Peria

Peria смотреть последние обновления за сегодня на .

G4B (SHONY)-PERIA

55945
275
41
00:04:05
18.07.2012

🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 gadmoweret mp3 pormatshi

RESEPI PERIA GORENG TELUR TAK PAHIT

66064
569
35
00:06:01
22.12.2019

cara goreng peria kurang rasa pahit bila makan #periagorengbersaluttelur #periagoreng#crispy cooking tutorial,masak cara kita,cooking video

PERIA GORENG TELUR //#RESEPI simple tapi sangat sedap

34987
317
33
00:03:16
07.05.2020

#Periagorengtelur #paretumistelur

PI1M SUNGAI KLAH - MENGHILANGKAN PAHIT PERIA

22821
151
3
00:03:15
06.10.2016

PERIA MEMANG PAHIT. ADA PETUA UNTUK MENGHILANGKAN PAHIT PADA PERIA. CUBA TONTON VIDEO INI UNTUK MENGETAHUINYA. DAN CUBALAH....

Cara Tanam Peria : Peringkat Pembungaan dan Pengeluaran Buah

10067
169
19
00:09:40
20.08.2020

Video ini menceritakan pengurusan tanaman peria di peringkat pembungaan dan pengeluaran buah..

Tips Tumis Peria Tidak Pahit dan Lazat | Tips Kurangkan Pahit | Stir Fried Bitter Melon With Shrimp

4036
146
310
00:03:15
01.04.2021

Tumis sayur peria dengan udang basah (segar). Tidak memerlukan banyak bahan perisa kalau sudah dicampur dengan udang basah kerana rasa udang itu sendiri sudah lengkap rasanya 😁👍 Super easy stir fried Bitter Melon with shrimps recipe. Ingredients 1 Bitter Melon/Bitter Gourd - Peria 8-10 Prawns/Shrimps - Udang Segar 1 big Red Onion - Bawang Merah besar 2 Garlic - Bawang Putih 1 Red Chilli - Cili Merah Salt to taste - Garam secukup rasa 4 tbsp Oil - Minyak masak Tips : -Soak bitter melon with 1 tsp salt for 1/2 an hour, then rinse thoroughly Salt solution will remove much of the bitterness. Rendam peria dengan 1 st garam selama setengah jam untuk mengurangkan rasa kelat atau pahit. - Stir fry for 2-3 minutes Tumis sekejap ja supaya masih sedikit rangup bila dimakan Selamat mencuba Terimakasih kerana sentiasa memberi sokongan... kepada yang baru hadir ke channel ini, jangan lupa Like, Comment and Subscribe ya 💖 Thank you for watching... xx #SayurPeria #PeriaTidakPahit

Sayur Peria Goreng

684
102
22
00:05:20
10.10.2022

Bahan-bahan :- 1 biji peria 1 biji telur ½ biji bawang merah besar 2 ulas bawang putih 1 biji cili Sedikit serbuk kunyit #sayur #peria #periagoreng

Kerabu Peria Simple Resepi || Dapur Surirumah

232
74
24
00:05:15
05.11.2022

#kerabuperiasimple #masakmasaksimple #resipiperia 🤍 🤍 /kerabumanggaperia 🤍 🤍

Make Pickled Bitter Gourd Style Leni / Cara Leni Membuat Acar Peria

1873
43
00:09:58
20.09.2020

Acar Peria / Pickled Barter Gourd Bahan2 Peria Bunga Kantan Ikan Bilis Tomato Bawang Merah Limau Kasturi Cili Padi Cili Besar Garam Pati Ayam Semoga ada semua boleh mencobanya..

