša Ikić Prod. Designer: Branko Đipalo (Studio23) Scn.decorater: Bogdan Perisić Scn.decorater assistant: Nemanja Cvetković Prop. Acquisition: Nemanja Tatomirov Scn. Assistant: Branko Šunjević Color grading: Umetnizam Editing: Marko Panić Dog: BGD Bully Studio & Lighting: SD Solution Dry Ice & Grip: SD Solution Equipment: Fikus Rental Rig: Kamera Rental BTS & Photography: Igor Gerginov Catering: Halo Big thanks to Meridian! Follow us: TSUNAMI: 🤍 BGDBULLY: 🤍 CC: 🤍

Seksi x Ourmoney - Crni Cerak (prod. by 11808)

623829
9595
158
00:03:19
07.09.2019

Cover: Vlado Paun Instrumental, Mix, Master: 11808 Crni Cerak: 🤍 Idalje brate cim ih vidim bezim

NAUGHTY CHALLENGE ROULETTE *SO SEXY* | Lauren Alexis

235720
7160
400
00:09:37
26.01.2023

I hope you enjoyed the video :)) If you like what you see and want to see MORE of me, click the link below (◕‿◕)♡ 🤍 LAUREN ALEXIS TV: 🤍 LAUREN ALEXIS REACTS: 🤍 PEACHY RELIGION: (MY OTHER PROJECT) 🤍 » PATREON: 🤍 » INSTAGRAM: 🤍 » TWITTER: 🤍 » TWITCH: 🤍 » TIKTOK: 🤍laurenalexis_x » DISCORD: 🤍 — FAQ: How old am I? - 23 years old Where am I living? - In the UK, near London.

RASTA x SEKSI x BANFICA - GETO SPORT (OFFICIAL VIDEO)

6850110
62642
1771
00:04:16
18.02.2022

👉 “Geto Sport” sada na svim platformama: 🤍 👉 Više iz Balkatona, slušaj na svim platformama: 🤍 👉 Uključi 🔔 za obaveštenja o novom sadržaju! Muzika: Stefan Djurić Rasta, Relja Despotović, Banfica Tekst: Stefan Djuric Rasta, Relja Despotović, Banfica Aranžman: Nikola Perišić BmRope Mix & Master: Stefan Djurić Rasta video by: Budan & Podlivsky režija: Stefan Djurić Rasta scenografija: Milutin Petković rasveta: DT Light produkcija: Balkaton Gang #Rasta #GetoSportMixtape #GetoSport #Seksi #Banfica #Balkaton #Balkatongang

SAMO JAKO! SARA TKD U SEKSI IZDANJU TUČE LUTKU!

1545
29
0
00:00:11
04.12.2021

#shorts #saratkd #reels

Cunami x Seksi - In & Out

1371460
14979
202
00:02:44
25.07.2022

Stream/Buy EP Tarzan: 🤍 Tekst: Cunami, Seksi Muzika: Nanah Tzil Mix/Master: Josip Planincic - Joezee Social links: 🤍 🤍 Tarzan Merch: 🤍 ©℗ Cunami Flo

