Review xiaomi

Review xiaomi смотреть последние обновления за сегодня на .

Xiaomi 12S Ultra Review - This is Game-Changing.

4646962
182912
10850
00:12:00
05.07.2022

Full review of the Xiaomi 12S Ultra, and comparison vs Samsung Galaxy S22 Ultra - including camera, battery, screen, specs, price and more. We filmed for 3 full days in 35°C direct sun for this vid, so if you enjoyed do Subscribe! 😂 Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?

12915720
423656
31516
00:16:55
12.04.2021

Full Review of Xiaomi Mi 11 Ultra, including camera test, specs, performance, price, battery test and more! Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Review: Xiaomi 11T Pro

47110
877
143
00:11:06
15.10.2021

De nieuwe Xiaomi 11T Pro heeft een 120 watt oplader: de batterij zou in 17 minuten weer vol zijn. Lukt het Bram deze video op te nemen in een enkele oplaadsessie? En wat zijn de plus- én minpunten van deze smartphone? KIJK OOK: iPhone 13 review 🤍 Samsung-vouwtelefoons Fold 3 en Flip 3 🤍 VOLG ons ook op 🤍 🤍 🤍 #Xiaomi #smartphone #telefoon #Samsung #Poco #SamsungGalaxy #Bright #Nederland #smartphones

Xiaomi Redmi Note 11 review | Degelijke budgetsmartphone | SmartphoneMan

4877
71
18
00:08:02
22.05.2022

Een fijne, uitgebreide en betaalbare smartphone met een mooi scherm. Dat is de Xiaomi Redmi Note 11, en in deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi Redmi Note 11 kopen: 🤍 De Xiaomi Redmi Note 11 is een prima smartphone voor een lage prijs. Het toestel kost ongeveer €200, en daarvoor krijg je een no-nonsense smartphone met een mooi scherm, prima batterij en prima waterafstotend ontwerp. De wat verouderde software is niet ideaal en de prestaties hadden wat beter gekund. Bovendien is het jammer dat de Redmi Note 11 geen 5G heeft. Samen met de wat minder krachtige chipset zorgt dat ervoor dat de Redmi Note 11 wat minder futureproof is dan sommige andere smartphones in deze klasse. Toch is de Xiaomi Redmi Note 11 een goede keuze. Als je bereid bent het gebrek aan snelheid en de wat verouderde software voor lief te nemen, krijg je heel wat terug. De Redmi Note 11 is behoorlijk betaalbaar en toch een hele fijne smartphone, met vooral een erg mooi scherm. Een prima keuze, dus. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:19 Design 01:40 Scherm 02:11 Prestaties 03:10 Software 04:14 Camera 05:48 Batterij 06:21 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi Mi 11: The New Normal!

3636287
135482
10330
00:10:33
20.01.2021

Smartphones are about to level up. MKBHD Merch: 🤍 Tech I'm using right now: 🤍 Intro Track: 🤍 Playlist of MKBHD Intro music: 🤍 Phone provided by Xiaomi for review. ~ 🤍 🤍 🤍

Xiaomi 12 review | Xiaomi's doorbraak in de topklasse | SmartphoneMan

8305
132
30
00:10:34
10.04.2022

De Xiaomi 12-serie is de derde poging van de fabrikant om een echte topsmartphone op de Europese markt te zetten. Na twee minder succesvolle pogingen, lijkt Xiaomi eindelijk goud in handen te hebben. In deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi 12 kopen: 🤍 Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ondanks bovenstaande lovende woorden, is de Xiaomi 12 niet perfect. Én een beetje te duur, want met zijn prijs van €799 concurreert hij direct met de Apple iPhone 13 en Samsung Galaxy S22. Zaken als het gebrek aan een zoomcamera en buggy software zorgen ervoor dat hij zich nog niet helemaal met die smartphones kan meten. Toch is er ook iets dat de Xiaomi 12 duidelijk wel goed doet: een uitgebreide en luxe ervaring bieden. In plaats van te focussen op de beste specificaties, lijkt Xiaomi dit keer de ervaring die zijn topsmartphone biedt op de eerste plaats gezet te hebben. De camera heeft geen 108-megapixelsensor, maar wél een betere beeldkwaliteit dan de Mi 11 vorig jaar. Bovendien is de MIUI-software sterk verbeterd en het ontwerp een stuk beter afgewerkt. Het updatebeleid wordt nu eindelijk duidelijk gecommuniceerd én is behoorlijk goed. Zo zet de Xiaomi 12 een heleboel stappen in de goede richting, en is het wat mij betreft de eerste echt serieuze high-end smartphone van Xiaomi. Om deze smartphone een echte aanrader te maken moet de prijs nog wat naar beneden, maar Xiaomi kennende zal dat gedurende de komende maanden wel gebeuren. Hopelijk weet Xiaomi dan ook nog de laatste bugs uit de software plat te slaan. Als dat allebei lukt, heeft het met de 12 wat mij betreft een winnaar in handen. In deze video bespreek ik alle ins en outs van het toestel met je. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:19 Design 02:04 Scherm 02:38 Prestaties 03:11 Software 05:44 Camera 07:27 Batterij 08:13 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Obat pusing yang MANIS ❤ - Review Xiaomi 12 Lite Indonesia!

