Sheki

Sheki смотреть последние обновления за сегодня на .

Loti që flet! - Sheki Useini

82
8
0
00:04:21
28.11.2022

Sovereign by Kevin MacLeod | 🤍 Music promoted by 🤍 Creative Commons CC BY 3.0 🤍 🤍 SHEKI USEINI-SUBSCRIBE SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: shekiuseini.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love #kushjeti #kontratameshpirtin #kthesaemadhe Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është mjeshtër i çertifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë evente dhe seminare, mjeshtër në artet marciale dhe njeri i apasionuar pas meditimit, mësimit dhe leximit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit të tij qëndron në përkushtimin me entuziazëm ndaj vetënjohjes, meditimit, hipnoterapisë, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, parimet e subkoshiencës, ligji i dhënies, si dhe hulumtimit të koncepteve shkencore për një jetë më të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme. Trajnimet e tija më të njohura në trevat shqiptare janë: “Të pathyeshëm”, “3 Ditë Heshtje” dhe “Meditimi në shpellë”. Motoja e jetës së tij është: “Suksesi i të gjitha sukseseve është të jetosh jetën që dëshiron!”

Tregime Shqiptare "Martesa"

839262
7529
300
00:44:23
11.11.2022

Film Televiziv i realizuar nga FrameIn Production në bashkëprodhim me "Radio Televizionin Shtetëror i Maqedonisë së Veriut - TVM2". Facebook Page: 🤍

BAKU to SHEKI: Exploring Azerbaijan’s Historic SILK ROAD TOWN

7573
220
73
00:11:46
03.04.2020

Dreaming of future travel plans? Start making a list and add Azerbaijan to it! Join us as we travel from the big city of Baku to the small town of Sheki! Highlights from this trip were eating Qutab on our road trip, exploring the cobblestone streets of Sheki, and sleeping in a historic Silk Road Karavansaray Hotel! No trip to Sheki is complete without exploring the UNESCO World Heritage Site: Palace of Sheki Khans. —————————————————— 🔔 Make sure to SUBSCRIBE and hit the BELL notification to receive all of our latest episodes, and check out all the videos in our Georgia Playlist! —————————————————— 👉 HELPFUL LINK: - Need a hotel in Baku, Azerbaijan? 🤍 - Need a hotel in Sheki, Azerbaijan? 🤍 - Get $30+ off your first AirBnB stay through our link!: 🤍 -Sheki Karvansaray Hotel: 🤍 —————————————————— 📸 OUR VLOGGING GEAR: - Camera: 🤍 - Lens: 🤍 - Mic: 🤍 - Tripod: 🤍 - Backpack: 🤍 - Camera Strap: 🤍 - GoPro Kit: 🤍 —————————————————— 📢 LETS CHAT ON SOCIAL MEDIA: - Subscribe: 🤍youtube.com/travelhackingteachers - Instagram: 🤍instagram.com/travelhackingteachers - Facebook: 🤍facebook.com/travelhackingteachers - Website: 🤍travelhackingteachers.com —————————————————— 🎼 MUSIC CREDITS: Song: Jarico - Island (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: 🤍 Song: DayFox - Lioness (Vlog No Copyright Music) Music provided by Vlog No Copyright Music. Video Link: 🤍 Song: MusicbyAden - Summer Love Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution-ShareAlike 3.0 Unported Video Link: 🤍 Song: MBB - Do It Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution-ShareAlike - CC BY-SA Video Link: 🤍 Song: Simon More - Vanlife (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: 🤍 Song: Erik Lund - Tokyo Sunset (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: 🤍 ——————————————————

Oxygen Pjesa 1 - Sheki Useini 14.05.2022

83482
628
66
01:54:44
14.05.2022

Oxygen Pjesa 1 - Sheki Useini 14.05.2022 I ftuar: Sheki Useini, mjeshtër i meditimit #oxygenproductions #oxygenshow #shekiuseini #besimdina Onair Media - 🤍 Follow Oxygen on… FB: 🤍 IG: 🤍 Subscribe: 🤍 © & ℗ Oxygen & Onair Media. All Rights Reserved