Seksi x Ourmoney - Volim Pare

143103
1133
31
00:02:41
25.10.2022

▶️ Subscribe to Iskorišten Kondom: 🤍 ▶️ Spotify: 🤍 (nije moje) 📸 Follow: 🤍 🤍 🤍 🤍 Tekst: Volim pare, hoću ih još, siva škoda prošla kô doš Dok klinci sranje vuku na nos, znaš da u fazonu sam skroz (Cerak, Cerak) Vi ste spori kao Air Force, na meni samo Moncler i Boss Ne-nemoj da briješ na fon (Ne, ne) Po kraju trče s' velikom butkom, ovde odrasta se sa mukom Samo jurcaš, plivaš po mutnom (Cerak, Cerak) Noć provedeš s' gavranskom bukom, nemoj to da pipaš sa rukom Nisi vidô kolkô sam šutnô Gavrana petne'st mračnih kô noć, nikad ne gasi nam se top Telefon zvoni, zvoni nonstop, nemamo kada da snimimo spot Tri gada u šumi, civili kod šteka, nervozno jutro, čet'ri paketa Jebi ga burice, to ti je Cerak, smena i prva i druga i peta I trava i šunka, i brzo ih gekam Matorac, klinac, klinka, il' teta, ovde zna se ko šeta Nisam ti tražio lovu, pitam te šta ćeš iz Meka? Svako veče je fešta, skraćeni prsti onom ko dekra Bato uvek može još malo keša (Da, da), lagano ono je samo pešak Znaš gde najviše se vari druže, gde ćeš s nama, aj pali druže Ugasi žicu i beži, tu su, upadaju, malopre su zvali druže S kriminal pričama, beži druže, mnogo drugova nam leži druže I svašta nešto ovde oči vide, zato motam džok malo veći druže Priče ne slušam tužne (Ne, ne), nađi nas tamo gde topovi kruže Šta mi se pruži to uzmem (Razumeš?), a pita me kojim sam krenuo putem Na tuđoj naučiš grešci, da sutra ne bi trenirao na šetnji CZ, urgentni, efekat leptir, ti ga unovči jer vreme proleti (Crni Cerak) Volim pare, hoću ih još, siva škoda prošla kô doš Dok klinci sranje vuku na nos, znaš da u fazonu sam skroz (Cerak, Cerak) Vi ste spori kao Air Force, na meni samo Moncler i Boss Ne-nemoj da briješ na fon (Ne, ne) Po kraju trče s' velikom butkom, ovde odrasta se sa mukom Samo jurcaš, plivaš po mutnom (Cerak, Cerak) Noć provedeš s' gavranskom bukom, nemoj to da pipaš sa rukom Nisi vidô kolkô sam šutnô (Ne) Cerak, Cerak, Cerak, Cerak, Cerak Cerak, Cerak, Cerak, Cerak. Sva prava sadražavaju Seksi i Ourmoney.

Lukoni - Seksi i Žica

136
9
0
00:00:16
15.12.2021

seksi - love story

500979
5374
42
00:02:22
14.08.2021

pare pare - seksi & lacku (sped up)

