Fenix mini opinie

Fenix mini opinie смотреть последние обновления за сегодня на .

Fenix Mini Vaporizer | Instrukcja | Unboxing | Opinie

44249
406
88
00:13:33
10.11.2019

Przed wami unboxing i recenzja waporyzatora fenix mini, czyli stosunkowo taniego waporyzatora do 300, a nawet 200 zł ! Jak używać fenixa mini? W naszym najnowszym filmiku znajdziecie kilka tipów odnośnie pierwszego startu z fenixem mini, czyli między innymi jak zmienić temperaturę w fenixie mini, jak obsługiwać fenixa a także po prostu jak go używać. Obsługa fenixa mini jest banalnie prosta. Ogranicza się zaledwie do wypchania urządzenia suszem CBD dostępnym w naszym sklepie, włączenia waporyzatora jednym przyciskiem i inhalacji wytwarzaną parą. Waporyzator Fenix Mini kupicie tutaj 💨🤍 💨 Fenix mini jaka temperatura? Temperatura, którą należy ustawić na fenixie zależna jest od tego, jakiego rodzaju ziół używamy. Cały temat szeroko poruszamy na naszym blogu: 🤍 💨 Pełna recenzja włącznie z informacjami na temat zmiany temperatury z fahrenheitów na celsjusze, a nawet tipy, których nie było filmiku są dostępne na naszym blogu: 🤍 💨 Wykonanie : SKAZANY NA TRUCKerke | 🤍 📸💨 🤍

Fenix Mini - Wrażenia po 3 miesiącach użytkowania

2009
27
15
00:06:11
06.12.2022

Z kodem "kacper15" 15zł zniżki na Fenixa mini:🤍 Film został nagrany poza granicami Polski. W filmie występują profesjonalni aktorzy a wszystkie wydarzenia w nim zawarte są fikcyjne. 0:00-0:25 - Wstęp 0:25-2:15 - Specyfikacja 2:15-4:20 - Jak używać? 4:20-5:20 - Sesja 5:206:10 - Podsumowanie

Tani i dobry? *Waporyzator FENIX MINI*

10710
166
17
00:07:23
23.11.2020

Czy TANIOŚĆ i JAKOŚĆ może iść w parze? Fenix MINI może być tego dobrym przykładem. WAPORYZATOR DO 300 ZŁOTYCH idealnie do niego pasuję i naprawdę potrafi być lepszy od dużo droższych sprzętów. 🤝 Współpraca / Cooperation: KushSusz🤍gmail.com 🌍 Instagram: 🤍instagram.com/KushSusz 🔞 Wszystkie produkty testowane, recenzowane na moim kanale są dopuszczone do obrotu na terenie Polski, oraz sa produktami LEGALNYMI, zawierającymi głównie CBD.

Fenix Mini Vaporizer (Waporyzator) Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

124597
1422
381
00:15:49
27.07.2018

❗️Pobierz ebook "Rodzaje i typy waporyzatorów" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Video-Recenzja Fenix Mini Vaporizer autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja Fenix Mini Vaporizer - spis treści: 1. Zawartość zestawu - 00:53 2. Obsługa & moja opinia - 04:24 3. Inhalacja - 09:06 Fenix Mini Vaporizer to kolejny recenzowany przeze mnie vaporizer należący do kategorii tzw. ultra-portables, czyli najmniejszych i najbardziej przenośnych urządzeń tego typu. Fenix Mini to waporyzator hybrydowy (podgrzewa susz poprzez połączenie konwekcji i kondukcji) ze zdecydowaną przewagą konwekcji. Zapewnia od bardzo duże ilości pary o świetnej jakości, jest niezwykle prosty w obsłudze i bardzo oszczędny jeśli chodzi o zużycie materiału roślinnego. Szybkie nagrzewanie (20 s), regulacja temperatury z dokładnością do 1 stopnia oraz wytrzymała konstrukcja to dodatkowe atuty tego waporyzatora. Fenix Mini Vaporizer to w mojej ocenie 1 z 3 najlepszych vaporizerów przenośnych dostępnych w cenie do 500 zł. Recenzje dwóch pozostałych (X-MAX Starry V2 oraz XVape Fog) znajdziecie na moim kanale. Video-Recenzja Fenix Mini Vaporizer to szczegółowy przewodnik po tym urządzeniu. Prezentuję w niej zawartość zestawu, tłumaczę obsługę tego urządzenia oraz omawiam szczegółowo jego zalety oraz wady. Pod koniec filmu wykonuję też pokazową inhalację przy pomocy w pełni legalnego w Polsce suszu konopi siewnych (przemysłowych) firmy Hemp Yourself - susz ten nie jest już dostępny (problem z dostępnością po stronie producenta), natomiast wkrótce możecie się spodziewać nowego suszu CBD, który pokażę Wam na swoim kanale :-) Przeczytaj pogłębioną recenzję Fenix Mini Vaporizer: 🤍 ❗Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully ❗ 🤍 Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna! Podczas nagrywania filmu używałem tylko i wyłącznie w pełni legalnego suszu konopi siewnych (włóknistych/przemysłowych) produkcji polskiej firmy Hemp Yourself. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.

TYTANOWY FENIX MINI | Fenix Titanium by 420VAPE #unmopsing

21477
671
136
00:19:24
04.08.2021

Posiadanie, uprawa i handel marihuaną w niektórych krajach, w tym Polsce są nielegalne. Ten film nie ma na celu namawiania do czynności nielegalnych czy szkodzących zdrowiu. Materiał ma charakter informacyjny i edukacyjny. EssA! 📰Masz newsa?: donos🤍weedweek.pl 💸Współpraca: mops🤍weedweek.pl #waporyzacja #fenix

Recenzja Blackberry Kush od kushaze, Fenix Mini vs Arizer Solo 2 + bogdan - oraz - KONKURS ! :)

1956
24
8
00:21:30
18.12.2020

W filmie zrecenzuję waporyzator Fenix Mini, porównam go praktycznie do Arizer Solo 2, opiszę jego wady i zalety. Na testy wjedzie susz BLACKBERRY KUSH ze sklepu kushaze.pl. Susz zawiera do 0,2% THC - jest to produkt legalny w myśl prawa Państwa Polskiego. Produkt wolny od efektów psychoaktywnych (THC do 0,2%) Poziom CBD: ~4,1% I startujemy z konkursem: do wygrania susz CBD dla dwóch osób po jednym słoiczku dla każdej. Są to: BLACKBERRY KUSH oraz ZKITTLEZ od kushaze.pl Żeby wygrać: - subskrybujcie kanał - zostawcie łapkę pod filmem - w komentarzu wpiszcie "#CBD" 23 grudnia wylosuję dwie osoby i odezwę się via YT w celu ustalenia przesyłek :) Powodzenia ! :) Życzę przyjemnego oglądania ;) Zachęcam do Subskrybowania, Like'owania, ustawcie dzwoneczek ! Większość asortymentu - i jeszcze więcej - możecie kupić na stronie kushaze. Dziękuję ekipie kushaze.pl za miłą współpracę ! Piona ! :)

TOP5 częstych błędów początkujących - VapoManiak [1080p]

