Chef jessica

Chef jessica смотреть последние обновления за сегодня на .

How to cook ITAL SIP including Jamaican Cabbage Recipe | ft. Vegan & RAW chef Vita (VEGAN RECIPE)

1310
160
101
00:19:58
04.10.2022

Greetings and welcome to our cooking session by the River. To book this cooking class contact Chef Vita on Instagram. . Chef Vita Instagram: 🤍 . What is Ital Food: 🤍 . Enjoyed this video, help with a $20 donation towards production ➡️Paypal: 🤍 . 👕Get your own "I Love It" T-Shirt in my new Online Shop: 🤍 . Did you appreciate this Vlog? Offer me a cup of Coffee for the road:-) 🤍 . Subscribe to my channel: 🤍 ➡️WESTERN UNION: If you prefer to support via Western Union send me an email business_jessy🤍yahoo.com . Music: Epidemic sound and Sound Effect: Forest Sounds – BurghRecords Composed/arranged by Michael Fascia. Audio From: 🤍

BIKIN FULFFY PANCAKE VIRAL! JIGGLY BANGET~

1218780
52081
1193
00:12:38
17.03.2022

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: - 2 butir telur - 30 ml susu cair - 30 gr gula kasotr - 33 gr tepung terigu - 1 sdm air lemon/cuka Tambahan: Kertas HVS Source recipe: 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

Meet The World's Best Pastry Chef: Jessica Préalpato

33237
242
14
00:01:00
11.06.2019

Congratulations to Jessica Préalpato, the winner of The World’s Best Pastry Chef 2019 Award! Watch Jessica talk about her passion and showcase a few of her signature desserts. #Worlds50Best

BIKIN KOREAN PASTA PINK SAUCE! RASANYA ENAK BANGET!

1021283
52170
1025
00:14:45
21.02.2022

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: Merebus pasta: - Pasta - 1/2 sdt garam - 1 sdm minyak untuk membuat white sauce: - 1 sdm minyak - 2 sdm butter - 2 sdm tepung terigu - 500ml susu - 1/2 sdt lada hitam - 1/2 sdt garam - 2 lembar keju Untuk menumis: - 4-5 buah tomat - 2 sdm minyak - 2 sdm butter - 2 sdm bawang putih cincang - 1 sdt oregano - Bawang bombai cincang - Paprika merah - Paprika hijau - 1/2 sdt cabe bubuk - 1/4 lada hitam - 1/2 sdt garam - 2 sdm saus tomat Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

BIKIN RISOL MAYONAISE YUK! GAMPANG DAN ENAK BANGET LOH!

1216734
64632
4073
00:14:40
22.11.2020

Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

BIKIN CILOR DIRUMAH!

2419623
111240
6698
00:08:40
26.04.2020

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 60 gr macaroni 100 gr tepung tapioka Kaldu ayam (secukupnya) 1 butir telur Air putih 50 gr terigu 2 sdm minyak goreng garam (secukupnya) Bumbu balado Bawang putih bubuk Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica #ChefJessicaKakiLima

BIKIN DORAYAKI DORAEMON DI DAPUR BARU!

2270580
137976
8688
00:09:20
28.02.2021

Bahan-bahan yang kalian butuhkan: 2 telur 40g gula 1 sdm madu 1/2 sdt vanilla extract 90g tepung terigu 1 sdt baking powder 10 ml air putih Selai hazelnut / coklat Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica

COBAIN RESEP TIKTOK YANG VIRAL! Part 2

4048252
163552
3930
00:24:11
04.12.2021

Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

CARA MEMBUAT MACARON ANTI GAGAL! ENAK BANGET!

3426244
160634
8257
00:14:59
15.12.2020

Guys! Kalo mau beli Bodrex Migra, temen-temen bisa ke Tempostore yang ada di Tokopedia yah! Inget yah, Bodrex Migra aman di minum saat kamu mens IG bodrex: 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

RESEP SEBLAK! CEWE CEWE PASTI SUKA NIH!

6523459
302011
11074
00:07:55
23.07.2020

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 2 genggam kerupuk yang sudah direndam 1 butir telur Sawi dan kol secukupnya 4 siung bawang merah 2 siung bawang putih 2 kemiri dan kencur Cabe sesuai selera Sosis dan bakso Air Garam Gula Penyedap ayam Yang mau ikutan giveaway bisa comment HANYA di video ini saja ya, thankyou (silahkan klik link disini) 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica #ChefJessicaKakiLima

BIKIN CROFFLE YANG LAGI VIRAL!

