Xiaomi review

Xiaomi review смотреть последние обновления за сегодня на .

Xiaomi 12S Ultra Review - This is Game-Changing.

5171602
189494
10651
00:12:00
05.07.2022

Full review of the Xiaomi 12S Ultra, and comparison vs Samsung Galaxy S22 Ultra - including camera, battery, screen, specs, price and more. We filmed for 3 full days in 35°C direct sun for this vid, so if you enjoyed do Subscribe! 😂 Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Review: Xiaomi 11T Pro

48151
883
143
00:11:06
15.10.2021

De nieuwe Xiaomi 11T Pro heeft een 120 watt oplader: de batterij zou in 17 minuten weer vol zijn. Lukt het Bram deze video op te nemen in een enkele oplaadsessie? En wat zijn de plus- én minpunten van deze smartphone? KIJK OOK: iPhone 13 review 🤍 Samsung-vouwtelefoons Fold 3 en Flip 3 🤍 VOLG ons ook op 🤍 🤍 🤍 #Xiaomi #smartphone #telefoon #Samsung #Poco #SamsungGalaxy #Bright #Nederland #smartphones

Best Xiaomi Phones 2022 - Top 5 Best Xiaomi Phones You Should Buy 2022

118529
1184
61
00:06:09
22.05.2022

Best Xiaomi Phones 2022 ✅✅ Top 5 Best Xiaomi Phones You Should Buy 2022 It might not be familiar to you, but Xiaomi is the world's third-largest smartphone vendor. It has a range of high-quality yet affordable phones, and is very often unbeaten on value for money. Hello guys, welcome to gadget ten, we’ve got the top 5 Best Xiaomi Phones of 2022 for you today. Purchase Link ✅✅ Number 5. Xiaomi 11T Pro 🤍 Number 4. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 🤍 Number 3. Xiaomi Poco F3 🤍 Number 2. Poco X4 Pro 🤍 Number 1. Xiaomi 12 Pro 🤍 - - ✔COPYRIGHT DISCLAIMER: Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statutes that might otherwise be infringing. If you own any of the content in our video and you don't want it to appear in our channel, please notify us via private message or email. The content will be REMOVED within 24 hours. contact us at: gadgettenofficial🤍gmail.com

Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?

13144698
427982
31428
00:16:55
12.04.2021

Full Review of Xiaomi Mi 11 Ultra, including camera test, specs, performance, price, battery test and more! Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

The World's Largest Smartphone Camera! Xiaomi 12S Ultra

3141667
119331
4703
00:12:28
08.07.2022

Xiaomi 12S Ultra has a truly incredible camera... sometimes 1-inch Sensors aren't actually 1 inch: 🤍 MKBHD Merch: 🤍 Playlist of MKBHD Intro music: 🤍 Phone provided by Xiaomi for review. ~ 🤍 🤍 🤍

Top 5 BEST Xiaomi Phones of [2022]

152088
1249
82
00:10:02
30.07.2022

Top 5 BEST Xiaomi Phones of [2022] ➜ Links to the best Xiaomi Phones 2022 we listed in this video: ►US Links◄ ➜ 5. Xiaomi Redmi Note 11 Pro - 🤍 ➜ 4. Xiaomi Poco X4 Pro - 🤍 ➜ 3. Xiaomi Poco F4 GT - 🤍 ➜ 2. Xiaomi 11T Pro - 🤍 ➜ 1. Xiaomi 12 - 🤍 - ►UK Links◄ ➜ 5. Xiaomi Redmi Note 11 Pro - 🤍 ➜ 4. Xiaomi Poco X4 Pro - 🤍 ➜ 3. Xiaomi Poco F4 GT - 🤍 ➜ 2. Xiaomi 11T Pro - 🤍 ➜ 1. Xiaomi 12 - 🤍 - ►CA Links◄ ➜ 5. Xiaomi Redmi Note 11 Pro - 🤍 ➜ 4. Xiaomi Poco X4 Pro - 🤍 ➜ 3. Xiaomi Poco F4 GT - 🤍 ➜ 2. Xiaomi 11T Pro - 🤍 ➜ 1. Xiaomi 12 - 🤍 We have just laid out the top 5 best Xiaomi phones 2022. In 5th pace is the Xiaomi Redmi Note 11 Pro, our pick for the best budget Xiaomi phone. In 4th place is the Xiaomi Poco X4 Pro, our pick for the best value Xiaomi phone. In 3rd place is the Xiaomi Poco F4 GT, our pick for the best mid-range Xiaomi phone. In 2nd place is the Xiaomi 11T Pro, our pick for the best runner-up Xiaomi phone. In 1st place is the Xiaomi 12, our pick for the best overall Xiaomi phone. DISCLOSURE: Some of the links on this page are affiliate links, meaning, at no additional cost to you, I may earn a commission if you click through and make a purchase. Affiliate commissions help fund videos like this one.