ანსამბლი ბრავო მეტეხი - ჩემო ფერია / Ensemble Bravo Metehi - Chemo Feria

1184722
6812
189
00:03:33
31.07.2019

Downdload/გადმოწერა/Скачать: 🤍 Spotify: 🤍 iTunes: 🤍 Deezer: 🤍 Facebook: 🤍 VK: 🤍 Instagram: 🤍 გამოიცა ჩვენი პირველი ალბომი, რომელშიც შევიდა ბრავო მეტეხის ყველა პოპულარული სიმღერა. გთხოვთ, გადახვიდეთ ქვემოთ მითითებულ ბმულზე და მოგვისმინოთ ნებისმიერ თქვენთვის სასურველ მუსიკალურ პლათფორმაზე. ბმული იხილეთ დაბლა. Опубликован наш первый альбом, в котором вошли все популярные песни Браво Метехи. Теперь вы можете слушать нас на любой, удобной для вас, музыкальной платформе. Ссылки указаны ниже. Our first album is released, that unifies all of the popular songs of Bravo Metehi. Now you can listen to us on any music platform, suitable for you.

Jom Belajar cara tuai hasil tanaman peria dan pantang larang tuai tanaman peria

1350
23
3
00:05:50
24.03.2022

-Tutorial panen pare -kesalahan ketika tuai peria -cara betul tuai peria #pertanian #peria

resepi buat peria tumis udang kering by kak nur@tip hilangkan pahit peria

39403
857
162
00:08:15
21.11.2021

resepi peria tumis udang kering ini sgt sedap kawan2 Bahan yg mudah Dan cara Masak yg ringkas rasanya Amat2 sedap .kak Nur juga kongsi Cara hilangkan rasa pahit peria . Mari Cuba kawan2 bahan2 nya .......... .... 1/2 biji peria 1 gengam udang kering ( direndam 2 biji cili api merah 2 biji bawang merah kecil 3 ulas bawang putih 2 biji telur garam secukupnya perasa secukupnya

Cara tanam anak pokok peria & cara sulam peria

2501
24
1
00:03:27
15.02.2022

#periabesar #periakatak #peria #tanamanfertigasi #parafertigasi #kebun #garden #ilmu #pengalaman #pertanian #pertanianindonesia #pertanianmalaysia

Peria rotativă: 5 pași să o folosim corect

8681
82
1
00:09:44
12.09.2022

Doar pe VOYO ai super-filme, cele mai noi seriale, productii TV românești de succes și transmisii sportive live! → 🤍 Nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube → 🤍 Urmărește VOYO pe paginile de Social Media: ➥ Facebook: 🤍 ➥ Instagram: 🤍 ➥ TikTok: 🤍 Urmărește PRO TV Plus pe paginile de Social Media: ➥ Facebook: 🤍 ➥ Instagram: 🤍 ➥ TikTok: 🤍 Rămâi la curent cu Adela pe rețelele noastre de socializare: ➥ Facebook: 🤍 ➥ Instagram: 🤍 Ai conținut fresh și informații exclusive și pe: ➥ Facebook: 🤍 ➥ Instagram: 🤍 Vorbește lumea este un show plin de viață, umor si voie bună, care pune în prim plan subiecte de lifestyle și știri mondene!

CARA MASAK SAYUR PERIA DAN TIPS KURANGKAN RASA PAHIT PERIA (eng.sub) #moktihchannel