1493704
69308
2578
00:15:56
14.08.2021

Source Recipe : 🤍Devina Hermawan 🤍 Bahan-bahan yang kalian butuhkan: 200 ml susu hangat 6 gr ragi 3 sdm gula pasir 290 gr tepung terigu protein tinggi 1/2 sdt garam 150 gr mentega, suhu ruang, pakai semua Tambahan: Brown sugar, gula pasir Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

BIKIN BAKSO ACI RUMAHAN! GAMPANG DAN ENAK BANGET!

3661913
136277
5808
00:13:16
20.10.2020

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 15 sdm tepung terigu 8 sdm tepung kanji / tapioka 250 ml air Garam Penyedap rasa Lada (secukupnya) 1/2 sdt bawang putih goreng 1/2 sdt bWang merah goreng 1 batang daun bawang cincang Daging sapi / tetelan Bahan kuah: 500 ml air / kaldu 3 buah bawang merah 1 buah bawang putih 3 buah cabe rawit 1 buah cabe merah besar 1 batang daun bawang & seledri Garam, lada & penyedap rasa (secukupnya) optional: 1/2 sdm cabe bubuk Tambahan: Tahu goreng pilus Jeruk limau Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

Delicious "Kal Kabab" from the Caspian by Chef Jessica

1836
42
3
00:08:40
18.06.2020

#FarhangFlavor Episode 11: Chef Jessica (Instagram's 🤍SW3Kitchen) In this episode of #FarhangFlavor we travel to London to visit Chef Jessica at her home as she shares a recipe for "Kal Kabab," a specialty of the Caspian region of Northern Iran which may not be very well-known outside of that region. This delicious recipe is 100% vegan and it showcases some of the key ingredients of the region, including pomegranates, walnuts and eggplants. Be sure to follow Chef Jessica on Instagram at 🤍 to learn more about all her amazing recipes and her passion for Iranian cuisine. For more information on Farhang Foundation's #FarhangFlavor program please visit 🤍 Ingredients: 3 large eggplants 2-3 garlic cloves 1.5 cups walnut pieces 4-6 tbsp of pomegranate molasses A small bunch of fresh Parsley and Mint 1/4 cup of fresh pomegranate seeds (to garnish) Salt to taste Start by charring your eggplants. We want to fully burn the entire skin until the flesh of the eggplants are super soft and smokey in flavor. Ideally do this on a naked flame - either on a bbq or directly on top of the flame of a gas stove. Turn them every now and again and within 25 minutes they should be done. When the eggplants are fully cooked, leave them to one side to come to room temperature. Peel off the burnt skin and remove any seeds. Blend the walnuts and garlic cloves in a food processor or blender until they are very fine and almost producing a paste. Pour this mixture into a mixing bowl. Combine the eggplant, walnut and garlic, mixing thoroughly. You’ll notice that the mixture will begin to appear ‘creamier’ as the acidity of the eggplant reacts with the nuts. Add a pinch of salt. Once the eggplant and walnuts are creamy and fully combined, add your pomegranate molasses, a couple of tablespoons at a time. Keep adding until you have achieved the level of sweet and sour you like - I would recommend 4-5 tablespoons. Finally add a tablespoon each of chopped parsley and mint and mix. Check the seasoning one last time and add more salt if needed. Chill this for at least 1 hour in the fridge to let the flavors really combine. When you are ready to serve the "Kal Kabab," transfer it to a plate. Sprinkle over the pomegranate seeds to garnish with more fresh parsley and mint. For a final flourish I like to sprinkle more walnut and add a drizzle of pomegranate molasses. Serve the dip with some warm Sangak bread and enjoy! Noush-e Jaan

BIKIN CIRENG GARING DAN ENAK YANG SUPER GAMPANG!

2364932
95155
3484
00:09:14
11.09.2020

dapatkan 12 varian CIMORY UHT MILK hanya di CIMORY Official store Grab Mart lagi ada promo khusus diskon 40% hanya 4.800/pcs buruan beli sekarang 🤍 #CimoryUHTMilk #SignatureMilkCollection Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica #ChefJessicaJamanDulu

KACA KOK DIMAKAN? BIKIN KERIPIK KACA SENDIRI YUK DIRUMAH!