1631726
35563
3363
00:10:39
19.07.2022

Kawaii... Note: Kata pihak Xiaomi, bahan bagian belakangnya kebuat dari kaca. Harga terbaru Xiaomi 12 Lite: 🤍 Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

The World's Largest Smartphone Camera! Xiaomi 12S Ultra

2824595
114794
4618
00:12:28
08.07.2022

Xiaomi 12S Ultra has a truly incredible camera... sometimes 1-inch Sensors aren't actually 1 inch: 🤍 MKBHD Merch: 🤍 Playlist of MKBHD Intro music: 🤍 Phone provided by Xiaomi for review. ~ 🤍 🤍 🤍

Xiaomi Redmi Note 10 Pro REVIEW - Best Budget Phone 2021!

1313064
23684
2027
00:09:45
04.03.2021

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Unboxing & Review - the best budget phone in 2021? For $279 the Note 10 Pro packs in 6.67" screen, Snapdragon 732G, 108MP Quad Lens Camera & massive 5020mAh battery! So what's the catch?? Link coming soon! #Xiaomi #RedmiNote10Pro #RedmiNoteSeries #Note10Pro #Budgetphone #Tech #Smartphone #Phone 00:00 Intro 00:18 Specs 01:11 Unboxing 02:07 Design 02:30 120hz AMOLED 03:18 Performance 04:05 Battery 04:44 Camera 06:26 Selfie 06:41 Video 08:04 Conclusion Notice: [Paid Links] As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. The Tech Chap is a member of the Amazon Associate Program, and can earn fees from links to Amazon.com and Amazon.co.uk. Can't get enough of your TECH? Why not SUBSCRIBE? (it's free!) 😄 ▶ YouTube: 🤍 📷 Instagram: 🤍 🐦Twitter: 🤍 🎵 Music by Epidemic & Artlist

Xiaomi 11T Pro review | Topsmartphone voor bodemprijs | SmartphoneMan

16675
242
65
00:09:39
21.10.2021

De Xiaomi 11T Pro is een indrukwekkende high-end smartphone met een opvallend laag prijskaartje van €650. In deze Xiaomi 11T Pro review vertel ik je er alles over. De Xiaomi 11T Pro kopen: 🤍 De Xiaomi 11T Pro is de eerste dure Xiaomi-smartphone die niet meer in de Mi-lijn valt, en tevens de eerste smartphone waarvoor Xiaomi een duidelijk updatebeleid communiceert. Dat is een grote stap vooruit, en een belangrijke mijlpaal voor een merk dat hard zijn best doet de nummer 1 smartphonefabrikant van Europa te worden. De hardware van de Xiaomi 11T Pro valt ook erg in de smaak, zoals ik je in deze video verder uitleg. Waar de Mi 11 een stap te hoog gegrepen was voor Xiaomi, is de 11T Pro misschien wel de ideale Xiaomi high-end smartphone. Hij is relatief betaalbaar, voorzien van wat leuke snufjes en heeft allround een erg goede featureset. Denk aan een Snapdragon 888 met goede koeling, aardige camera, prima batterij met indrukwekkende laadfunctie en - na wat tweaken - een prima scherm. Het toestel kan zich op een paar kleine puntjes niet meten met de echte high-end smartphones, zoals de afwerking van het ontwerp, het feit dat hij niet volledig waterdicht is en dat hij niet draadloos kan laden. Gezien de prijs van €650 is dat echter geen probleem en is dit toestel een erg goede deal. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:47 Design 02:10 Scherm 02:50 Prestaties 03:29 Software 04:28 Camera 06:12 Batterij 07:50 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Did Xiaomi just make the best Foldable Phone yet?

4443535
178990
8368
00:08:56
06.09.2022

My Unboxing and review of the Xiaomi Mix Fold 2 - Including Camera, battery, price and a comparison vs Samsung Z Fold 4. Subscribe for more content (IT'S FREE) : 🤍 It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Xiaomi 12 review

174849
2924
214
00:07:36
16.03.2022

The vanilla Xiaomi 12 has most of the 12 Pro's features but keeps size in check. So for anyone looking for a premium and compact Android solution in 2022, the Xiaomi 12 might be it. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * Timestamps 00:00 - Intro 00:18 - Design and build 01:05 - Screen specs 02:09 - Under-display fingerprint scanner 02:17 - Storage options 02:24 - Stereo speakers test 02:55 - Android 12 and UI 03:24 - Snapdragon Gen 1 performance 03:50 - Battery endurance and charging test 04:22 - Camera specs 04:33 - Daylight photo quality 05:31 - Low-light photo quality 06:08 - Selfies 06:20 - Video quality 06:51 - Conclusion

Review Xiaomi Redmi Note 10 Pro: schitterend scherm

16214
104
17
00:04:54
01.04.2021

Vermogen, foto’s, batterijduur, … de Xiaomi Redmi Note 10 Pro laat zich op geen enkel foutje betrappen. Ontdek alle details in deze unboxing, wij deden de test! 👉 Benieuwd naar de Xiaomi Redmi Note 10 Pro? Check de volledige review op onze blog: 🤍 ———— Wil je een Xiaomi Redmi Note 10 Pro kopen? Dat kan aan de beste prijs als je je aankoop combineert met een Go-abonnement. Bestel ‘m vandaag nog in onze eshop: 📱 Xiaomi Redmi Note 10 Pro: 🤍 ———— 🔔 Vond je deze video leuk? Abonneer je op ons kanaal en mis geen enkele review: 🤍

Ngehakimin HP XIAOMI TERBAIK sampai TERBURUK versi saya!