Biggest Smartphone Surprise of 2022! | Xiaomi 12 Review

267367
5936
523
00:11:55
06.04.2022

Reviewing the Xiaomi 12 smartphone (global edition), which boasts better battery life and a more compact form vs the pricey Pro model. I've been testing out the camera tech, doing lots of gaming and using the Xiaomi 12 as my personal phone for over a week now. Here's my final verdict on one of the best - or at least my favourite - Android blowers of 2022. That camera tech has been scaled back versus the Pro but you can still expect excellent tracking and HDR performance. Sony's IMX766 sensor is good enough for the Oppo Find X5 Pro and it's certainly good enough for the Xiaomi 12, although Oppo's phone is superior in low light. This beefcake doesn't compromise when it comes to performance, so gaming on the likes of Genshin Impact and PubG is a silky experience. Helped considerably by the impressive cooling tech. Meanwhile the Xiaomi 12 boasts the best battery life of this family. Add in a crisp and punchy AMOLED screen, respectable stereo speaker setup and MiUI 13 UI and wrap it all in a sleek compact frame. That's this handset in a nutshell. Not perfect by any means, but one of the smartphones I've most enjoyed so far in 2022. Xiaomi 12 Review Chapters: 0:00 - Blah blah 1:04 - Design 3:04 - MiUI 13 & features 4:35 - Display & audio 6:18 - Performance & gaming 7:19 - Battery life 8:10 - Cameras 10:45 - Verdict

Xiaomi Mi 11: The New Normal!

3653557
135853
10297
00:10:33
20.01.2021

Smartphones are about to level up. MKBHD Merch: 🤍 Tech I'm using right now: 🤍 Intro Track: 🤍 Playlist of MKBHD Intro music: 🤍 Phone provided by Xiaomi for review. ~ 🤍 🤍 🤍

Xiaomi Redmi A1 review | Goedkoop, compleet en heel erg traag | SmartphoneMan

614
25
4
00:07:48
08.12.2022

Een spotgoedkope Android Go-smartphone die niet erg snel is, maar waar je wel alles mee kunt wat je van een smartphone mag verwachten. Dit is de Xiaomi Redmi A1 die nog geen €100 kost. De Xiaomi Redmi A1 kopen: 🤍 De Xiaomi Redmi A1 behoort met zijn prijs van nog geen honderd euro tot de absolute bodem van de smartphonemarkt. Het toestel heeft weinig werkgeheugen en draait daarom op het versimpelde Android Go. Behalve dat je geen widgets kunt gebruiken en de mogelijkheden in de interface wat minder uitgebreid zijn beperkt dat de gebruiksmogelijkheden niet erg. Bovendien heeft de smartphone een goede batterij, is hij stevig en wordt hij gezien zijn prijs lang ondersteund. Wat dat betreft heb je aan de Redmi A1 dus een behoorlijk complete smartphone voor weinig geld. Daar staat wel tegenover dat het toestel op veel vlakken wel erg simpel is. Vooral de prestaties zijn niet erg best en van zaken als het scherm en de camera hoef je ook niet te veel te verwachten. Daarnaast vind ik het jammer dat je de Redmi A1 niet kunt ontgrendelen met je vingerafdruk. Allemaal zaken die te verwachten zijn voor €100 en de Redmi A1 niet slechter maken dan zijn directe concurrentie, maar wel betekenen dat je eigenlijk beter nog even door kunt sparen. Vanaf zo’n €30 meer heb je smartphones die een stuk sneller en fijner in gebruik zijn. Als je de mogelijkheid hebt om dat geld extra uit te geven, zou ik dat zeker aanraden. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:19 Design 01:17 Scherm 02:03 Prestaties 02:49 Software 04:18 Camera 05:04 Batterij 05:39 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi Redmi Note 11 review | Degelijke budgetsmartphone | SmartphoneMan

7364
93
19
00:08:02
22.05.2022

Een fijne, uitgebreide en betaalbare smartphone met een mooi scherm. Dat is de Xiaomi Redmi Note 11, en in deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi Redmi Note 11 kopen: 🤍 De Xiaomi Redmi Note 11 is een prima smartphone voor een lage prijs. Het toestel kost ongeveer €200, en daarvoor krijg je een no-nonsense smartphone met een mooi scherm, prima batterij en prima waterafstotend ontwerp. De wat verouderde software is niet ideaal en de prestaties hadden wat beter gekund. Bovendien is het jammer dat de Redmi Note 11 geen 5G heeft. Samen met de wat minder krachtige chipset zorgt dat ervoor dat de Redmi Note 11 wat minder futureproof is dan sommige andere smartphones in deze klasse. Toch is de Xiaomi Redmi Note 11 een goede keuze. Als je bereid bent het gebrek aan snelheid en de wat verouderde software voor lief te nemen, krijg je heel wat terug. De Redmi Note 11 is behoorlijk betaalbaar en toch een hele fijne smartphone, met vooral een erg mooi scherm. Een prima keuze, dus. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:19 Design 01:40 Scherm 02:11 Prestaties 03:10 Software 04:14 Camera 05:48 Batterij 06:21 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Did Xiaomi just make the best Foldable Phone yet?

