Am testat Trotineta Electrică KUGOO KIRIN S1 PRO - Review + comparație cu Kugoo Kirin S1

39513
128
1828
10.04.2022
Bogdan Hriscu

Bogdan Hriscu

240488908
1020000
1640
28.05.2016
RO
Описание видео:

Trotineta Kugoo Kirin S1 pro - 🤍🤍geekmall.ro/scooter-electric-kugookirin-s1-pro-viteza-maxima-30kmh-autonomie-30km-motor-350w-acumulator-36v-75ah-negru-743.html cod discount pentru trotineta : kugoo100 Review la Kirin S1 - 🤍🤍youtube.com/watch?v=bMsPC03VINk Contact for business - Personal contact : hriscubogdan91🤍yahoo.com Tik-tok : 🤍bogdanhriscuoficial - 🤍🤍tiktok.com/🤍bogdanhriscuoficial?lang=ro-RO INSTAGRAM : 🤍🤍instagram.com/bogdanhriscu91/ Canalul meu secundar : 🤍🤍youtube.com/channel/UC8Qx8r4GTbj5MVQ8g5GkmaA FanMail pentru colete si scrisori imi puteti trimite la adresa de mai jos: Casuta postala nr 1 , Oficiul Postal Corod, 807080 judet Galati Nume : Hriscu Bogdan Link de Donatii - 🤍streamelements.com/bogdanhriscu/tip Paypal : 🤍🤍paypal.com/paypalme/BogdanHriscu

Кадры из видео
Am testat Trotineta Electrică KUGOO KIRIN S1 PRO - Review + comparație cu  Kugoo Kirin S1
Am testat Trotineta Electrică KUGOO KIRIN S1 PRO - Review + comparație cu  Kugoo Kirin S1
Am testat Trotineta Electrică KUGOO KIRIN S1 PRO - Review + comparație cu  Kugoo Kirin S1
Am testat Trotineta Electrică KUGOO KIRIN S1 PRO - Review + comparație cu  Kugoo Kirin S1
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Eduard Sfrejea
2022-09-17 04:47:51

Cît ai dat pe ia

TATAIE GAMING
2022-09-08 17:45:32

O întrebare am și eu trotineta kugookirin s1 pro poți te rog daca ști cum se pornește bluetooth-ul pentru a putea sa o conectez la aplicație

Dumitru Adam
2022-09-06 11:51:20

dacă mă prinde ploaia chiar și torențială, pot sa îmi continui drumul? bineînțeles că merg incet

Legionaru
2022-08-30 08:16:11

Ecranul mereu se tot stinge si se aprinde sau e de la camera?

Suika Ibuki
2022-08-12 17:41:23

Acum am cumparat azi trotineta si nu reusesc sa conectez la aplicatie, dar cand porneste apare iconul de bluetooth dar nu stiu cum sa o pun in paring mode

Alex Dulea
2022-08-08 16:16:16

POV: Nu ai ce face cu banii și îi cheltuiești pe chestii tari

Steluta Lukacs
2022-08-01 13:32:59

Bună! Unde e bateria? La ambele?

Eu vreau Eu vreau
2022-07-27 20:43:37

?

Eu vreau Eu vreau
2022-07-27 20:43:33

Mai pățește cineva

Eu vreau Eu vreau
2022-07-27 20:43:22

Deci la mine csnd o pun la încărcat în 10 minute se încinge încărcătorul de zici ca fierbe . Extrem

RaZzEr XX
2022-07-22 13:53:22

Buna sper sa îmi răspundă cineva cum conectez prin Bluetooth trotineta kugoo kirin s1 pro

andrei??
2022-07-20 18:38:03

Salut ma poți ajuta cu ceva? Mi-am luat și eu trotineta electrica kugoo s1 pro și ma întrebam dacă știi cum sa o conectez la aplicatie

Cosmin Zamfir
2022-07-16 07:40:09

Bogdan. Am. Sieu. O. Trotineta. Electrica. Lenovo. Și. Are. frane. Pe. Disc

Tudor Diaconeasa
2022-07-07 04:51:02

Dar dc licare ecranul la trotineta?

Ianis
2022-07-01 08:38:12

Am si eu aceasta trotineta si cand mi a ajuns imi scrie o eroarre e7 nu se accelereaza si nu merge nici frana daca stie cineva de ce?

Alin Iordache
2022-07-01 05:18:38

abia aștept sa o tesez

Marin
2022-06-24 19:24:16

Mi am luat o trotineta mirya din altex si a venit defectă

Rusu Radu
2022-06-21 14:35:34

Salut , acuma mi-a ajuns S1 PRO , are cumva aplicație ?