4519771
111797
9198
00:16:27
21.08.2021

Banyak banget tier S nya.. Bau mulut jadi buat gak nyaman dan gak PeDe? Tenang aja ada Relaxa, bikin nafas kamu jadi wangi dan segar. Relaxa gak cuman buat nafas wangi dan segar loh, rasa permennya juga enak dan sekarang Relaxa ada 6 rasa jadi kamu bisa pilih juga nih rasa favorit kamu. Mau tau tentang Relaxa lebih jauh? Yuk langsung follow akun sosmed Relaxa! Instagram : 🤍Relaxa.ID Facebook : Relaxa ID Twitter : 🤍RelaxaID Line : 🤍RelaxaID Youtube : Relaxa ID Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

Xiaomi Redmi Note 10 5G & Poco M3 Pro review | Betaalbare 5G-smartphones | SmartphoneMan

11346
94
33
00:08:21
03.06.2021

De Xiaomi Redmi Note 10 5G en Xiaomi Poco M3 Pro zijn technisch dezelfde smartphone en behoren tot de goedkoopste 5G-smartphones op de markt. In deze review zoek ik uit of ze de moeite waard zijn. De Xiaomi Redmi Note 10 5G kopen: 🤍 De Poco M3 Pro kopen: 🤍 In tegenstelling tot wat ik in de video vertel, zijn de prijzen van deze twee smartphones inmiddels bekend. Officieel kost de Xiaomi Redmi Note 10 5G €249 in Nederland, terwijl je de Poco M3 Pro voor €229 kunt bemachtigen. Daarmee zijn het twee van de goedkoopste smartphones met 5G-ondersteuning. Dat hebben ze dankzij de moderne MediaTek Dimensity 700-chipset, die er bovendien voor zorgt dat de telefoons snel werken. Het ontwerp ziet er goed uit en de camera valt me in positieve zin op. Ook de accu van de toestellen doet het erg goed. Daar staat tegenover dat je ook duidelijk wat moet inleveren om 5G te kunnen krijgen in deze prijsklasse. De smartphones zijn bijvoorbeeld wat goedkoper afgewerkt dan de Poco X3-serie, die ongeveer net zoveel kost. Ook de schermen en processoren zijn wat minder dan de top die je voor dit bedrag krijgt. Daar is niet per se iets mis mee, maar de vraag rijst wel hoeveel 5G je eigenlijk waard is. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:50 Design 02:13 Scherm 02:44 Prestaties 03:20 Software 04:34 Camera 05:36 Batterij 06:00 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G review | Indrukwekkende middenklasser kost teveel | SmartphoneMan

8526
90
19
00:07:57
24.04.2022

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G is de opvolger in een lange lijn van succesvolle middenklassers. Hoewel de smartphone nog steeds erg goed is, prijst hij zich helaas ook een beetje uit de markt. In deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G kopen: 🤍 Xiaomi bracht dit jaar meer Redmi Note-toestellen uit dan ooit, met ook een bredere prijsrange dan ooit. De Redmi Note 11 gaat vanaf zo'n €200 over de toonbank, terwijl de Redmi Note 11 Pro+ zo'n €400 kost. De Redmi Note 11 Pro 5G behoort ook tot de duurste toestellen in de lijn, met zijn prijs van zo'n €350. Voor dat geld krijg je een indrukwekkende smartphone met vooral een mooi scherm en een goede camera, maar tegelijk kost hij behoorlijk wat meer dan zijn populaire voorgangers en is de markt rond dit prijspunt erg druk. Daar komt bij dat Xiaomi's dochtermerk Poco dit jaar de Poco X4 Pro uitbracht. Dat is praktisch dezelfde smartphone, maar hij kost €70 minder. Los van het ontwerp zijn de twee op papier helemaal hetzelfde. In de praktijk scoort de Redmi Note 11 Pro 5G op een aantal vlakken wel iets beter dan zijn broertje van Poco, maar niet genoeg om het prijsverschil waar te maken. De Redmi Note 11 Pro 5G bevindt zich dus in een lastige situatie op de markt, en is daarom niet direct een aanrader. Tegelijk is het wel een goede middenklasse-smartphone, die vooral een goede 108-megapixelcamera en een prachtig scherm heeft. Ook de batterij en snelle laadfunctie stellen niet teleur. Bovendien heeft de smartphone een uitgebreid ontwerp met wat mooie elementen, hoewel hij ook aan de lompe kant is. In deze Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G maak ik de volledige balans op. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:57 Design 02:01 Scherm 02:35 Prestaties 03:04 Software 04:15 Camera 05:20 Batterij 05:45 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Terima kasih Xiaomi - Review Xiaomi Redmi 10 Indonesia