5469409
195959
8634
00:08:56
06.09.2022

My Unboxing and review of the Xiaomi Mix Fold 2 - Including Camera, battery, price and a comparison vs Samsung Z Fold 4. Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Xiaomi 12 Pro Review: THOUGHTS AFTER 2 WEEKS! 🤔

453602
5985
428
00:18:00
20.04.2022

Product mentioned: 🤍 Follow me here! Instagram: 🤍 Facebook Page: 🤍 Facebook Group: 🤍 Tiktok: 🤍 Email me for BUSINESS: contact.marybautista🤍gmail.com

The Best Smartphones for 2023!

2651385
151903
8380
00:12:38
02.12.2022

Giving out my awards to the Best Smartphones of 2022 and the Best Smartphones for 2023! CASETiFY’s iPhone 14 Cases are now available at casetify.com! Go to 🤍 to get 15% off your order! I spend a LOT of time trying to make my videos as concise, polished and useful as possible for you - if you would like to support me on that mission then consider subscribing to the channel - you'd make my day 😁 Twitter - For my tech hot takes: 🤍 Instagram - For my personal posts: 🤍 Facebook - Does anyone still use this anymore?: 🤍 Amazon Affiliate links (if you buy anything through these it will support the channel and allow us to buy better gear!): Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Xiaomi 12 Lite: REAL WORLD CAMERA REVIEW!

284185
5324
813
00:15:54
18.08.2022

Subscribe here: 🤍 - Pre Order here: 🤍 The Xiaomi 12 lite starts at Php 20,999 for the 6GB+128GB and Php 21,999 for the 8GB+128GB. Pre order starts from Aug 19 to 26 via Xiaomi authorized online channels and customers will also get Php 3,500 worth of freebies which includes a Xiaomi Tyvek bag, Xiaomi Pinoy bunny, Xiaomi nightlight, Xiaomi ceramic mug, Xiaomi shirt, notebook, and pen. #GoFastGoWinGoFiber #faMary Chapters: 0:00 Intro 2:26 Camera Review 8:40 Appealing Design 11:06 Flat Display 12:09 Audio Quality 12:37 Performance 13:41 Same Battery 14:23 Is it worth it? - Follow me here! Instagram: 🤍 Facebook Page: 🤍 Facebook Group: 🤍 Tiktok: 🤍 Email me for BUSINESS: contact.marybautista🤍gmail.com

Xiaomi Redmi Note 10 5G & Poco M3 Pro review | Betaalbare 5G-smartphones | SmartphoneMan

11711
94
33
00:08:21
03.06.2021

De Xiaomi Redmi Note 10 5G en Xiaomi Poco M3 Pro zijn technisch dezelfde smartphone en behoren tot de goedkoopste 5G-smartphones op de markt. In deze review zoek ik uit of ze de moeite waard zijn. De Xiaomi Redmi Note 10 5G kopen: 🤍 De Poco M3 Pro kopen: 🤍 In tegenstelling tot wat ik in de video vertel, zijn de prijzen van deze twee smartphones inmiddels bekend. Officieel kost de Xiaomi Redmi Note 10 5G €249 in Nederland, terwijl je de Poco M3 Pro voor €229 kunt bemachtigen. Daarmee zijn het twee van de goedkoopste smartphones met 5G-ondersteuning. Dat hebben ze dankzij de moderne MediaTek Dimensity 700-chipset, die er bovendien voor zorgt dat de telefoons snel werken. Het ontwerp ziet er goed uit en de camera valt me in positieve zin op. Ook de accu van de toestellen doet het erg goed. Daar staat tegenover dat je ook duidelijk wat moet inleveren om 5G te kunnen krijgen in deze prijsklasse. De smartphones zijn bijvoorbeeld wat goedkoper afgewerkt dan de Poco X3-serie, die ongeveer net zoveel kost. Ook de schermen en processoren zijn wat minder dan de top die je voor dit bedrag krijgt. Daar is niet per se iets mis mee, maar de vraag rijst wel hoeveel 5G je eigenlijk waard is. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:50 Design 02:13 Scherm 02:44 Prestaties 03:20 Software 04:34 Camera 05:36 Batterij 06:00 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi 12 IN-DEPTH Review // One Month Later!

