5 MOTOR KAPCAI BAWAH RM5K, Siap Dengan Disc Brake!

162853
409
5017
20.07.2021
Pandu Laju

Pandu Laju

73402417
459000
823
24.02.2016
MY
Описание видео:

Anda minta abang tunaikan. Khas untuk anda yang tengah cari motor bawah RM5k dan paling penting nak ada disk brek, ini 5 motor khas untuk anda. Harap membantu dan kongsikan kepada lebih ramai orang. Seperti biasa! Jika suka dengan video ini, jangan lupa juga terus layari, Subscribe dan tekan loceng; LAMAN WEB : 🤍pandulaju.com.my YOUTUBE : 🤍youtube.com/pandulaju FACEBOOK : 🤍🤍facebook.com/pandulaju.com.my/ INSTAGRAM : 🤍instagram.com/pandulaju TIKTOK: 🤍🤍tiktok.com/🤍pandulaju #motor #kapcai

Кадры из видео
5 MOTOR KAPCAI BAWAH RM5K, Siap Dengan Disc Brake!
5 MOTOR KAPCAI BAWAH RM5K, Siap Dengan Disc Brake!
5 MOTOR KAPCAI BAWAH RM5K, Siap Dengan Disc Brake!
5 MOTOR KAPCAI BAWAH RM5K, Siap Dengan Disc Brake!
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
SHIMUZI GAMING
2022-12-31 09:07:53

Dh 7 tahun pakai sym e bonus brake dics,enjin semua masih ok tkpernah mask bengkel lagi,yang aku suka moto ni dia punya pickup pulas sikit memang kebelakang lah cite dia😂

Suhaimi Sulaiman
2022-12-30 00:41:03

Bagus bang semoga berjaya dlm perniagaan

Suhaimi Sulaiman
2022-12-29 22:52:21

Hello selamat pagi nak motor kapcai Honda wae125 pes model keluaran no satu tahan lasak

UNCLE D
2022-12-20 02:48:24

Salam smua otai moto... Tenga pening nie nak ambik mr3 atau sm sport r... Mna lgi padu untk kegunaan harian... Minta pandapat abg2 otai... Trima ksih

Power Teknologi Tv
2022-12-16 07:00:20

Motor sy kriss mr3 tak sampai 1 tahun kena overhaul....sy buat grab 10 jam 6 hari seminggu.skru housing motor cepat longgar....rantai motor cepat longgar.

Kamarul Nurqaseh
2022-11-21 08:00:31

bang review wave dash 125fi

wolf man
2022-11-06 07:20:40

Kt tmpt sya wave alpha 110 rm6k lebih🙂

nas lee
2022-10-21 05:53:08

wmotor tu ok ke?sape2 dah pakai boleh roge sini camne ok ke?

Among Natthachai
2022-09-27 22:41:48

Done subscribe

Nik Ruslee Ruslee
2022-09-20 14:48:17

Tak ada brek dis case berapa

Afifi Imran
2022-09-19 10:49:03

kiranya kalau beli cash lagi murah lah eh?

Nainamohd Naina
2022-09-06 14:38:15

Lc😎🦾

panji semarang
2022-08-19 15:35:11

VE110 tu nampak hebat tp tak tahu lah mcmana rasa pandu. HP boleh tahan. kalau Honda Wave tu mmg tak dpt nafi sedap bawa. Sym sport wallahualam tak pernah try tp kalau yg 110 sblm ni mmg tak sedap. tp itu masing2 punya feel lah kan.. modenas harap2 sama mcm bw yg 1st model dulu, berat dan sedap terasa dia tarik. rasa berkuasa but still jimat minyak, cuma bising rantai shj.

PakNon Gaming
2022-08-14 12:06:08

Saya pengguna sm 110R Sport selama setahun.dia de usb port jugak kt seat simpanan.Isu dia jika anda x service minyak itam on time.x enjin atau transmission akan menjerit utk mintak duit dari dompet anda.dulu time keje short distance sedap pakai.skrg long distance da go rsx.Terima kasih sm 110r sbb berjasa pernah ulang alik Kl ke perak dgn selamat.