3609043
75441
6093
00:12:57
24.09.2021

Coba cari aja ke sebelah, Rp2 juta dapet apa. Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

Xiaomi 12 Pro review

508323
6399
380
00:08:35
15.03.2022

Available in China since December 31, the Xiaomi 12 series just got its global launch. And we have the 12 Pro here - the range-topping version - at least until an Ultra model shows up. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the Xiaomi 12 Pro's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 * 00:00 - Intro 00:22 - Design and build 00:58 - Screen specs 02:04 - Stereo speakers 02:37 - Storage options 02:42 - Android 12 and UI 03:29 - Snapdragon Gen 1 performance 03:55 - Battery endurance and charging test 04:23 - Camera specs 04:33 - Daylight photo quality 05:22 - Low-light photo quality 06:13 - Selfies 06:34 - Video quality 07:48 - Conclusion

Xiaomi 11T full review

609060
6547
511
00:08:01
08.10.2021

Every now and then the non-Pro is the better package than the higher-end model. We believe this to be the case with the Xiaomi 11T duo. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the Xiaomi 11T's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Track Info: Give Me Your Love and You Left Behind by Spring Gang ▶ Meet our host Will: 🤍 Timestamps|Chapters: 0:00 Intro 0:29 Design and build 1:11 6.67'' AMOLED screen with 1080p resolution and 120Hz refresh rate 2:00 Stereo speakers, no headphone jack 2:17 Side-mounted fingerprint scanner/power button 2:31 Storage options 2:36 Android 11 and UI 3:00 MediaTek Dimensity 1200 performance 3:44 Camera specs 3:53 Daylight image quality 4:46 Low-light image quality 5:46 Selfies 5:56 Video quality 6:38 Battery (5000mAh) endurance and charging (67W) test 7:10 Conclusion

Ini beneran HP Xiaomi?? - Review Mi 11 Lite Indonesia!

3103543
56368
5588
00:11:13
23.06.2021

lite Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

Xiaomi Mi 9 Review - Vliegende start in Nederland

41947
204
58
00:05:41
08.04.2019

De Mi 9 is de nieuwste telg in de Mi-serie en met deze telefoon wil Xiaomi een bommetje leggen onder de hoge smartphoneprijzen. Behalve snelle hardware en software bieden, wil de fabrikant iets doen aan datgene wat de echte high-end smartphones nog onderscheidt van budgetvriendelijkere opties: de camera. Daarmee is de Mi 9 de eerste 'high-end budget'-smartphone van dit jaar, een klasse waarin Xiaomi zichzelf vermoedelijk gaat beconcurreren met een nieuwe Pocophone, terwijl ook OnePlus en HMD Global zich hierin willen mengen. Wij hebben het 128GB-model getest, dat een prijs heeft van 500 euro, maar er is ook een 64GB-variant te koop voor 449 euro. Meer Tweakers: • Bekijk al onze video's: 🤍 • Check onze playlists: 🤍 • Like ons op Facebook: 🤍 • Volg ons op Twitter: 🤍 • Volg ons op Instagram: 🤍 • Lees meer: 🤍 #Tweakersnet

Xiaomi 12S Ultra full review

121123
2872
308
00:08:17
19.07.2022

The Xiaomi 12S Ultra might as well be the ultimate flagship of the season. We've already covered the camera in-depth here: 🤍 Watch this video to learn everything else YOU NEED TO KNOW about the Xiaomi 12S Ultra's top features, build and screen quality, battery life, and performance. Make sure you drop any questions that you'd like me to answer in my upcoming livestream regarding the phone. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review 🤍 ▶ Check out the full phone specs 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * 00:00 - Opening 00:13 - Intro 00:38 - Design and build quality 01:23 - Display (6.7'' LTPO2 AMOLED, 1440p) quality test 02:26 - Speakers quality test 03:10 - MIUI 13 03:33 - Snapdragon 8+ Gen 1 04:20 - Battery life (4860mAh) and charging speed test 04:51 - Main cameras 05:41 - Main camera image quality, 06:19 - Ultrawide and Zoom cameras image quality, 06:44 - Video quality, rear cameras 07:10 - Conclusion

Xiaomi 12: um grande top de linha com uma "pequena" tela [ANÁLISE/REVIEW]