MEDITIMI "JETO PA FRIKË" - SHEKI USEINI

31379
533
41
00:33:42
05.07.2022

MEDITIMI MË I FUQISHËM KUNDËR FRIKËS! Ky meditim do të ndihmojë në zbutjen e frikës tënde, frikërave të pavetëdijshme, dhe nëse do ta praktikosh më shpesh, atëherë edhe do ti eliminosh ato. Të gjithë ata që vuajnë nga ankthi dhe shqetësimi në situata të ndryshme, kanë nevojë për këtë meditim. Me ndihmën e këtij meditimi do ta kthesh forcën dhe besimin tënd përsëri në vetëvete. SHEKI USEINI SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com / shekiuseini.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës i rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

The Most Beautiful City in Azerbaijan - Sheki, Caucasus Mountain Range, Azerbaijan, Vlog#3

1604
48
20
00:14:31
20.06.2022

Where is Sheki located? Sheki is a city in northwestern Azerbaijan 🇦🇿, It is located in the southern part of the Greater Caucasus Mountain range and Historic Silk route passes through Sheki. The hotel I stayed in? Marxal Resort and Spa -Ambassador Suite. -Royal/Presidential Suite. -BreakFast 🛣Places I visited? -Sheki Khan Palace (1797 by Muhammad Hasan Khan) -Sheki Kanvasaray (18th century) -Church of Kish ⛪(1st Century The church of Saint Elishe, Albanian Church) Traditional Food of Sheki I tried? Sultan House Restaurant 🍱 - Piti ( Lamb and Chickpeas soup) - Sheki Baklava - Traditional Deserts - Turkish Coffee Check out the video and let me know in the comments if you like the video! 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Find me on Instagram and Facebook for daily updates: Instagram: 🤍instagram.com/lifeinabag.fp Facebook: 🤍facbook.com/lifeinabag.fp TikTok: 🤍tiktok.com/🤍lifeinabag.fp ALL of our music used in the vlog is from Epidemic Sound: 🤍 (Sign up for a 30-day free trial! It’s all copyright free and amazing. I don’t use anything else!) #AZERBAIJAN #BAKU #TOURIST #LIFEINABAG #PAKISTANI #BACKPACKER #pakistanisong #azerbaijan #f1azerbaijan #baku #SHEKI #caucasus #mountains Edit by: Omair Ali 🤍instagram.com/i_omairr/ travel

A pushojmë kur flemë, apo na nevojitet meditimi? Tregon eksperti Sheki Useini

6414
93
2
00:03:26
25.04.2022

✔️ Did you subscribe to ATV's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new videos. Follow ATV on: FB: 🤍 IG: 🤍 WEB: 🤍 Publisher: Onair Media - 🤍 All Rights Reserved © & ℗ ATV & Onair Media

Sheki city the hidden beauty in caucasus the gem 💎 of Azerbaijan

6546
103
24
00:18:54
24.10.2021

#Vlog-10 Sheki Azerbaijan Dear Diary.... and ( всем привет ) as they say in beautiful Russia 😆 Summer 2021 and here we are in this beautiful and truly captivating city, a city surrounded by the district of the same name. It is located on the southern part of the Greater Caucasus mountain range, 240 km (150 mi) from Baku. As of 2020, it has a population of 68,400. The center of the city and the Palace of Sheki Khans were inscribed in the UNESCO World Heritage List in 2019 because of its unique architecture and its history as an important trading center along the Silk Road. This is the first video and more to come as there is so much to see, my first impression was like ... wow what a beauty and it's such a shame that is hidden from the eye of tourists it's absolutely breathtaking the mountains the villages the town it's truly so tranquil yet so beautiful. This video covers the journey from Baku international bus station which took nearly 4 and half hours and costed less then £4 now where else you get that.. I hope you like this video and please kindly share it with your friends and family and please subscribe and let's stay in touch.. you can follow me on Instagram. More videos to come from this beautiful city and from Nabran too. So till the next one, stay blessed and beautiful With peace & love Jay

World most beautiful City | Sheki Azerbaijan | Anas Pathan Vlogs #azerbaijan #baku

2056
72
17
00:09:22
25.05.2022

In this video i visited one of the most beautiful landscapes of the world in Sheki Azerbijan… . . Shaki is a city in northwestern Azerbaijan, surrounded by the district of the same name. It is located on the southern part of the Greater Caucasus mountain range, 240 km from Baku. As of 2020, it has a population of 68,400. Sheki is located around 300Km from Baku City. If you liked my vlog then do subscribe to my Channel. You can follow me on instagram as well :) 👇 🤍