324928
2453
20
00:01:46
09.02.2022

#yourfavspeedacc

Mimi Mercedez - Dajivé Komì ft. Seksi

2196943
37432
807
00:02:35
09.09.2022

Slušaj Mimi Mercedez – Dajivé Komì feat. Seksi: 🤍 Mimi Mercedez: 🤍 Geto Gerila: 🤍 Glavni vokal: Mimi Mercedez, Seksi Aranžman: Zartical, Mimi Mercedez Muzika: Zartical Mix/Master: Dalmo Studio: Geto Gerila studio Koncept: Boogie, Vladimir Đurić, Bogdan Cvejić Kamera: Vladimir Đurić, Boogie Fotografije: Boogie Montaža: Bogdan Cvejić Kolor: Nikola Marinković Zahvaljujemo se Muzeju automobila u Beogradu. * Ove dvadeset četiri rime Vrede ko dvadeset četiri karata Lik ima dvadeset četiri dine Deset već juri za parama Valjanje vrata i kamata Odrastanje naših Spartanaca Ako se kurčiš u kraju gde stranac si (šta?) Šalju te kući u čarapama Zauvek ostaću lagana Kao da vaga sam saga se nastavlja Peticu nabavi desetku zavalja Lekciju naučim prepreku savladam Pare u torbicu naguram Nosiću leopard voziću jaguar Slušaću Erosa imaću pauna Kupaći ceo dan bazen pa sauna Često u kešu retko u poslu Dupe u vešu dečko u Bossu Sve ko na fotki cvet je u stotki Leto u Boki svet je na koki Dileri doktori direktori Šinteri drotovi inspektori Lopovi kradu mi rime i stil Jer svi bi u gradu da žive ko mi Da žive ko mi x4 Svi bi da budu ko mi Da uzmu krunu ko mi Al nisu ludi ko mi Spremni da umru ko mi Pa ni ne žive ko mi Cvetovi zeleni rano upleteni Tu smo se rodili Nekog smo prebili nekog preselili Sve smo ih sklonili Momci su šmekeri lepo odeveni Čak i na robiji Kurve su Beverli reperi pederi Zato ovako smo brzo se probili To ti je Cerak Žandar je gotov sa smenom U kraju se šeta sa kerom Liga ste beton ugasi svetlo Naše je ovde i bruto i neto Opet sam bolji za mesto dečko Opet sa novom sam tetkom seko Spektor po kraju nam izleće mentol U gaćama nikad nisam s paketom Evo ti nešto na probicu Svaki drugi nosi torbicu Za deset te čekam kreni bez fona I javi ovamo da prošli su Belo vino u lososu Fuljama evri u nosu su Znaš gde da prođeš kad drugi su prazni Braća u poslu su Robu posle nas duplo lupe Ne mogu nam ništa ni značke ni lupe U glavu ko vufer serije super Biceps ramena protein puter A novac se vrti i vrti Jer je banda za parama gladna ko ker Pomislim život baš nije fer Pa naručim ramstek medium rare Sad novi su klinci na košu Dok rastu na ćošku sloboda za Gošu Braća u samici braća u bloku Braća u AX braća u Bosu Braća u Najku lova u skanku Ulje na vatru kačket u mraku Veruj mi prošli smo tuda Pa znamo de neće na muda tu mora na žvaku #DajiveKomi #MimiMercedez #Seksi Published by Adria High Energy Edition, administered by Universal Music Publishing. Music video by Mimi Mercedez performing ‘Dajivé Komì’. © 2022 Mimi Mercedez under exclusive license to Universal Music GmbH. A Universal Music Serbia Release.

Oliwka Brazil - S.E.K.S. [Official Music Video]

649640
11132
2102
00:02:18
07.10.2022

SINGIEL W SERWISACH STREAMINGOWYCH: wmg.lnk.to/sks Oliwka Brazil na IG - 🤍 Oliwka Brazil na FB - 🤍 Booking/Management: pj🤍showmtm.pl Tekst: Oliwka Brazil Produkcja: twojstaryzestarymnaplecach Produkcja wokalu: WIKTOR Executive producer: WIKTOR, Smolasty 🤍 mix/master: Pazzy Video: moher. Zdjęcia: Dominik Cebula Scenariusz i reżyseria: Kamil Stanek Asystent kamery: Wojciech Drewski Asystent produkcji: Agnieszka Purzycka Oświetlenie: Wojciech Drewski Dyżur: Paweł Hetmański Pomoc na planie: Krzysztof Papiernik 🤍 Make up: 🤍 Stylista fryzur: Patryk Domański 🤍 #oliwkabrazil Music video by Oliwka Brazil performing S.E.K.S. (P) 2022 The Copyright in this audiovisual recording is owned by Warner Music Poland Sp. z.o.o.

Lacku & Seksi - HONEY (RMX)

11306653
73642
1369
00:03:09
08.09.2021

Text: Seksi, Lacku Mix, Master, Muzika: Lacku DL link: 🤍 Originalna muzika, text i arr: Caneras Sva prava zadrzavaju Maya Berovic i Caneras.