168176
12858
405
00:22:40
25.05.2022

O Xiaomi 12 foi anunciado com a mesma proposta do modelo anterior, o Mi 11, mas com uma tela menor de 6.28 polegadas. Oferece o chip mais potente do Android disponível na data de lançamento, o Snapdragon 8 gen 1, uma poderosa câmera principal, e um design digno de um top de linha, ainda que traga uma tela com resolução Full HD+, e não Quad HD+ como a geração passada. Por outro lado, tem suporte a Dolby Vision, mostrando uma melhoria em alguns pontos, mas uma redução de custos em outros. Por exemplo, não há uma resistência oficial contra água, algo comum nos modelos da Xiaomi. Isso não significa que ele seja uma opção ruim. Pelo contrário, trata-se de um modelo bastante completo focado em quem busca uma tela maior, assim como carregamento rápido de 67 watts (com direito a carregador turbo incluso na embalagem). Vamos conhecer mais sobre ele neste vídeo. 🔥 PARA ECONOMIZAR: GRUPO DE OFERTAS NO WHATSAPP E NO TELEGRAM 🔥 🤍 🚩 NO INSTAGRAM: 🤍 😁 BAIXE E ECONOMIZE SE TIVER ANDROID OU IOS: 🤍 🎧 Ouça também o Porta 101, podcast semanal, e o Podcast Canaltech, programa diário de notícias 🎧 🤍 😍 INSCREVA-SE NO NOSSO CANAL 👍 🤍 👉INSTAGRAM: 🤍 👉FACEBOOK: 🤍 👉TWITTER: 🤍 👉SITE: 🤍 👉TIKTOK: 🤍

Xiaomi Scooter Pro 2 (2020) Full Walkthrough Review [Xiaomify]

837741
7653
629
00:07:25
24.07.2020

It's the Xiaomi Mi Scooter Pro 2! -That was totally unexpected! But is it any good? Let us find out! The Mi Scooter Pro 2 has several improvements on the Mi Scooter Pro(1) but at first sight, you don't notice that many visual changes. It now has a bridge that connects the rear fender to the frame of the scooter so it's much more steady. It has a license plate holder, for if you live in a country where you would need those and it's got reflectors all around the scooter now. Besides that, it has improved a bit on the cabling (both internal and external) it has a slightly improved display in the handlebar and it has an improved headlight (2 watts instead of 1 watts light) and it has a slightly bigger tail light. It should also have stronger tires and a (somewhat) improved braking system but those are also minimal changes as fas ar I could tell. -One more thing I haven't mentioned is that the charging port now has some stronger magnets so it should be better protected from water but that change is hardly noticeable. In terms of its tech specs, nothing has really changed. The battery capacity, speed, travel distance on a charge, and the waterproofing are all the same as on the Mi Scooter Pro 1. So for more details on those tech specs, you could actually watch my video on the Mi Scooter Pro 1 right here: 🤍 In terms of functionality, everything is exactly the same from the last generation as well. Although I did feel that this one does ride a bit nicer. It feels slightly different but it's very hard to notice any real big difference. So I feel that, even though it is a very good performing scooter, it's not a "V2" type of upgrade. I would feel much better if this was called the "Mi Scooter Pro 1X" as it doesn't have those huge upgrades that make this a V2. One small new thing is that you now HAVE to pair it with the Mi Home APP before using as the scooter needs to be registered. It also will show you a safety video now as it is suggested to wear a helmet when wearing (that might even be legally needed depending on where you live!) and it will point out all the things you need to know for maintenance and safe driving. If you don't have a Mi Scooter and want to get one; then, by all means, this is the one to look at as it does have some improvements and it surely is a great scooter to have! -But if you have a Mi Scooter Pro 1 that's still just working fine then I think there's not all that much to upgrade and you might want to wait for the V3... Don't get me wrong.. I really love the Mi Electric Scooter series, as they are great. But I just feel that this one does not have the major improvements you would want to see on a "V2" model. *Disclaimer: I am not wearing a helmet in this video, but you might need to! Certain countries require you to wear a helmet so keep that in mind! The fact that I am stupid enough to not wear a helmet in this video, does not mean that you don't need to either. - Be safe and be smart :) #Xiaomi #ScooterPro2 #MiScooterPro2

Xiaomi Mix Fold 2 review

190633
2781
169
00:11:19
14.09.2022

The Xiaomi Mix Fold 2 is a solid foldable smartphone that will go down in history for its impressively thin design. It has two outstanding displays, top-notch performance, a large battery and its camera seems flagship worthy. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * Timestamps 00:00 - Intro 00:26 - Design and build 01:49 - Cover screen specs 02:19 - Inner screen specs 03:18 - Stereo speakers test 03:42 - Side-mounted fingerprint scanner/power button 03:50 - Storage options 03:57 - Android 12 and UI 05:15 - Snapdragon 8+ Gen 1 performance 06:03 - Battery endurance and charging test 06:29 - Camera specs 06:52 - Daylight photo quality 07:45 - Low-light photo quality 08:42 - Selfies 08:58 - Main camera selfies 09:14 - Video quality 10:21 - Conclusion