13660
345
39
00:07:42
17.09.2021

❗️Pobierz ebook "Jak wybrać waporyzator?" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Film VapoManiaka poświęcony 5 błędom często popełnianym przez początkujących fanów waporyzacji. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. TOP5 częstych błędów początkujących - z tego filmu dowiesz się: 👉 O czym początkujący fani waporyzacji często zapominają? 👉 Jak to jest z tą temperaturą waporyzacji? 👉 Na co zwrócić uwagę przy napełnianiu waporyzatora suszem? 👉 O czym należy pamiętać podczas zaciągania się parą? 👉 Co zrobić, aby waporyzator służył jak najdłużej? Wielu początkujących użytkowników waporyzatorów popełnia jeden lub kilka z najczęstszych błędów, na skutek czego waporyzacja nie przebiega poprawnie lub jest mniej skuteczna, przez co ta metoda przyswajania ziół może zostać negatywnie oceniona przez początkującego jej adepta. Warto jednak wiedzieć, że waporyzacja rządzi się swoimi specyficznymi prawami i aby móc w pełni czerpać z niej korzyści należy pamiętać o kilku podstawowych zasadach. W swoim filmie opowiadam o 5 błędach często popełnianych przez początkujących użytkowników waporyzatorów. Podpowiadam, jaki jest pierwszy ważny krok przed przystąpieniem do waporyzacji, o którym wiele osób nie wie lub zapomina. Dzielę się także refleksją na temat ustawiania temperatury, ponieważ z tym związany jest inny z popularnych błędów początkujących. Podpowiadam także, co mogło pójść nie tak w obszarze napełniania waporyzatora suszem oraz zaciągania się parą z niego. Na koniec zaś przypominam, co jest konieczne, aby utrzymać urządzenie w odpowiedniej kondycji. Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania konopi indyjskich - pamiętaj, że na terenie RP nadal są one nielegalne w celach rekreacyjnych i legalnie dostępne jedynie do zastosowań medycznych, na receptę. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍​​​​​ Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

NAJLEPSZE WAPORYZATORY DO 500 ZŁ

48804
1387
204
00:08:06
26.11.2018

🌱 Pomóż mi dalej działać i wesprzyj na ▶ 🤍 🙏 Czytaj newsy na ▶ 🤍 | W tym filmie z serii Sekrety waporyzacji poznasz TOP 3 waporyzatorów do 500 zł. Wybrałem dla Was najlepsze z najlepszych waporyzatorów służących aromaterapii. 🙏 Wsparcie od widzów kanału jest szczególnie istotne, gdyż pozwala mi funkcjonować i dalej tworzyć niezależne treści. Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zostaniesz jednym z moich Patronów i tym samym dołączysz do mojej grupy na FB ▶ 🤍 ▶ Patronite 🤍 ▶ Tipanddonation 🤍 ▶ PayPal 🤍 ▶ Konto 49 1140 2004 0000 3202 7627 3328 Odbiorca: Damian Sobczyk Tytuł przelewu: "darowizna" Z góry wielkie dzięki! Jesteś super! ▶ Czytaj newsy na 🤍 ▶ Polub na FB 🤍 ▶ Obserwuj na IG 🤍 ▶ Obserwuj na TT 🤍 ▶ Subskrybuj mój drugi kanał 🤍 Intro: Grafika: Hubert 🤍 🤍 Animacja logo: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Muzyka: The Truth - Easily Embarrassed 🤍 🤍 Miniaturka: Kacper Marczukiewicz - 🤍 #waporyzacja #waporyzator #vaporizer Pozdro! Mestosław Ps. Film powstał wyłącznie w celach edukacyjno-informacyjnych. Autor nie zachęca do niebezpiecznych lub nielegalnych działań, a jedynie przedstawia treści, które mają na celu zredukować potencjalne szkody, jakie mogą wynikać z użytkowania substancji psychoaktywnych.

Healthy Rips FURY 2 vs. Fenix Mini Vaporizer (Waporyzator) - VapoManiak [1080p]

6602
91
46
00:07:45
07.10.2020

❗️Pobierz ebook "Rodzaje i typy waporyzatorów" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Porównanie Healtyh Rips FURY 2 Vaporizer oraz Fenix Mini Vaporizer autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. FURY 2 to mały, niezwykle dyskretny i bardzo sprawnie działający waporyzator hybrydowy z przewagą konwekcji. Dostarcza on dużych ilości świetnej jakościowo pary o czystym smaku i jest przy tym niezwykle oszczędny i wydajny. Dodatkowo jest bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze, choć więc zadowoli nawet zaawansowanych użytkowników, to poradzą sobie z nim również Ci całkowicie początkujący. Czy więc FURY 2 ma jakieś poważniejsze wady? Czy warto go wybrać zamiast sporo tańszego Fenixa Mini? Na te i inne pytania odpowiadam, w swojej Video-Recenzji FURY 2! W Video-Recenzji Healthy Rips FURY 2 opowiadam szczegółowo o wszystkich aspektach tego waporyzatora. Tłumaczę zasadę jego działania, pokazuję wszystkie elementy zestawu, drobiazgowo analizuję wszystkie wady i zalety tego waporyzatora, na końcu zaś wykonuję pokazową inhalację przy pomocy legalnych ziół - żeby pokazać Wam, jak FURY 2 działa w praktyce. Przeczytaj pogłębioną recenzję FURY 2 Vaporizer: 🤍 ❗️Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna w celach rekreacyjnych i dostępna jedynie na receptę. Podczas nagrywania filmu używałem tylko i wyłącznie w pełni legalnego suszu konopi włóknistej (przemysłowej) o zawartości THC poniżej 0,2%. Prezentowany waporyzator jest przeznaczony do inhalacji tylko i wyłącznie legalnymi ziołami do aromaterapii, takimi jak mięta czy rumianek. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Akcesoria do Fenix Mini / FURY 2 - VapoManiak [1080p]

28730
419
129
00:18:12
01.10.2019

❗️Pobierz ebook "Jak wybrać waporyzator?" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Film autorstwa VapoManiaka o akcesoriach do waporyzatorów Fenix Mini / FURY 2. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału! Akcesoria do Fenix Mini / Fury 2 - spis treści: 1. Wstęp - 00:15 2. Przegląd akcesoriów - 01:15 3. Kapsułki dozujące - 02:40 4. Bubbler I - 07:51 5. Bubbler II - 10:29 6. Ustnik 3D - 12:33 7. Adapter wodny 3w1 - 14:06 Przeczytaj recenzję Fenix Mini: 🤍 ❗Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully ❗ 🤍 Fenix Mini to obecnie najpopularniejszy waporyzator przenośny w Polsce, szczególnie wśród początkujących użytkowników. Nic w tym dziwnego - Fenix Mini nie jest drogi a działa świetnie! Z kolei w USA rekordy popularności bije FURY 2 - udoskonalona wersja Fenixa Mini formy Healthy Rips. W dzisiejszym filmie prezentuję Wam szereg akcesoriów, które pomogą Wam wycisnąć z Fenixa Mini / FURY 2 jeszcze więcej. Na filmie prezentuję kapsułki dozujące, 2 rodzaje bubblera (filtra wodnego), ustnik 3D chłodzący parę oraz adapter filtra wodnego 3w1. Każde z tych akcesoriów testuję po raz pierwszy podczas nagrywania filmu i na bieżąco dzielę się z Wami swoimi wrażeniami. Do inhalacji używam w pełni legalnego suszu konopi siewnej firmy Monster Hemp. Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna! Wszelkie porady zawarte w tym filmie odnoszą się do użytkowania waporyzatorów zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami prawa, tj. do użytku z legalnymi ziołami. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2019. Wszelkie prawa zastrzeżone.