ZERA - NAD****A (OFFICIAL VIDEO) Prod. by Jhinsen

842378
34530
1185
00:02:23
27.01.2023

Kontakt: zedgeneracija🤍gmail.com Streaming: Uskoro.. Music: Zera Text: Laki Sosa, Relja Torinno Arrangement: Jhinsen Mix, Master: Jhinsen Video produced by Tsunami Contact: tsunamiproduction18🤍gmail.com Directed by: Marko Panić Shot by: Igor Gerginov Producer: Nikola Nikolić Prod. assistant: Nevena Rodić Color grading: Aleksandar Miletić Edited by: Marko Panić Styling: Vuk Vuković Makeup Artist: Milica Lukaja Hair Stylist: Afrokikice Studio Joksimović Junior Zera model: Dunja Janjić Lighting: Darko Živanović, Miloš Vučenović, Ognjen Janković Studio: IDJVideos Photography: Aleksandar Miletić Rental: Kamera Rental Special thanks to Aroma Markets & Black Pearl Apartments Sponsored by Meridian 🤍 Follow us: Zera 🤍zerazove Tsunami 🤍tsunamivids Generacija Zed 🤍generacija_zed

Kumpulan Foto Bugil dan Seksi Cynthiara Alona

958993
332
31
00:02:11
24.04.2013

Foto bugil Cynthiara Alona akhir-akhir ini merebak ramai di internet. Alona adalah artis Indonesia dan foto model iklan yang berani tampil seksi di depan publik. Tahun 2010 yang lalu Cynthiara Alona menerima tawaran kerja sama dengan majalah pria dewasa Playboy dan melakukan beberapa pengambilan gambar. Untuk mengikuti kerja sama tersebut, Cynthiara diharuskan membesarkan payudara. Berikut ini beberapa foto seksi dan foto bugil Cynthiara Alona.

Seksi - Ima Guzicu Al Nema Godine | Shot by HOLLYHXXD

14173
166
12
00:03:06
16.01.2022

Hvala na gledanju! Lupite taj like i subscribe i vidimo se u sledecoj pesmi.

Polska Wersja - Exit ft. Gibbs

726849
42342
1088
00:04:30
27.01.2023

📀 Album z którego pochodzi numer zamówisz tu: 🤍 🎤 Bilet na największy koncert Polskiej Wersji 👉 🤍 👉 Przesłuchaj w cyfrze: 🤍 "Exit" to numer z gościnnym udziałem Gibbsa, do którego bit wyprodukował 2check. Nie znajdziecie go jednak na oficjalnej trackliście albumu "Na waszych oczach", ponieważ jest to niespodzianka dla fanów - jest to hidden track. Sprawdźcie uważnie, ile macie numerów na swoim krążku :) ✨ INSTAGRAMY ✨ D.A.RECORDS: 🤍 POLSKA WERSJA: 🤍 HINOL: 🤍 JANO: 🤍 GIBBS: 🤍 KLIP: 🤍 Rap: Polska Wersja, Gibbs Produkcja: 2CHECK Mix/master: GRRRACZ 🤍 Realizacja wokali: S2 Studio 🤍 🎤 Booking koncertowy: +48792822973 #exit #nawaszychoczach #polskawersjaexit Dziękujemy firmie odzieżowej SSG, która wspiera nas od lat barterowo. TEKST UTWORU: Refren: Gibbs Z oceanu, który składał się tylko z łez Z labiryntu duszy, żeby w końcu go przejść Z mroku wyjdę jak cień, jakbym był pewien Że szczęście gdzieś jest, by wyjść już na prostą Z pogubionych myśli poukładać swój sens To nie twoje winy czasem budują stres Z mroku wyjdziesz jak cień, jakbyś był pewien Że przyjdzie ten dzień, by wyjść już na prostą HINOL: Znam to od deski do deski, nie z obserwacji zza plexi, Jak małe dzieci szukamy wyjścia z opresji Wyjdź im naprzeciw, tylko tak znajdziesz EXIT Choć ciężko jest ci od narodzin do śmierci Man, Krótki mam lont, brak nadziei prowadzi do agresji Gdy wokół mnie mrok, wytężam wzrok, przypominam sobie świt Mam go w pamięci, znajduję te drzwi, Życie Polskiej Wеrsji to być albo nie być jak Szekspir Mimo to orzeł na piеrsi, uniesione w górę pięści I całe morze obiekcji, wierz mi, w mroku ukryłem te treści Czy znalazłeś je, powiedz mi, dzięki, jesteśmy ci wdzięczni Wyjście z sytuacji ciężkich zawsze jest w zasięgu ręki Jak nieba błękit nadejdzie koniec, Chłód konsekwencji, niespełnionych obietnic Z ludzkiej tragedii przyjdą młodzi i gniewni W koronach z cierni, czekam na te dni, gdy JANO: Chciałbym być gotów na jutro, nie wiem co przyniesie nowy dzień Idąc drogą bezpowrotną, która składa się z tych krótkich scen Trochę radości, szczęścia, smutku, trochę wstydu, aż zabraknie ci pulsu Na końcu pewnie go poznasz, rozświetli ci drogę jak Mesjasz Tyle myśli na twojej głowie, a ciężko ufać też, wiem, nie powiem Szanuj innych, jak siebie chciałbyś, do ludzi z sercem, nie, co się patrzysz Znajdziemy wyjście tam, gdzie nie dociera nic Zgubiony w mroku żyć, dłużej już przecież tak nie może być Wiara, że w końcu znajdziesz swój spokój, pomaga przetrwać, jak poczujesz opór Wdech i wydech jak Yin-Yang, pech czy szczęście, to bitwa Odwieczna walka dobra ze złem, ze swoim losem wciąż igrasz Nawet jak byłby najgorszym snem, zawsze gdzieś jest droga wyjścia Teraz już czas jest wyjść na ludzi, idę gdzie EXIT znak prowadzi Na twoich oczach świt się budzi, oby ten płomień się nie zagasił