Xiaomi Poco X3 Pro review | Betaalbare snelheidsduivel | SmartphoneMan

23731
296
100
00:08:20
20.05.2021

De Xiaomi Poco X3 Pro is een vernieuwde versie van de populaire Poco X3 NFC, vooral gericht op snelheid. Dit snelheidsduiveltje heeft een Snapdragon 860-chipset en is daarmee verreweg de snelste smartphone onder €250. In deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi Poco X3 Pro kopen: 🤍 De Xiaomi Poco X3 Pro kent twee grote verschillen ten opzichte van de Poco X3 NFC: hij is voorzien van een snellere chipset en heeft een minder goede camera. Daar betaal je een paar tientjes voor, wat misschien niet voor iedereen de moeite waard is. Vind je de camera van je smartphone erg belangrijk, dan is de Poco X3 NFC beter én goedkoper. De extra snelheid van de Poco X3 Pro draagt echter meer bij aan de algehele gebruikservaring, die voor een telefoon van minder dan €250 bijzonder goed is. Dat maakt deze smartphone een erg interessante keuze voor een grote groep mensen. Dat de Poco X3 Pro zo interessant is, heeft met meer dan alleen de snelheid te maken. Andere voordelen zijn het mooie 6,7" scherm met een verversingssnelheid van 120Hz en het feit dat de smartphone erg compleet is. Zo heeft hij voor zijn geld een erg snelle laadfunctie, is hij voorzien van stereospeakers én is hij deels waterdicht. Een van de weinig nadelen is de software: de MIUI van Xiaomi is een beetje onoverzichtelijk en kent hier en daar wat foutjes. Kun je daarmee leven? Dan is deze Poco X3 Pro een uitstekende keuze. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:35 Design 01:52 Scherm 02:53 Prestaties 04:21 Software 05:49 Camera 06:42 Batterij 07:07 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Strategi IQ 200 - Review Redmi Note 11 Indonesia

2180788
43891
4887
00:10:47
25.03.2022

Sayang ga cakep mutlak. Cek harga terbaru Redmi Note 11: 🤍 Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

Xiaomi 11 Lite NE review | Budgettopper blijkt kleine tegenvaller | SmartphoneMan

6215
85
42
00:09:07
17.02.2022

Op papier is de Xiaomi 11 Lite NE zo'n beetje de ideale budgetsmartphone. Hij is mooi, snel, uitgebreid en voorzien van een prima updatebeleid. Allemaal eigenschappen die hem ook in de praktijk fijn maken, maar toch valt deze 11 Lite NE ook een beetje tegen. In deze review vertel ik je er alles over. De Xiaomi 11 Lite NE kopen: 🤍 In tegenstelling tot de meeste budgetsmartphones, biedt de Xiaomi 11 Lite NE 3 jaar Android-upgrades en 4 jaar beveiligingsupdates. Een erg nette score voor een telefoon die nog geen €300 kost. Bovendien is er op andere vlakken niet bespaard. De telefoon is IP53-waterbestendig, kan snel opladen, heeft een rappe Snapdragon 778G-chipset met 5G-ondersteuning en is ontzettend dun. Het scherm is prima en de 64-megapixelcamera klinkt ook goed. Bovendien heeft het toestel een prima speaker, goede batterij en een ontzettend dun en stijlvol ontwerp. Niet zo gek dus, dat deze Xiaomi 11 Lite New Edition in mijn recente top 5 onder €300 met stip op de eerste plaats stond. Helaas moet ik ook zeggen dat de smartphone op basis van mijn review een klein beetje tegenvalt. Zo is de software behoorlijk buggy en is de camera niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Dat betekent zeker niet dat de smartphone slecht is, en gezien zijn prijs is het nog steeds een goede deal. Maar het is ook niet de budgettopper die het had kunnen zijn. In deze video maak ik de balans op. Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:19 Design 01:22 Scherm 01:45 Prestaties 02:35 Software 04:45 Camera 06:38 Batterij 07:06 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

MÁS TELEFONOS ASÍ POR FAVOR!!! Xiaomi 12 REVIEW

571479
14256
802
00:17:50
23.03.2022

💥💥 Cómpralo desde aquí: 🤍 🔥 Encuentra el mejor precio para comprar el Xiaomi 12 aquí: 🤍 💰🎁🏆 Aquí encontrarás las MEJORES OFERTAS: 🤍 ✔️🔔 Suscríbete a Topes de Gama: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Discord: discord.gg/cGkpRKUrfF 📲💡Visita la web Topes de Gama: 🤍 🤍 🤍