10 PROTIPÓW, KTÓRE PRZENIOSĄ TWOJE WAPOWANIE NA WYŻSZY LEVEL

68887
2410
211
00:17:36
16.04.2020

🌱 Pomóż mi dalej działać i wesprzyj na: 🤍 🙏 ▶ 🤍 | Zastanawiasz się, co zrobić, aby przyjemność płynąca z waporyzacji była jeszcze większa? Uwielbiasz inhalację, ale chciałbyś, żeby Twoje wapowanie weszło na jeszcze wyższy level? Pora, abyś poznał dziesięć protipów, dzięki którym każda inhalacja stanie się jeszcze lepszym przeżyciem. Jest tam kilka oczywistych rzeczy, o których warto ciągle przypominać… ale również kilka takich, które Cię zaskoczą! 🙏 Wsparcie od widzów kanału jest szczególnie istotne, gdyż pozwala mi funkcjonować i dalej tworzyć niezależne treści. Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zostaniesz jednym z moich Patronów i tym samym dołączysz do mojej grupy na FB ▶ 🤍 ▶ Patronite 🤍 ▶ Tipanddonation 🤍 ▶ PayPal 🤍 ▶ Konto 49 1140 2004 0000 3202 7627 3328 Odbiorca: Damian Sobczyk Tytuł przelewu: "darowizna" Z góry wielkie dzięki! Jesteś super! ▶ Czytaj newsy na 🤍 ▶ Polub na FB 🤍 ▶ Obserwuj na IG 🤍 ▶ Oglądaj wszystkie stare filmy na CDA.PL 🤍 oraz 🤍 ▶ Subskrybuj zapasowy kanał 🤍 #waporyzacja #protipy #mestosław 🍄🌿 Jeśli stosowałeś psychodeliki z powodów zdrowotnych i przyczyniły się one do poprawy Twojego życia lub jesteś chory i chciałbyś żeby te terapie byłby dla Ciebie legalnie dostępne to właśnie Ciebie szukam! Zostań bohaterem filmu dokumentalnego o psychodelikach ▶ 🤍 Zaangażuj się w inicjatywę obywatelską Wolnych Konopi ▶ 🤍 ▶ inicjatywa🤍wolnekonopie.pl Miniaturka i montaż: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Intro Grafika: Hubert 🤍 🤍 Animacja logo, sounddesign, synchronizacja i czułe masowanie w Premiere: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Muzyka: The Truth - Easily Embarrassed 🤍 🤍 Pozdro! Mestosław Ps. Film powstał wyłącznie w celach edukacyjno-informacyjnych. Autor nie zachęca do niebezpiecznych lub nielegalnych działań, a jedynie przedstawia treści, które mają na celu zredukować potencjalne szkody, jakie mogą wynikać z użytkowania substancji psychoaktywnych.

Dobry i tani! Najlepszy budżetowy waporyzator? | Recenzja X-MAX V3 Pro

45142
1322
215
00:08:14
07.12.2021

X-MAX V3 Pro miał premierę całkiem niedawno. Jest on dobry, łatwy w obsłudze i niewiele kosztuje. Wyróżnia się na tle konkurencji i myślę, że może spodobać się wielu osobom. Jest to zdecydowanie bardzo ciekawy sprzęt do aromaterapii ulubionych ziół np. miksu z zielem Damiana, korzeniem lukrecji, płatkami róży i goździkami. Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim wspierającym mnie na Patronite i YouTube. Dołącz do tego grona i pomóż mi dalej tworzyć! ▶ 🤍 ▶ 🤍 Mestosław - twórca i aktywista społeczny. Członek organizacji pozarządowych redukujących szkody używania substancji (Polska Sieć Polityki Narkotykowej oraz Społeczna Inicjatywa Narkopolityki). Współzałożyciel i członek zarządu Polskiego Towarzystwa Psychodelicznego. Zdobywca tytułu Twórcy Roku 2021 w kategorii Lifestyle na Gali Twórców Influencers Live Wrocław & Onet. Działa również w Sejmie, gdzie jest ekspertem społecznym w Parlamentarnym Zespole ds. Legalizacji. 🙏 Wsparcie od widzów kanału jest szczególnie istotne, gdyż pozwala mi funkcjonować i dalej tworzyć niezależne treści. Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zostaniesz jednym z moich Patronów i tym samym dołączysz do mojej grupy na FB ▶ 🤍 ▶ Wspieraj regularnie na 🤍 ▶ Postaw kawę 🤍 ▶ Zrób przelew Paypal 🤍 ▶ Zrób przelew na konto 49 1140 2004 0000 3202 7627 3328 Odbiorca: Damian Sobczyk Tytuł przelewu: "darowizna" Z góry wielkie dzięki! Jesteś super! ▶ Czytaj newsy na 🤍 ▶ Polub na FB 🤍 ▶ Obserwuj na IG 🤍 ▶ Obserwuj na TT 🤍 ▶ Subskrybuj mój drugi kanał 🤍 Intro: Grafika: Hubert 🤍 🤍 Animacja logotypu: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Muzyka: Math Klee 🤍 Montaż: Miłosz Karski 🤍 Miniaturka: Kacper Marczukiewicz Pozdro! Mestosław

NAJLEPSZY WAPORYZATOR 2020! | RECENZJA FURY EDGE

59488
1589
578
00:12:43
02.04.2020

🌱 Pomóż mi dalej działać i wesprzyj na: 🤍 🙏 ▶ 🤍 | | Waporyzator Heathy Rips FURY EDGE określany jest mianem najlepszego waporyzatora 2020 roku. Czy zasłużył on żeby tak o nim mówić? Sprawdzimy! W mojej recenzji FURY EDGE pokaże Wam jak on wygląda, jak się z niego korzysta, czym się wyróżnia, jakie są jego wady i zalety oraz jakie generuje chmury.  🙏 Wsparcie od widzów kanału jest szczególnie istotne, gdyż pozwala mi funkcjonować i dalej tworzyć niezależne treści. Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zostaniesz jednym z moich Patronów i tym samym dołączysz do mojej grupy na FB ▶ 🤍 ▶ Patronite 🤍 ▶ Tipanddonation 🤍 ▶ PayPal 🤍 ▶ Konto 49 1140 2004 0000 3202 7627 3328 Odbiorca: Damian Sobczyk Tytuł przelewu: "darowizna" Z góry wielkie dzięki! Jesteś super! ▶ Czytaj newsy na 🤍 ▶ Polub na FB 🤍 ▶ Obserwuj na IG 🤍 ▶ Oglądaj wszystkie stare filmy na CDA.PL 🤍 oraz 🤍 ▶ Subskrybuj zapasowy kanał 🤍 #recenzja #waporyzacja #FURYEDGE 🍄🌿 Jeśli stosowałeś psychodeliki z powodów zdrowotnych i przyczyniły się one do poprawy Twojego życia lub jesteś chory i chciałbyś żeby te terapie byłby dla Ciebie legalnie dostępne to właśnie Ciebie szukam! Zostań bohaterem filmu dokumentalnego o psychodelikach ▶ 🤍 Zaangażuj się w inicjatywę obywatelską Wolnych Konopi ▶ 🤍 ▶ inicjatywa🤍wolnekonopie.pl Miniaturka i montaż: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Intro Grafika: Hubert 🤍 🤍 Animacja logo, sounddesign, synchronizacja i czułe masowanie w Premiere: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Muzyka: The Truth - Easily Embarrassed 🤍 🤍 Pozdro! Mestosław Ps. Film powstał wyłącznie w celach edukacyjno-informacyjnych. Autor nie zachęca do niebezpiecznych lub nielegalnych działań, a jedynie przedstawia treści, które mają na celu zredukować potencjalne szkody, jakie mogą wynikać z użytkowania substancji psychoaktywnych.