LACKU X SEKSI - LUĐA speed up songs 💥

91247
958
14
00:02:22
18.03.2022

no copyright, all rights reserved to the owner of the song.

女漢子穿上性感的裙子當模特,總裁驚呆了,看得眼睛不眨一下 💖 Chinese Television Dramas

3970
49
3
00:08:08
29.01.2023

Subscribe for more Videos 订阅频道: 🤍 QMDDDDSJ 剧名(Drama Name):亲密的搭档 #吃瓜#中国电视剧#ChineseDrama#出色中国电视剧#好看中国电视剧#中国电视剧2020#Chinese Television Dramas

Seksi x Inas - Zvoni Zvoni (Audio)

12107
180
0
00:02:57
19.05.2022

(Coby, jesi ti radio traku?) Prođeš, zgrabiš, šta dođeš vratiš Nije skupa sloboda, skupi su advokati North Face, AX, Jordan, Paris Diler lakše zategne u premi A ti, kolkô je sati? Prva mora pali, drugu čekam da mi svrati Iz svoje kože dalje ne možemo jer smo krajski I zato s braćom punim gasom vozim se po Malti Ceo život prljave novčanice i opijati Pokupim lovu na datum, paket pošaljem bratu (Datum, bratu) S tri strane primam platu, iz taksija u G klasu Sad evrima punimo kasu, ona me, ona me ljubi po vratu (U mraku) Da biće ovako jednoga dana smo znali u startu (Hahaha) Puna kasa, Malta i Dark Side Novi Pazar, magistrala - gas, gas Brojim pazar i vičem "Još daj, daj" Nije razlaz dok ne kažemo kraj, kraj, kraj I samo zvoni, zvoni - zvoni, zvoni, kese, PVC, najloni Nek zvoni, zvoni - zvoni, zvoni, obrijani nam telefoni Jer zvoni, zvoni - zvoni, zvoni, čuli su da smo u lovi Al' ne znam stvarno ko su oni (Ko su oni) I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Sidе I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side Kiša pada, hood jе mokar, krvi puna svaka lokva (Svaka lokva) Vidi žace, oči prate iza ćoška Mrvi, motaj, pali topa, zanima nas samo lova Čitav kraj je naśa banda, pa ne izlaze iz bloka (Foka, foka) Šuškaju novčanice, prate nas rotacije (Turn left) Menjamo lokacije, nove pare, nove akcije Pun gas, sjedi, pali kola, žandar nikad sam ne hoda Lomi jedan, uzmi pola, naše pičke svaka bomba Sinoć opet pala trojka, s nama sede, vare topa U šteku, u šteku, u šteku, u šteku, u šteku dvesto soma (Hahaha) [Pred-Refren: INAS] Puna kasa, Malta i Dark Side Novi Pazar, magistrala - gas, gas Brojim pazar i vičem "Još daj, daj" Nije razlaz dok ne kažemo kraj, kraj, kraj [Refren: Seksi] I samo zvoni, zvoni - zvoni, zvoni, kese, PVC, najloni Nek zvoni, zvoni - zvoni, zvoni, obrijani nam telefoni Jer zvoni, zvoni - zvoni, zvoni, čuli su da smo u lovi Al' ne znam stvarno ko su oni (Ko su oni) [Post-Refren: Seksi & INAS] I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side I samo zvoni, zvoni - Malta i Dark Side