11804
194
24
00:10:35
23.06.2021

CARA MASAK SAYUR PERIA DAN TIPS KURANGKAN RASA PAHIT PERIA (eng.sub) #moktihchannel bahan-bahan 3 biji peria 3 biji bawang kecil merah 3 ulas bawang putih 1 biji lada besar merah sedikit ikan bilis 2 biji telur sedikit garam sila tonton video untuk mengetahui cara masaknya terima kasih peria goreng, peria goreng tepung rangup, peria idaman, peria goreng rangup, peria masak lemak, peria terhebat, peria goreng telur, peria sumbat, peria katak goreng, perisa ayam, peria air fryer, peria anna movie, peria anna song, peria animacia qartulad, peria goreng ala mamak, peria sumbat ayam, peria goreng air fryer, peria besar, peria band, peria biasa, peria bangladesh, peria boleh makan dalam pantang, peria buaya, peria belut, peria baik untuk ibu hamil, peria crispy viral, peria crispy resepi, peria crispy, peria chew, peria chew alam maya, peria celup tepung, peria crispy spicy, peria chew khasiat, peria dan bulan, peria dan gout, peria dan epal hijau, peria dalam pantang, pheria dhana mo pakhaku, peria denman, persia dog, periya dammu, peria epal hijau, peria salted egg, peria esnek korniş, persia jamby el favo, peria dhe engjellusha, alterações pulpares e periapicais, diagnostico pulpar e periapical, patologias pulpares e periapicais, periartrite spalla e cervicale, peria fertigasi, tanaman peria fertigasi, wulan peria full movie, fried petai, coafat cu peria si feonul, film pria sejati, peria goreng tepung bestari, peria goreng udang, peria goreng tepung, peria goreng mamak, palani g periasamy, dr palani g periasamy, peria hebat, peria hutan, peria herbal powder, peria hantu, peria hidroponik, hilang pahit peria, kuih peria kacang hijau, hilangkan pahit peria, peria idaman karaoke, peria ibu mengandung, peria goreng indian style, pare tumis ikan bilis, peria masak indian style, peria sumbat isi ayam, pria masak ikan masin, i periyasamy, i periyasamy dmk, i periyasamy varalaru, imperial march, petai jeruk, peria jerry, peria jeruk, jason pereira, jason perez vlog, joann peoria, jayson peria, j4son peria, peria katak masak apa sedap, peria katak goreng rangup, peria katak goreng telur, peria lace romper fashion nova, peria lo priya, periya light, peria lo priya human sagar, peria lace romper, wall peria lokogeet, wall peria lokogeet video, peria masak, peria masak telur, peria masak taucu, peria masak chinese style, peria masak lemak udang, peria milin, peria masak sos tiram, periya nellikai recipe in tamil, che nom peria, kuih peria cik nom, nuria piera, pria naik karpet terbang, karaoke nada pria, negara krisis pria, nanda peris, n periasamy, dr.n.periyasamy physics, feria feria odia song, o peria peria, orang makan peria, prince of persia, ootd pria, ombre cu peria, perianal o que é, o que fistula perianal, peria putih, peria pantai, peria plus kunyit hitam, peria plus kunyit hitam kkm, peria panjang, peria pahit, peria paling ganteng di dunia, peria plus capsule, peria resepi, petai rebus, peria rangup, peria recipe, peria rotativa, peria rotativa babyliss, perie rotativa rowenta, cara goreng peria rangup, peria sejati, peria sumbat daging babi, peria sumbat isi ikan, peria sumbat kukus, peria sambal telur, peria tumis, peria tumis telur, peria tak berdusta, peria tikus, peria telur, peria tambah darah, peria tumis ikan bilis, peria udang, sambal petai udang, ulam peria, ulam peria katak, peria sumbat udang, gulai udang petai, resepi peria goreng udang, periya viyalan, wall peria video song, resepi kerepek peria crispy viral, volume cu peria rotativa, alfredo peria virus, perial v puri, perial v puri song, perial v puri serials, pearl v puri case, identity v perias mayat, wall peria gaan, wall peria bhawaiya gaan, wulan peria, wall peria dj song, wall peria dj, x peria xz1, xperia xz3, sony x peria xz1, x peria xz2, sony xperia xz2, x peria xz3 pubg, x peria x compact, sony x peria x, x peria 10, x peria 1 iii, x peria xz, x peria xzs, yannick peria, sal y peria, enfermedades pulpares y periapicales, diagnosticos pulpares y periapicales, diagnóstico pulpar y periapical, sal y perrear, sony xperia z, sony xperia z2, sony xperia z3, sony xperia z5, zgapruli peria, sony xperia z1, xperia z, sony xperia, xperia 1 iii, xperia 1, sony xperia 1, sony xperia 10, 16 periye gechi, x peria 10 iii, x peria 1 ii, x peria 10 ii, peria chronicles 2021, peria 2 mono, gaya rambut pria 2021, xperia 2021, periactine 4 mg فوائد, sony xperia 5, peria gta 5, x peria 5 ii, gta 5 pariah, perias cilik umur 9 thn