Recenzja Sensimena : Susz 10% CBD Don Pablo Sensi Hemp - Waporyzator Fenix Mini

1988
50
10
00:07:29
04.03.2020

Zapraszamy na pierwszą z serii Recenzji Sensimena! Dziś testuje susz Don Pablo 10% CBD Sensi Hemp! Z kodem: SENSIMEN 10% Zniżki na Cały Asortyment na stronie 🤍sensihemp.pl Sprawdź nasze Social Media! facebook.com/sensihemp facebook.com/sensiman.cbd Instagram: 🤍sensihemp.pl 🤍sensimann Zapraszam do Naszych Sklepów Stacjonarnych: Rzeszów, ul.Mickiewicza 19 Mielec, Galeria Navigator Łódź, ul. Struga 3 Kielce, ul.Sienkiewicza 66 Słubice, al. Jedności Robotniczej 2 Kraków, Stradomska 11 Gdynia, ul. Świętojańska 73 Zakopane, ul.Krupówki 50E

Jak waporyzuję medyczne konopie? - VapoManiak [1080p]

12731
284
56
00:07:18
01.06.2021

❗️Pobierz ebook "Rodzaje i typy waporyzatorów" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Film autorstwa VapoManiaka poświęcony waporyzacji medycznych konopi. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Dostaję sporo pytań dotyczących waporyzacji kwiatów konopi dostępnych na receptę - w końcu istotna część użytkowników waporyzatorów to osoby, które waporyzują tylko i wyłącznie w celach medycznych. Niestety często zdarza się, że lekarze nie są w stanie w sposób rzeczowy wyjaśnić swoim pacjentom, jak w poprawny sposób waporyzować przepisywany im susz - i w sumie nic dziwnego, ponieważ ciężko jest to opisać teoretycznie, a jeszcze trudniej taki opis zrozumieć będąc totalnym laikiem, dopiero rozpoczynającym terapię konopną. Postanowiłem więc nagrać krótki film, na którym prezentuję, jak waporyzuję jedną z odmian suszu z apteki. Nie jest to w żadnym wypadku film instruktażowy - każdy powinien przyjmować swoje leki ściśle według zaleceń lekarza. Ja zaś lekarzem nie jest a niniejsze video nie ma charakteru porady bądź instruktażu. Moją intencją jest jedynie pokazanie, jak wygląda moja standardowa sesja, czyli inhalacja - tak, aby inni pacjenci byli w stanie sobie to lepiej wyobrazić zanim sami rozpoczną terapię. Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna w celach rekreacyjnych i legalnie dostępna jedynie do zastosowań medycznych, na receptę. ❗️Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍​​​​​ Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Fenix Pro Vaporizer (Waporyzator) Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

8087
100
33
00:19:39
15.04.2020

❗️Pobierz ebook "Jak wybrać waporyzator?" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Video-Recenzja Fenix Pro Vaporizer autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja Fenix Pro Vaporizer - spis treści: 1. Zawartość zestawu - 01:24 2. Moja opinia - 07:34 3. Inhalacja - 14:10 Fenix Pro Vaporizer to następca niezwykle popularnego obecnie Fenix'a Mini. Fenix Pro to mały, hybrydowy waporyzator bazujący na konwekcji, dostarczający dużych ilości całkiem dobrej pary. Powiększona została bateria (z 1600 do 2300 mAh), dodano moduł wibracyjny, ustnik z tworzywa został zastąpiony wysuwanym ustnikiem szklanym, wprowadzono też kilka pomniejszych usprawnień. W teorii wszystko to brzmi bardzo dobrze, jak jednak Fenix Pro sprawuje się w praktyce? Tego dowiecie się z mojego filmu! W Video-Recenzji Fenix Pro szczegółowo analizuję każdy aspekt tego waporyzatora. Omawiam wszystkie elementy zestawu, ze szczególnym uwzględnieniem samego waporyzatora Fenix Pro. Dzielę się też swoją opinią na jego temat i rozważam wszystkie wady i zalety tego sprzętu. W ostatniej części filmu wykonuję pokazową inhalację przy pomocy legalnych ziół. Przeczytaj pogłębioną recenzję Fenix Pro Vaporizer: 🤍 ❗Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗ 🤍 Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna w celach rekreacyjnych i dostępna jedynie na receptę. Podczas nagrywania filmu używałem tylko i wyłącznie w pełni legalnego suszu konopi włóknistych (przemysłowych) o zawartości THC poniżej 0,2%. Prezentowany waporyzator jest przeznaczony do inhalacji tylko i wyłącznie legalnymi ziołami do aromaterapii, takimi jak mięta czy rumianek. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

NAJLEPSZE WAPORYZATORY DLA POCZĄTKUJĄCYCH

145082
3193
251
00:12:42
30.11.2019

🌱 Pomóż mi dalej działać i wesprzyj na: 🤍 🙏 ▶ 🤍 | W tym odcinku pokażę Wam trzy fajne waporyzatory, które idealnie sprawdzą się dla osób, które chciałyby rozpocząć swoją przygodę z waporyzacją. Wybrałem Arizer Solo 2, Flowermate Slick, VapCap M 2019. Wszystkie te sprzęty są bowiem banalnie proste w obsłudze. Pokażę Wam jak one wyglądają, jakie są ich zalety i wady oraz przy użyciu legalnych ziół pokażę jaką parę generują. ▶ Dajcie suba VapoManiakowi 🤍 🙏 Będę wdzięczny za wsparcie: ▶ Patronite: 🤍 ▶ Tipanddonation: 🤍 ▶ PayPal: 🤍 ▶ Konto: 49 1140 2004 0000 3202 7627 3328 Odbiorca: Damian Sobczyk Tytuł przelewu: "darowizna" ▶ Czytaj newsy na 🤍 ▶ Polub na FB 🤍 ▶ Obserwuj na IG 🤍 ▶ Oglądaj na CDA.PL 🤍 ▶ Subskrybuj zapasowy kanał 🤍 Zaangażuj się w inicjatywę obywatelską Wolnych Konopi ▶ 🤍 Miniaturka i montaż: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Intro Grafika: Hubert 🤍 🤍 Animacja logo, sounddesign, synchronizacja i czułe masowanie w Premiere: Kacper Marczukiewicz - 🤍 Muzyka: The Truth - Easily Embarrassed 🤍 🤍 #waporyzacja #waporyzator #vaporizer Pozdro! Mestosław Ps. Film powstał wyłącznie w celach edukacyjno-informacyjnych. Autor nie zachęca do niebezpiecznych lub nielegalnych działań, a jedynie przedstawia treści, które mają na celu zredukować potencjalne szkody, jakie mogą wynikać z użytkowania substancji psychoaktywnych.

Fenix E01 V2.0 - recenzja

5786
97
32
00:11:09
04.06.2021

Dzisiaj zapraszam na recenzję drugiej wersji latarki Fenix E01, która jest zdecydowanie lepsza od pierwszego modelu, recenzowanego przeze mnie wcześniej.