Seksi papryka

164
12
1
00:00:08
30.04.2020

Senang Hotel Alona Disegel, Warga: Banyak Knalpot Berisik, Wanita Berbaju Seksi & Ribut Sampai Malam

562
1
1
00:03:17
24.03.2021

Laporan Wartawan TribunJakarta.com, Ega Alfreda TRIBUNJAKARTA.COM, TANGERANG - Warga sekitar Hotel Alona mengaku lega dan senang atas penyegelan yang dilakukan Satpol PP Kota Tangerang pada Senin (22/3/2021) kemarin. Sebagai informasi, Satpol PP melakukan penyegelan terhadap hotel Alona milik artis Cynthiara Alona lantaran melakukan praktik prostitusi online. Baca Selengkapnya di 🤍 #HotelAlona #CynthiaraAlona #prostitusi #alatkontrasepsi #SatpolPP #Tangerang

There's MORE to PENANG than Georgetown! 🇲🇾 (DON'T MISS THIS)

4075
279
88
00:14:33
29.01.2023

In this Malaysia vlog, we explore the incredible Batu Ferringhi, a beautiful beach resort in Penang, Malaysia! Tourists tend to stick to Georgetown in Penang, but Batu Ferringhi should not be missed! We head to Batu Ferringhi beach, sip some cocktails at the best beach bars, watch the sunset at Frandys Beach Bar and check out Batu Ferringhi Night Market! If you enjoy our videos, don't forget to like and subscribe! 00:00 Introduction 00:47 Lunch 02:16 Frandys Beach Bar 05:39 Batu Ferringhi Beach 08:52 Batu Ferringhi Night Market 11:25 Dinner at Long Beach 13:48 Outro 🏨 Hotel we stayed at in Penang: 🤍 WHAT WE USE TO BOOK TOURS: 🛕 🤍 (USE CODE 'TYANDSOPH' AT CHECKOUT FOR UP TO HUNDREDS OF DOLLARS IN SAVINGS!) 🛕 🤍 WHAT WE USE TO BOOK FLIGHTS: 🛩 Find cheap flights with SkyScanner: 🤍 OUR TRAVEL GEAR 🎒 Items we use on our travels: 🤍 🎶 Music for our videos: 🤍 (30 day free trial with our link) TRAVEL INSURANCE THAT WE RECOMMEND: 🏥 Safetywing: 🤍 SUPPORT THE CHANNEL: ☕️ Buy Us A Coffee: 🤍 📈 OUR MOST POPULAR YOUTUBE VIDEOS: 🎬 NATIONAL INDEPENDENCE DAY MALAYSIA 🇲🇾 KUALA LUMPUR 2022: 🤍 🎬 Is the DANGER worth the PARADISE? 🇮🇩 KOMODO ISLAND TOUR: 🤍 🎬 We CAN'T BELIEVE This Is REAL!? (Malang East Java Vlog): 🤍 JOIN THE COMMUNITY: 📸 Instagram: 🤍 🎥 TikTok: 🤍 ABOUT US: We are a British couple that quit our jobs, packed our bags and decided to follow our dreams and travel the world! Our aim is to share our travel experiences with you and hopefully inspire others to take the leap and explore this place we call home. We love reading your feedback, and we are always open to hearing your suggestions of places to visit and things to do, so leave us a comment below! GET IN TOUCH: 🌏 Email: travelswithtyandsoph🤍gmail.com #malaysia #travelvlog #penang ⚠️ DISCLOSURE: This video and description may contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, I’ll receive a small commission (and at no extra cost for you!). This helps support the channel and allows us to continue to make videos like this. Thank you for your support!