SHËROJE VETEN NËPËRMJET MEDITIMIT! - Sheki Useini

177999
1392
101
00:20:59
21.05.2020

SHEKI USEINI-SUBSCRIBE SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës i rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme. SHËROJE VETEN NËPËRMJET MEDITIMIT! Gjendja jonë fillestare dhe e natyrshme është SHËNDETI. Emri tjetër për shëndetin është HARMONIA, pra kur gjithçka është në harmoni në brendinë tonë, atëherë jemi të shëndoshë, qoftë shëndeti fizik apo ai mental. Sëmundja është DISHARMONI, kurse disharmonia do të thotë mosmarrëveshje, diçka që nuk përputhet mes veti, nuk shkon si duhet. Trupi jonë ka aftësinë e përkryer ta shërojë vetëveten, gjithmonë, që nga fillimi, derisa ne në mënyrë të vetëdijshme apo më tepër të pavetëdijshme e çrregullojmë punën e mrekullueshme që ai bën! Në fakt trupi i jonë është një barnatore universale për të nderhyre në në çdo pjesë të saj, ku paraqitet nevoja. Nëpërmjet meditimit i drejtohemi brendisë sonë, „mjekut të brendshëm“, dhe i mundësojmë që ai pa pengesa nga jashtë ta kryejë punën e vetë si duhet. Ky meditim në këtë video është pregatitur që për juve dhe në juve të ketë një EFEKT të suksesshëm dhe absolutisht të dukshëm. Ju lutem, së paku praktikojeni njëherë 7 ditë me rradhë, 1-2 herë në ditë, para së gjithash para gjumit, dhe ju do të shihni REZULTATE marramendëse. Të gjithë Ju, do të më bëni edhe më të lumtur, që pas praktikimit të këtij meditimi, të më lajmëroni për benefitet dhe rezultatet që do të rezultojnë nga kjo, por JO edhe të më falenderoni. Sepse është gjithmonë është ai vetë, TRUPI, që e shëron vetëveten. FALEMINDERIT TRUPI JONË PËR KËTË AFTËSI TË JASHTËZAKONSHME!!! Ju uroj një kënaqësi të veçantë gjatë meditimit. Sheki NAMASTE #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love

MËSO ME MUA MEDITIMIN PËR VETËM 5 MINUTA - SHEKI USEINI

18919
355
24
00:05:20
14.10.2021

SHEKI USEINI SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com / shekiuseini.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës i rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

"Mëso Meditimin nga Sheki" - Trajnimi i plotë

27207
468
17
02:28:28
07.07.2021

Trajnimi i shumë kërkuar nga ju tashmë ndodhet i plotë dhe falas në kanalin tonë të YOUTUBE. Bëni SUBSCRIBE dhe shpërndajeni te miqt tuaj sa më shumë këtë video, sepse do të kemi shumë trajnime që do të vijnë falas për ju. 🤍 WEB : 🤍tidi.al Email : info🤍tidi.al Shikoni më shumë nga Tidi.al: Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Pinterest: 🤍 LinkedIn: 🤍 #Training #Motivation #Quotes #Daily #DailyMotivation #Inspiration #Success #Successful #Entrepreneur #Happiness #TIDIAL #Business #Happy #Life #live #Ermali #meditation Tidi.AL është platforma e parë dhe e vetme në gjuhën shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat. Misioni ynë është t’ ju vijmë në ndihmë të gjithë shqiptarëve, pa barriera gjeografike, duke ju ofruar mundësinë të mësoni gjithçka që ju nevojitet, kudo që jeni, në kohë reale. Bashkëpunimi me ekspertë të secilës kategori, sjell tek ju informacione me vlerë, të cilat nëse ju i vendosni në praktikë do të merrni rezultate që nuk i keni patur asnjëherë më parë në jetën tuaj! Tidi.AL Akademia juaj Online!

Nuk e meriton secili të jetë afër teje!-Sheki Useini

9383
396
29
00:05:27
01.07.2021

SHEKI USEINI SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës i rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

Sheki Useini - Pyetje & Përgjigje

710
38
2
00:01:34
12.11.2022

🤍 SHEKI USEINI-SUBSCRIBE SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: shekiuseini.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love #kushjeti #kontratameshpirtin #kthesaemadhe Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është mjeshtër i çertifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë evente dhe seminare, mjeshtër në artet marciale dhe njeri i apasionuar pas meditimit, mësimit dhe leximit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit të tij qëndron në përkushtimin me entuziazëm ndaj vetënjohjes, meditimit, hipnoterapisë, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, parimet e subkoshiencës, ligji i dhënies, si dhe hulumtimit të koncepteve shkencore për një jetë më të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme. Trajnimet e tija më të njohura në trevat shqiptare janë: “Të pathyeshëm”, “3 Ditë Heshtje” dhe “Meditimi në shpellë”. Motoja e jetës së tij është: “Suksesi i të gjitha sukseseve është të jetosh jetën që dëshiron!”