XMAX STARRY 3.0 RECENZJA WAPORYZATORA

10763
221
74
00:29:27
10.09.2021

W tym odcinku prezentuję pełną recenzję waporyzatora Xmax Starry 3.0, pokazuję wyposażenie pudełka, omawiam najważniejsze funkcje, budowę, pokazuję jak z niego korzystać i jak go poprawnie czyścić. Muzyka użyta w czasie filmu: • Hacking To The Gate (instrumental synthwave 80s remix) by Astrophysics 🤍 • Again (instrumental synthwave/80s cyberpunk remix) by Astrophysics 🤍 • A Cruel Angel's Thesis (instrumental synthwave 80s remix) by Astrophysics 🤍

FILTR NA CAŁE ŻYCIE? 💧 | Outdoorowy filtr do wody Sawyer Mini - Test, Recenzja, Zastosowania

11615
178
36
00:10:06
08.09.2021

Nie zawsze trafimy na krystalicznie czystą wodę na naszym szlaku. Co wtedy? ➡️ Swój filtr na całe życie znajdziesz tutaj: 🤍 ⬅️ ➡️ Chcesz więcej takich filmów? Subskrybuj Combat: 🤍 ⬅️ Woda stanowi średnio 70% składu ludzkiego ciała i jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania całego organizmu. Jak jednak wiadomo należy ją na bieżąco uzupełniać, w przeciwnym razie możemy doprowadzić do groźnego w skutkach odwodnienia. Nawadnianie jest szczególnie istotne podczas wysiłku fizycznego lub upałów, dlatego wyruszając na wędrówkę trzeba mieć ze sobą odpowiedni zapas. Niestety wiąże się to z dźwiganiem dodatkowych kilogramów w ekwipunku, a w przypadku kilkudniowych wypraw stosowny zapas wody mógłby wręcz zająć cały bagaż. Picie wody z dzikich źródeł nie zawsze jest bezpieczne, a każdorazowe gotowanie to problematyczne i czasochłonne rozwiązanie. = ♦ WWW: 🤍 ♦ Facebook: 🤍 ♦ Lubisz Combat? Subskrybuj: 🤍 Na szczęście istnieje inne rozwiązanie w postaci przenośnych filtrów do wody, jak na przykład prezentowany w powyższym filmie Sawyer Mini. Olo wszedł w tryb wędrowniczy i wyruszył w urokliwą okolicę, gdzie miał okazję zaprezentować jak taki filtr działa. Dzięki dołączonym akcesoriom i konstrukcji filtra, ten jest w stanie zaspokoić pragnienie użytkownika na kilka różnych sposobów. Ponadto Olo podrzuca kilka wskazówek dotyczących konserwacji filtra, aby ten mógł służyć nam tak długo, jak to tylko możliwe, czyli zapewne całe życie i jeszcze trochę. Niewiele jest tak korzystnych i praktycznych inwestycji. #Sawyer #survival #outdoor

Latarka Fenix E18R - Moja najlepsza latarka EDC. Recenzja.

18501
208
39
00:10:35
12.11.2018

Dzisiaj zapraszamy na recenzję latarki Fenix E18R Cena latarki na dzień dzisiejszy - 👉👉👉🤍 Robiąc zakupy w naszym sklepie po prostu nasz wspierasz. Link do latarki gdzie możesz ją kupić: 🤍 Proszę zostaw SUBA 👉👉👉🤍 Zobacz naszego Facebooka 👉👉👉 🤍 Zobacz nasz Instagram 👉👉👉🤍 Kontakt z nami ✍ lesniludzieyt🤍gmail.com #test #recenzja #bushcraft ❗❗❗ Czym nagrywamy, czyli trochę o naszym sprzęcie: Mikrofon krawatowy 🤍 👈 Mikrofon na smartphona 🤍 👈 Telefon którym kręcimy materiały 🤍 Statyw 🤍 Uchwyt na telefon 🤍 Gimball 🤍

Fenix E03R Keychain LED Torch: Review

42127
536
58
00:06:37
11.09.2020

MyFenix UK - 🤍 New Keychain light from Fenix the E03R features 4 power levels, a machined solid metal aluminium body, and an Aux Red LED with beacon mode. I test the Fenix and discuss the stronger and weaker points of this model. Includes beam shots outside, battery capacity test, charging time, WR test and detailed unboxing and overview Sample supplied for unbiased testing and review via MyFenix UK/Photon Shop Key spec: Fenix E03R is not only beautifully crafted from the finest materials, it's smart too. The operating button features a built-in red/ green LED which operates as a battery level indicator, charging indicator and low operating voltage warning. Due to the compact nature of E03R and its high power output, a temperature regulator reduces brightness to protect the light as it heats up at high brightness. Fenix quality and long service life guaranteed! Fenix E03R outputs and run times: White light: * 5 lumens (18 hours) * 30 lumens (3 hours) * 80 lumens (1.25 hours) * 260 lumens (temperature regulated - 45 minutes) Red light: * 4 lumens (5.5 hours) * Red flash Fenix E03R other features: * Weather proof (IP66 rated) * 1m impact resistant * Size: 47 x 24 x 12mm * Weighs only 22g * Key chain ring included + USB C charging cable

X-MAX V3 Pro Vaporizer (Waporyzator) - Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

21135
404
167
00:21:25
24.02.2022

❗️Jak wybrać waporyzator? Pobierz ebook przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Recenzja waporyzatora X-MAX V3 Pro autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja X-MAX V3 Pro - spis treści: 👉 Czym jest X-MAX V3 Pro i jak działa? - 00:40 👉 Zawartość zestawu - 06:20 👉 Moja opinia: zalety i wady - 09:54 👉 Inhalacja - 17:02 Waporyzator X-MAX V3 Pro to następca znanego i lubianego X-MAX V2 Pro. Od swojego kondukcyjnego pierwowzoru najnowszy model X-MAX'a różni się praktycznie wszystkim, przede wszystkim zaś w przeważającej mierze konwekcyjnym ogrzewaniem. Oprócz tego nowy V3 Pro oferuje pełną regulację temperatury w szerokim zakresie, błyskawiczne nagrzewanie, możliwość waporyzacji koncentratów i zasilanie wymienną baterią 18650. W tej cenie to naprawdę niesamowite funkcje! W swoim filmie opowiadam szczegółowo o tym, czym jest X-MAX V3 Pro i jak działa. Przyglądam się wszystkim elementom wchodzącym w skład zestawu. Dzielę się też swoją opinią na temat X-MAX V3 Pro, szczegółowo omawiając jego wady i zalety. Pod koniec filmu pokazuję, ile pary można uzyskać z X-MAX V3 Pro przy pomocy legalnego suszu marki Medicuana, odmiana Snow Princess. Uwaga: Ten film ma charakter edukacyjny i w żaden sposób nie zachęca do używania konopi - pamiętaj, że na terenie RP nadal są one nielegalne w celach rekreacyjnych i legalnie dostępne jedynie do zastosowań medycznych, na receptę. Sprawdź inne moje filmy: 🚀 Dlaczego nie warto palić medycznych konopi? 🤍 🚀 Techniki inhalacji, czyli jak zaciągać się z waporyzatora? 🤍 🚀 5 częstych błędów początkujących: 🤍 Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍​​​​​ Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2022. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Latarki Olight | Sklep Militaria.pl