Peria Masak Lemak Cili Api dengan Udang

5269
108
7
00:06:03
31.08.2021

#periamasaklemakciliapidenganudang #periamasaklemakciliapi #periamasaklemak Assalamualaikum Hari ni, DAPOQ DANGAU masak peria dengan udang. Peria ni walaupun pahit tapi sedap sangat. Kadang dah tatau nak masak apa dengan peria kan. So boleh la cuba resepi peria masak lemak cili api dengan udang ni. Resepi mudah dan sangat sedap. PERIA MASAK LEMAK CILI API DENGAN UDANG. Bahan-bahan nya : 1 biji peria - dibersihkan dan direndam dengan sedikit garam Udang - sy guna udang harimau, dibelah belakang Santan secukup nya 1 batang serai 3 keping asam keping Garam Serbuk cukup rasa Bahan dikisar: 2 biji cili besar 5 tangkai cili api 2 ulas bawang putih 3 biji bawang merah sedikit kunyit hidup Cara masak : Masukkan bahan kisar ke dalam kuali dengan sedikit air. Masak sehingga kering dan cili masak. Kemudian masukkan santan. Masukkan serai dan juga asam keping. Kemudian masukkan peria, udang, garam dan serbuk cukup rasa. Kacau2 dah siap menu kita peria masak lemak cili api dengan udang. Selamat mencuba. DAPOQ DANGAU

Bravo Metehi -Chemo feria (live)

4193636
16376
931
00:04:09
03.05.2020

Downdload/გადმოწერა/Скачать: 🤍 Spotify: 🤍 iTunes: 🤍 Deezer: 🤍 Facebook: 🤍 VK: 🤍 Instagram: 🤍 გამოიცა ჩვენი პირველი ალბომი, რომელშიც შევიდა ბრავო მეტეხის ყველა პოპულარული სიმღერა. გთხოვთ, გადახვიდეთ ქვემოთ მითითებულ ბმულზე და მოგვისმინოთ ნებისმიერ თქვენთვის სასურველ მუსიკალურ პლათფორმაზე. ბმული იხილეთ დაბლა. Опубликован наш первый альбом, в котором вошли все популярные песни Браво Метехи. Теперь вы можете слушать нас на любой, удобной для вас, музыкальной платформе. Ссылки указаны ниже. Our first album is released, which unifies all of the popular songs of Bravo Metehi. Now you can listen to us on any music platform, suitable for you.

CARA MASAK PERIA TAK PAHIT , TAHAN LAMA , SANGAT LAZAT

104
46
61
00:04:16
23.07.2022

Assalamualaikum semua, Hari ini saya nak berkongsi RESEPI PERIA ANTI PAHIT, tak sussah dan pastinya lazat dan sihat.. tidak diremas dan tidak diberi garam/cuka/lainnya.. #pareantipahit #periatakpahit #peria #sayurpare #resepimudah #menghilangkanrasapahitpadapare #tumispare #parenopahit #caramembuattumispareantipahit #caramasakperiaantipahit #resepimasakanpareantipahit #masakperiaagartakpahit #paretidakpahit #resepiparetetaphijau #periatetaphijau #truefoodchannel #masakanmalaysia #masakapasedap #masakanrumahan #masaksederhana Tags: Menghilangkan Rasa Pahit Pada Pare, Tumis pare, Pare No Pahit, Cara Membuat Pare Agar Tidak Pahit, Cara Membuat Pare Anti Pahit, Masak Pare Agar Tidak Pahit, Tumis Pare, Resep Tumis Pare, Resep tumis pare tetap hijau, Tumis pare tetap hijau segar, Mama Azka Kitchen, Pare Tidak Pahit, Resep Masak Pare Anti Pahit, Tumis Pare Tidak Pahit, resepi masakan melayu tradisional, buah peria, masakan melayu, resepi peria goreng, macam mana nak bagi peria tak pahit, kitchen, memasak, cara goreng peria tak rasa pahit, cara goreng peria agar tak pahit, peria goreng kunyit, malay cooking, resepi peria goreng bertelur, resepi simple, cara goreng peria, resepi peria goreng telur, resepi masakan melayu, cara masak buah peria agar yak pahit, cooking, tips peria tak pahit, masak cara kita, resepi masakan sedap