58037
2049
202
00:14:09
20.04.2022

The Xiaomi 12 has some stiff competition at its price point. So, after using it for over a month, I feel like I have a pretty good idea of where this phone sits. Enjoy! Subscribe to my brand new Shorts Channel - 🤍 - 📺My Filmmaking Course - 🤍 🎨Amazing Motion Graphics - 🤍 📼Incredible Stock Footage - 🤍 🎼Get music for your videos here - 🤍 🎵Or you can also get amazing music here - 🤍 🎥Camera Rig - 🤍 🛒My Filmmaking Gear - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 TikTok - 🤍 Website - 🤍 Amazon Affiliate - 🤍 Thank you for watching this video! If you enjoyed it, feel free to jump on board by hitting subscribe. ☑️ Just a note, this video and description contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, I'll receive a small commission.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G review | Indrukwekkende middenklasser kost teveel | SmartphoneMan

11508
106
19
00:07:57
24.04.2022

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G is de opvolger in een lange lijn van succesvolle middenklassers. Hoewel de smartphone nog steeds erg goed is, prijst hij zich helaas ook een beetje uit de markt. In deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G kopen: 🤍 Xiaomi bracht dit jaar meer Redmi Note-toestellen uit dan ooit, met ook een bredere prijsrange dan ooit. De Redmi Note 11 gaat vanaf zo'n €200 over de toonbank, terwijl de Redmi Note 11 Pro+ zo'n €400 kost. De Redmi Note 11 Pro 5G behoort ook tot de duurste toestellen in de lijn, met zijn prijs van zo'n €350. Voor dat geld krijg je een indrukwekkende smartphone met vooral een mooi scherm en een goede camera, maar tegelijk kost hij behoorlijk wat meer dan zijn populaire voorgangers en is de markt rond dit prijspunt erg druk. Daar komt bij dat Xiaomi's dochtermerk Poco dit jaar de Poco X4 Pro uitbracht. Dat is praktisch dezelfde smartphone, maar hij kost €70 minder. Los van het ontwerp zijn de twee op papier helemaal hetzelfde. In de praktijk scoort de Redmi Note 11 Pro 5G op een aantal vlakken wel iets beter dan zijn broertje van Poco, maar niet genoeg om het prijsverschil waar te maken. De Redmi Note 11 Pro 5G bevindt zich dus in een lastige situatie op de markt, en is daarom niet direct een aanrader. Tegelijk is het wel een goede middenklasse-smartphone, die vooral een goede 108-megapixelcamera en een prachtig scherm heeft. Ook de batterij en snelle laadfunctie stellen niet teleur. Bovendien heeft de smartphone een uitgebreid ontwerp met wat mooie elementen, hoewel hij ook aan de lompe kant is. In deze Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G maak ik de volledige balans op. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:57 Design 02:01 Scherm 02:35 Prestaties 03:04 Software 04:15 Camera 05:20 Batterij 05:45 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi 11T Pro review | Topsmartphone voor bodemprijs | SmartphoneMan

18037
249
67
00:09:39
21.10.2021

De Xiaomi 11T Pro is een indrukwekkende high-end smartphone met een opvallend laag prijskaartje van €650. In deze Xiaomi 11T Pro review vertel ik je er alles over. De Xiaomi 11T Pro kopen: 🤍 De Xiaomi 11T Pro is de eerste dure Xiaomi-smartphone die niet meer in de Mi-lijn valt, en tevens de eerste smartphone waarvoor Xiaomi een duidelijk updatebeleid communiceert. Dat is een grote stap vooruit, en een belangrijke mijlpaal voor een merk dat hard zijn best doet de nummer 1 smartphonefabrikant van Europa te worden. De hardware van de Xiaomi 11T Pro valt ook erg in de smaak, zoals ik je in deze video verder uitleg. Waar de Mi 11 een stap te hoog gegrepen was voor Xiaomi, is de 11T Pro misschien wel de ideale Xiaomi high-end smartphone. Hij is relatief betaalbaar, voorzien van wat leuke snufjes en heeft allround een erg goede featureset. Denk aan een Snapdragon 888 met goede koeling, aardige camera, prima batterij met indrukwekkende laadfunctie en - na wat tweaken - een prima scherm. Het toestel kan zich op een paar kleine puntjes niet meten met de echte high-end smartphones, zoals de afwerking van het ontwerp, het feit dat hij niet volledig waterdicht is en dat hij niet draadloos kan laden. Gezien de prijs van €650 is dat echter geen probleem en is dit toestel een erg goede deal. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:47 Design 02:10 Scherm 02:50 Prestaties 03:29 Software 04:28 Camera 06:12 Batterij 07:50 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

POCO X4 Pro Review - $250 iPhone Destroyer?