3990901
196636
7176
00:10:13
11.10.2020

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 75 gr / 5 sdm tepung tapioka 300 ml air putih 1/2 sdt garam Bubuk cabai bubuk Balado Daun jeruk Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica

MASTER ENDOG DITANTANG JESSICA JANE BIKIN TELOR GULUNG❗❗

7031196
315285
13445
00:20:39
08.02.2021

Hari ini sesuai permintaan kalian semua saya bersama dengan 🤍Jessica Jane! kali ini saya akan ditantang untuk membuat dan mencoba rasa berbagai cemilan anak-anak jaman sekarang! dari mulai telor gulung, cimol, & cireng pokoknya jajanan anak milenial banget! penasaran? tonton sampai habis! Like Subs Dislike bla bla Karepmu 🤍 Catch us on SNS : 🤍 #ArnoldPoernomo​ #JessicaJane #JajananAnakMilenial Official Site: 🤍 Don't reupload our content but you can share our video. Production 2021 © Copyrights & Trademark by StarHits

Chef Begs To Stay On Hell's Kitchen

1009562
22886
3239
00:05:32
02.06.2020

A chef begs and cries to stay on Hell's Kitchen. NEW!! Get your official Hell’s Kitchen t-shirts and more at the OFFICIAL HELLS KITCHEN STORE , please click here to visit: 🤍 Yes Chef! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Where’s the Lamb Sauce!? - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get Out! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 You Donkey! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Official Red Hell's Kitchen logo t-shirt 🤍 It’s Raw! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get a Grip! - Official Hell’s Kitchen PopSocket 🤍 Are we missing your favourite quotes? Think you have a great idea for a shirt? Please email hells.kitchen🤍itv.com with your suggestions, and you could see them in store! In Hell's Kitchen, two teams compete for the prestigious job of head chef at a top restaurant, all under the guidance of world-class fiery chef Gordon Ramsay. . #HellsKitchen #HellsKitchenUSA . #GordonRamsay

BIKIN PASTEL RAINBOW CREPES CAKE SUPER LUCU DAN ENAK!

3728574
160361
6043
00:15:22
23.03.2021

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: Untuk kuenya: - 5 butir telur - 250gr tepung terigu - 625ml susu cair - 65gr gula pasir - 90gr unsalted butter - 5 gr vanilla extract - sejumput garam Untuk creamnya - 500ml whipping cream - 50gr gula pasir Source recipe : 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica

MASAK RESEP MASHA AND THE BEAR IN REAL LIFE!

2752117
115170
4366
00:28:15
04.08.2021

Pemandangan bagus, gameplay keren, cinta banget dah sama Genshin Impact, Next apa kita masak menu Genshin Impact? Hehe, makanya buruan download: 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

24 JAM MAKAN DI ATUR CHEF ARNOLD! GROGI BANGET!

4386065
206884
9680
00:25:40
06.02.2021

SUBSCRIBE CHEF ARNOLD 🤍Arnold Poernomo Instagram Steak Tenji 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

BIKIN TIRAMISU DESSERT BOX YANG SUPER ENAK DAN GAMPANG!

1950788
103407
5883
00:18:34
07.12.2020

Chef Jessica kali ini seru banget nih, buat tiramisu cake dari Neo Coffee Tiramisu. Neo Coffee Tiramisu ini, kopi sachet pertama di Indonesia dengan rasa tiramisu loh. Mantul baget kan! Ayo tonton videonya sampai selesai dan jangan lupa ikutan #CaptureTheTiramisu mini activity, buat menangin voucher OVO 🤍100.000 dari Neo Coffee untuk 30 orang pemenang! Klik link di bawah ini untuk dapetin efek time warpnya! TikTok: 🤍 Instagram: 🤍 Untuk nikmatin Neo Coffee Tiramisu di rumah, kalian bisa click ini 🤍 #IniRasaTiramisu #IniMauGue Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: Layer 1: 3 butir telur 100 gr gula pasir 1/2 sdt SP 80 gr tepung terigu sejumput garam 60 ml minyak sayur Neo coffee tiramisu Layer 2: 250 ml whipped cream cair Neo Coffee Tiramisu Bahan coklat ganache: 150 gr cokelat batang 150 ml whipped cream cair 2 sdm butter Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

24 JAM MAKANAN KHAS BANDUNG!

895418
37678
1367
00:36:29
29.09.2022

Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

BIKIN CHOCOLATE PUDDING ENAK DAN GAMPANG!