Peria Goreng Berlada dengan Udang Macam ni buatkan nasi bertambah

7465
98
29
00:05:17
17.06.2022

Assalamualaikum... Lama betul Ainul Raudhah x upload video lbih kurang dlm 2 bln lebih asbab masalah kesihatan .. Kali ni saya Nak kongsikan Resepi Feberet saya iaitu... Peria Goreng Berlada + Udang Bahan²: 1 biji peria 11 ekor udang 1 biji bawang besar 2 ulas bawang putih 2 biji cili padi 1 biji lada besar merah 1 biji lada besar hijau garam + perasa minyak masak air SelaMaT Mencuba 🥰🌹 #periagoreng #resepiperiagorengberlada #sayurperiagorengberlada #udanggorengberlada

Peria Goreng Masak Telur Masin

755
85
61
00:06:32
29.09.2020

Haiiii...Hari ni saya kongsi cara masak peria goreng telur masin. Bahan-bahan-: - Peria 1 ( berat 357 gram ) - Daun kari 3 tangkai - Tepung bestari garlic 10 sudu besar - Butter 80 gram - Bawang putih 5 ulas - Telur masin 1 biji Tips-: Goreng peria hingga rangup supaya krup...krupp kalau di makan. Selamat mencuba😊 🤍

cuba masak peria goreng telur-tips agar peria tidak pahit

17329
149
10
00:02:44
06.04.2020

peria goreng telur Assalam semuanya.ini resepi peria goreng telur air tangan ibu saya... 1 biji peria sederhana besar 1 biji bawang besar 1 biji lada besar kuning 1 biji lada besar merah 2 biji bawang merah 3 biji cili 1 sudu kecil serbuk cili telur 2 biji ikan bilis lbih kurang 10 ekor(terpulang pada masing-masing) garam 1 sudu besar(untuk merendam peria)-supaya tidak pahit serbuk perasa #periagorengtelur #periasedap #periatidakpahit #resepiperia peria goreng, peria crispy & spicy, bitter gourd, crispy & spicy, how to make, home made, viral

SPICY BITTER GOURD FRY SALTED EGG | (peria masak telur masin pedas) . chrunchy, spicy, delicious 😋

2005
59
48
00:05:14
03.04.2021

Ingredients : bitter gourd ( sliced thinly ) salted eggs ( yolk, mashed ) green chili garlic ( chopped/ mince ) curry leave butter vegetable cooking oil corn starch I hope you will like this video, LIKE, COMMENT, SHARE & SUBSCRIBE for more video. Thank You :)

Peria Masak Lemak Putih | Makan dengan Ikan Goreng & Sambal Belacan X Pandang Kiri Kanan

71
8
0
00:04:59
19.10.2022

Assalammualaikum.. Hi semua.. Siapa suka makan peria.. Walaupun rasanya sedikit pahit tetapi selepas di masak sedap sekali.. Digabungkan kan lula dengan sambal Belacan dan ikan goreng.. Fuhh memang sedap.. Jom tonton resepi peria Masak Lemak Putih Bahan Bahan Peria Masak Lemak Putih 1 biji peria 2 biji bawang merah 1 ulas bawang putih 1 sudu udang kering 1 kotak kecil santan Garam secukup rasa Sedikit perasa #periamasaklemakputih #resepisayur