XIaomi 11T Pro Long Term Review: Still the HyperPhone?| GTR

865
66
15
00:06:50
27.09.2022

Is the Xiaomi 11T Pro worth picking up after all of its updates? Let's find out! Subscribe now: 🤍 In today's video, we'll be taking a look at the XIaomi 11T Pro, which is available in India for a starting price tag of Rs. 29,999 in the upcoming Amazon Great Indian Festival Diwali Sale. The Qualcomm Snapdragon 888 device offers a plethora of features, like a good 120Hz AMOLED display, great 108MP cameras, and 120W fast charging too. However, does it manage to justify its price tag? Find out in our XIaomi 11T Pro Long Term Review. #Xiaomi #Xiaomi11Tpro #amazon #greatindianfestival Buy Xiaomi 11T Pro (8+128GB): 🤍 Buy Xiaomi 11T Pro (8+256GB): 🤍 Buy Xiaomi 11T Pro (12+256GB): 🤍 Also, check out: OnePlus Nord 2T Long Term Review After 2 Months: 🤍 OnePlus 9RT vs Xiaomi 11T Pro: The Only Comparison Video You Need To Watch!: 🤍 Realme GT Master Edition Long-Term Review (After 90 Days): The Phone For Everyone?: 🤍 vivo X70 Pro Plus Review After 30 Days: Best Android Camera Smartphone?: 🤍 OnePlus 9 Pro Long Term Review: The Best Android Flagship?: 🤍 OnePlus Nord 2 Long Term Review After 30 Days: 🤍 Realme GT vs Mi 11x Pro Camera Comparison | Best Camera Under Rs. 40,000?: 🤍 - Follow GTR on social media Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Follow the team Varun: 🤍 Shubhro: 🤍 Topics covered in this video: xiaomi 11t pro review xiaomi 11t review xiaomi 11t pro long term review xiaomi mi 11t pro review xiaomi 11t pro xiaomi 11t pro camera review xiaomi 11t pro camera xiaomi 11t pro camera test xiaomi xiaomi mi11t pro review xiaomi mi 11t review xiaomi 11t pro 5g xiaomi 11t full review xiaomi 11t mi 11t pro review xiaomi 11t pro unboxing 11t pro review xiaomi 11t pro full review xiaomi 11t pro hindi long term review mi 11x pro long term review

HP FOLDABLE PUN DISIKAT XIAOMI! - UNBOXING XIAOMI MIX FOLD 2!

2036954
39482
3599
00:19:54
15.09.2022

Saling sikat! Kalau pengen pake PerfDog: 🤍 Klik link di atas, terus kasih tau kalau anda tau PerfDog dari GadgetIn biar bisa dapet diskon 20% :) Link pembelian Mix Fold 2: 🤍 Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

Jangan salah pilih - Review Redmi Note 11 Pro 4G & 5G Indonesia!

2166373
37645
3373
00:10:52
30.03.2022

Tarik nafas dalam2... Link pembelian Redmi Note 11 Pro: 🤍 Note 11 Pro 5G: 🤍 Barang bekas review biasanya saya jual disini: 🤍 Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi88🤍gmail.com

Xiaomi Redmi Note 11 full review

440200
4556
319
00:06:53
18.03.2022

The Redmi Note 11 looks like a solid budget device with a 90Hz AMOLED display and improved battery efficiency compared to the Redmi Note 10. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Love Will's t-shirt? Get one just like it here: 🤍 ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Meet our host Will: 🤍 ▶ Get the GSMArena.com merch here: 🤍 * Timestamps 00:00 - Intro 00:20 - Design and build 01:14 - Screen specs 02:06 - Headphone jack, stereo speakers test 02:27 - Side-mounted fingerprint reader/power button 02:35 - Storage options 02:39 - Android 11 and UI 02:56 - Snapdragon 680 4G performance 03:27 - Battery endurance and charging test 03:50 - Camera specs 04:04 - Daylight photo quality 05:06 - Low-light photo quality 05:33 - Selfies 05:39 - Video quality 06:10 - Conclusion

Xiaomi Mi Scooter 3 - Full walkthrough review [Xiaomify]

300471
3167
292
00:06:31
13.08.2021

Xiaomi has just announced its third-generation electric scooter. I've been using it for a few weeks now, what do I think? Let's find out!

Xiaomi Mi 11 Unboxing & Review.

5708667
243594
17232
00:13:52
10.01.2021

Unboxing and Full Review of the New 2021 Xiaomi Mi 11! Includes Camera test, battery test, specs, features and more. Subscribe to see the Mi 11 Pro / Mi 11 Ultra when those phones inevitably come out too! It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: 🤍 🐦 Twitter: 🤍 😊 Facebook: 🤍 Amazon Affiliate links: Amazon US: 🤍 Amazon UK: 🤍 My Filming Gear: 🤍 Music is from Epidemic sound: 🤍

Xiaomi 12X review | Luxe met de juiste compromissen | SmartphoneMan

4423
98
30
00:11:30
09.05.2022

De Xiaomi 12X is een luxe, fijne en relatief betaalbare high-end smartphone voor zo'n €600. In deze review leg ik uit waarom dit wat mij betreft een van de betere opties van dit moment is. De Xiaomi 12X kopen: 🤍 De Xiaomi 12X is een compacte en luxe topsmartphone, die toch betaalbaar is. Dat pakt erg goed uit. Hij kost krap €600 en scoort toch goed met zijn camera, luxe ontwerp en prachtige scherm. De prestaties van het toestel zijn niet van topniveau, maar ruim goed genoeg. Alleen de meest kieskeurige gebruikers zullen duidelijk merken dat dit toestel niet zo krachtig is als een 'echte' topsmartphone. Wat ik wel jammer vind, is dat het toestel nogal verouderde software heeft. Daarmee staat hij ondanks zijn goede updatebeleid op een 1-0 achterstand. Ook leuke extra’s als draadloos opladen en een volledig waterdichte behuizing missen. Toch is de Xiaomi 12X wat mij betreft een uitstekende keuze. Hij is modern, luxe, fijn in gebruik en voorzien van een prima camera. Wat mij betreft heeft Xiaomi daarmee een goede balans te pakken, wat een smartphone oplevert die voor veel gebruikers een aanrader zal zijn. Sterk werk, Xiaomi! Deze hoofdstukken worden in de video behandeld: 00:00 Intro 00:54 Design 02:16 Scherm 03:00 Prestaties 04:38 Software 07:00 Camera 08:31 Batterij 09:21 Conclusie - Steun SmartphoneMan door een aankoop te doen via een van deze affiliate links: - Amazon: 🤍 - Bol.com: 🤍 - CoolBlue: 🤍 - Graphics met dank aan 🤍markelijk: 🤍 SmartphoneMan: 2x per week een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone. SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod. Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Xiaomi Redmi 10 review