28992
745
54
00:07:58
20.11.2019

Latarki EDC w ofercie Olight zyskały ostatnio kilka ciekawych modeli. Bartek prezentuje 3 z nich: Olight M2R Warrior, Baton Pro oraz Seeker 2. Podobieństwa, różnice, przeznaczenie, a także prezentacja tego jak świecą te latarki LED - to znajdziecie w tym wideo. Latarka Olight M2R Warrior: 🤍 Latarka Olight Baton Pro: 🤍 Latarka Olight Seeker 2: 🤍 ► Nie przegap nowych odcinków, subskrybuj nasz kanał: 🤍 ► Zapisz się na newsletter: 🤍 ► Śledź nas w portalach społecznościowych: - Facebook: 🤍 - Instagram: 🤍 - Twitter: 🤍 - Blog: 🤍

Najmocniejszy GARMIN Fenix 7 Solar! To KAT wśród sport SmartWatch'y! Recenzja

26347
224
50
00:26:15
10.09.2022

#garmin #fenix7 #garminfenix7 #smartwatch #fit #fitness #sport #tech

Latarka LED dużej mocy, czyli Olight X9R Marauder 25000 lumenów

734526
6134
373
00:04:29
26.06.2018

Latarka Olight X9R Marauder, czy światła drogowe? Olight Marauder to latarka LED dużej mocy. Bartek i ekipa pokazują jak wygląda światło z X9R w porównaniu do świateł samochodowych. Latarkę znajdziesz na Militaria.pl 🤍 Inne mocne latarki od Olight znajdziesz tu: 🤍 Tryby pracy/ czas świecenia: - 25000-6400 lumenów/ 3 min + 100 min - 12800-6400 lumenów/ 10 min + 90 min - 6400 lumenów/ 2 h - 3200 lumenów/ 4 h - 1600 lumenów/ 8 h - 800 lumenów/ 12 h - 400 lumenów/ 19 h - 200 lumenów/ 27 h - stroboskop 12800 lumenów, 13 Hz Dane techniczne Źródło światła: 6x dioda Cree XHP70.2 Żywotność diod: 50000 godzin Zasilanie: zintegrowany akumulator litowo-jonowy (8x 18650) Obudowa: aluminium lotnicze z twardą anodyzacją typ. III Wodoodporność: norma IPX-7 Maksymalny zasięg: 630 m Szybka: utwardzane szkło Włącznik: typu klik Wymiary: 320 x 100 x 57 mm Waga: 1855 g Producent: Olight, PRC #latarka #olight #militariapl _ ► Nie przegap nowych odcinków, subskrybuj nasz kanał: 🤍 ► Śledź nas w portalach społecznościowych: - Facebook: 🤍 - Instagram: 🤍 - Google+: 🤍 - Twitter: 🤍 - Blog: 🤍

DJI Mini 3 killer z Shopee dron za 450 PLN. Lw S6S czy 6S6 wszystko jedno

33908
843
143
00:12:16
15.11.2022

Podszywający się pod Mini 3 nazwą, dorównujący mu jakością wykonania ale czy goniący go też parametrami? Kupiłem LW S6S - po to, żebyście Wy nie musieli. 🔥 🤍 🔥 🤍 Badziewnego drona nie kupuj ale 📸 KURS FOTOGRAFII Z DRONA 📸 do mógłbyś: 🤍 ▼ Najłatwiej dobić się do mnie poprzez email ✉️ Współpraca: aten🤍znowodronach.pl ✉️ Zakupy: sklep🤍znowodronach.pl ▼ Mój kanał możesz wspierać 💲 NA PATRONITE - 🤍 💲 KUPUJĄC W SKLEPIE -🤍 ▼ Dla droniarzy tworzę projekt GDZIE POLATAĆ?🌐 🤍 ▼ Zestawy FPV na start - BETAFPV CETUS FPV KIT 🤍 | 🤍 🤍 - TinyGo 4K 🤍 | 🤍 ▼ Moje drony FPV - GepRC Smart 35 HD 🤍 | - BetaFPV PAVO30 🤍 - DJI FPV 🤍 - GepRC Crocodile Baby 4 LR 🤍 - GepRC CineLog25 🤍 ▼ Moje ulubione mikrusy FPV - Happymodel Moblite 7 🤍 | 🤍 - Happymodel Crux 3 🤍 | 🤍 - Betafpv HX115 LR 🤍 ▼ Moje drony fotograficzne - Autel Evo 2 Pro Rugged Bundle - 🤍 ▼ Na ręku: - Amazfit GTR Lite: 🤍 - OCIEPLACZ DO DŁONI: 🤍 ▼ Ulubione narzędzia: - WIHA Precision Screwdriver KIT 24 in 1 🤍 - XIAOMI Electric Precision screwdriver 🤍 - Lutuję najchętniej SEQURE SQ001 🤍 ▼ Filmuję: 📹 DJI OSMO Action 🤍 📹 DJI Pocket 2 🤍 🎤 Adapter Audio do OSMO Action: 🤍 🐔 Klatka do OSMO Action: 🤍 🎤 Mikrofon: EDUTIGE ETM-001 🤍

FURY EDGE Vaporizer (Waporyzator) Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

23053
396
169
00:33:18
20.02.2020

❗️Pobierz ebook "Porady i techniki inhalacji" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Video-Recenzja FURY EDGE Vaporizer autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja FURY EDGE Vaporizer - spis treści: 1. Wstęp - 00:15 2. Zawartość zestawu - 01:09 3. Moja opinia - 07:00 4. Fury Edge vs. Fenix Mini vs. Fenix Pro - 18:09 5. Inhalacja - 24:40 UWAGA: obecnie w sprzedaży dostępna jest nowsza wersja - FURY EDGE V2 - niż ta prezentowana w tym filmie. Wersja V2 posiada następujące nowe funkcje: szerszy zakres temperatur: 138-221°C; regulacja długości sesji w zakresie 3-7 minut; podgląd poziomu baterii gdy urządzenie jest wyłączone. FURY EDGE Vaporizer to wielki hit w USA i Kanadzie, od niedawna dostępny w Europie. Jest to znacznie udoskonalona wersja waporyzatora FURY 2, który polskim fanom waporyzacji kojarzyć się będzie z Fenix'em Mini - w rzeczywistości to pierwsza generacja FURY była amerykańskim pierwowzorem, który został następnie skopiowany w Chinach i jest w nieco uboższej wersji sprzedawany jako Fenix Mini. FURY 2 to druga, znacznie udoskonalona wersja pierwszego FURY/Fenixa Mini, FURY EDGE to zaś nieznacznie większa, ale znacznie ulepszona wersja FURY 2. W skrócie: FURY EDGE to bardzo mały hybrydowy waporyzator z przewagą konwekcji, dostarczający świetnej pary i odznaczający się doskonałą wydajnością. Powiększona została bateria (z 1600 do 2300 mAh), dodano moduł wibracyjny, w zestawie znajdziemy też moduł na akcesoria szklane, który pozwala znacznie urozmaicić przygodę z FURY EDGE. Wprowadzono też wiele pomniejszych udoskonaleń. W obecnie sprzedawanych zestawach FURY EDGE nie ma za to ładowarki ściennej, widocznej na moim filmie. W Video-Recenzji FURY EDGE szczegółowo analizuję każdy aspekt tego waporyzatora. Przyglądam się zawartości zestawu i pokazuję z jakimi akcesoriami zewnętrznymi można połączyć FURY EDGE. Rozważam wszystkie wady i zalety tego sprzętu. Porównuję go do konkurencyjnych konstrukcji - Fenix'a Mini oraz najnowszego Fenix'a Pro. W ostatniej części filmu wykonuję pokazową inhalację przy pomocy legalnych ziół - przy pomocy standardowego ustnika, bubblera oraz większego filtra wodnego. Przeczytaj pogłębioną recenzję FURY EDGE Vaporizer: 🤍 ❗Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗ 🤍 Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna w celach rekreacyjnych i dostępna jedynie na receptę. Podczas nagrywania filmu używałem tylko i wyłącznie w pełni legalnego suszu konopi włóknistych (przemysłowych) o zawartości THC poniżej 0,2%. Prezentowany waporyzator jest przeznaczony do inhalacji tylko i wyłącznie legalnymi ziołami do aromaterapii, takimi jak mięta czy rumianek. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Recenzja Arizer Solo 2 i inhalacja CBD Gorilla Haze od kushaze.pl