5566869
209670
12827
00:10:12
28.02.2022

Unboxing and Review of the POCO X4 Pro, the best budget phone in 2022, including Camera test, battery life, and price, but then also the sneaky ways that POCO manages to make their phones so cheap! Subscribe so we can hit 10 million! 🥳 Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Xiaomi 12 review | Xiaomi's doorbraak in de topklasse | SmartphoneMan

10019
145
35
00:10:34
10.04.2022

De Xiaomi 12-serie is de derde poging van de fabrikant om een echte topsmartphone op de Europese markt te zetten. Na twee minder succesvolle pogingen, lijkt Xiaomi eindelijk goud in handen te hebben. In deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi 12 kopen: 🤍 Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ondanks bovenstaande lovende woorden, is de Xiaomi 12 niet perfect. Én een beetje te duur, want met zijn prijs van €799 concurreert hij direct met de Apple iPhone 13 en Samsung Galaxy S22. Zaken als het gebrek aan een zoomcamera en buggy software zorgen ervoor dat hij zich nog niet helemaal met die smartphones kan meten. Toch is er ook iets dat de Xiaomi 12 duidelijk wel goed doet: een uitgebreide en luxe ervaring bieden. In plaats van te focussen op de beste specificaties, lijkt Xiaomi dit keer de ervaring die zijn topsmartphone biedt op de eerste plaats gezet te hebben. De camera heeft geen 108-megapixelsensor, maar wél een betere beeldkwaliteit dan de Mi 11 vorig jaar. Bovendien is de MIUI-software sterk verbeterd en het ontwerp een stuk beter afgewerkt. Het updatebeleid wordt nu eindelijk duidelijk gecommuniceerd én is behoorlijk goed. Zo zet de Xiaomi 12 een heleboel stappen in de goede richting, en is het wat mij betreft de eerste echt serieuze high-end smartphone van Xiaomi. Om deze smartphone een echte aanrader te maken moet de prijs nog wat naar beneden, maar Xiaomi kennende zal dat gedurende de komende maanden wel gebeuren. Hopelijk weet Xiaomi dan ook nog de laatste bugs uit de software plat te slaan. Als dat allebei lukt, heeft het met de 12 wat mij betreft een winnaar in handen. In deze video bespreek ik alle ins en outs van het toestel met je. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:19 Design 02:04 Scherm 02:38 Prestaties 03:11 Software 05:44 Camera 07:27 Batterij 08:13 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi 12T Pro review | Hoe zinvol is een 200-megapixelcamera? | SmartphoneMan

2630
59
34
00:11:35
30.10.2022

Een razendsnelle subtopper met de hoogste cameraresolutie ooit in een smartphone. Dit is de Xiaomi 12T Pro, die je vanaf zo’n €740 in huis haalt. De Xiaomi 12T Pro kopen: 🤍 De T-serie van Xiaomi is traditioneel behoorlijk sterk met zijn prijs-kwaliteitverhouding en kent altijd een aantal interessante trucjes. Dit jaar is dat trucje vooral de 200-megapixelcamera, waarmee het een van de eerste smartphones is. Bovendien is de telefoon ontzettend snel, heeft hij een goede batterij en kan hij razendsnel opladen. Het scherm is mooi, en zelfs iets scherper dan de meeste smartphoneschermen. Wat dat betreft is het voor de €740 die hij kost een erg interessante telefoon. Daar staat wel tegenover dat het toestel op een aantal andere vlakken ook duidelijk slechter scoort dan de smartphones in deze prijsklasse. Zo zijn de secundaire camera’s vrij matig en scoort de hoofdcamera zelf - hoe indrukwekkend ook - niet super consistent. De software van de Xiaomi 12T Pro bevat wel erg veel bloatware voor zijn klasse en de telefoon is met zijn plastic frame en missende IP68-certificering niet erg luxe ontworpen. Draadloos laden mist en ook vind ik het jammer dat deze high-end telefoon in oktober 2022 nog uitgebracht wordt met Android 12, hoewel Xiaomi belooft dat een update naar Android 13 in het verschiet ligt. Kortom, de Xiaomi 12T Pro is voor wie een supersnelle telefoon met een indrukwekkende camera voor niet al te veel geld wil een interessante keuze. Maar het is niet de beste allround-telefoon in zijn klasse. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:20 Design 01:51 Scherm 02:32 Prestaties 03:10 Software 04:10 Camera 08:15 Batterij 09:15 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi Mi 9 Review - Vliegende start in Nederland