Shkëputje - Rruga Drejt Suksesit 2020 - Sheki Useini

785
52
2
00:02:15
15.11.2022

🤍 SHEKI USEINI-SUBSCRIBE SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: shekiuseini.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love #kushjeti #kontratameshpirtin #kthesaemadhe Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është mjeshtër i çertifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë evente dhe seminare, mjeshtër në artet marciale dhe njeri i apasionuar pas meditimit, mësimit dhe leximit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit të tij qëndron në përkushtimin me entuziazëm ndaj vetënjohjes, meditimit, hipnoterapisë, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, parimet e subkoshiencës, ligji i dhënies, si dhe hulumtimit të koncepteve shkencore për një jetë më të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme. Trajnimet e tija më të njohura në trevat shqiptare janë: “Të pathyeshëm”, “3 Ditë Heshtje” dhe “Meditimi në shpellë”. Motoja e jetës së tij është: “Suksesi i të gjitha sukseseve është të jetosh jetën që dëshiron!”

MNL48 Shaki goes to Indonesia! 🇮🇩♡

55809
2814
304
00:18:43
08.11.2022

#MNL48 #JKT48 #TiktokForYouStage

PSquare - Shekini [Official Video]

89941992
423559
10381
00:03:45
17.11.2014

Watch the official Music Video for Shekini by P-Square Stream on all platforms 🤍 “Shekini” video is an energetic pictorial which sees the artistes combine with youthful dancers to perform moves that’d bring you to life. From garages to underground scenes, the dark-themed flick definitely does justice to the song. Video was directed by Clarence Peters, and song produced by Vtek, who also made a cameo appearance.

Etnon feat Genta Ismajli - Shake it

60426099
157146
5635
00:03:10
05.03.2016

Download song: 🤍 Stream/Share on Spotify: 🤍 Produced by : Genc Prelvukaj Year : 2016 Country : Republic of Kosovo Language : Albanian Video : Max Production Asistente ne audio prodhim : Milot Hasangjekaj, Ardian Rexhepi, Ardit Kantarxhiu dhe Filloreta Raci. 🤍 🤍facebook.com/etnonkosovo www,facebook.com/blackfishkosovo 🤍facebook.com/gencprelvukajkosovo 🤍twitter.com/gencprelvukaj 🤍gentaismajli.com 🤍maxproduction.net MUA : Selma HAIR : Kaci STYLING : Dona Matoshi

Azeri city of of Sheki is cultural capital of Turkic world - le mag

5428
67
7
00:02:45
02.05.2016

Sheki in northern Azerbaijan lies on the ancient Silk Route. The city has been named "'cultural capital of the Turkic world'":🤍 in 2016, and as such is playing host to a number of events aimed at highlighting Turkic culture - an area that encompasses central, eastern, northern, and western Asia as well as parts of eastern Europe. Hundreds of craftsmen have travelled to Sheki to show off their skills, including Ayaz Mecidov, who makes musical instrume… READ MORE : 🤍 What are the top stories today? Click to watch: 🤍 euronews: the most watched news channel in Europe Subscribe! 🤍 euronews is available in 13 languages: 🤍 In English: Website: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Google+: 🤍 VKontakte: 🤍

Lepa Brena - Seik - (Official Video 1985)

24539490
78627
2808
00:03:49
13.04.2017

Label and copyright: Lepa Brena Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Music: lyrics: Arr: Video:

SuperVlera Podcast #2 - Sheki Useini

6054
140
18
01:53:52
01.10.2021

Sheki Useini është Mjeshtër dhe Mësues i Meditimit i çertifikuar në qendrën OSHO në Indi, Mësues Shpirtëror, Hipnoterapi, Folës Motivues, Trajner i Jetës, Hulumtues dhe Vizionar, Sipërmarrës i Suksesshëm, Mjeshtër i Arteve Marciale. Ju ftojmë të ndiqni episodin. Faleminderit! - Mos harroni të më ndiqni në rrjetet sociale 🤗⏬ - Facebook: ​​​​​​​🤍 Instagram: 🤍 #SuperVlera #episodi2

YAOSOBI - MNL48 Sheki and AKB48 Yuiri Murayama

3023
103
8
00:04:26
30.06.2022

#mnl48 #akb48 #yaosobi delete ko din to pag inupload ulit ni sheki.