3036
29
7
00:23:10
27.10.2020

Witam. W filmie zrecenzuję waporyzator Arizer Solo 2, opiszę jego wady i zalety, porównam do Vapcap M 2019 i Fenix Mini. Na testy wjedzie susz Gorilla Haze ze sklepu kushaze.pl. Susz zawiera do 0,2% THC - jest to produkt legalny w myśl prawa Państwa Polskiego. Produkt wolny od efektów psychoaktywnych (THC do 0,2%) Poziom CBD: ~5% Życzę przyjemnego oglądania ;) Zachęcam do Subskrybowania, Like'owania, ustawcie dzwoneczek gdyż w najbliższych filmach losowanie suszu CBD od kushaze.pl ;)

Grindhouse Shift Vaporizer Tutorial

47084
245
20
00:03:55
17.04.2018

TVAPE shows how to use the Grindhouse Shift and get the best performance from this dynamic 3-in-1 portable vaporizer. To learn more about this device: 🤍 To jump to a specific section of the video, click the time below: 0:00 - Intro to Video 0:02 - Grindhouse Shift 0:13 - Accessories 0:29 - Preparation 0:58 - Get Started 1:53 - Temperature 2:35 - Features Scope out the full range of videos, reviews, tutorials, and more from TVape here: 🤍 Thanks so much for watching, and feel free to leave a comment!

Fenix 2 Vaporizer (Waporyzator) Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

11539
120
41
00:18:59
30.08.2019

❗️Pobierz ebook "Porady i techniki inhalacji" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Video-Recenzja Fenix 2 Vaporizer autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja Fenix 2 Vaporizer - spis treści: 1. Zawartość zestawu - 00:42 2. Moja opinia & obsługa- 05:26 3. Inhalacja - 12:46 Fenix 2 nie należy do najpopularniejszych waporyzatorów na naszym rynku, ale mimo to otrzymałem od Was sporo pytań o to, czy nakręcę jego recenzję. Oto więc recenzja Fenix 2, konwekcyjny waporyzator przenośny od firmy Weecke aspirującego do segmentu premium. Fenix 2, oprócz konwekcyjnego ogrzewania suszu, posiada baterię o dużej pojemności (4400 mAh), precyzyjną regulację temperatury, wyjmowaną tytanową komorę, moduł wibracyjny i oferuje szybkie nagrzewanie. Brzmi nieźle, ale jak sprawdza się w praktyce? W Video-Recenzji Fenix 2 prezentuję zawartość zestawu, omawiam obsługę i użytkowanie tego waporyzatora oraz dzielę się swoją opinią na jego temat. Prezentuję też krótką inhalację przy pomocy legalnej konopi siewnej, zawierającej mniej niż 0,2% THC. Jest to susz CBD Cannatonic od firmy Monster Hemp. Przeczytaj pogłębioną recenzję Fenix 2 Vaporizer: 🤍 ❗Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully ❗ 🤍 Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna! Podczas nagrywania filmu używałem tylko i wyłącznie w pełni legalnego suszu konopi siewnych (włóknistych/przemysłowych) marki Monster Hemp. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2019. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Konsola FC Compact - Pegasus Recenzja

5815
233
117
00:08:30
23.01.2022

W tym odcinku test chińskiego Famiclona o nazwie FC Compact. Okazuje się że nawet dzisiaj można kupić nowego Pegasusa. Zapraszam. Konsole kupiłem tutaj: 🤍 #Pegasus #Famicom #Famiclone 🤍Retro-Gry-u-Twina FC Compact FC Naruto CoolBaby RS35 RS 35 RS 37 Konsola FC COMPACT Konsola FC Naruto Nes klon Nes clone Pegasus Konsola Pegasus MT 777 DX Pegasus IQ 502 Terminator NES Nintendo Entertainment System Famicom Famicom AV Famicom Disk System Pegasus Family Game Mini Pegasus 168 in 1 Złota Piątka Złota Czwórka Contra Mario Tanki Double Dragon Darwin Duck Adventure Island Ninja Gaiden Kunio Kun

Nowe latarki Fenix - do broni i nie tylko

3778
124
21
00:10:45
18.07.2022

Latarki znajdziecie pod linkami poniżej. Fenix GL 19R: 🤍 Fenix LD 22 V2.0: 🤍 Fenix GD 22: 🤍 Muzyka: Epidemic Sound Patronite kanału: 🤍

Taktyczny Wujek #2 - Recenzja Latarki Fenix TK16 v2

4976
53
17
00:07:20
31.07.2021

Link do sklepu: 🤍 Link do recenzji Olight Warrior M2R: 🤍 Specyfikacja Fenix TK16 v2: -maksymalny strumień światła 3100 lumenów, -zasięg od 380 m, -wydajna dioda SST70, -5 trybów pracy, -zasilanie za pomocą akumulatora 21700, -technologia APF (Advanced Transsmision Technology) zmniejsza podatność elektroniki na zakłócenia, -stalowa koronka z wolframowymi zbijakami do szyb, -mniejszy ciężar - 112 g, Dante techniczne: -Ilość trybów 6 -Maks. czas pracy [h min] 43 h 20 min -Maks. strumień świetlny [lm] 3100 -Maks. zasięg [m] 380 -Żywotność diody do 50 000 h -Klasa szczelności IP IP68 -Zasilanie 21700 × 1 -Materiał obudowy duraluminium anodyzowane

VapCap M 2020 Vaporizer (Waporyzator) Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