865237
48874
2387
00:09:02
05.09.2020

Bahan pudding susu: 500 ml air 2 sachet susu bubuk vanilla 100 gr gula pasir 1 bungkus / 7 gr agar-agar vanilla extract (optional) Bahan pudding coklat: 2 sachet coklat bubuk instan 500 ml susu 1 sdm cocoa powder (optional) 80 gr gula 1 bungkus / 7 gr agar-agar Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica

'Hell's Kitchen' Contestant Jessica Vogel Dead At 34

105459
933
203
00:01:58
01.08.2018

"Hell's Kitchen" season 12 contestant Jessica Vogel has died at 34 years old. The chef's fiancé sadly revealed that her "heart gave out" while being treated for a chronic inflammatory bowel disease called colitis. Watch to find out more about Jessica’s life. » SUBSCRIBE: 🤍 » Visit Our Website: 🤍 Get More Access: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Snapchat: OfficialAccess About Access: "Access" is a nationally syndicated daily entertainment news show. "Access" delivers the most comprehensive coverage of entertainment news and personalities on television, featuring in-depth celebrity interviews and behind-the-scenes accounts of the most important events in Hollywood. 'Hell's Kitchen' Contestant Jessica Vogel Dead At 34 | Access Access 🤍

24 JAM MASAK RESEP VIRAL MIE INSTANT TIKTOK!

1748100
65617
1911
00:17:24
21.05.2022

Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

TELOR GULUNG ANTI GAGAL!

2501213
91789
21420
00:06:20
30.04.2020

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 2 telur 75 ml air Campuran bumbu (garam, micin, jamur, lada, bumbu bawang) Tusuk sate Botol kosong Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica #ChefJessicaKakiLima

BIKIN BOLU PISANG SAMA MAMA TERCINTA!

1366940
91455
6020
00:13:05
17.01.2021

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 3 buah pisang 6 sdm tepung terigu 2 butir telur 4 sdm gula pasir 6 sdm minyak sayur 1/4 sdt vanilla bubuk 1/2 sdt soda kue 1/4 sdt garam Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica

Campfire Moroccan Chicken Recipe with Chef Jessica Monty

565
10
1
00:05:42
27.05.2021

Campfire Moroccan Chicken Recipe with Chef Jessica Monty Ingredients: ▪ 3 Tsp olive oil ▪ 1 tsp Ros el hanout ▪ 1 tsp cinnamon ▪ 1 tsp sweet paprika ▪ 1 tsp ground ginger ▪ 1 medium yellow onion, sauté slice ▪ 4 garlic cloves, minced ▪ 1/4 cup cilantro, rough chop ▪ 1/2 preserved lemon, minced ▪ 2 heaping Tablespoons tomato paste ▪ 1/4 cup dried apricots, rough chop ▪ 1/2 cup pitted green olives, sliced ▪ 1 cup chicken broth ▪ 2 blood oranges, 1 sliced in 1/8 inch rounds, other reserved for juice ▪ 1/4 cup toasted almonds, rough chop ▪ 5 bone in, skin on, chicken thighs. ▪ Salt and pepper to taste Directions: ▪ Preheat oven to 350 degrees. ▪ Mix, Rod El Hanout, cinnamon, paprika, and ginger together in a bowl. ▪ Season both sides of chicken thighs with salt, pepper, and spice mixture. Reserve extra spice blend. ▪ Heat 8-10 inch cast iron, medium heat. ▪ Pan fry both sides of chicken, crisping skin, and until golden brown. Set aside. ▪ Sauté onions. Add a dash of salt to the onions onions and add garlic. Sauté for a few minutes and until translucent and has some color. ▪ Add tomato paste, the remainder of the spice blend, chicken broth, and whisk with a fork until combined. ▪ Return the chicken to the pan, skin side up. Squeeze juice of one orange on top. Add orange slices to the chicken and place into he oven for ~20 minutes or until chicken is cooked though to 165 degrees. Enjoy! Note: You can omit the preserved lemon if you can’t get your hands on some. You can also use any orange you like for this dish.

BIKIN KOREAN MINI CAKE LUNCH BOX! LUCU BANGETTT

2964705
145061
6904
00:15:21
30.01.2021

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 130 gr / 3 butir telur 20 gr / 1 kuning telur 72 gr gula kastor 18 gr madu 60 gr tepung protein sedang / tinggi 12 gr cocoa powder 12 gr unsalted butter 18 gr susu Bahan cream cheese: 300 gr cream cheese 90 gr gula kastor 300 gr whipping cream Tambahan: Pewarna makanan gel Source from 🤍 Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica

Jessica CANNOT Stop Making Fires | Hell's Kitchen

121870
3211
198
00:04:02
12.10.2020

And Hell's Kitchen loses power! NEW!! Get your official Hell’s Kitchen t-shirts and more at the OFFICIAL HELLS KITCHEN STORE , please click here to visit: 🤍 Yes Chef! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Where’s the Lamb Sauce!? - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get Out! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 You Donkey! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Official Red Hell's Kitchen logo t-shirt 🤍 It’s Raw! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get a Grip! - Official Hell’s Kitchen PopSocket 🤍 Are we missing your favourite quotes? Think you have a great idea for a shirt? Please email hells.kitchen🤍itv.com with your suggestions, and you could see them in store! In Hell's Kitchen, two teams compete for the prestigious job of head chef at a top restaurant, all under the guidance of world-class fiery chef Gordon Ramsay. . #HellsKitchen #HellsKitchenUSA . #GordonRamsay