744924
6239
356
00:07:14
02.09.2021

It's hard not to like a phone like the Redmi 10 which offers a 90Hz IPS display, a large battery, a set of dual speakers, promising camera performance, and doesn't miss on any essential features - all for a price under €200. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the Xiaomi Redmi 10's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Track Info: Let Me Groove and Take Me Out Dancing by Neon One ▶ Meet our host Will: 🤍 Timestamps|Chapters: 0:00 Intro 0:20 Design and build 0:50 6.5'' LCD screen with 1080p resolution and 90Hz refresh rate 1:36 Stereo speakers, headphone jack 2:00 Side-mounted fingerprint scanner/power button 2:09 Storage options 2:15 Android and UI 3:25 Battery (5000mAh) endurance and charging (18W) test 3:51 Camera specs 4:03 Daylight photo quality 4:54 Low-light photo quality 5:37 Selfies 5:54 Video quality 6:18 Conclusion

¡QUÉ BESTIA! Xiaomi 12 Pro REVIEW

511947
14368
691
00:15:29
15.03.2022

🔥 Encuentra el mejor precio para comprar el Xiaomi 12 Pro aquí: 🤍 🔥 Descubre nuestra web Compra Smartphone: 🤍 💰🎁🏆 Aquí encontrarás las MEJORES OFERTAS: 🤍 ✔️🔔 Suscríbete a Topes de Gama: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Discord: discord.gg/cGkpRKUrfF 📲💡Visita la web Topes de Gama: 🤍 🤍 🤍

£50 for Adaptive ANC Earbuds?? | Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Review

19790
755
73
00:08:45
24.09.2022

Reviewing Xiaomi's Redmi Buds 4 Pro true wireless earbuds, some impressively budget-priced 2022 TWS boasting adaptive ANC and the full range of Bluetooth features. The Redmi Buds 4 Pro are among the best earbuds at this price, although the battery life estimate is rather high and the sound quality can't match rivals that are slightly more expensive. I've been testing out Xiaomi's TWS noise cancelling earphones for over a week now so here's my full, final verdict! Check out my reviews of other true wireless earbuds to see which is best for you. The Redmi Buds 4 Pro serve up some very impressive ANC at this budget cost. The adaptive tech works pretty well, while the cancelling helps to dampen traffic, trains and other constant background sounds. Battery life with noise cancellation active is only around 4-5 hours max, which is still good enough for a lengthy journey. However, despite the dual driver design and LDAC support, the Xiaomi Redmi Buds 4 Pro sound rather flat, lacking a detailed soundscape. Pretty standard for true wireless earbuds at this budget price. Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Review Chapters: 0:00 - Yammering on 0:35 - Design 2:10 - Xiaomi Earbuds app 2:53 - Ear detection & touch controls 4:06 - Active Noise Cancelling 5:19 - Audio quality 6:35 - Mic test 7:03 - Battery life 7:53 - Verdict

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G full review

272539
3666
278
00:08:19
10.04.2022

Out of the multitude of Redmi Note 11 phones out there, this may be the one to get. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the Redmi Note 11 Pro + 5G's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ To learn more, read our detailed text review: 🤍 ▶ Check out the full phone specs: 🤍 ▶ Track Info: ES_The Croissant - Sven Lindvall Timestamps|Chapters: 00:00 - Intro 00:22 - Design and build 01:49 - 6.67'' Super AMOLED, 1080p, 120Hz refresh rate 02:38 - Speakers and sound quality test 03:11 - Battery endurance and charging (120W) speed 03:40 - MediaTek Dimensity 920 5G 04:07 - Android 11, MIUI 12.5 04:36 - Camera specs 04:45 - Daylight photo quality 05:44 - Selfies 05:57 - Low-light photo quality 06:50 - Video quality 07:21 - Conclusion

Назад
Что ищут прямо сейчас на
review xiaomi Canal 4 film pendek free fire movie music video Air King Salmo 23 bispo Bruno Leonardo japanese 붕어빵장사 Ajebo comedy asmr อาหารทะเลไทย مزيكا شعبي Lyric phd fellowship in hindi Soccer s 23 опыление перца Bahane купить дом крыму без посредников инсулин Lucas Jussen