25094
441
109
00:17:39
15.06.2020

❗️Pobierz ebook "Jak ogrzewać VapCap’a" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Video-Recenzja VapCap M 2020 Vaporizer autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja VapCap M 2020 Vaporizer - spis treści: 1. Jak to działa? - 01:04 2. VapCap M 2019 vs. VapCap M 2020: porównanie - 05:37 3. VapCap M 2020: wady i zalety - 09:13 4. Inhalacja - 12:26 VapCap M 2020 to już czwarta generacja niezwykle popularnego waporyzatora VapCap M. Co w nim wyjątkowego? W skrócie: VapCap M 2020 to niezwykle mały waporyzator butanowy - do ogrzania suszu wykorzystuje on ciepło generowane przez butan spalany w zapalniczce żarowej lub mini-palniku. Jest to więc waporyzator w 100% analogowy, wolny od jakiejkolwiek elektroniki i konieczności ładowania baterii. Dlaczego tysiące fanów tak bardzo pokochały ten waporyzator? Przede wszystkim za jakość produkowanej przez niego pary oraz niesamowitą wręcz wydajność - VapCap M 2020 pozwala na odbycie w pełni satysfakcjonującej inhalacji przy użyciu dosłownie okruchów materiału roślinnego! W najnowszej wersji z 2020 roku wprowadzono szereg udoskonaleń, o których szczegółowo opowiadam w swojej Video-Recenzji. Jak jednak VapCap M 2020 sprawdza się w praktyce? Czy warto go kupić jeśli posiadamy któryś z wcześniejszych modeli? Czy model z 2020 roku ma jakieś istotne wady? Tego wszystkiego dowiecie się z mojego filmu! W Video-Recenzji VapCap M 2020 szczegółowo omawiam każdy aspekt tego waporyzatora. Opowiadam o mechanizmie jego działania, przedstawiam wszystkie innowacje wprowadzone do najnowszego modelu i porównuję go z tym z 2019 roku. Omawiam też wszystkie wady i zalety tego sprzętu i dzielę się swoją opinią na jego temat. W ostatniej części filmu wykonuję pokazową inhalację przy pomocy legalnych ziół - żeby pokazać Wam, jak VapCap M 2020 działa w praktyce. Przeczytaj pogłębioną recenzję VapCap M 2020 Vaporizer: 🤍 ❗Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗ 🤍 Uwaga: Ten film ma charakter jedynie poglądowy i w żaden sposób nie zachęca do używania marihuany - pamiętaj, że na terenie RP nadal jest ona nielegalna w celach rekreacyjnych i dostępna jedynie na receptę. Podczas nagrywania filmu używałem tylko i wyłącznie w pełni legalnego suszu konopi włóknistych (przemysłowych) o zawartości THC poniżej 0,2%. Prezentowany waporyzator jest przeznaczony do inhalacji tylko i wyłącznie legalnymi ziołami do aromaterapii, takimi jak mięta czy rumianek. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍 Profil na FB: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.➡️❗

CYFROWY MINIMALIZM - Jak Zachować Skupienie w Hałaśliwym Świecie | Recenzja

544
54
9
00:10:37
11.08.2022

Dygresje o cyfrowymim wyciszeniu inspirowana książką Cyfrowy Minimalizm Cal’a Newport’a. Czym jest Cyfrowy Minimalizm i jak zachować skupienie w hałaśliwym świecie, to pytania na które w skrócie odpowiadam. Na koniec dygresja o problemie cyfrowego resetu w kontekście rozwoju tzw. Metaverse. 📕 Newport - "Cyfrowy Minimalizm" (ceneo.pl): 🤍 🖌 Peter Dizikes Article: 🤍 📥Zapraszam do subskrybcji: 🤍 00:00 | Wstęp 01:08 | Cyfrowy Minimalizm 04:58 | Reclaiming Conversation 07:05 | Her i Metaverse 09:33 | Uwagi końcowe Ścieżka dzwiękowa jest dostępna jako Podcast na: 🎧 Spotify: 🤍 🎧 Apple Podcast: 🤍 💻 Strona domowa: 🤍 📥 Mój newsletter: 🤍 #minimalizm #uzależnienie #metaverse

Furna Vaporizer (Waporyzator) - Video-Recenzja PL - VapoManiak [1080p]

1047
46
20
00:18:58
05.07.2022

❗️Pobierz ebook "Waporyzacja bez tajemnic" przygotowany przez ekspertów z VapeFully❗️ 🤍 Recenzja waporyzatora Furna autorstwa VapoManiaka. Zapraszam do oglądania i polubienia tego filmu, a także do subskrybowania mojego kanału. Video-Recenzja Furna - spis treści: 👉 Czym jest Furna i jak działa? - 00:37 👉 Zawartość zestawu - 06:33 👉 Moja opinia - wady i zalety - 09:24 👉 Inhalacja - 13:09 Furna to niewielki sesyjny waporyzator kondukcyjny, którego cechą charakterystyczną jest system wymiennych komór, o którym opowiadam szczegółowo w swojej recenzji. Furna jest wyposażona także w szereg innych, ciekawych i innowacyjnych rozwiązań, dzięki którym korzystanie z tego waporyzatora jest przyjemne, szczególnie jeśli preferujecie dłuższe sesje. W Video-Recenzji waporyzatora Furna szczegółowo omawiam jego działanie i poszczególne funkcję, analizuję zawartość zestawu i dzielę się swoją szczerą opinią na temat tego waporyzatora. W ostatniej części filmu wykonuję pokazową inhalację, choć jest ona umiarkowanie pokazowa z racji na skąpą produkcję pary, jaką cechuje się ten waporyzator. Uwaga: Ten film ma charakter edukacyjny i w żaden sposób nie zachęca do używania konopi - pamiętaj, że na terenie RP nadal są one nielegalne w celach rekreacyjnych i legalnie dostępne jedynie do zastosowań medycznych, na receptę. Sprawdź inne moje filmy: 🚀 Dlaczego nie warto palić medycznych konopi? 🤍 🚀 Techniki inhalacji, czyli jak zaciągać się z waporyzatora? 🤍 🚀 5 częstych błędów początkujących: 🤍 Chcesz dowiedzieć się więcej na temat waporyzacji? Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, gdzie znajdziesz wyczerpujące recenzje wielu modeli vaporizerów i akcesoriów, a także porady i bloga o waporyzacji. Możecie też polubić mój profil na Facebook'u i obserwować mnie na Instagramie - linki znajdziecie poniżej. WWW: 🤍​​​​​ Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 © VapoManiak 2022. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Garmin Venu Sq 2 - Co nowego w smartwatchu na co dzień?

6050
45
12
00:03:09
02.09.2022

Garmin Venu Sq 2 i Venu Sq 2 Music to odświeżenie linii smartwatchy, łączących codzienny styl z inteligentnymi funkcjami i monitorowaniem zdrowia oraz treningów. Kupując Venu Sq 2 w naszym salonie lub na naszej stronie internetowej otrzymujesz 3 lata gwarancji: 🤍 ul. Corazziego 4 lok. 9 00-087 Warszawa tel. (22) 827-00-05 Godziny otwarcia: Dni powszednie 10.00 - 18.00 Sobota 10.00 - 14.00 Polubcie nas na Facebooku: 🤍 Śledźcie nasze zdjęcia i instastory na 🤍 0:00 - Wstęp 0:13 - Ekran AMOLED 0:31 - Wymiary i waga 0:46 - Czujnik tętna 4 generacji 0:55 - Moduł Multi-GNSS 1:06 - Zmiany graficzne 1:16 - Zaawansowany monitoring snu 1:30 - Health Snapshot 1:40 - Wiek sprawnościowy 1:48 - Funkcje z poprzednika 2:03 - Wersja standardowa oraz Music 2:17 - Czas działania 2:38 - Podsumowanie #eAzymut #Garmin #VenuSq2

♪ SMILESLOW - MILION TWARZY [TRAILER] ♪ (PREMIERA DZISIAJ 18:00)

1083080
16990
2562
00:00:19
02.12.2022

*PIOSENKA JUŻ NA KANALE* - *🤍 👕 MÓJ SKLEP SMILESLOW: 🤍 ♦ Facebook - 🤍 ♦ Instagram - 🤍 ♦ Grupa na FB - 🤍 ♦ Kontakt/Biznes: |► smilekontakt.mail🤍gmail.com

Назад
Что ищут прямо сейчас на
fenix mini opinie MAJOR MAKJ MHXX MHRise mina padi MCoE MiFi ccleaner key free M2DK 隣国 no pain no gain MoGraph 까루 MR.B mini 3 pro MRNN Yeni Klip adobe premiere pro mac MQM P