Alex.03
2022-06-14 07:42:24

Salut! Bogdan eu am o trotineta kugoo S1 și prinde maxim 33 la ora si are și pilot automat, adică ți mult apast pe accelerație merge singura

Что ищут прямо сейчас
GaRaNa 3am mvp rose izgrev d2 чердак CNNArabic brandon lund SAD mineral Lin mousam Nederlands mobile games vibes Pump orar uzbek sumalak music Bubba
Похожие видео
06.06.2022
facem LINIUȚĂ cu TROTINETELE ELECTRICE Laotie ES10 și KUGOO M4 - cine a CÂȘTIGAT? 😵 OFFROAD FOREST‼️

facem LINIUȚĂ cu TROTINETELE ELECTRICE Laotie ES10 și KUGOO M4 - cine a CÂȘTIGAT? 😵 OFFROAD FOREST‼️

12.05.2020
A VENIT DUPĂ MINE ÎN CÂMP !! Ce s-a întâmplat ? - TrotiVlog

A VENIT DUPĂ MINE ÎN CÂMP !! Ce s-a întâmplat ? - TrotiVlog

01.02.2022
Electric Xiaomi Scooter Pro 2 Unboxing Trotineta Electrica (⬇️read the description)

Electric Xiaomi Scooter Pro 2 Unboxing Trotineta Electrica (⬇️read the description)

17.08.2021
CEL MAI MARE FOOTBALL CHALLENGE CU @Bogdan IBMFamily

CEL MAI MARE FOOTBALL CHALLENGE CU @Bogdan IBMFamily

24.08.2022
ÎNCERC să prind și să salvez sute de pești de la moarte - Ciortan, Caras, Somn, Biban, Oblete 🐟🐠

ÎNCERC să prind și să salvez sute de pești de la moarte - Ciortan, Caras, Somn, Biban, Oblete 🐟🐠

21.09.2022
îmi HRĂNESC toate animale exotice 🐍🦎🕷🪳 Șerpi, Șopârle, Insecte BĂȚ, Tarantula, Axolotl, Călugăriță 🤪

îmi HRĂNESC toate animale exotice 🐍🦎🕷🪳 Șerpi, Șopârle, Insecte BĂȚ, Tarantula, Axolotl, Călugăriță 🤪

06.08.2020
Am dus-o pe LILY PRIMA OARĂ la SALONUL de ÎNFRUMUSEȚARE !

Am dus-o pe LILY PRIMA OARĂ la SALONUL de ÎNFRUMUSEȚARE !

09.08.2022
Încep săriturile nebune în piscină alături de Nicholas - Am montat noua piscină primită cadou 🥰

Încep săriturile nebune în piscină alături de Nicholas - Am montat noua piscină primită cadou 🥰

04.04.2022
AM MERS CU 130KM/H PE BICICLETA - SALONUL BICICLETEI 2022

AM MERS CU 130KM/H PE BICICLETA - SALONUL BICICLETEI 2022

30.07.2022
🐍 MI-A MURIT UNUL DINTRE ȘERPI 😭

🐍 MI-A MURIT UNUL DINTRE ȘERPI 😭

04.07.2021
Caut PERLE și DIAMANTE ? Am făcut scufundări și Am adunat UN SAC DE SCOICI URIAȘE !

Caut PERLE și DIAMANTE ? Am făcut scufundări și Am adunat UN SAC DE SCOICI URIAȘE !

29.04.2022
Ce animale ciudate mi-am cumpărat din Olanda ❓ MIRIAPOD URIAȘ, ȘERPI, INSECTE frunză 🦗🪱🪳🦠🐍

Ce animale ciudate mi-am cumpărat din Olanda ❓ MIRIAPOD URIAȘ, ȘERPI, INSECTE frunză 🦗🪱🪳🦠🐍

09.08.2020
La AGĂȚAT  cu prima lui MOTOCICLETA la doar 3 ANI + SUPER GIVEAWAY

La AGĂȚAT cu prima lui MOTOCICLETA la doar 3 ANI + SUPER GIVEAWAY

23.09.2022
Noua mea Bicicletă ELECTRICĂ DYU R1 - Electric Bike DYU R1 Review 🚲

Noua mea Bicicletă ELECTRICĂ DYU R1 - Electric Bike DYU R1 Review 🚲

03.07.2022
A călcat în

A călcat în "NOROC" și am avut "noroc" la pescuit - Câți CĂRĂȘEI am prins în mai puțin de o oră?🐟🐟

26.08.2022
⏰ 24 de ORE cu TROTINETA  ELECTRICĂ ⚡ vs SIMPLĂ 🛴

⏰ 24 de ORE cu TROTINETA ELECTRICĂ ⚡ vs SIMPLĂ 🛴

03.10.2021
M-am urcat într-un COPAC URIAȘ de 50 de METRI ! S-A RUPT CREANGA..

M-am urcat într-un COPAC URIAȘ de 50 de METRI ! S-A RUPT CREANGA..