MEDITIM "Kush jam unë?" - Sheki Useini

45471
506
14
00:22:21
08.10.2019

Ky meditim është për vetënjohjen dhe vetëeksplorimin e hapsirës së panjohur në brendinë tonë dhe bazohet në mësimet Dr. Joe Dispenza. Duke e përdorur këtë meditim ne bëhemi më të qetë dhe me të sigurt ndaj të panjohurës dhe ndjenjës që kemi për të panjohurën.Ky meditim hap mundësi të reja që mund të përmirësojnë përvojën tonë me të panjohurën në brendinë tonë dhe të shërbehemi nga hapsira e potencialeve të pafundme.

10 THËNJE NGA SHEKI USEINI

2175
177
7
00:02:55
24.10.2022

Spatium by Keys of Moon | 🤍 Music promoted by 🤍 Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) 🤍 SHEKI USEINI SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com/ shekiuseini.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

PSE arrijnë të tjerët të na zemërojnë?! - Sheki Useini

12864
396
15
00:03:33
01.03.2020

Ju e dini këtë se ka njerëz që ju zemërojnë, shqetësojnë aq shumë, saqë do kishe eksploduar nga zemërimi apo të ishe hudhur nga një dritare nga kati i nëntë i pallatit. Pulsi të rritet, emocionet të kapin për fyti, trupi të dridhet! Pra shumë e bezdisshme kjo ndjenjë, një vrimë e zezë për paqen e shpirtit. Apo jo?! Po çfarë të bëjmë?!

SHEKI AZERBAIJAN VLOG 2019 | MARXAL RESORT & SPA

8629
119
17
00:04:23
19.10.2019

This is probably my most favourite part of the trip. Sheki Azerbaijan is just amazing with stunning views of the mountain from our hotel room in Marxal Resort & Spa. Come here if you want to be alone and have a little think of your life or something. Therapeutic and relaxing - wish we'd stay more days here. Part 3 of my Azerbaijan vlog series. Tour company: 🤍 Music Credits: 🤍 My Links: »»» INSTAGRAM: 🤍 »»» FACEBOOK: 🤍 »»»TWITTER: 🤍 Contact: »»» E-MAIL: desertedinuae🤍gmail.com

SHEKI USEINI

5934
68
0
00:36:32
11.09.2018

Eksperti Sheki Useini thotë se Ermal Mamaqi është njeriu ideal për t’i motivuar të tjerët

2846
26
1
00:07:25
17.01.2022

✔️ Did you subscribe to ATV's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new videos. Follow ATV on: FB: 🤍 IG: 🤍 WEB: 🤍 Publisher: Onair Media - 🤍 All Rights Reserved © & ℗ ATV & Onair Media

KUSH DO TË FLASË PËR TY DHE PËR MUA? - Sheki Useini

2808
190
13
00:03:30
06.06.2020

SHEKI USEINI SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës i rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

14.4 Sheki testi...

25114
470
133
00:13:37
08.06.2021

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: 🤍 "Harun KOÇALİOĞLU" ismindeki YouTube kanalımda; Günlük hayata dair birçok içerik ile birlikte; Kullanmakta olduğum araç, yaşamınızda sizlere yardımcı olacak bir çok pratik ve önemli bilgi bulunmaktadır. Başta "Araçlar" olmak üzere; birçok içerik ve paylaşımım sizlere sunulmaktadır. Bunun yanısıra, Gezi, insan ve şehir,tatil manzaraları, yol kesitleri ile birlikte; Bakım, onarım, tamir, tabiat ve başta köpekler ki; Ben onlara CAN'lar diyorum. Hayvan ve Meslek icabı gerekte Silah, bıçak vb. bir çok videolarım vardır. Siz değerli değerli izleyicilerime elimden geldiğince ve imkanlarım ölçüsünde bilgiler eşliğinde görüntüler sunmaktayım. Kurgu olmaksızın, çoğu paylaşımım doğaldır. Kanalıma destek vermeniz benim için önemlidir. Beğeni,abone ve paylaşımlarınızı talep ediyorum. Kanalımda küfür, hakaret ve rencide edici söz ve davranışlara müsaade etmem. Kanalımda yayınlanan her şey beni bağlar. Dini ve siyasi içerikli propaganda yapılmaz. Saygı ve sevgilerimle birlikte iyi seyirler diliyorum.