Kesimpulan:-
Pro:-
-Sesuai utk pergi dan balik keje
-tempat simpan brg yng besar
-Mana kaki grab and foodpanda sesuai utk pakai motor nie
-ada usb port kt seat simpan brg
-minyak jimat

CON:-
-Kalau part rosak.dia x de spare part dia(tetapi,boleh pakai part dari motor lain mcm ex5 dan 125 variant moto)
-X tukar minyak or service on time.Peluang utk motor rosak teramat tinggi walaupun anda tidak lenjan motor
-Igt motor nie bukan motor full pulas minyak.Ini motor santai

Mambong Gm
2022-08-11 10:12:43

Syok sngt harga motor kapcai d smananjung harga cash pn buli dkata kn sngt rendah,cuba harga kapcai d sabah/sarawak🤔🤔
Bli cash sj pn dekat 6k tue bru cash blm lg CCM

Alsharif Bin Edi
2022-08-06 12:44:43

motorcycles buatan malaysia 🇲🇾memang tahan lama 🛵👍☺

Hendrick _Kun
2022-07-18 11:55:42

Bang boleh buat 5 motor yang ringan dan pendek tak?

Danial Rafiqi
2022-07-04 00:00:26

Riba

Danish Razq
2022-06-27 07:17:31

Bang modenas kriss tu jimat minyak x

Что ищут прямо сейчас
roborock s4 max наша раша лучшее смешерс зуру наша раша дулин наша раша все серии наша раша все серии подряд нарезкин crmp момент из фильма 븡깐 OP Free Fire name inoue маменко юмор 해리 съемка кино маменко юморист макар حوادث وقضايا люди в черном 4 люди в черном интернэшнл
Похожие видео
17.12.2020
Modenas Kriss110 Disc Brake

Modenas Kriss110 Disc Brake

11.08.2021
10 MOTOR PALING BANYAK HILANG 2020!

10 MOTOR PALING BANYAK HILANG 2020!

31.05.2021
CARA BAWA MOTOR CLUTCH KHAS UTK ADIK2 DILUAR SANA - CLUTCH RIDING TUTORIAL

CARA BAWA MOTOR CLUTCH KHAS UTK ADIK2 DILUAR SANA - CLUTCH RIDING TUTORIAL

14.11.2022
5 Motosikal 150CC Paling Best!

5 Motosikal 150CC Paling Best!

01.06.2022
AVETA V13R motorcycle cinematic scene 【4K UHD 2160P】

AVETA V13R motorcycle cinematic scene 【4K UHD 2160P】

07.12.2021
HONDA RS-X 🆚 RS150R, Mana Lagi Berbaloi? 🤔

HONDA RS-X 🆚 RS150R, Mana Lagi Berbaloi? 🤔

08.06.2022
YAMAHA LC135 TERBARU & TERCANGGIH DI MALAYSIA

YAMAHA LC135 TERBARU & TERCANGGIH DI MALAYSIA

30.12.2022
Proton EV Yang Pertama?

Proton EV Yang Pertama?

19.07.2020
Y15ZR dan Motor2 Harga Lelong di EBid Motor

Y15ZR dan Motor2 Harga Lelong di EBid Motor

27.01.2023
5 Kapcai Bajet Bawah RM 6,000 2023

5 Kapcai Bajet Bawah RM 6,000 2023

22.04.2022
ULASAN VIDEO: Yamaha 135LC Fi V8 2022 di Malaysia - dari RM7,798

ULASAN VIDEO: Yamaha 135LC Fi V8 2022 di Malaysia - dari RM7,798

29.08.2021
Top 10 Model Motosikal

Top 10 Model Motosikal "Kapcai" Paling Laris Di Malaysia 2020/2021 || Top 10 Best Selling "Kapcai"

23.05.2020
KENAPA KAPCAI LAGI BAGUS DARI SKUTER?

KENAPA KAPCAI LAGI BAGUS DARI SKUTER?

05.10.2017
#246 CARA BAWA MOTOR

#246 CARA BAWA MOTOR " CLUTCH " Untuk BEGINNER ||MOTOVLOGMALAYSIA

11.02.2022
WMOTO F15 2022 MALAYSIA | REVIEW

WMOTO F15 2022 MALAYSIA | REVIEW

30.10.2020
Nak beli motor ni? Pandangan jujur cinta pandang pertama DASH 125 Fi #Honda #Dash #BSH

Nak beli motor ni? Pandangan jujur cinta pandang pertama DASH 125 Fi #Honda #Dash #BSH

06.01.2023
Minyak Hitam Paling Power Yang Rider Motor Patut Guna !!

Minyak Hitam Paling Power Yang Rider Motor Patut Guna !!