42149
205
58
00:05:41
08.04.2019

De Mi 9 is de nieuwste telg in de Mi-serie en met deze telefoon wil Xiaomi een bommetje leggen onder de hoge smartphoneprijzen. Behalve snelle hardware en software bieden, wil de fabrikant iets doen aan datgene wat de echte high-end smartphones nog onderscheidt van budgetvriendelijkere opties: de camera. Daarmee is de Mi 9 de eerste 'high-end budget'-smartphone van dit jaar, een klasse waarin Xiaomi zichzelf vermoedelijk gaat beconcurreren met een nieuwe Pocophone, terwijl ook OnePlus en HMD Global zich hierin willen mengen. Wij hebben het 128GB-model getest, dat een prijs heeft van 500 euro, maar er is ook een 64GB-variant te koop voor 449 euro. Meer Tweakers: • Bekijk al onze video's: 🤍 • Check onze playlists: 🤍 • Like ons op Facebook: 🤍 • Volg ons op Twitter: 🤍 • Volg ons op Instagram: 🤍 • Lees meer: 🤍 #Tweakersnet

iPhone 13 Pro Alternative? Xiaomi 12 / Pro (review)

136380
5599
507
00:07:22
22.01.2022

Das Xiaomi 12 kommt erstmals in zwei Größen und hat die neuste Technik im Gepäck! Rhinoshield: 🤍 15% Rabatt mit dem Code "vollguterRabatt" Nach einer Woche 10% Xiaomi 12 kaufen*: 🤍 Meine Webseite! 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 TikTok: 🤍 Mein elektrischer Schreibtisch*: 🤍 iKnowReview Hülle*: 🤍 Paperlike*: paperlike.com/iknowreview Meist die Hintergrundmusik: 🤍 Oft aber auch:* 🤍 *Affiliate Links unterstützen meinen Kanal - der Einkauf kostet für dich genau gleich viel :)

Vivo X90 Full Review: The Best Competitor Against Xiaomi 13?

2521
185
17
00:09:43
09.12.2022

The Vivo X90 probably will be one of the most popular flagship killers in 2023. Buy it here: 🤍 Buy vivo x90 pro plus: 🤍 Please remember to subscribe: 🤍 ABOUT GIZMOCHINA Gizmochina brings you the best of Chinese technology from emerging smartphone companies, innovative startups, crazy smart home products, and revolutionary technologies. Website: 🤍 Subscribe to Gizmochina Youtube channel: 🤍 Youtube: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 App on Google Play store: 🤍

Xiaomi Mi 11 Unboxing & Review.

5755545
244732
17166
00:13:52
10.01.2021

Unboxing and Full Review of the New 2021 Xiaomi Mi 11! Includes Camera test, battery test, specs, features and more. Subscribe to see the Mi 11 Pro / Mi 11 Ultra when those phones inevitably come out too! It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Xiaomi Smart AirFryer - Full Walkthrough Review [Xiaomify]

296659
2850
192
00:07:44
01.08.2021

Xiaomi's Smart Air fryer is here! I've tried it out over the last few months, and I've tried it with my friends from Zikoland, to cook up some delicious chicken strips! The Xiaomi Air fryer has a 3.5-liter capacity and a wide temperature range from 40˚C - 200˚C. It connects over Bluetooth and WiFi to install it using Xiaomi's Mi Home APP, from where you can remotely control it, schedule programs, load programs, save your own programs and set up smart home automation rules. In use, it's been super convenient, as I have been using it over the last few months and I am comfortable in saying that I really like it. I also have to point out that I have never owned an air-fryer prior to having this one, and I feel that I have been missing out!

Xiaomi 12S Ultra full review

154985
3174
294
00:08:17
19.07.2022

The Xiaomi 12S Ultra might as well be the ultimate flagship of the season. We've already covered the camera in-depth here: 🤍 Watch this video to learn everything else YOU NEED TO KNOW about the Xiaomi 12S Ultra's top features, build and screen quality, battery life, and performance. Make sure you drop any questions that you'd like me to answer in my upcoming livestream regarding the phone. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review 🤍 ▶ Check out the full phone specs 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * 00:00 - Opening 00:13 - Intro 00:38 - Design and build quality 01:23 - Display (6.7'' LTPO2 AMOLED, 1440p) quality test 02:26 - Speakers quality test 03:10 - MIUI 13 03:33 - Snapdragon 8+ Gen 1 04:20 - Battery life (4860mAh) and charging speed test 04:51 - Main cameras 05:41 - Main camera image quality, 06:19 - Ultrawide and Zoom cameras image quality, 06:44 - Video quality, rear cameras 07:10 - Conclusion

Xiaomi Mi Scooter 3 - Full walkthrough review [Xiaomify]

315884
3317
301
00:06:31
13.08.2021

Xiaomi has just announced its third-generation electric scooter. I've been using it for a few weeks now, what do I think? Let's find out!