Meditimi "Kuptimi i jetës" - Sheki Useini

80965
674
38
00:28:39
21.11.2019

Ky meditim është një ftesë për të mësuar më tepër për kuptimin e jetës tënde, për të kuptuar edhe më tepër pse je me të vërtetë në ketë jetë, për çfarë ke ardhur këtu?

``Piti'' from Sheki's kitchen Delicious moist bread made by a hardworking young woman for her family

18750
1515
161
00:31:51
23.11.2022

Hello! dear viewers! at the request of the Subscriber of the "Aynuranin Metbexi" Channel, I opened the Cooking Channel! I cook different Sweets and Cakes every day. and Reshil, at your request, to share my Recipes with you! there will be followers on my channel! Various beautiful cakes and their dyeing! Various Cookies Various Jam Various Dishes etc Use my Recipes for Healthy! Enjoy your meal! Please Don't Forget Like the Video and Subscribe to our Channel! Thank you all for your viewing and attention! (If there are errors on the text, then excuse me! I use Google Translate) - All Confectionery Videos:🤍 All Holiday Videos:🤍 - All Rural Affairs:🤍 Cooking channel Azerbaijan Azerbaijan woman Cooking Azerbaijan food Food channel Food recipes new recipes village life Azerbaijan country life vlog azerbaijan vlog azerbaijani az metbex azerbaijan cooking sweet recipes food recipe recipes checken aynurenin metbexi şəmkir mətbəxi azərbaycanlı bloger azerbaycan youtuber yemək kanalı жизнь в деревнии

Meditim - Mbrojtja Nga Depresioni - Sheki Useini

37560
691
39
00:25:42
28.05.2021

Meditim-Mbrojtja Nga Depresioni. Unë jam Sheki Useini. Mirësevini në kanalin tim të Youtube! Së pari përgatituni në mënyrën më të rehatshme dhe të qetë pa pasur zhurma apo ngacmime nga jashtë dhe jeni gati për të nisur këtë meditim. Mund të jeni ulur ose shtrirë. Ky meditim është përgatitur për secilin që dëshiron të largojë apo t'i ndihmojë vetes që të mbrohet nga cdo lloj depresioni. Ju dëshiroj një meditim të këndshëm! Namaste AKADEMIA E MEDITMIT & TRANSFORMIMIT VETVETJA Nëse të ka pëlqyer meditimi atëherë të lutem shpërndaje këtë video që edhe të tjerët të kenë mundësi ta mësojnë meditimin. Gjithashtu ju ftojmë të bëni SUBSCRIBE kanalin tonë në youtube që të kesh gjithmonë mundësi të shikosh dhe të njoftohesh për videot dhe ligjerata më të reja që unë bëj për ju. Mos harroni të na ndiqni edhe në rrjetet sociale : Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Email: akademia🤍vetvetja.com

Pse nuk krijon nga jeta një histori suksesi? - Sheki Useini

3448
167
8
00:05:34
19.06.2021

Krijo nga jeta jote një histori suksesi. Dhe ti tani pyet..po po..kush nuk dëshiron nga jeta një histori suksesi por kjo është shumë vështirë. Jo atëherë kur ti do i dish disa informacione të cilat do i dëgjosh tani... SHEKI USEINI SUBSCRIBE: 🤍 WEBSITE: vetvetja.com EMAIL: akademia🤍vetvetja.com INSTAGRAM: 🤍 Shikoni më shumë nga Sheki Useini: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #shekiuseini #motivationalspeaker #author #spiritualteacher #meditationteacher #lifecoach #masterofmartialarts #happines #success #osho #life #love Kanali zyrtar i mjeshtërit të meditimit Sheki Useini. Sheki është një mësues i certifikuar i meditimit dhe hipnoterapisë, autor i disa librave, ligjërues në shumë ngjarje dhe seminare, mbajtës i rripit të zi në artet marciale dhe një njeri i apasionuar pas leximit dhe mësimit. Fokusi kryesor i punës dhe hulumtimit tim qëndron në përkushtimin me entuziazëm të plotë ndaj njohjes së vetes, meditimit, mënyrës sesi funksionojnë ligjet universale, ndërgjegjësimit, subkoshienca si dhe hulumtimit të parimeve shkencore për një jetë të shëndetshme, të lumtur, paqësore dhe të suksesshme.