Peria Masak Telur tidak pahit #foods #shorts

1574
20
1
00:00:20
21.11.2022

peria potong kecil 1 biji bawang 1 biji bawang putih 4 ulas chilli padi 4 biji telur 2 biji tomato 1 biji minyak secukup garam secukuo kunyit 1/2 sudu panaskan kuali tumis bawang merah , bawang putih, chilli dan daun kari. masukkan peria tumis lepas 3 minit masuk kunyit dan garam secukup. tumis hingga serata dan biar 5 hingga 7 minit. betul2 dah masak lembut baru masuk telur biar sekejap baru kacau semua. lepas tu boleh hidang untuk makan. memang sedap tidak pahit

CARA PETIK PERIA DENGAN MUDAH

3442
83
131
00:02:31
13.06.2020

Hari ini saya ambil sayur di belakang rumah.Untuk mengelakkan sayur daripada di sengat, saya membungkus sayur saya dengan kertas.Hari ini saya akan menunjukkan cara putik peria dengan mudah.semoga terinspirasi.dan bermanfaat.daripada Watie channel.

Yuk kita petik buah peria#shorts

1456
29
8
00:00:08
11.11.2022

Petik sayur peria di kebun

Peria Goreng Yang Surrrr

4381
244
29
00:03:04
16.07.2022

Potong Peria bulat bulat jangan terlalu nipis atau terlalu tebal yea . Biji jangan dibuang, kita biar biji sebab boleh dimakan selepas digoreng. Chef pakai 250g Peria cukup untuk 3-4 org, so sukatan dia pun untuk 250g . Kalau nak lebih boleh gandakan dua kali atau 3 kali. Lepas potong bagi cuci bersih lepas tu bagi keringkan dgn tuala bersih atau tissue dapur . masukkan Peria kedalam sebuah mangkuk, lepas masukkan ½sk Serbuk Ketumbar ½sk Serbuk Jintan Putih ½sk Serbuk Jintan manis ½sk Serbuk kunyit 1½Serbuk cili ½sk garam 1sd tepung beras 1sd tepung jagung 1sd tepur gandum 2sd minyak masak bagi Gaul hingga rata . kalau terlalu kering boleh renjiskan sedikit air jgn terlalu banyak yea Panas minyak dalam kuali, bila minyak dah panas masukkan peria yg digaul dgn tepung tadi dan goreng hingga garing . lepas peria dah garing boleh angkat dan toskan . makan peria goreng bersama nasi atau makan begitu saja memang surrrr tolong subscribe  channel chef 🤍 peace ✌️

Kudapan Peria Goreng Rangup | Tips Kurang Pahit

4821
53
1
00:01:00
12.06.2021

Resepi Peria Goreng Rangup.. Ni kalau makan sambil tengok drama confirm tak sedar licin sebalang.. Dalam video ni Che Kam ada share tips untuk buat peria kurang rasa pahit.

Rahsia Peria Katak

52913
373
31
00:04:12
24.07.2019

Peria katak adalah sejenis sayuran yang tidak digemari ramai kerana rasanya yang pahit. Namun ia kaya dengan pelbagai khasiat yang baik untuk kesihatan terutamanya kepada penghidap kencing manis. Satu lagi 'rahsia' sayuran ini berjaya ditemui iaitu sebagai ubat mencuci dan menyembuhkan luka akibat kencing manis menerusi penyelidikan sekumpulan penyelidik Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul (FBSB) Universiti Putra Malaysia (UPM). - #HMETRO #METROTV 🤍 🤍 🤍 🤍

Kuih peria kacang merah, paling senang sedap dan cara hasilkan bentuk yg cantik.