Xiaomi 13 KECOLONGAN Sama HP Ini🔥 iQOO 11 Review

34643
1489
356
00:12:32
08.12.2022

Business Inquiries: ytbercupu🤍gmail.com Link beli Shopee: 🤍 Tools buat Test FPS: 🤍 🤍 Buat yg tertarik bisa dapet diskon 20% dgn ketik "Youtuber Cupu" di chatbox website mereka saat kalian mau beli.. Subscribe disini yaa: 🤍 Follow IG youtuber.cupu buat dapet bocoran2 next video nya!! 🤍 Mau beli barang dari luar negeri dan TERPERCAYA? IG: 🤍 Tokped: 🤍 Ini rekomendasi gw, jastip SG-Indo resmi. Alat Perang Youtube: Kamera: 🤍 Lensa: 🤍 Mic: 🤍 Laptop Edit: 🤍 Request English Subtitle For This Video? Comment Below.. TIMESTAMP: #iqoo #iqoo11 #youtubercupu

Xiaomi Redmi 10 review

793309
6560
369
00:07:14
02.09.2021

It's hard not to like a phone like the Redmi 10 which offers a 90Hz IPS display, a large battery, a set of dual speakers, promising camera performance, and doesn't miss on any essential features - all for a price under €200. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the Xiaomi Redmi 10's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Track Info: Let Me Groove and Take Me Out Dancing by Neon One ▶ Meet our host Will: 🤍 Timestamps|Chapters: 0:00 Intro 0:20 Design and build 0:50 6.5'' LCD screen with 1080p resolution and 90Hz refresh rate 1:36 Stereo speakers, headphone jack 2:00 Side-mounted fingerprint scanner/power button 2:09 Storage options 2:15 Android and UI 3:25 Battery (5000mAh) endurance and charging (18W) test 3:51 Camera specs 4:03 Daylight photo quality 4:54 Low-light photo quality 5:37 Selfies 5:54 Video quality 6:18 Conclusion

Xiaomi Mi 11 long-term review

91782
2612
292
00:06:49
31.12.2021

In this LONG-TERM review, Angie explores what it's like to use the Xiaomi Mi 11 as her main phone for an extended period. Our long-term reviews pick up where our regular video reviews left off and show you these devices at a different angle. ▶ Like Angie's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Check out the Mi 11 full specs: 🤍 ▶ Track Info: ES_Wander - Shiruky * Timestamps|Chapters: 0:00 Intro 0:30 Design and build 1:30 6.81’’ QHD AMOLED screen with 120Hz refresh rate 2:12 5nm Snapdragon 888 chipset performance 2:27 Battery endurance and charging (55W) test 3:10 Stereo speakers tuned by Harman Kardon sound quality test 3:47 Android 11, MIUI 12.5 4:37 Camera specs 4:45 Photos and Video quality 5:51 Conclusion

Xiaomi 12T full review

123130
2162
192
00:07:42
10.10.2022

The Xiaomi 12T may be the lower-tier device in the 12T duo but it's no slouch. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review 🤍 ▶ Check out the full phone specs 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * 00:00 - Intro 00:21 - Design and build quality 01:01 - Display (6.67'' AMOLED, 1220p) quality test 02:11 - Speakers quality test 02:40 - Storage & Android 12, MIUI 13 03:05 - Mediatek Dimensity 8100-Ultra 03:38 - Battery life (5000mAh) and charging speed (120W) test 04:10 - Main cameras 04:21 - Daylight image quality, rear cameras 05:31 - Low-light image quality, rear cameras 06:15 - Selfie camera image and video quality 06:25 - Video quality, rear cameras 07:00 - Conclusion

Xiaomi 12 review

209202
3160
232
00:07:36
16.03.2022

The vanilla Xiaomi 12 has most of the 12 Pro's features but keeps size in check. So for anyone looking for a premium and compact Android solution in 2022, the Xiaomi 12 might be it. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * Timestamps 00:00 - Intro 00:18 - Design and build 01:05 - Screen specs 02:09 - Under-display fingerprint scanner 02:17 - Storage options 02:24 - Stereo speakers test 02:55 - Android 12 and UI 03:24 - Snapdragon Gen 1 performance 03:50 - Battery endurance and charging test 04:22 - Camera specs 04:33 - Daylight photo quality 05:31 - Low-light photo quality 06:08 - Selfies 06:20 - Video quality 06:51 - Conclusion

Xiaomi Redmi Note 11 full review

560766
5275
359
00:06:53
18.03.2022

The Redmi Note 11 looks like a solid budget device with a 90Hz AMOLED display and improved battery efficiency compared to the Redmi Note 10. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * Timestamps 00:00 - Intro 00:20 - Design and build 01:14 - Screen specs 02:06 - Headphone jack, stereo speakers test 02:27 - Side-mounted fingerprint reader/power button 02:35 - Storage options 02:39 - Android 11 and UI 02:56 - Snapdragon 680 4G performance 03:27 - Battery endurance and charging test 03:50 - Camera specs 04:04 - Daylight photo quality 05:06 - Low-light photo quality 05:33 - Selfies 05:39 - Video quality 06:10 - Conclusion

XIAOMI 12 FULL REVIEW - KABAHAN NA SI APPLE DITO!