Azerbaijan 🇦🇿 Baku to Sheki City Tour By Ac Bus, Luxury, Top Bus, Full Bus Video #vlog

139
4
2
00:09:08
17.09.2022

Azerbaijan 🇦🇿 Baku to Sheki City Tour By Ac Bus, Luxury, Top Bus, Full Bus Video #azerbaijan #baku #village

Pas mëngjesit në Koha - Mimoza Thaçi & Sheki Hyseini - Mendimi Pozitiv

14189
108
3
00:41:29
24.05.2016

Televizioni Koha - Tetovë 🤍tvkoha.tv

Pastel - Meditimi, si dhe pse duhet praktikuar?! Flet mjeshtri i meditimit Sheki Useini! 24.11.2022

77
1
0
00:43:02
25.11.2022

Follow TV21 on... • Web: 🤍 & 🤍 • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Tw: 🤍 • Телефон: 02/313-5630 © & ℗ TV21 & IN Media. All Rights Reserved

SHEKI CITY

920
38
7
00:11:28
20.06.2022

Video Şəki şəhəri haqqındadır, onun qısa məzmununu təqdim edirəm. Şəki — Azərbaycan Respublikasında respublika tabeli şəhərdir, Şəki rayonunun inzibati mərkəzidir. 01.01.2021-ci il tarixə olan məlumata görə Şəki şəhərinin əhalisi 68.4 min nəfərdir. İpək Yolu boyunca mühüm ticarət mərkəzi kimi, şəhərin mərkəzi və Şəki Xan Sarayı özünəməxsus memarlığı və tarixinə görə 2019-cu ildə YUNESKO-nun Ümumdünya İrs Siyahısına daxil edilib. Şəki şəhəri respublikanın şimal-qərbində, Kiş çayının sol sahilində, dəniz səviyyəsindən 700 metr yüksəklikdə, paytaxt Bakı şəhərindən 370 km aralıda, Böyük Qafqaz sıra dağlarının cənub ətəklərində, mərkəzi regionlardan uzaqda – təcrid olunmuş bir məkanda yerləşir. Şəhəri əhatə edən təbiət, meşələrlə örtülmüş dağlar öz gözəlliyi ilə insanı valeh edir. Şəki Azərbaycanın ən qədim şəhərlərindən biridir. Şəkidə orta illik temperatur 12 °C-dir. İyun və avqust aylarında orta temperatur 20 - 25 °C arasında dəyişir. Ərazinin ətrafındakı dağ meşələri şəhəri daşqınlardan mühafizə edir və yay aylarında ərazinin həddindən artıq istiləşməsinin qarşısını alır. Şəhərin əsas çayları Kiş və Gürcanaçaydır. Hal-hazırkı şəhərin sahib olduğu mənzərəli görünüşü, relyef müxtəlifliyi şəhərin tikiliş və quruluş sisteminə öz təsirini göstərmişdir. Şəki yaşıllığa bürünmüş evlərlə əhatə olunub. İçməli su çaylardan götürülür. Şəhərin sahib olduğu dağ mənzərəsi onu daha da cazibədar edir. Şəki 2700 illik Azərbaycan tarixini özündə birləşdirən mədəni sərvətlərin və abidələrin ən böyük sıxlığına malikdir. Şəkidə dram teatrı, sənətkarlıq muzeyi, tarix muzeyi fəaliyyət göstərir. Yuxarı və aşağı Karvansaraylar 18-ci əsrdə tikilmişdir. Bu şəhərdə illik Muğam Festivalı və İpək Yolu Beynəlxalq Musiqi Festivalı keçirilir. Şəki memarlığı əsasən Şəkinin tarixi ilə formalaşıb. Şəkidə bir çox ictimai yerlər və fərdi evlər heç bir yapışqan və ya mismar olmadan bir-birinə bağlanmış rəngli şüşə parçalarından ibarət taxta məhəccər olan şəbəkə ilə bəzədilmişdir. Bu texnika mürəkkəbdir və yalnız öz nəfis sənətkarlıqlarını nəsildən-nəslə ötürən bir neçə sənətkara məlumdur. Mühafizə olunan memarlıq abidələrindən Şəki xan sarayını, Şəkixanovların evini, Giləkli məscidinin minarəsini, məscidi, qala divarlarını, Şəkinin dairəvi məbədini, Zəyzid məbədini, yaxınlıqdakı Kiş kəndinin Kiş alban məbədini, Şəki karvansarayını göstərmək olar. Şəki xanlarının yay iqamətgahı olan Şəki Xanları Sarayı bu gün də Şəkinin ən görkəmli görməli yerlərindən biri olaraq qalır. 