Al pazar

Al pazar смотреть последние обновления за сегодня на .

Aneja-Xhevoica "Me shtriu malukati... mire qe ishte ender" - Al Pazar - Vizion Plus

28089
292
12
00:11:00
02.12.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 26 Nentor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

96043
498
58
01:33:44
26.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 19 Nentor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

118802
577
62
01:40:31
19.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 29 Tetor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

108780
543
65
01:38:16
29.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 12 Nentor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

109361
578
39
01:32:49
12.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Aneja dhe Xhevoica "Te kapesh qiellin e 7-te" - Al Pazar - Vizion Plus

113535
697
26
00:10:20
09.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Fuati i pilafit "Nuse moj shejtane sa te dua" - Al Pazar - Vizion Plus

27356
138
6
00:10:35
23.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 5 Nentor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

102583
510
64
01:43:46
05.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 8 Tetor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

111050
675
57
01:47:02
08.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Fuati dhe Medineja "Kaposh ne moshe" - Al Pazar - Vizion Plus

14117
79
4
00:09:42
01.12.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Familja moderne / Kamere e fshehte 10 milione leke - Al Pazar - Vizion Plus

18685
108
4
00:08:27
16.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 22 Tetor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

127240
547
37
01:42:48
23.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Fiqo-Surreli "Mome ti je katnare une jam Tirons" - Al Pazar - Vizion Plus

12764
85
5
00:09:48
24.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Aneja - Xhevoica "Gjalpri me dy kembe" - Al Pazar - Vizion Plus

143747
844
30
00:11:17
26.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Aneja-Xhevoica 'Sallon bukurie apo bordello!?' - Al Pazar - Vizion Plus

201615
1138
48
00:08:50
11.06.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 16 Maj 2015 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus

153945
408
12
00:19:16
16.05.2015

🤍 🤍 🤍 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera e Rudina Dembacaj dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Spiunet "Profesori ja fut Dizenjatores" - Al Pazar - Vizion Plus

16939
71
6
00:09:38
11.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - Vjehrrat - nuset - 2 Nëntor 2019 - Show Humori - Vizion Plus

6689340
22870
1171
00:09:50
03.11.2019

🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Ne autobuzin Sarande-Tirane "Kete femer ta kisha une" - Al Pazar - Vizion Plus

9607
52
5
00:05:56
26.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Aneja - Xhevoica / La lingua italiane me motre - Al Pazar - Vizion Plus

91374
606
51
00:09:54
03.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 4 Qershor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

291167
923
58
02:07:08
04.06.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 15 Tetor 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

109753
561
61
01:41:26
15.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Kryeministri i Shqiperise "24 ore uje apo 24 ore nen uje" - Al Pazar - Vizion Plus

8867
38
6
00:08:20
01.12.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Foltorja Berisha / "Zonja Kakanari agjente e Rames!" - Al Pazar - Vizion Plus

53027
260
24
00:13:43
10.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Aneja / "Nuse te mire paskam..." - Al Pazar - Vizion Plus

206478
1359
50
00:09:53
12.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Nxenesit "Hallajone apo Halloween" - Al Pazar - Vizion Plus

5019
53
3
00:06:30
10.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Lavazho "Po ashtu do ashtu keshtu?!" - Al Pazar - Vizion Plus

11550
81
7
00:06:56
19.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - 14 Maj 2022 / Shfaqja e plote - Show Humori - Vizion Plus

133589
726
46
01:29:45
14.05.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Familja Korçare "Fejese me tuta sporti" - Al Pazar - Vizion Plus

16282
80
8
00:09:06
29.11.2022

Main news of the day in Albanian language. Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍

Familja Gjembi / Nje nuse te re per babin - Al Pazar - Vizion Plus

33450
193
6
00:11:34
26.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Nxenesit / "O cuna, eshte bere dru kryeministri" - Al Pazar - Vizion Plus

9793
57
0
00:09:33
17.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Nela-Llaja "Sa te dhemb kur ta fut shoqja" - Al Pazar - Vizion Plus

5280
33
1
00:05:45
25.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Urgjenca / Te hame te gjithe nga nje cope buke - Al Pazar - Vizion Plus

4479
21
0
00:03:15
17.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Nxenesit / aBetare sA të dUa?! - Al Pazar - Vizion Plus

9199
81
1
00:12:03
14.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Familja Korçare "Babai trap, dajiu budalla dhe djali viç" - Al Pazar - Vizion Plus

21654
115
6
00:06:46
27.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Al Pazar - Motivuesi / Une te bej qincioner - Vizion Plus

47276
206
5
00:11:42
11.11.2021

🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj Subscribe: 🤍

Aneja dhe Xhevoica / "Nusja ka blere bythe" - Al Pazar - Vizion Plus

52872
417
21
00:09:19
17.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Nusja dhe vjerra ne restorant - Al Pazar 8 Mars 2014 - Sketch - Vizion Plus

6365194
19440
820
00:07:12
10.03.2014

🤍 🤍 🤍 🤍 Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.

Pallati 676 / "Do lahemi dyshe ne dush... po me ke?!" - Al Pazar - Vizion Plus

80666
452
28
00:13:49
15.10.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Kryeministri / Gjirokastra me rrap dhe pa Çerçiz - Al Pazar - Vizion Plus

7548
27
2
00:08:16
02.11.2022

Subscribe: 🤍 Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 TikTok: 🤍 Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social. #vizionplustv #alpazar #agronllakaj

Назад
Что ищут прямо сейчас на
al pazar evasion Shaiko Собаки утопия второй канал japanese hip hop акустическая гитара масложор kobo kanaeru SOI CAU MIEN BAC HOM NAY firerescue ibai reaccionando jaguar xf review FRÖKEN SNUSK Seas Advance Design Juma qurilish mollari yangi narxlari 1inch BSP Male เกาะสนามข่าวเช้า Garena