Seksi

2006
83
0
00:00:12
03.10.2021

Lacku x Seksi - Luda

25265
233
6
00:02:43
11.02.2022

Neobjavljena pjesma Singer: Lacku x Seksi Title: Luda TEKST Zbog nje vučem se po sudovima Po gradu trkanje sa pubovima Klinci svi su tu na uglovima Male klinke s lošim uzorima Klub gori tek je pola pet Moja braća lome flaše, troše dolare Hoće nešto da mi pokaže Neću vezu, ja ne vezujem ni pojase Upadam u klub, upadam u klub Šta se dešava? Upada u trans Šta je mešala? (Šta je mešala?) Mala je luda, po linijama trči kô atletičar Mala je luda, ona pita mene šta se dešava Radi je gudra, da li da je pitam što se razbila A da me pita ja šta čekam (Pa čekam te, Dimitrije, ajde dođi) Večeras nema kočnice Traže mi da palim, ne zna Nije takva, ali da zna probaće sve Klub gori, ona penje se na šank Separe Konton, Fulla Gang Dodji mala nešto da ti dam Vrti se od jednog do drugog kô bumerang Upadam u klub, upadam u klub Šta se dešava? Upada u trans Šta je mešala? (Šta je mešala?) Sad mi smiri živce kao Bromazepam 307 vadi dokumenta Provod s nama ti je evidentan Da l’ je plava, crnka ili smeđa A s druge strane klub gori tek je pola pet Moja braća lome flaše, troše dolare Hoće nešto da mi pokaže Neću vezu, ja ne vezujem ni pojase Upadam u klub, upadam u klub Šta se dešava? Upada u trans Šta je mešala? (Šta je mešala?) Mala je luda, po linijama trči kô atletičar Mala je luda, ona pita mene šta se dešava Radi je gudra, da li da je pitam što se razbila A da me pita ja šta čekam

Seksi music week

6536
122
1
00:00:11
30.08.2022

Loop ik het risico om zwanger te worden na onbeschermde seks? ellaOne® Pregnancy NL15s

187277
1
00:00:31
08.02.2021

Waarom zou je het risico nemen? Voor meer informatie raadpleeg: 🤍 EllaOne® 30mg (ulipristalacetaat) is een noodanticonceptiegeneesmiddel voor uitzonderlijk gebruik. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Raadpleeg uw arts voor een reguliere anticonceptie. Neem één tablet zo spoedig mogelijk, maar niet later dan 120 uur (5 dagen) na onbeschermde geslachtsgemeenschap of falen van de anticonceptie. Niet gebruiken in geval van (vermoeden van) zwangerschap. Lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Vergunninghouder: Laboratoire HRA Pharma, 200 Av. de Paris, F-92320 Chantillon.

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Al ona seksi CKD стол jalen duren стол из мореного дуба рецепти imo group remove flyordie стихи Off grid camper mi band 3 english language 蓝湛 стиль yoimiya banner afghan women стилист alpha news стив джобс aquariumvissen История