1762-ci ildə heç bir mismar olmadan tikilmiş bu abidə öz dövrünün ən ecazkar abidələrindən biridir. Qafqazın cənub ətəklərində Nuxa kəndi yaxınlığında yerləşən Şəki qalası şəhərin daha yüksəkdə yerləşən hissəsində, şimal-şərqində yerləşir və Şəki xan sarayını əhatə edir. Şəkinin bir çox küçələri tarixi və arxitektura abidələrinin mövcudluğu ilə diqqəti cəlb edir. Birinci yerdə əlbəttə, şübhəsiz ki, əsas küçə olan Şəki küçəsi durur. Şəkini digər şəhərlərdən ayıran bir digər xüsusiyyət isə onun nisbətən daha təmiz olmasıdır. Ümumilikdə isə Şəki sahib olduğu cazibədar təbii mənzərəsi, təmizliyi, sərin havası, axşamları gələn bülbül oxuması səsləriylə insan üzərində təsvir edilməz təsir buraxır. Şəki qədim Qafqaz alban kilsələrinin məskənidir. Şəhərdə çoxlu kilsə və məscidlər var. Bəzi kilsələrin, məsələn, Şəki yaxınlığındakı Kiş kilsəsinin təxminən 1500 il yaşı olduğu zənn edilir. Xan məscidi, Ömər Əfəndi məscidi və Gileyli minarəsi şəhərin mühüm ibadətgahları hesab olunur. Mətbəx. Şəki mətbəxi Azərbaycanın bütün mətbəxləri kimi çox zəngindir. Bütün dünyaya səs salan Şəki pitisi, Şəki halvası (paxlavası) buna sübutdur. Şəki şəhərində Azərbaycan Pedaqoji Universitetinin Şəki filialı, Şəki Dövlət Regional Kolleci, Şəki Tibb kolleci, Şəki Dövlət Peşə Təhsil Mərkəzi, Şəki Şəhər Kimya-Biologiya Təmayüllü Lisey, Şəki Şəhər Fizika-Riyaziyyat və Humanitar Təmayüllü Lisey, Şəki İnteqrasiya təlimli internat tipli gimnaziya, 18 tam orta məktəb, 29 məktəbəqədər təhsil müəssisəsi fəaliyyət göstərir. Şəki şəhərində Şəki Mərkəzi Regional Xəstəxanası, Doğum evi, Birləşmiş Uşaq Xəstəxanası, Psixatriya Xəstəxanası, Ağciyər Xəstəlikləri Xəstəxanası, Təcili tibbi yardım stansiyası, Təcili təxirəsalınmaz tibbi yardım regional məntəqəsi, bir sıra poliklinikalar fəaliyyət göstərir. Şəki kiçik ipəkçilik sənayesinə malikdir və tütün, üzüm, mal-qara, qoz-fındıq, dənli bitkilər və süd istehsal edən kənd təsərrüfatı sektoruna əsaslanır. Şəkinin əsas istehsal müəssisələri ipək zavodu, qaz elektrik stansiyası, kərpic zavodu, şərab zavodu, kolbasa fabriki, konserv fabriki və iri miqyaslı Damazlıq Südçülük Təsərrüfatını özündə birləşdirən süd zavodudur. 2010-cu ildə Şəkiyə dünyanın hər yerindən 15 min xarici turist gəlib. Bakı-Balakən marşrutu üzrə hər gün Bakıya gedən və Bakıdan gələn gecələmə qatarı var. Şəki çox gözəldir, buranın valehedici təbiəti, möhtəşəm tarixi abidələri və mehriban insanları var, bu şəhərə qonaq gəlməyə və burada dincəlməyə dəyər.

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Sheki Arizona RolePlay cyril ngonge Pooh BELAJAR MEMASAK Pawan Singh Нишона 영어 대화문 샤밀 Series Innocence fixing up old quad хитрости спа 和風 АТО таргариенны el mono vapeador ala hokben K POP GAME Na'VI s1mple