Scott Kicks Out Jessica From His Service | Hell's Kitchen

1067820
18873
685
00:03:42
13.04.2021

Scott has enough of Jessica and kicks her off his service. #HellsKitchen #HellsKitchenUSA #GordonRamsay NEW!! Get your official Hell’s Kitchen t-shirts and more at the OFFICIAL HELLS KITCHEN STORE , please click here to visit: 🤍 Yes Chef! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Where’s the Lamb Sauce!? - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get Out! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 You Donkey! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Official Red Hell's Kitchen logo t-shirt 🤍 It’s Raw! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get a Grip! - Official Hell’s Kitchen PopSocket 🤍 Are we missing your favourite quotes? Think you have a great idea for a shirt? Please email hells.kitchen🤍itv.com with your suggestions, and you could see them in store! In Hell's Kitchen, two teams compete for the prestigious job of head chef at a top restaurant, all under the guidance of world-class fiery chef Gordon Ramsay.

Cocok Buat Buka Puasa! Bikin Es Gabus Pelangi Dirumah🌈

5402380
187393
35450
00:10:07
28.04.2020

Bahan-bahan yang kalian butuhkan adalah: 250 ml susu 405 ml air putih 220 gr gula pasir 65 gr santan 95 gr tepung hun kwe Pewarna makanan Loyang kue Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot! #ChefJessica #ChefJessicaJamanDulu

Heather Continues To Give Orders DESPITE BURNING Her Hand | Hell's Kitchen

3871537
91613
4133
00:03:57
28.09.2020

Heather goes above and beyond when she burns her hand. NEW!! Get your official Hell’s Kitchen t-shirts and more at the OFFICIAL HELLS KITCHEN STORE , please click here to visit: 🤍 Yes Chef! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Where’s the Lamb Sauce!? - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get Out! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 You Donkey! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Official Red Hell's Kitchen logo t-shirt 🤍 It’s Raw! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get a Grip! - Official Hell’s Kitchen PopSocket 🤍 Are we missing your favourite quotes? Think you have a great idea for a shirt? Please email hells.kitchen🤍itv.com with your suggestions, and you could see them in store! In Hell's Kitchen, two teams compete for the prestigious job of head chef at a top restaurant, all under the guidance of world-class fiery chef Gordon Ramsay. . #HellsKitchen #HellsKitchenUSA . #GordonRamsay

Cookschool with Chef Jessica

17
2
0
03:41:49
01.10.2022

1.Smoothie Coconut smoothie and Pineapple smoothie 2.Appetizer Macaroni salad and fish 3.Dessert Nigerian Toasted coconut candy 4.Main course Cauliflower Rice

24 JAM MAKAN MAKANAN RESTORAN MASTER CHEF INDONESIA!

3477496
164866
7221
00:09:58
16.12.2020

Social Media: 🤍 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

Gordon Furious As Chef Laughs During Service | Hell's Kitchen

640703
11337
406
00:04:16
15.07.2021

The red team are backed up, and one chef doesn't take it too seriously. #HellsKitchen #HellsKitchenUSA #GordonRamsay NEW!! Get your official Hell’s Kitchen t-shirts and more at the OFFICIAL HELLS KITCHEN STORE , please click here to visit: 🤍 Yes Chef! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Where’s the Lamb Sauce!? - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get Out! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 You Donkey! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Official Red Hell's Kitchen logo t-shirt 🤍 It’s Raw! - Official Hell's Kitchen t-shirt 🤍 Get a Grip! - Official Hell’s Kitchen PopSocket 🤍 Are we missing your favourite quotes? Think you have a great idea for a shirt? Please email hells.kitchen🤍itv.com with your suggestions, and you could see them in store! In Hell's Kitchen, two teams compete for the prestigious job of head chef at a top restaurant, all under the guidance of world-class fiery chef Gordon Ramsay.

[ENG SUB] Chef Nic 20151003 Jessica Jung cut 《十二道锋味》

197091
970
76
00:20:41
05.03.2016

No copyright infringement is intended. For entertainment purposes only.

Live Cooking Zuppa Toscana with Chef Jessica

106
5
0
00:20:54
27.01.2021

Powered by Restream 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
chef jessica csgo fpl Cem Mil Repzion chill syrian refugees correr Foreign asdf5 chelsea fc news CBS News chika brook S4 Max shared barbar Burke cezar hermawan coughs