405
14
7
00:03:16
03.11.2022

Resepi kuih peria inti kacang merah Bahan - bahan 2 1/2 cawan tepung pulut 3 sudu makan tepung gandum 1 sudu kecil garam 1 cawan santan pekat 1/3 cawan air Kacang merah ( inti ) #resepimudah #resepisedap #resepikuih kuih peria, kuih peria kelantan, kuih peria kacang hijau, kuih peria kacang merah, kuih peria frozen, kuih peria katak, kuih peria inti kelapa resepi kuih peria, resepi kuih peria sukatan cawan, resepi kuih peria inti kacang hijau, resepi kuih peria inti kelapa, resepi kuih peria katak, resepi kuih peria che nom, resepi kuih peria azie kitchen, resepi kuih peria frozen, resepi kuih peria kelantan 🤍

Peria goreng + telur#shorts

4833
36
2
00:00:16
26.10.2022

Alfredo Peria

2142
32
3
00:01:24
22.05.2021

Apoyo del Universo Soda. Músicos invitados, productores, ingenieros, asistentes, y directores de arte que participaron con Soda Stereo, unen sus voces para apoyar su ingreso al Rock and Roll Hall of Fame. Alfredo Peria: Cantante y productor, quién a lo largo de su carrera trabajó con artistas como Daniel Melero, Sergio Rotman (Fabulosos Cadillacs), Willy Crook (Redonditos de Ricota) y los hermanos Moura (Virus). Actualmente tiene un nuevo proyecto llamado PERIA 2mono. #sodastereorockhall #sodastereo #gustavocerati #zetabosio #charlyalberti #graciastotales #alfredoperia

Jus Apple Hijau Peria Saderi Bagus sekali untuk Kesihatan #menudiet

7073
102
94
00:03:37
09.02.2021

#Resepi Jus Apple Hijau Peria Saderi #Juice 3 Rasa Apple hijau Peria Katak dan Saderi #Cara membuat Jus Apple Hijau yang sedap di tambah pula Peria Katak yang tinggi khasiat serta Batang Saderi yang sangat bagus di buat jus. Ia juga di kira menu diet yang mudah kenyang dan tinggi khasiat. CARA MEMBUAT JUS APPLE HIJAU PERIA SADERI GABUNGAN 3 RASA BERBEZA BAGUS SEKALI UNTUK DIET KESIHATAN Bahan-bahan : 1 biji Peria Katak 1 batang Saderi 1 biji Apple Hijau 1 cawan Air Cara membuat seperti di dalam video. Selamat mencuba. Semoga bermanfaat. Jangan lupa tekan butang SUBSCRIBE, dan aktifkan butang loceng bagi mendapat video terbaru, serta LIKE dan SHARE pada kawan & jangan lupa tinggalkan KOMEN di ruangan komen bagi penambahbaikan. #JusAppleHijau #Juice #PeriaKatak #BatangSaderi #Jus3Rasa

PERIA 2 MONO - VICTIMA (PEOPLE THEATRE REMIX VIDEO)

593
31
5
00:04:32
10.09.2021

THE REMIXES - PEOPLE THEATRE Remix por Peter Rainman Producción : O.L.P. / Paranormal music Direcion de Fotografía-Camara y Co Dirección: Sebastian Monaco 2da Camara y BackStage: Ariel Fusco Ediciòn y Direcciòn : Franco Cesario Make Up : Yamil Judith Arte : Cecilia Olariaga Descarga nuestra música de: peria2mono.bandcamp.com

MACAM MANA BUAT KEREPEK PERIA KATAK ? (english subtitles) #moktihchannel #kerepekperiakatak

6618
114
24
00:09:06
11.01.2021

macam mana buat kerepek peria katak,disini moktih tunjuk cara,yang penting anda nak belajar ,jom tonton sampai habis baru ilmu yang dapat pun mantap bahan-bahan 5 biji peria katak tepung goreng ayam ( x kisah jenama apa) sedikit garam #moktihchannel #kerepekperiakatak #easttowest #resepiviral #Youtuberpkp2021

Resepi Peria Katak Resepi Mudah dan Sedap

1062
17
0
00:03:35
12.02.2022

#periakatak #resepimudah #resepisedap #resepiperia

Назад
Что ищут прямо сейчас на
peria rashid belhasa philharmonic f2p kazuha angry birds game play 副業鬱 james a. janisse #経済格差 qwerywood mi band 5 review Kerala news live кукла лол デスノート op NICOLEMADI 金曜八時 sudhir live 花上貴之 ashley rickards capricho arabe выбор прицепа