567567
11036
860
00:17:51
03.02.2022

Xiaomi 12 is the latest flagship from Xiaomi in 2022. This phone is sporting the New and Powerful Snapdragon 8 Gen 1 processor which is way more powerful than last year's Snapdragon 888 processor. The Xiaomi 12 could probably the most powerful flagship phone to date. Xiaomi 12 has yet to come out in the Philippines.

Xiaomi 12X review | Luxe met de juiste compromissen | SmartphoneMan

5418
107
31
00:11:30
09.05.2022

De Xiaomi 12X is een luxe, fijne en relatief betaalbare high-end smartphone voor zo'n €600. In deze review leg ik uit waarom dit wat mij betreft een van de betere opties van dit moment is. De Xiaomi 12X kopen: 🤍 De Xiaomi 12X is een compacte en luxe topsmartphone, die toch betaalbaar is. Dat pakt erg goed uit. Hij kost krap €600 en scoort toch goed met zijn camera, luxe ontwerp en prachtige scherm. De prestaties van het toestel zijn niet van topniveau, maar ruim goed genoeg. Alleen de meest kieskeurige gebruikers zullen duidelijk merken dat dit toestel niet zo krachtig is als een 'echte' topsmartphone. Wat ik wel jammer vind, is dat het toestel nogal verouderde software heeft. Daarmee staat hij ondanks zijn goede updatebeleid op een 1-0 achterstand. Ook leuke extra’s als draadloos opladen en een volledig waterdichte behuizing missen. Toch is de Xiaomi 12X wat mij betreft een uitstekende keuze. Hij is modern, luxe, fijn in gebruik en voorzien van een prima camera. Wat mij betreft heeft Xiaomi daarmee een goede balans te pakken, wat een smartphone oplevert die voor veel gebruikers een aanrader zal zijn. Sterk werk, Xiaomi! Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:54 Design 02:16 Scherm 03:00 Prestaties 04:38 Software 07:00 Camera 08:31 Batterij 09:21 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

XIAOMI REDMI NOTE 11: IT'S FINALLY HERE!

414682
7588
698
00:13:28
10.02.2022

Product mentioned: 🤍 0:00 Intro 1:01 Unboxing 1:37 Design 3:55 Display 5:32 Audio Quality 6:05 Camera 8:37 OS/UI 9:17 Battery 10:12 Performance 12:52 Pricing Follow me here! Instagram: 🤍 Facebook Page: 🤍 Facebook Group: 🤍 Tiktok: 🤍 Email me for BUSINESS: maryrosebautista71🤍gmail.com

XIAOMI 11T - KAYA PALA MABENTA TO!

618527
11645
910
00:11:00
13.11.2021

The Xiaomi 11T is a high performing phone that looks to be the better choice than its big brother the Xiaomi 11T Pro. The Xiaomi 11T is now officially available in the Philippines.

Xiaomi Redmi Airdots Bluetooth Earbuds Review

1105
32
12
00:07:04
24.01.2021

In dit soort video's nemen wij een kijkje naar Airpods, Earbuds of earphones en andere soorten Bluetooth / Draadloze oplossingen voor geluid. Vind ook je Audio ook bij Bol.com 🤍 Xiaomi Producten: 🤍 Bedankt voor het kijken en word Lid van dit Channel !! Vergeet niet op het belletje te drukken ! Andere Wicked Channels ! Review Engels - 🤍 Gaming Engels - 🤍 Disclaimer Deze producten zijn zelf aangekocht en video bevat geen betaalde promotie ! #xiaomi #earbuds #earpods

MÁS TELEFONOS ASÍ POR FAVOR!!! Xiaomi 12 REVIEW

648913
15580
871
00:17:50
23.03.2022

💥💥 Cómpralo desde aquí: 🤍 🔥 Encuentra el mejor precio para comprar el Xiaomi 12 aquí: 🤍 💰🎁🏆 Aquí encontrarás las MEJORES OFERTAS: 🤍 ✔️🔔 Suscríbete a Topes de Gama: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Discord: discord.gg/cGkpRKUrfF 📲💡Visita la web Topes de Gama: 🤍 🤍 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
xiaomi review Мортал Комбат 2 фильм трейлер мотивирующая история 台語新聞 sleep yoga phone lock move like jagger 会長 revisi uu kpk สินค้าแพง aleluya ভিন্ন খবর প্রশ্ন ও উত্তর lsx swap Deagle тизенгаузен видео velho louco green screen memory frame forlap mbappe Image Bangla